makipull, ei ole õige see väljend, et EUW mängib enamus.
Ehk saaks siin küsitluse koostada teemas, et kes kus mängib ja saab statistilsielt teada. Mul endal on nii NA, Eu-West ja EU-NorticEast lv 30 konto olemas aga miskipärast east ikka tõmbab kõige rohkem mängima ja seal ma olengi põhimõtteliselt oleks huvitav näha, kus ülejäänud HV rahvas on.
EUW või EUNE - olenevalt kumb acc parasjagu bannimata on
Ma ei saa aru kuidas on võimalik banni saada selles mängus. Ei suuda oma raget tagasi hoida?
No ilmselgelt. Pole ma veel vist ühtegi täispikka mängu teinud, kus keegi mingi hetk parajalt ei rageks. Ise asjal nagu pointi ei näe kuna keegi sellest paremini mängima ei hakka, pigem hullemini ning tagatippu ajaksin vaid endal juhtmed krussi ning hakkasin ise hullemini mängima. Enamasti ongi, et rageja kütab end nii üles, et lõpuks on ise see, kes tegelikult jamades süüdi on.
Sellist mängu ei saa ju adekvaatselt mängida, kui oma arvuti taga kisad ja tõmbled nagu poole-aruline. Tuleb rahulikult istuda, kõike objektiivselt analüüsida ja planeerida. Hakata emotsionaalselt tõmblema nagu päevadega eit, siis on kindel laks, et mäng läheb pekki.
EUW või EUNE - olenevalt kumb acc parasjagu bannimata on
Ma ei saa aru kuidas on võimalik banni saada selles mängus. Ei suuda oma raget tagasi hoida?
No ilmselgelt. Pole ma veel vist ühtegi täispikka mängu teinud, kus keegi mingi hetk parajalt ei rageks. Ise asjal nagu pointi ei näe kuna keegi sellest paremini mängima ei hakka, pigem hullemini ning tagatippu ajaksin vaid endal juhtmed krussi ning hakkasin ise hullemini mängima. Enamasti ongi, et rageja kütab end nii üles, et lõpuks on ise see, kes tegelikult jamades süüdi on.
Sellist mängu ei saa ju adekvaatselt mängida, kui oma arvuti taga kisad ja tõmbled nagu poole-aruline. Tuleb rahulikult istuda, kõike objektiivselt analüüsida ja planeerida. Hakata emotsionaalselt tõmblema nagu päevadega eit, siis on kindel laks, et mäng läheb pekki.
Näiteks saad reporti selle eest:
*duo quevatele härrastele ei meeldi su tegevus
*alustad härrastele ebameeldiva itemiga (junglerina LS+pots või DS+ pot või DB)
*vastased repordivad su kuna hävitasid/gankisid nende lane sodiks
*client crashis ja said mängu sisse ~3 minut
*ebatavaline rolli valik (kennen adc, cassio top (vs rene), jne)
*quit, sest olime 4v5 mängu algusest peale kuna keegi ei suvatsenud kohale tulla
*mingi ragemine -see on hea kui 1/5st repordist selle eest tuleb.
Need olid mõned põhjused (reportide kommentaarides kirjutatakse aeg-ajalt mille eest reporditi), mis mulle näiteks kahel viimasel korral banni tõid ning mille peale Rioti support ütles, et justified:). Tribunali süsteem töötab aga sellel on omad vead...
No ma olen mänginud betast alates ja ei ole kordagi ban saanud kuigi on olnud ikka korralikke mögisemisi ja ka leave on ette tulnud nii rioti kui ka muudel põhjustel. Ka build ja playstyle jääb inimestele mingil põhjusel ette sest see ei ole see mida LCS tehti. Ju sa ikka oled ikka enda banid ära teeninud kuna neid ei ole üldse nii lihtne saada.
No ma olen mänginud betast alates ja ei ole kordagi ban saanud kuigi on olnud ikka korralikke mögisemisi ja ka leave on ette tulnud nii rioti kui ka muudel põhjustel. Ka build ja playstyle jääb inimestele mingil põhjusel ette sest see ei ole see mida LCS tehti. Ju sa ikka oled ikka enda banid ära teeninud kuna neid ei ole üldse nii lihtne saada.
Kui sa casual vana oled, kes 2-3 pela päevas teeb, siis sul on õigus.
Samas kui paned 26 h sessiooni (mu rekord) jutti, siis koguneb mänge palju. Isegi kui saad 2 reporti (tingimus, et mäng repordina kirja läheks) üle mitme mängu, siis tuleb kokkuvõttes kergelt kokku 5 mängu (igas vähemalt 2+ reporti) kõrvalseisjale lühikese (26h) ajaperioodi jooksul.
Mingi lühikese aja perioodi jooksul 5 mängu 2+ reporti saada = ban. Ehk põhimõtteliselt on võimalik ühe sellise sessiooniga endale vahva ban kokku keerata:) Kui oleksin sama arv pelasid kahe-kolme nädala peale jaotanud, siis ei use, et oleks banni saand.
Olen ka 2 aastat mänginud, kordagi pole bänni saanud. See on ikka sinus endas kinni, kui sa tihti bänni saad siis pead midagi valesti tegema. Ebatõenäoline et sul iga mäng midagi valesti läheb ja toob kaasa mitu reporti.
Olen samuti season ühe ajal mängima hakanud ja pole kordagi banaani saanud. Ja kogu mänguaja jooksul on ainult üke leave, mis tuli ka ainult sellest, et elekter läks ära.
Tihti on asi suhtumises kinni. Lausa nii, et inimene ise ka aru ei saa miks asjad nii juhtuvad. Näiteks on mul mitu sõpra, kes enda arust äärmiselt lahedad sägad, täiesti rahulikud tüübid, viisakad, naiste seas populaarsed, tüli ei nori jne. Aga no täiesti hull, iga kord, kui välja linna peale lähevad on kellegagi äsamiseks läinud. Ulme lausa. Kord on vaja mingit naist kaitsta, siis tuldi neile kallale. Siis oli baarmen tropp ja turva debiil. Siis jalutas politsei mööda ja hakkas norima, siis tulid välismaalased tänavapeal ohkima jne jne jne. No krt, sai ise ka nooremas eas regulaarselt väljas käidud - poleks ma ise turvana töötanud mitu aastat siis ei teaks ma siiani, mis asi see kaklus on ja kuidas kellegi võõraga saab tülli minna. Pole ever probleeme olnud.
Ise LoL'i mängides olen avastanud, et ragejatega suheldes ise rämedalt vastu rinda tagudes ja õigust otsides viskad vaid tuli õlle. Mul on kaks varianti kuidas käituda - kui on rageja tiimis siis olen kas 100% vait ja ignoreerin chatti ning lihtsalt üritan hästi mängida, või siis üritan vastu tulla ja rahu sobitada Tean väga hästi, et tema rage ajab enamikel juhtme kokku, kaasa arvatud tal endal ning nii me lutti saamegi. Lihtsaim variant on muidugi ise korralikult mängida, aga vahest oled lihtsalt paremate vendade vastas ja ei saagi jagu.
Ma ütlen alati midagi stiilis, et "Sorry, I can't beat this lane, he is better than me/bad match. Switch anybody?" näiteks. Eks variante on ju palju. Samuti, kui rageja tundub, et loobib roppuse jms sisse asjalikke soovitusi, siis tänan ja ütlen, et proovin paremini vms.
Ah, no mida ma jahun - ühesõnaga: "Don't be a dick, be a team player and chill" - vms. Olen vaid korra reporti saanud, kuna tekkis räme lag ning good luck Aniviaga skill-shote teha, lol. Tol korral oli keegi veidi vihane selle üle, noh - tehnilised probleemid imevad, kuid ma ei usu et neid nii tihti nüüd juhtub.
Ma ei välista halba õnne ning seda, et tõesti iga kord eriliste troppidega koos mängima satub ja lihtsalt igal vennal report nupp hotkey all on, aga IMO pole ka see banni saamine nüüd niiväga reaalne.
EUW bronze I-III on olnud igakord tiimis kas troll/retard/või keegi samaväärne, ning alati on keegi umbkeelne tiimis, kellega kommunikeerida väljaspool pinge ei saa, ning ärme unusta ka *1998 lõpulise nimega mängijaid. Lahendus, mis minumeelest aitab, on mängu alguses vaadata, 2-3 vennale muted peale laduda, ja siis rahulikult oma lane ära võita ja teistesse roamima minna
e: viimase nädalaga 70 mängu ja no ban, kuigi tegin vahepeal 10 mängu adc anniega
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.