Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Mure Elioni DIGI TV ja kahe thomsoni ruuteriga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.07.2013 22:52:39 Mure Elioni DIGI TV ja kahe thomsoni ruuteriga vasta tsitaadiga

Tere,
Mure keeruline. (vähemalt tundub minujaoks)

Kasutan siin seda legendaarset valget thomsoni ruuterit (TG784) Ja motorola digiboksi. 100mb nett.
Olen ammu juba jamanud (pordid kõik lahti) ja ei ole ikkagi asju toimima saanud. Ei häirinud see mind seni kuni soetasin nüüd GTA IV ja ei saanud seda võrgus mängida

Kõik jäljed viisid sinna, et HDTanel oli ühe video isegi teinud, et selle ruuteriga lihtsalt ei saagi. Lõpuks mul see mäng isegi enam ei öelnud, et pordid kinni ja kõik muud asjad sain ka toimima. Kuid siiski võrgus ei saanud mängida.
Viimase asjana sõber veel juhendas mind, et kuidagi läbi telneti ja command prompti tee mingit trikki. See ka ei aidanud. (Ma kahtlustan, et ehk selles on süüdi mu edasine probleemi kirjeldus)

Nii... Sai siis sõbralt ligi võetud vanen thomsoni ruuter (780 WL)
Sellega hakkas GTA tööle. Kuna mul switchi ega midagi polnud, siis telerit lihtsalt ei näinud. Mõtlesin siis, et teen endast arust hästi kavala triki. Viskasin teise kaabliga valge thomsoni lihtsalt selle vanakooliga järgi aga digiboksil jäi see viimane tuluke oranzilt vilkuma ühendades ja pilti näitama ei hakanud.

Mõtlesin siis jälle, et viskan neti valgele järgi ja teen restarte ja värke. Mitte midagi. Lõpuks avastasin sellise asja, et ma ei saa kumbagisse ruuterisse siis sisse kui netikaabel on järel. Kui võtan neti tagant ära ja teen arvutile restarti, siis saan. Kõike laseb teha jne. Kui panen netikaabli järgi, siis tuleb arvutisse nett aga ruuteritesse ligi ei lase (mõlema ruuteriga täpselt sama jama)

Küsimusi on nüüd mitmeid.

1. Millest see võib tingitud olla, et ma ruuteritele ligi ei saa kui netikaabel järel on ?
2. Kas Motorola dibioks ei ühenda sellepärast ära, et nagu ka mina, ei saa ka tema ruuterile ligi ?
3. Kas selline plaan oleks üldse reaalne olnud, et motorola digiboksile ja valgele thomsonile oleksin läbi selle vanema thomsoni interneti võtnud, või kas see motorola digiboks võiks tööle hakata vanema thomsoniga ?
4. Kuidas üldse käituda, et asjad toimima saada ?

NB ! Mõlemale ruuterile olen juba mitu reseti teinud ja motorola digiboksile samuti factory reset tehtud !

Jutt on väga pikk ja segane aga ehk oskab keegi mind kuhugigi teele viia... eelkõige vist tahaks aru saada miks ma ruuteritesse ei saa kui nett järel ja teiseks siis üritaks teleka pilti taastama hakata...

Ärge väga kõvasti tappa andke,

Tanel
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
airm
HV Guru

sõnum 28.07.2013 08:30:24 vasta tsitaadiga

ruuterisse ei saada proovimise teel ja juhtmeid vabalt ümber tõstes. Samuti interneti olemasolu testida sedasi.
Sa pead teadma ikka, kus juhtme otsas on seade, milline ip -aadress on millisel seadmel,
ja nii edasi. S.t. et aidata on sind raske sellise "juhtmete ümbertõstmise" jutu ja restartide peale..., sorry
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 50
tagasi üles
NAIRI2
HV kasutaja
NAIRI2

sõnum 28.07.2013 09:19:12 Re: Mure Elioni DIGI TV ja kahe thomsoni ruuteriga vasta tsitaadiga

c4v6 kirjutas:
Tere,
Mure keeruline. (vähemalt tundub minujaoks)
.........................
Jutt on väga pikk ja segane aga ehk oskab keegi mind kuhugigi teele viia...

Ongi keeruline, kui teemat üldse ei tunne.
Lugemist: http://kuutorvaja.eenet.ee/wiki/V%C3%B5rgudiagnostika

Veel õppematerjale: http://www.annaabi.ee/Arvutiv%C3%B5rgud-ty1132.html

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 28.07.2013 11:42:20 vasta tsitaadiga

airm kirjutas:
ruuterisse ei saada proovimise teel ja juhtmeid vabalt ümber tõstes. Samuti interneti olemasolu testida sedasi.
Sa pead teadma ikka, kus juhtme otsas on seade, milline ip -aadress on millisel seadmel,
ja nii edasi. S.t. et aidata on sind raske sellise "juhtmete ümbertõstmise" jutu ja restartide peale..., sorry

No jeerum. Mõlema ruuteri IP aadresse ma tean. Kui ma võtan neti kaabli tagant ära, siis ma saan sisse. Kui ma panen netikaabli järgi ruuterile, siis ta mind enam sisse ei lase (ei ühenda lihtsalt ära kui ip sisse lüüa)
Mõlema deafult gateaway on 192.168.1.254. Kui ma command promptist lükkan ipconfig sisse (kui kaabel järel ja ära ei ühenda), siis näitab üldse deafultiks 176.46.46.1. Kui võtan netikaabli ruuteri tagant ära, siis laseb kohe 192.168.1.254 ipga ruuterile ligi. Mõlema ruuteriga täpselt sama teema.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 28.07.2013 11:49:01 vasta tsitaadiga

Kuhu auku sa selle "netikaabli" ühendad WAN või LAN?

Kõige lihtsam ilmselt oleks ruuterile hard reset teha ning seadistada ta peale seda ära.

Või jäta 784 ilusti juhtme otsa nagu olema peab ning helista 165 ning palu tarkvarauuendus supportil ära teha. Ütle, et su smart tv elioni rakendus ei saa netti vms...

c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 28.07.2013 12:44:28 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Kuhu auku sa selle "netikaabli" ühendad WAN või LAN?

Kõige lihtsam ilmselt oleks ruuterile hard reset teha ning seadistada ta peale seda ära.

Või jäta 784 ilusti juhtme otsa nagu olema peab ning helista 165 ning palu tarkvarauuendus supportil ära teha. Ütle, et su smart tv elioni rakendus ei saa netti vms...

Uskumatu, nagu alati ongi väikestest asjadest abi. Su teksti peale lõin käega vastu molu ja läksin viskasin sisse tuleva neti WAN pesasse (olen harjunud, et lani kaudu käis varasemalt, kuid 100mb puhul vist tuli wani panna).
Nüüd töötab telekas ja nüüd saan ka ruuterisse sisse.

Seega ma sain ka enda ülejäänud küsimustele vastuse.

1. Tingitud oli sellest, et sisse tulev netikaabel oli vales pesas
2. digiboks ei ühendanud just selle sama asja pärast ära.
3. Selline plaan ei oleks reaalne olnud

Huvitav on see, et ta läbi lan pesa laseb netis olla ja kiirus on normaalne. Lihtsalt jääb see jebla, et ruuterisse ei saa samal ajal sise ja digiboks ka ei ühenda ära.

Aga kas keegi oskab mulle siis nõu anda, et miks see valge thomson ei lase GTA IV võrgus mängida ? Muidugi ma saan siin kaableid ringi loopida praegu kui tahan kas mängida või telerit vaadata aga see on tüütu.
Software Release: 8.2.7.7 on valgel thomsonil.

http://www.youtube.com/watch?v=nur6BCZLlHo Siit sain teada, et selle ruuteriga ei saagi. Muidugi ta probleemi ei põhjendanud.

Ja nagu ma aru saan, kui ma ruuterit ikkagi välja vahetama hakkan, pean lihtsalt wan sisendiga pilli ostma.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 28.07.2013 12:48:17 vasta tsitaadiga

Kuna sul on 100 megane nett siis osta 1 switch. Sinna lükka tuppa tulev kaabel sappa ning edasi sealt kaabel arvutisse ja teine kaabel ruuterisse.
Lihtsam lahendus kui oma ajusi keppida siin selle ruuteriga.

c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 28.07.2013 12:58:37 vasta tsitaadiga

Ahh, ilmselt küll, mul maal peaks vedelema kah neid. Aga ikkagi täitsa huvitav, et kõik pordid asjad saab lahti ,suunatud jne. aga lihtsalt ühe mängu ei lase võrgus mängida. Küllaltki tobe värk.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Mure Elioni DIGI TV ja kahe thomsoni ruuteriga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.