Mis jama on, et uusimas Mozillas meili avada ei saa, jääbki ette kiri Laadmine... Chromega töötab nagu peab. Samuti lihtsustatud HTMLiga (aeglastele ühendustele). Googeldasin ja vaatasin, et õigetes kohtades linnukesed jne, kuid endiselt jääbki laadima. Puhastasin ka kogu ajaloo, kuid viga püsib.
Keegi on kokku puutunud sellise jamaga?
Tänud Rexile, lülitasin välja ja süüdi oli PiccShare 2.0, mis oli kuidagi koha arvutisse leidnud. _________________ PhotograFICal
Head on vahekaardid minu meelest ainult siis, kui meile tuleb päevas,nädalas jms piisavalt palju. Minul nt max 15 meili päevas ja ma eelistan, et need on kõik teineteise järel. Kui ma hakkakas sortima vahekaartidele, siis oleks see suht mõttetu nii väikse koguse puhul, sest ühel kaardil oleks 2-3 meili ja ma peaks hulga rohkem klikke tegema, et neid avada ja nendega tegeleda. Lisaks peaksin ise õpetama mis asjad kuhu vahekaartidele käivad. Näiteks vaikimisi pani foorumi topic notificationi mul uuenduste tabi mitte foorumi tabi.
Neile kes ei saa aru millest jutt käib:
tsitaat:
Tutvuge uue postkastiga
Lihtne postkasti vahekaartide korraldus annab juhtimise taas teie kätte, et näeksite vaid silmapilguga, mis on uut, ja saaksite otsustada, milliseid meile ja millal te lugeda soovite. Vaadake videot
Korrastatud kategooriatesse
Saate valida viie valikulise vahekaardi hulgast: peamine, suhtusvõrgustikud, pakkumised, uuendused ja foorumid. Nende kategooriate abil saate korraga sarnase sisuga sõnumeid lugeda.
Lihtne kohandada
Võite valida kuni viis vahekaarti või ka mitte ühtegi. Ja kui näete sõnumit, mida soovite näha teisel vahekaardil, saate selle lihtsalt pukseerida soovitud vahekaardile. Veel nõuandeid
Hankige uus postkast oma mobiilseadmesse
Uus postkast on saadaval Gmaili ametlikes mobiilirakendustes Android 4.0+ seadmetes, aga ka iPhone'is ja iPadis. Teie mobiilipostkast ja märguanded kuvavad nüüd peamisi meile. Teiste kategooriate meilidele on lihtne juurde pääseda ja neil silma peal hoida.
Mulle jõudis ka... päris jube. Vb tõesti kui tuleks facebookist ja ttwitterist kümneid kirju päevas igasugu jamaga, siis tasuks ennast ära... mul ehk päevas 3 kirja tuleb, need ka spam. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ma küll ei viitsinud proovida kas töötab, aga kui näiteks teha uus label "inbox2" ja lisada filter, et kõik sissetulevad kirjad, milles on näiteks @ märk saadetakse selle all, siis peaks ju probleem olema lahendatud. Mul vähemalt näitab neid uusi asju ainult inboxis, mitte labelite all. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
toimi järgmiselt, et kustutada ära, mis hetkel mällu jäi kuni järgmise korrani: vajuta lisa konto / logi teise kontoga, siis on allpool natuke paar kasti nuppudega, parempoolne on eemalda ja siis kliki konto pildi kõrval olevale x'ile!
Päris pikka aega on üks probleem olnud google kontoga.
Nimelt mul põhiline google konto(youtube, g+ ja ka gmail) on olnud vale primary aadressiga. Kunagi ammu kui veel @gmail.com aadressi ei olnud ja kogu google tegevus/sisselogimine käis alternatiivse maili kaudu(@mail.ee).
Ükspäev oli vaja tuttavale teha maili aadress ja asusin seda tegema gmail'i, samas ise ei ole gmaili kunagi kasutanud ja sisse logitud seal ei olnud(ka mitte g+'i sisse logitud).
Sai siis mail valmis tehtud aga gmail otsustas et seob selle minu google accountiga(youtube oli sisse logitud). Nüüd ei olegi sellest lahti saanud kuigi on olemas alternatiivsed aadressid siis esmaseks jääb alati see "tuttava gmail aadress".
Google enda poolt pole mitte mingit abi saanud ja endal on mõistus otsas kas ma saan seda vahetada üldse(primary aadressi, see "tuttava gmail" võib vabalt jääda alternatiivide alla)?
Segane teks veidi, lisasin pildi ka situatsioonist.
Esmane/primary mail on siis "vale nimi"@gmail.com, teised alternatiivsed @planet ja @mail
toimi järgmiselt, et kustutada ära, mis hetkel mällu jäi kuni järgmise korrani: vajuta lisa konto / logi teise kontoga, siis on allpool natuke paar kasti nuppudega, parempoolne on eemalda ja siis kliki konto pildi kõrval olevale x'ile!
Ja hakkangi sedasi igapäevaselt kustutama? Sõitku seenele. Private tab valla ja sealtkaudu, siis ei j'ta vähemalt meelde.
Sirvisin seadetes, kuid ei leidnud, seega lihtne küsimus, kas on võimalik luua gmaili alias oma primaarsele e-mailile, et olla veidi esinduslikum teatud kohtades ja asutustes ?? mitte, et mul mingi "littlesexygirl" jne oleks see asi, aga jahh _________________ My choices, my life - don't judge me, just try better!
Tiiger15, ühe konto alt saad ju erinevate meilide alt välja saata.
Settings->Accounts->Send mail as:
Pane kasvõi @eesti.ee aadress omal sinna. Mul näiteks on. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Jah, on küll. Sa mõtled nii, et sul on mingi mitte gMail'i meiliaadress, millele saabuvaid kirju soovid lugeda gMail'iga ja saata välja kui selle mitte gMail'i aadressina?
namstoop, jõudis ette.
Siin peaks tähele panema, et kui sinu meiliaadress kuhu teiste kontode meilid ka sisse jooksevad (näiteks on sul peameil 123@gmail.com aga tahad saata selle alt kirja abc@gmail.com- kasutades), erineb saatja aadressist siis gmail paneb metainfosse mõlemad meilid sisse.
Nt hiljuti käskis üks finantsasutus neile meili saata kindlalt aadressilt, ja kui ma kirjutasin teiselt gmaili kontolt kasutades "saatja" aadressina asutuse soovitust, siis nad võtsid ühendust ja küsisid kas asi on ikka õige...
Üsna oluline teada
viimati muutis lightbluefox 29.01.2014 17:48:46, muudetud 1 kord
Ja hakkangi sedasi igapäevaselt kustutama? Sõitku seenele. Private tab valla ja sealtkaudu, siis ei j'ta vähemalt meelde.
Teed kõigepealt selle "kustutamise protsessi" ära. Ja kui jälle sisse logima hakkad siis võta linnuke ära sellelt "Jääge sisselogituks" kastilt. Siis ei jäta enam su kasutajat mällu enam (kui sa just linnukest tagasi ei pane).
Kuidas saab siis samale kontole mingi "aliase"? Ei leia nagu seadetes kohta.
einoh päris sellist, et ongi kaks eraldi aadress samal kontol ei saagi. Ikka su põhikonto aadress läheb metainfosse, nagu lightbluefox kirjutas. Nö aliaslaadse asja saad selliselt, et kirjutad oma aadressile miskit + märgi taha. A la jokker666+olenlahe@gmail.com. Aga see on rohkem mingite kirjade väljafiltreerimiseks. Et regad kusagil spetsiifilise aadressiga, siis saad sealt tulevad asjad kergema vaevaga välja sorteerida või spämmi saata. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kui meil saadetakse adressaadile läbi selle meiliserveri, mille "oma" on meiliaadress, mida soovitakse näidata saaja From real, siis ei ole näha, et algpunkt oli gMail'i meiliaadress. Ei mingit metainfot ega source'is ei ole seda näha.
Kuidas saab siis samale kontole mingi "aliase"? Ei leia nagu seadetes kohta.
einoh päris sellist, et ongi kaks eraldi aadress samal kontol ei saagi. Ikka su põhikonto aadress läheb metainfosse, nagu lightbluefox kirjutas. Nö aliaslaadse asja saad selliselt, et kirjutad oma aadressile miskit + märgi taha. A la jokker666+olenlahe@gmail.com. Aga see on rohkem mingite kirjade väljafiltreerimiseks. Et regad kusagil spetsiifilise aadressiga, siis saad sealt tulevad asjad kergema vaevaga välja sorteerida või spämmi saata.
Njah.
Huvitav kuidas google topeltkontodesse suhtub? Variant on teha sobivama nimega konto ja panna põhikonto seda kontrollima.
Mul on 5 google kontot, pole siiamaani yhtegi probleemi esinenud. Ja miks peakski? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Speedee, Gmail näitab kirja source all, et "sender" on su põhikonto ja "From" on siis see aadress millelt sa kirja saatsid ja mida adressaat "From" real näeb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.