Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
guud
HV vaatleja
|
31.07.2013 20:08:33
ASUS K56CB windows install |
|
|
Plaan on Asus K56CB soetada. http://www.1a.ee/arvutitehnika/sulearvutid/asus_k56cb_i5_eng
Korralikke ülevaateid sellest konkreetsest mudelist ei leidnud, aga analoogilise S56 kohta on neid küll.
Väidetavalt on väga keeruline sellele masinale windowsit installida või mistahes bootable DVD või USB tööle panna SLIC ja UEFI tõttu, aga sellist infot leidsin ainult juba OEM Windows 8 masinate kohta.
Vastab see jama tõele ka DOS puhul?
Tavaliselt olen enda win7 plaadiga koguaeg hakkama saanud mistahes arvutil, samas uuemaid masinaid pole näppinud. Saan ka see kord hakkama?
Asuse lehel on win7 draiverid ka kõik olemas, kui see ütleb midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maa Mees
HV Guru

|
31.07.2013 22:56:46
|
|
|
Vaja Bioses maha võtta secure boot,siis saad ka plaadi pealt installika tööle.
Maa Mees
_________________ Some Will Seek Forgiveness, Other Escape... |
|
tagasi üles |
|
 |
guud
HV vaatleja
|
31.07.2013 23:47:56
|
|
|
Uurisin täpsemalt ise ka nüüd, ei tohiks probleeme buutimise ja installimisega tekkida, kui BIOSis kõik õigesti paika sättida.
Boot tabi alt Launch CSM Enabled ja Security tabi alt Secure Boot Control Disabled.
Tootja lehelt märkasin veel, et on ka HDD+SSD konfiguratsioone, ehk siis emaplaadil peaks mSATA slot olema kuskil sügaval peidus loogiliselt mõeldes.
U-lõpuline protsessor tundub veidi kahtlane ka, kuid võimsust peaks siiski piisavalt olema kergemaks kasutamiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ooliver
HV kasutaja

|
14.08.2013 17:17:45
|
|
|
Ostan samuti ilma windowsita ja proovin ka panna. Eks näha mis saab.
EDIT: Arvuti käes ja piisas sellest, kui muutsin Biosis bootimiseks dvd draivi ja lasi Windowsi ilusti peale panna. Hiljem biosis kõvaketas jälle esimeseks ja asi toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
guud
HV vaatleja
|
14.08.2013 21:40:21
|
|
|
Endal ka masin käes, biosis nagu polnudki üldse midagi näppida, väga piiratud värk. Windows 7 plaat keerleb rõõmsalt ringi praegu igatahes.
Edit: Kõik on tiptop, nüüd veel draiverid peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ooliver
HV kasutaja

|
14.08.2013 23:39:39
|
|
|
Tundub asjalik masin, ise olen rahul
|
|
tagasi üles |
|
 |
guud
HV vaatleja
|
15.08.2013 01:14:25
|
|
|
Vägagi korralik masin jah, mulle ka meeldib, seni pole probleeme tekkinud, lippab väga kiiresti vaatamata imelikule protsessorile.
Ekraanil tundus liiga vähe kontrasti olevat, inteli video draiverites sättisin ühe ühiku kontrasti juurde ja paistab väga ilus nüüd.
Netis surfates jäävad temperatuurid alla 50 kraadi ja randmetoed ei kipu väga kuumaks minema. Mängudes pole veel proovinud.
Klaviatuur on suur ja mõnus, nuppudevaheline kaugus väga mugav.
Hetkel vaja veel heli validuse funktsiooni nupud tööle saada, ei teagi mis draiverit selle jaoks otsida.
Edit: kontrasti näppimisega kadusid siiski mõned värvid ära, tuleb teistmoodi kuidagi kalibreerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
loomad22
HV vaatleja
|
27.09.2013 20:50:48
|
|
|
Ostsin sama sülearvuti, aga ei saa windows 7 peale lasta. Kas keegi saaks video üles laadida, kuidas windowsit peale lasta? Olen kõike proovinud ja netist uurinud, aga kasu pole olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
27.09.2013 21:06:48
|
|
|
loomad22, mis videot sul tarvis on kui kõik vajalik on eelnevalt ära kirjeldatud. Ise ka täpselt samale mudelile juba Windows 7 USB pulga pealt peale lasknud, ning kõik läks sujuvalt.
Ainult ühe draiveriga oli paras jama, ning alles kuskilt vene lehelt leidsin selle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
loomad22
HV vaatleja
|
29.09.2013 13:38:24
|
|
|
Ma sain windows 7 peale, aga osad kiirklahvid ei tööta, näiteks ma ei saa tausta heledust muuta ja touchpadi kinni panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Theheiki
HV vaatleja
|
16.10.2013 19:08:46
|
|
|
tervist
ostsin ka selle masina. windows peal ja ka driverid ,vist. Kuidas ma saan kindel olla, et masin kõik vinks voks? Et oleks kõige uuemad driverid ja et nad kõik ikka peal oleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|