i-fööniga näiteks oli enne 4, mille külge LED tuli, nii, et ametliku poe mingi mustmiljon taskulambirakendust oskas küll ekraani valgeks teha, kuid ainult JB kaudu toimetav rakendus oskas ka valgustuse põhja lükata. Liivakastis toimetajatel polnud selleks piisavalt õigusi. WP osas täpsemalt ei tea. Otsi "flashlight" rakendusi ja katseta. Ekraan on oluliselt parem valgusallikas kui Nokia 1100 spets "taskulamp" (mis on ka samas kottpimedas suht adekvaatne).
Ma kasutasin oma vanat galaxy gio-t sedasi et panin browseri peale ja siis valgustasin kui koridoris oli tuli katki. Tegi piisavalt palju valgust et näha kuhu liikuda ja leida ukse võtmeauk üless
Ma kasutasin juba oma kunagise esimese Ericsson GH198 ekraanivalgustust lukuaukude leidmiseks. Tänapäeva inimene seda enam ilma spets äpita ei suudaks.
No üldiselt tahaks miskit sellist appi mis automaatselt selle valge ekraani maks brightnessi peale paneks nii, et ei pea ise seda tegema läbi mitme koha läbi lappamisest.
Ma kunagi ammu kasutasin ka oma nokia 6151 vms. telefoni kuskil katakombides hulkumiseks või siis rahanduse ministeeriumi tagusel laste staadionil asuvat tunnelit mis läheb tennise väljakute juurde Suur-Ameerika tänava alt.
Sai emale sünnipäevaks Lumia 520 kingitud. Peab ütlema, et päris tore ja kiire telefon on. Kuna valik nö oldschool telefonide osas on suht kehvaks jäänud, sai valitud Lumia 520. Teeb korralikke pilte (see oli tal üks soovidest) ja on muidu OK ja lihtne kasutada.
Netti jms hetkel ei kasutata, vb raadiot kui see Amber update ükskord saabub.
Olenevalt kasutajast, siis sellises hinnaklassis tundub mulle isegi normaalsem kui odavapoolsed Androidid.
Jama ju aint selles et piisavalt Appe ei tule peale ja arendus on aeglane. Nokiagi vist porises kuskil. Täna nt saatis Adac mulle meili et nüüd iphone ja androdi äpp liikmetele valmis, ole hea mees ja kasuta. Wp oma pole. Aga saksas saab juba rongi piletit osta ja pitsat tellida
Mitmest kohast silma jäänd et Wp on imelihtne Appe teha võrreldes androdi või iosiga, milles probleem siis.
Mina ei saa ka aru sellest puudusest. Mul on kõik vajalik olemas ja olgem ausad, ka kõvasti mitte vajalikku juba kui nüüd veel neli korda rohkem jama seal poes on, siis ei leia seda vajalikkugi enam üles...Praegu ei oska küll ühestki asjast puudust tunda, võib-olla mänge vähe, aga neidki kasutan suht harva. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Mänge on vähem aga kvaliteetmängude osakaal on päris tugev.
Ma olen mitu xbox brändiga mängu ostnud storest ja väga rahul - pikal rongireisil sai Carcassone ikka päris mitu mängu tehtud omavahel
Äppe ma pigem juba kustutan oma telefonist, kui lasen peale.
Puudust tunnen pigem OS tasemel BLE toest, selle tekkimisel tekiks vähemalt 1 äpp juurde minu panusel...
Õnneks seda juba lubatakse, ma ainult ei saa aru, miks seda 820 ja 920 mudelitele ei taheta kuulujuttude järgi panna?
Ma kaks mängu tõmbasin endale. Üks on pool ja teine on texas holdem. Neid igasugu auto mänge jne ma lihtsalt ei kujuta ette kuidas mängida.
Ja appide kohapealt jätab mind ka suht külmaks, sest ma pole veel ühtegi appi leidnud nii androidi kui windowsi peal mis mind väga tõmbaks.
Miski patarei app-i tõmbasin mis näitab ära palju mul veel akut alles on ja rohkem pole vaja.
Battery, gMaps, Teamviewer, ERR, Ühistransport ja paar app-i sai veel tiritud. Minu jaoks on kõik oluline olemas.
Apple poes võib ju mustmiljon app-i olla, aga kui 99,999% nendest on minu jaoks tarbetud, siis pole sellel erilist tähtsust. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Võibolla peaks teise topicu tegema, aga huvi pärast, millised teie telefoni start menüüd välja näevad?
Ehk mis kama olete sinna toppinud?
Endal siis ca 2 ekraani jagu pikkust ja näeb välja nagu pildil - kõik vajalik kiirelt olemas...
Selline topic on olemas. Mobiilsed screenshotid võitlustandri foorumis...
aga ma vastan ka kohe: miks selline kirju sigri-migri... kas tõesti kogu seda sodi on kiirelt alati vaja? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Võibolla peaks teise topicu tegema, aga huvi pärast, millised teie telefoni start menüüd välja näevad?
Ehk mis kama olete sinna toppinud?
Endal siis ca 2 ekraani jagu pikkust ja näeb välja nagu pildil - kõik vajalik kiirelt olemas...
Selline topic on olemas. Mobiilsed screenshotid võitlustandri foorumis...
aga ma vastan ka kohe: miks selline kirju sigri-migri... kas tõesti kogu seda sodi on kiirelt alati vaja?
Tegelt on nii, et sellise menüülaotusega ei ole mul vaja üldmenüüsse üldjuhul minna
Üleval reas on sõnumid, meilid 2tk ja brauser.
Teisel real telefon, aku äpp, settingud, pood ja onenote.
Siis see sinine rida on "ajaveetmiseks" kõik sotsiaalvõrgud.
Edasi muss, mängud ning office ja skydrive töö tegemiseks.
Sõprade akna ümber on 4 GPS-i ja navigeerimisega seotud rakendust.
Edasi transpordiga seotud, bussiajad, taksonumbrid, parkimine ja flashlight (öösel kõndimine )
Siis hea suur ülevaade kalendrist, mis üldjuhul on detailsemalt täis
Pilte on järgmisel real oleva suure lätakaga hea leida.
Järgmine rida on fotode ja nende töötlusega seotud.
Siis muud tööriistad nagu märkmed, failihaldur, uudised ja stopper.
Viimane rida on striimitava muusika päralt...
Ma ei ütleks küll, et siin midagi üleliia või puudu on.
Sigrimigri? Võimalik, aga mul on asi nii käe sees juba, et ma ei pea väga vaatamagi kuhu toksin
Sigrimigri on siis, kui vasakule tõmmata ja täispikka listi rakendustest näha.
Tänu taevale, et seal on tähestikuline sorteerimine (ja üldse loogiline menüü) aga siiski eelistan esilehte ja tilesid, mis pole lihtsalt shortcutid vaid ka kuvavad infi...
Calendar Tile oskab tänasel päeval ju ainult ühte meeldetuletust korraga kuvada
Hah, kurja, on jah. Tänaseks on 4 asja aga näitab ainult ühte.
Imelikud taandarengud on ikka, hiljuti veel olin E66 peal ja seal näitas ikka mitut rida...
Kummaline, et ma pidevalt arvasin, et ma sealt kogu päeva näen
Imelikud taandarengud on ikka, hiljuti veel olin E66 peal ja seal näitas ikka mitut rida...
lol. Pooled kohtumised ja yritused oled siis yle lasknud või? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Loodetavasti parandab 8.1 ka selle, et saab Fotod kataloogis albumeid otse telefonis luua.
Tobe on ühendada nii lihtsa asja pärast telefoni arvuti külge. MS soovitab tõmmata lausa Zune app, täitsa soodad... _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
lol. Pooled kohtumised ja yritused oled siis yle lasknud või?
mälu kontrolli alt näitab Muude asjade suuruseks praegu 5.9 gb ja kasvab pidevalt, paari päeva järel läheb komakoht jälle suuremaks. Mis seal muude all on ja kas neid kuidagi ära saab kustutada? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
mälu kontrolli alt näitab Muude asjade suuruseks praegu 5.9 gb ja kasvab pidevalt, paari päeva järel läheb komakoht jälle suuremaks. Mis seal muude all on ja kas neid kuidagi ära saab kustutada?
Äkki on need ajutised failid, muidu neid saab Mälu Kontrolli all kustutada.Viimati, kui ma kustutasin neid, siis oli neid 2.1 GB jagu
mälu kontrolli alt näitab Muude asjade suuruseks praegu 5.9 gb ja kasvab pidevalt, paari päeva järel läheb komakoht jälle suuremaks. Mis seal muude all on ja kas neid kuidagi ära saab kustutada?
Äkki on need ajutised failid, muidu neid saab Mälu Kontrolli all kustutada.Viimati, kui ma kustutasin neid, siis oli neid 2.1 GB jagu
Ajutised failid on eraldi märgitud. Neid olen vahest kustutanud ka, aga muud failid jätkavad endiselt kasvamist. Otseselt mälust puudu pole, aga kui nii edasi läheb, siis varsti juba võib olla on. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kas kellelgi on lumia 920 koos elisa mõne paketiga? Probleem siis selline, et internetti saan kasutada ainult siis, kui määran suurimaks ühenduse kiiruseks 2G, ehk siis edge (nurgas E täht). Kui aga panen ühenduse kiiruseks 3G, näitab nurgas H tähte, aga ühendus puudu. Vanasti näitas enamustes kohtades H+, nüüd pole seda enam näinud. Ehk et siis netti saan kasutada ainult E kiirusel, mis on masendavalt aeglane. Elisa ütles selle peale, et kui probleem on erinevates kohtades, siis telefoni viga. Seadeid pole muutnud, need mis alguses olid, on ka praegu. Varem töötas ilusti, ei tea küll kas ka H peal, sest enamasti oli H+ ees. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kas kellelgi on lumia 920 koos elisa mõne paketiga? Probleem siis selline, et internetti saan kasutada ainult siis, kui määran suurimaks ühenduse kiiruseks 2G, ehk siis edge (nurgas E täht). Kui aga panen ühenduse kiiruseks 3G, näitab nurgas H tähte, aga ühendus puudu. Vanasti näitas enamustes kohtades H+, nüüd pole seda enam näinud. Ehk et siis netti saan kasutada ainult E kiirusel, mis on masendavalt aeglane. Elisa ütles selle peale, et kui probleem on erinevates kohtades, siis telefoni viga. Seadeid pole muutnud, need mis alguses olid, on ka praegu. Varem töötas ilusti, ei tea küll kas ka H peal, sest enamasti oli H+ ees.
Kasutan ka Elisa netti ja kui panen 3G-ed, siis H-ga mul netti ei ole ja H plussiga on. 2G netti ei viitsi kasutada
Kas kellelgi on lumia 920 koos elisa mõne paketiga? Probleem siis selline, et internetti saan kasutada ainult siis, kui määran suurimaks ühenduse kiiruseks 2G, ehk siis edge (nurgas E täht). Kui aga panen ühenduse kiiruseks 3G, näitab nurgas H tähte, aga ühendus puudu. Vanasti näitas enamustes kohtades H+, nüüd pole seda enam näinud. Ehk et siis netti saan kasutada ainult E kiirusel, mis on masendavalt aeglane. Elisa ütles selle peale, et kui probleem on erinevates kohtades, siis telefoni viga. Seadeid pole muutnud, need mis alguses olid, on ka praegu. Varem töötas ilusti, ei tea küll kas ka H peal, sest enamasti oli H+ ees.
Kasutan ka Elisa netti ja kui panen 3G-ed, siis H-ga mul netti ei ole ja H plussiga on. 2G netti ei viitsi kasutada
aga ei tea millest selline imelik viga... H peaks ka ju mõistliku kiirusega netti tähendama, aga ei midagi. 2G netti kasutan ainult hädapärast, kui H+ ei leia. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Sai täna 6303 classicult lumia 720 peale üle mindud. Siiamaani saanud kõigega ilusti hakkama, aga kuidas ma wifi ja andmesideme menüüribale saan, või mõni teine kiire ligipääs neile olemas?
Kas kellelgi neti kasutades (3G) telefon tulikuunaks läheb? Sest kui panen netti sisse ja kasutan 5 min, siis telefon läheb räigelt soojaks. Ma arvan umbes 70 C. WIFIga nii ei ole. Mul on Lumia 820.
Sai täna 6303 classicult lumia 720 peale üle mindud. Siiamaani saanud kõigega ilusti hakkama, aga kuidas ma wifi ja andmesideme menüüribale saan, või mõni teine kiire ligipääs neile olemas?
Ma julgen soovitada sellist appi nagu:
Battery (by Arthur Semenov)
Tasuta versioon on nagu täisversioon, näitab ilusti statistikat, saab kiiresti kontrollida kõiki elektrikulutajaid ja ka live tilede valik on väga hea.
Olen erinevaid proovinud, see on parim.
Mul lumia 820, siiani Nokia pede.
Kurat , miks ei ole vpn. äppe nokiale.
ajab vanduma sutsu
VPN tugi alles tuleb WP8 le vist GDR3 uuendusega aasta lõpu poole
RedJohn kirjutas:
Shortcute saab marketist tõmmata.
Kas kellelgi neti kasutades (3G) telefon tulikuunaks läheb? Sest kui panen netti sisse ja kasutan 5 min, siis telefon läheb räigelt soojaks. Ma arvan umbes 70 C. WIFIga nii ei ole. Mul on Lumia 820.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.