praegune kellaaeg 20.06.2025 00:48:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sigma24
HV vaatleja
|
05.08.2013 19:51:04
Hp Pavilion g7 vent töötab pidevalt |
|
|
Kas on võimalik kuskilt seadistada ventilaatori tööd nii,et see pidevalt ei töötaks? Temperatuurid töösoojal arvutil umbes sellised : HDD- 36°C Temp1- 42°C Core 0- 42°C Core 1- 35°C
Kui kellelgi leidub,siis võib pakkuda antud läpakale põhjakaant,dvd rom-i plastpaneeli ja wifi kaarti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
05.08.2013 20:21:08
|
|
|
HP-del võib BIOS-st leida valiku "Fan always on". Pane see Disabled.
Kui tahad jubinaid osta, tee ostuteema läpakajuppide ostufoorumisse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.08.2013 21:49:25
|
|
|
Aga on ju ka veel komponente, mille temperatuure mõõdetakse ja kui need on kõrged, siis samuti pannakse ventilaator ringi vurama. Näiteks kuum videokivi võib olla selleks komponendiks mille temperatuuriga ventikas tööle pannakse.
Tüüpiline nähtus, et prosa temperatuure vaadatakse, aga video temperatuur jäetakse kontrollimata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
05.08.2013 21:52:04
|
|
|
Täitsa normaalsed tempid paaviani kohta. Kuid puhasta ära, vaheta termopasta ära. Ja tseki oma browseri settingud üle. Kui on surfates see probleem.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.08.2013 22:22:11
|
|
|
Enne jäi lisamata, et mul on uurimisel G6 HP-versioon ja selle ventikas käib samuti pidevalt. Vahe on lihtsalt selles, kui kiiresti ja kui lämakalt või kui aeglaselt ja vaikselt ta töötab.
Kirjutatud praegu Samsungi pealt ja sellel käib ka ventikas pidevalt ja kui vaikust vaja, siis töötab ta mul Power Saver rezhiimis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sigma24
HV vaatleja
|
06.08.2013 20:16:59
|
|
|
siLc, Tänud,seadsin BIOS-is Fan always on "Disabled" ja tulemus väga hea minu jaoks,netis surfates läheb vent üsna harva tööle ja temperatuurid ka oluliselt ei tõuse.
Keegi soovitas veel puhastada ja termopasta vahetada,tegin seda,aga ju masin veel nii värske,et tolm puudus ja tehase pastagi kuivamata.
...tahaks veel lisada,et ega erilist probleemi ju ei olnudki,aga olen lihtsalt harjunud vaiksete masinatega
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|