Njah selgub nüüd, et Nexus 7-l polegi Gorilla glass vaid tavaline õhuke klaas, mis praguneb väga kergesti. Endal ka juba nurgas pragu ja keset ekraani tekkis lambist triip nagu oleks klaasinoaga lõigatud.
Oleks teadnud poleks ostnud ka. Peab hoolega jälgima, et järgmine tahvel ikka oleks Gorillaga.
Ja hoiatus kõigile: Kui võtad uue n7 tahvli karbist välja või taastad tehase sätted, siis ilma WIFI-ta seda tööle ei saa!
Oi kui närvi ajab kui mul on ju olemas 3G ja olen kohas kus pole wifit peale tehase sätete taastamist näiteks, siis saab ainult tahvliga lutsu visata.
Mul muutis (rooditud n7) androidi uuendus 4.2.1 -> 4.2.2 peale tahvli telliskiviks. Google logo ja siis igavene blank screen käivitamisel (aku tagant ära ei aitanud).
Kui tahvlit navigeerimisel kasutada ja laadimisjuhe küljes, siis ikkagi saab aku tühjaks ~10 tunni jooksul (tühjeneb kiiremini kui laadida jõuab).
viimati muutis DVDRW 21.07.2013 09:04:53, muudetud 1 kord
Endal on 2 Nexus 7-t mõlemad 16 GB-sed. Esimese N7-me andsin korraks laenuks ja tagasi sain sele katkise ekraaniga. Parandus läheb maksma keskeltläbi 60€ kuna ekraan ja digitalizer on kokku liimitud. Minu arusaamise kohapealt on digitalizerit ise suht raske ja keeruline vahetada sest vaja läheb vaakumkambrit, spetsiaalset liimi ja väga puhast ning tolmuvaba ruumi.
Njah selgub nüüd, et Nexus 7-l polegi Gorilla glass vaid tavaline õhuke klaas, mis praguneb väga kergesti. Endal ka juba nurgas pragu ja keset ekraani tekkis lambist triip nagu oleks klaasinoaga lõigatud.
Oleks teadnud poleks ostnud ka. Peab hoolega jälgima, et järgmine tahvel ikka oleks Gorillaga.
Ja hoiatus kõigile: Kui võtad uue n7 tahvli karbist välja või taastad tehase sätted, siis ilma WIFI-ta seda tööle ei saa!
Oi kui närvi ajab kui mul on ju olemas 3G ja olen kohas kus pole wifit peale tehase sätete taastamist näiteks, siis saab ainult tahvliga lutsu visata.
Mul muutis (rooditud n7) androidi uuendus 4.2.1 -> 4.2.2 peale tahvli telliskiviks. Google logo ja siis igavene blank screen käivitamisel (aku tagant ära ei aitanud).
Kui tahvlit navigeerimisel kasutada ja laadimisjuhe küljes, siis ikkagi saab aku tühjaks ~10 tunni jooksul (tühjeneb kiiremini kui laadida jõuab).
Enda tahvli võtsin karbist välja bussijaamas. Asetasin sinna sisse sim kaardi. Edasi toimis kõik nii, nagu peab. Ei teadnudki sellest non-3g variantide ebamugavusest. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Ma mõtlesin infrastruktuuri, millesse sind tasahilju sisse mässitakse. Juba kasutusele võttes pead sisse logima, rakenduste installimisest rääkimata. Kuna üldjuhul logid sisse oma primary mailikontoga, on sind hea profileerida, kaasa arvatud see, kui mõne rakendusega kõrvalt natuke piraati paned (enamik panevad, nii palju kui ma kellegi seadmeid näppinuna või pruugitud seadmeid ostnuna täheldanud olen). Üldjuhul kohe ukse taha ei tulda, kuid munad on korralikult google'i peos.
Jajah selline alluvuse tunne tuleb peale kui Google ütleb mulle mis ma tegema pean:
Paned Nexuse käima - Google ütleb, kui Wifi-sse ei lähe, edasi ei saa!
Tahad appi alla laadida - Google ütleb, Logi sisse!
Ekraan on meelega tehtud ülinõrk et läheks katki, siis ostaks muudkui uue ja uue tahvli.
Kui Google ütleb, et tema kaardid peavad olema heledad, siis nii nad ka on!
Kas kellelgi on veel olnud sellist asja, et ekraan vilgub, mitte palju aga siiski on tunda mängimisel ja netis surfamisel, et täiesti suvaliselt kõigub tooni võrra tumedamaks, siis jälle heledamaks, aku on täis. Ma saan aru, et kui ei kasuta näiteks mõned kümned sekundid siis läheb ekraan tumedamaks aku säästmise eesmärgil aga see on küll imelik, et aktiivses kasutuses heledus kõigub.
See peaks olema automaatne ekraani heleduse regulaator. Kuskil ülal on andur mis regullib seda vastavalt toa heledusele, vahest paned sinna näpu peale ja siis asi mõtleb, et öö on ja keerab heledust maha _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Oligi automaatse peal. Ma olen veel väga uus nutimaailmas ja asi on väga segane:D
Aga oskab keegi öelda miks facebook ei jookse eriti sujuvalt ja mõned korrad isegi mingiks 10 sekundiks kinni jooksnud. Kõik ülejäänud lehed jooksevad ideaalselt.
Käisin FB-s Chromiga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.