Küsiti eelnevalt, et kas vene keelsele BF3'le saab juurde osta Premium Editionit. Vastust ma nagu välja ei lugenudki kuskilt. Premium Edition ja Premium lisapakk on küll kaks erinevat asja, kuid minu küsimus seisneb selles, et kui mul on vene keelne BF3, siis kas ma saan juurde osta Premium lisapaki ning kasutada kõiki lisaväärtusi?
Jah, Premiumi saab osta ka venekeelsele mängule. Üleüldse DLC-de osas mingeid piiranguid pole erinevate keelte mängude osas. Ja kui osta Premium Edition, siis läheb ka mäng inglise keelseks. Ma ei tea, kas Originist see vene BF3 versioon sellisel juhul eemaldatakse, kuid nö default BF3-ks jääb siiski BF3 Premium Edition ehk inglisekeelne.
Kas keegi aitaks ära teha Fatal Drop assignmendi? Nimelt ei saa hakkama selle osaga "Destroy 1 enemy IFV from airdropped IFV". Vastuteenena võin ka aidata mõnede assigmentidega.
"Paberil" kõlab lihtsalt, kuid olen praeguseks üritanud vist üle 6 tunni seda assignmenti ära teha.
Põhilised probleemid:
1. Airdropped IFV võetakse lihtsalt sinu eest tihti ära või ei suuda tiim üleüldse Conquestis vajalikku lippu hoida, et gunship spawnida.
2. Isegi kui suudad endale ühe IFV droppida võtavad kopterid või MBT-d selle ülilihtsalt maha enne kui ma suudan mõne vastase IFV juurde jõuda.
3. Tiimiliikmed on liiga agarad ning saad destroy asemel IFV destroy assisti.
Igasugused soovitused ning näpunäited on teretulnud!
"Paberil" kõlab lihtsalt, kuid olen praeguseks üritanud vist üle 6 tunni seda assignmenti ära teha.
Põhilised probleemid:
1. Airdropped IFV võetakse lihtsalt sinu eest tihti ära või ei suuda tiim üleüldse Conquestis vajalikku lippu hoida, et gunship spawnida.
2. Isegi kui suudad endale ühe IFV droppida võtavad kopterid või MBT-d selle ülilihtsalt maha enne kui ma suudan mõne vastase IFV juurde jõuda.
3. Tiimiliikmed on liiga agarad ning saad destroy asemel IFV destroy assisti.
Igasugused soovitused ning näpunäited on teretulnud!
tanki peamine lisaväärtus on teine lisa"iste" tornis.. kui seal on vend kes viitsib laseriga vastast märgistada (ja endal on Guided Missile eelnevalt valitud) siis on MBT "võimsusklass" peajagu üle APC/IFV.. eriti hea on tüütuid koptereid alla kõmmutada..
.. ja ümberringi kõik tegelased Javeliniga saavad ka lisasihtmärke..
väikestel helidel saab head koostööd teha kui leiduks agaramaid kes viitsiks F4 vajuta ning aegajalt parandades ja märkimise vahet sõeluda siis seda tiivulist nii kergelt alla ei saa, iseasi kui piloot on tasemel _________________ "Mõtle kriitiliselt"
KuriVaiM1, tõsi ta on
Paljud ei saa aru sellest, et neljandal kohal number 2 vajutades saab märkida vastaseid _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
väikestel helidel saab head koostööd teha kui leiduks agaramaid kes viitsiks F4 vajuta ning aegajalt parandades ja märkimise vahet sõeluda siis seda tiivulist nii kergelt alla ei saa, iseasi kui piloot on tasemel
kahekesi on põnevam kui ühe designatori ja ühe piloodi asemel lendavad vaheldumisi mõlemad, seat-switchides vastavalt situatsioonile.. ühel guided missile, teisel heat seekers..ja siis mõlemal repair torch.. tuleb mõlemal skoori, mitte ainult ühel. Ilma VOIPita siis muidugi ei saa.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.