painkillah kui sa mu postitust loed, siis ma näen, et innovatsioon on küll lahe, ent kui mobiilist, tabletist vms. saab surres kohe muuta igast asju ja pelgalt pc peal ei saa , siis see on mõttetult käte-jalgade sidumine ja absurd. etnoh, kõik need võimalused peaksid olema siiski PC peal ka olemas.
Kes ütles, et PC peal ei saa midagi teha? Nad lihtsalt promovad uusi võimalusi mida PC peal saab nagunii teha. Kas sinu arust on loogiline, et kui ma tahan mängimise aeg klassi vahetada vahetada, siis pean ma kätte võtma oma nutitelefoni ja sealt vahetama? Või kõige hullem, kui mul polegi nutitelefoni, siis ei saagi klassi vahetada?
sa oled kas väga loll või troll. ma rääkisin sulle klassi modimisest, mida ei saanud varem teha suremise ajal ja ilmselt on killcam nüüd samasugune, a kui tablet on, saad kohe vahetada relvasid jnejne. õpi ikka enne lugema-süvenema.
eks näis _________________
Ja siis? Ega see mingeid eeliseid nagunii ei anna, ära pead ikka ootama kuni spawn timer läbi saab. Ma enne modiks arvutis kui hakkaks läbi lukuaugu jebima, mis nagunii ei tööta nii hästi kui võiks.
Sa parem mine õpi viisakalt rääkima, ei ole vaja kohe iga tühise asja pärast sõimata.
Lordlesta, viisakalt oskan rääkida küll, käib pinda lihtsalt inimeste lugemisvõimetus.
kas sa ei ole mängu mänginud? see eelis seisneb selles, et selle ajaga kui sa muudad oma class'i confi ära, jõuad sa kiiremini tagasi spawnida mängu, praegu läheb pool ajast raisku. st. sa saaksid classe jms asju muuta TERVE aja, mis peale suremis on, deathcam+spawn timer. praegu ainult spawn timer ja menüüd ise on arvuti peal lollilt aeglased ka, konsooli stiilis jebimine. _________________
loodame parimat, et mingi bf4 "win8 start button edition" siiski välja tuleb.
Spoiler
pigem läheb nagu BC2-ga (DX9 ja 10 toetus paralleelselt).. DX11 Win7 kasutajatele ja DX11.1 Win8'le.. Puhtalt DX11.1 peale mängu tehes laseks nad iseendid jalga sest Win8 on hetkel turul marginaalse osakaaluga. Ja vaevalt see sügiseks palju muutub. Eks näis mis 8.1 muudab.
...bf pressib retsilt seda konsool, telefon, tablet teemat... kõik need asjad peaksid olema eelkõige pc peale mugavaks tehtud, teistele olgu teine interface jne.. miks peaks ma pc taga mängides tabletiga relvi jne vahetama, kui seda kõike on mugavam teha pc enda peal. ainult, et killcam vms. peaks ära kaduma eest selleks.
etnoh, konsoolindus käib räigelt pinda. huvitav on see tableti ja mobla teema, a see ei peaks pcle jalgu jääma...
kas keegi on sulle maininud, et sa eeldad liiga palju?
selles videos ei olnud sõnagi selle kohta, et mobiilsetes seadmetes on mingi eelis (minimap mobiilses seadmes välja arvata)
igasugused relvade vahetamised ja muud jutud on ka mängus olemas, erinevus on vaid layoutis ja nii mõnelegi on nutiseade mugavam, kui pc peal hiirega klõpsida
kannata väljalase ära ja tutvu kogu pildiga, enne kui virinaga pihta hakkad _________________ ☠
libe, vaata videot, muarust näitas seal surma ajal samamoodi mäda ja ütles, et OI OI võimas, sa saad tableti peal JUBA VAHETADA GEARI. eks näis! _________________
olxter, PEALE. kui sa süveneksid, siis näeksid, et videos räägib, et killcami ajal saab tabletil vahetada, millest see jaur siin lahti läkski. _________________
Keegi oskab öelda, kas vihmased zungli mapid ka tulevad ? See tänavate vahel juba suht ära tüüdand
Ma pakun, et "Caspian border" või "Alborz mountain" on nii "zungel" kui zungliks läheb.
Caspian Border on ju iga mängu lõpuks täielik tühermaa _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
davai pimedad, ootame bf4 ära, siis olete kõik 1 õlle mulle võlgu kui ei saa killcami ajal MÄNGUS SEES muuta relvade setupit jne. st. kui aeg on raisatud lihtsalt. _________________
krt seda kraami saab palju pc taga olema, eriti need kes kasutavad joystiku, gamepadi, tablet või kõike korraga, pool aega läheb parasjagu vajamineva instrumendi otsimiseks/haaramiseks _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Ei lähe, ma arvan, kui nt tablet on kõrval, kus on juba vajalik loadout screen ees, siis läheb paar klõsu ja saadki uuesti surema minna _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
davai pimedad, ootame bf4 ära, siis olete kõik 1 õlle mulle võlgu kui ei saa killcami ajal MÄNGUS SEES muuta relvade setupit jne. st. kui aeg on raisatud lihtsalt.
killcami ajal ei saa, kuna menüüdes kolamise ajal pole sul kill cami _________________ ☠
libe, point ongi selles, et tabletiga saab, mis tähendab, et sul peab tablet olema. tablet peab sees olema. tablet peab laetud olema. jne. ma näen siin mõttetut resursside võimalust, ent, kes tahab - have a go at it. ma tahaks pigem seda, et saaks mängus sees olles samahästi geari muuta kui mingi tabletit omades. st. ka killcami vaadates. _________________
Here we see the QBZ-95, the M9 + custom ring and laser sight and also some tank on helicopter action! You are watching a new Battlefield 4 Multiplayer Gameplay video - EA sent me this video over. This is direct capture of spectator mode with the HUD disabled and Ultra graphics on. Recorded very recently at a play session in Los Angeles - probably the most up to date build of the game - Enjoy:
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Here we see the QBZ-95, the M9 + custom ring and laser sight and also some tank on helicopter action! You are watching a new Battlefield 4 Multiplayer Gameplay video - EA sent me this video over. This is direct capture of spectator mode with the HUD disabled and Ultra graphics on. Recorded very recently at a play session in Los Angeles - probably the most up to date build of the game - Enjoy:
Mis värk selle puust seinaga seal videos on? 1:13 lasevad selle õhku, vend viskab pikali ning 1:27, kui uuesti vaatab seda, siis ilusti terve jälle
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.