Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
25.07.2013 10:01:31
|
|
|
tsitaat: |
Miks ma peaksin sellise delikaatse riista, nagu sa ütlesid, vedelema jätma. Ei pea.
|
Peale twitterisse järjekordse sissekande tegemist ning oma caffe lattest instagrammi postitust tehes libistad stiilse top end nutitelefoni elegantse liigutusega kohvilauale ning lähed tualetti...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.07.2013 10:21:24
|
|
|
Harjumuse asi. Mul on kodus ka kemmergus telefon kaasas
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.07.2013 10:26:55
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Harjumuse asi. Mul on kodus ka kemmergus telefon kaasas  |
Ja on olemas tuuseldisi kes kaotavad/lasevad varastada oma telefoni iga 3 kuu tagant ära.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.07.2013 11:58:26
|
|
|
Millegi pärast arvan, et neid on isegi rohkem kui neid kes hoiavad omi asju hoolega.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
25.07.2013 13:37:04
|
|
|
Arvan, et telefon peaks olema valitud vastavalt sissetulekule, et selle kaotamine ei tohiks liigselt morjendada, andmed on teine lugu.
Omal on pin lukk ja avast anti-theft aktiveeritud. Lisaks on lukuekraanil tekst, et telefoni leidmisel helistada sellel numbril ja akukaane vahel on ka paberike telefoniga, kust kontakti saaks, st olen vähemalt võimaluse andnud inimesele head samariitlast mängida ja telefon tagastada. Samamoodi olen oma mälupulkadele teinud ühe txt faili mu kontaktiga, ei võta ju tükki küljest eks...
Andmetele telefonis saan loodetavasti juba kaugelt üks-null teha, aga ilmselt suvalist pätti mu andmed ei huvitagi, pigem telefon ise.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.07.2013 13:56:11
|
|
|
Loodetavasti ei ole sa lukuekraanile ja paberile pannud kirja enda mobiilinumbrit
Ma alguses panin... siis avastasin ja lõikasin eksimuse eest karistuseks ära parema käe sõrmed.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|