21.07.2013 22:17:30
Thomson 789 failikana usb kettaga
Tere
Sai siis tehtud selline eksperiment, et oma usb2 ketas 500gb ntfs ja 500 gb fat32 partidega ruuteri taha ühendatud ning content sharing peale keeratud, managed partitionid maha võetud.
Tulemus on üllatavalt hea, nimelt näeb minu win7 64 masin mõlemat parti ning saab üle wifi kenasti filmi vaadata - isegi 1080p contenti.
Mure tekib tegelikul ainult win 8 masinaga, mis ruuterit näeb ning partide olemasole tunnistab, aga külge ei võta.
Ideid? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nii lõbus on vahel ikka lugeda siin kirjutatud tekste. Failikana?
Postikana uus amet seoses digiajastule üleminekuga.
Väga vaimukas, lase edasi!
Ma pole selles kindel, aga on võimalik, et 8 nõuab ühenduselt kõvemat turvataset. Security Policy managerist (secpol.msc) saab muuta "minimum session security for NTLM SSP..."
Vaata mis seal kohas on 7-l ja pane 8-l seaded samaks.
Minu 7-l on seal sisse lülitatud 128-bitine krüpto, aga NTLMv2 pole nõutud. Kui oletada, et ruuteris pesitsev (küllap mingi iidvana) Samba ei oma NTLMv2 tuge ja 8 seda vaikimisi nõuab, siis ongi probleem. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Huvitav, sain teada, et mul on W8 standard ja sellega ei kaasne Group Policy ja Security Policy manageri toole.. rofl.
Peab mõtlema kuidas sellele probleemile läheneda... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Proovi LmCompatibilityLevel väärtust 1 - see peaks kõige universaalsem olema (töötab legacy ja vajadusel ka NTLMv2, kui vastaspool tahab).
See muidugi ei pruugi vea põhjus olla, aga ei tule muud erinevuse võimalust pähe hetkel. Ei suuda leida Win 8 vaikimisi väärtusi millegipärast... (ei viitsi seda elukat käima ka panna läpakal )
Kui see midagi ei muuda, siis pole viga seal ja võid selle muutuja registrist uuesti eemaldada.
NB! registri muutuste kehtestamiseks pead restartima lanmanworkstation teenuse (ja sellest sõltuvad teenused):
net stop sessionenv
net stop browser
net stop lanmanworkstation
net start lanmanworkstation
net start browser
net start sessionenv
Kui arvuti restart tundub lihtsam, siis tee restart lihtsalt. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Tundub, et edu ei saabunud ...
Sai veel proovitud alljärgnevat meetodit tulutult:
1 - run regedit
2 - locate HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/System
3 - create a new DWORD entry with the name EnableLinkedConnections and value 1.
4 - restart your computer _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.