Ned kondimurdmine koos autoalla jäämise tõenäolisus on ikka kümneid kordi suurem kui loto võit
Ning neid kahte esimest esineb ikka rohkem. jackpotiks on (you are dead) kiri _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
jutt kõik jummala õige, oleks vaid eestis ka selliseid natuke rahulikuma mõtlemislaadiga pleiereid rohkem =)
Ei muutuks midagi.
Eriti siis küll ei muutu kui mõned vennad lasevad x2 HMMWV-iga ja x2 Armored SUV-iga ringi, ja lasevad kõiki kes ette jäävad.
Lasen kõiki kes ohtlikud on. Mul on see õigus ja kui ma laskmata jätaksin siis sellest midagi ei muutuks. Enamasti lastakse meid esimesena niiet meie tegevus on ainuõige sel puhul.
jutt kõik jummala õige, oleks vaid eestis ka selliseid natuke rahulikuma mõtlemislaadiga pleiereid rohkem =)
Ei muutuks midagi.
Eriti siis küll ei muutu kui mõned vennad lasevad x2 HMMWV-iga ja x2 Armored SUV-iga ringi, ja lasevad kõiki kes ette jäävad.
Lasen kõiki kes ohtlikud on. Mul on see õigus ja kui ma laskmata jätaksin siis sellest midagi ei muutuks. Enamasti lastakse meid esimesena niiet meie tegevus on ainuõige sel puhul.
Noo kui sellist mentaliteeti kasutada siis pole tõesti miskit teha, eks ka päriselus on ju nii et paljud põhjendavad misiganes enda tehtut sellega et teised ju teevad ka ja kui mina ei teeks siis teised teeksid ikka. Eluvaldkondi kus sellist asja näha saab ma usun et teab meist igaüks vähemalt paari...
Ei muutuks midagi.
Noo kui sellist mentaliteeti kasutada siis pole tõesti miskit teha, eks ka päriselus on ju nii et paljud põhjendavad misiganes enda tehtut sellega et teised ju teevad ka ja kui mina ei teeks siis teised teeksid ikka. Eluvaldkondi kus sellist asja näha saab ma usun et teab meist igaüks vähemalt paari...
No sina võid lasta ennast peksta, palun palun. Mina ei lase
just mingi aeg tagasi tuli juu mingi cod, ja mittemidagi ei muutunud _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Podagorsk Map & 1.0 mod release have been delayed because of multiple problems (DDOS attacks and hardware problems). Mod developers hope to release it next week, 10th August.
Tahaks ka ühineda ja proovida mängu.
See Arma 2 free ja Operation Arrowhead link ei tööta.
Või ilma mängu ostmata ei saa kuidagi mängida?
Tundub, et Bohemia pood on hetkel maas.
Midagi pead kindlasti ostma - soovitatavalt Arma 2: Combined Operations.
Teine variant on kasutada Arma freed ja Arma 2: Operation Arrowhead. Kuid hinnavahe on marginaalne.
Kolmas variant on osta Arma 3. Selle kuu jooksul peaks DayZ Breaking Point Arma 3 port valmis saama.
Neljas variant on oodata veel kuu-kaks-kolm-rohkem, kuni SA välja tuleb.
Viies variant on mõni alternatiiv, ntks 7 Days to Die. Lükkad 35$ letti ja saad augustis mängima hakata - äkki isegi 16. augustil.
Mumble on mul küll kogu aeg kenasti töötanud. Ainuke probleem, mida olen täheldanud on see, et kui overlay on sees, siis crashib arma, aga ilma overlay'ta saab kenasti hakkama, enamik mehi tunneb hääle järgi ikka ära _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.