Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia S arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 30.06.2013 12:19:11 vasta tsitaadiga

Mirage kirjutas:
Minu teada 1080p ei tööta/on pooletoobine kõikidel jelly bean baasil ROMidel. Kusagil mainitud uuendust, mis peaks alates 28. nädalast ilmuma. Ise ei hellita eriti lootust, et sony sellele telefonile miskit asjalikku suudab toota.

4.0.4 official rom töötas küll kenasti ja ka 1080p video. Uusim update keeras selle tuksi + pidevad crashid jm. Seepärast lootsingi et leiab mingi custom ROMi millel neid vigu pole. Hetkel saab vist Cm10 peale, kui midagi piixu ei lähe. Hetkel CM logo kedranud juba tubli 5 minti, ei mingit muutust.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2013 12:44:11 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
martin366 kirjutas:
Killerwave kirjutas:
martin366 kirjutas:
Killerwave kirjutas:
Ta ei suutnudki lõpuks leida manuaalselt neid. Samas flashtooliga tegin ise vea, neid üsna mitu ja ei leidnud kohe seda ÕIGET üles, kus oli eraldi ka driver setup. Muidu proovisin enne käsitsi nagu paljude teiste seadmete pughul aga seekord selle driveriga hakkama ei saanud, süüd enda peale ei võta.
Enivei unlockitud ja särkivärki kuid ikka tekkis küsimus, mis ROM.
Keegi PaARANOIDi proovinud, oskab võrrelda CM10-ga?
CM10 lingid maru aeglased. Tüütu

Trinity jb rom + trinity kernel icon_smile.gif Leiad loomulikult XDAst icon_smile.gif

Mis sellel reaalselt parem on, kui CM10-l või Paranoidil? Nad kõik reklaamivad end väga kenasti ja suurelt aga see ei too alati sisu välja. 1080p video on oluline et toimiks.

Ei tea kuidas praegu on aga varem CMil 1080 video ei teinud.
Minuarust on cm-idest kõige etem SlimBean.
Trinity on stock jb baasil, ehk siis stabiilne, kõik töötab. Hästi moditud, sama võib ka kerneli kohta öelda. Kiireim ROM mul siiamaani. Ja mis kõige tähtsam, siis kõik kaamera funktsioonid töötavad. Mul endal Cybershot mod peal icon_smile.gif

Trinity alt leidisn sellise asja http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 kas see õige kraam? Seal ka kaks installerit, suht pealiskaudsed, kui võta arvesse minu kogenematust. LB ja UB?

Locked ja unlocked bootloader.
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 01.07.2013 14:02:25 vasta tsitaadiga

Minuarust on uskumatu kui pekki selle uuendusega mul telefon läks icon_biggrin.gif Aga sellest siin juba jahutud küll
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.07.2013 14:45:11 vasta tsitaadiga

c4v6, tegid ikka nii öelda puhta installi, mitte ei lasknud vanale peale?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 01.07.2013 19:52:23 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:

Mina lasin selle uuenduse peale nii nagu see ise seda tegi, ehk tõenäolislet ikka vanale otsa, mitte et eriti valikut oleks, va factory reset.

Siin oli mõnda aega tagasi juttu ja natuke lugenud ka netist, kuid arvamusi on erinevaid. Lisaks sooviks kohaliku keskkonna kohta infot, et kas unlockitud telefoni garantii parandab ilma täiendavate endapoolsete kulutusteta või saadab pikalt?
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 01.07.2013 20:35:45 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Mina lasin selle uuenduse peale nii nagu see ise seda tegi, ehk tõenäolislet ikka vanale otsa, mitte et eriti valikut oleks, va factory reset.

Siin oli mõnda aega tagasi juttu ja natuke lugenud ka netist, kuid arvamusi on erinevaid. Lisaks sooviks kohaliku keskkonna kohta infot, et kas unlockitud telefoni garantii parandab ilma täiendavate endapoolsete kulutusteta või saadab pikalt?

Suure tõenäosusega parandab ära ikka icon_wink.gif
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.07.2013 23:53:07 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Seal pc companionis on recovery või repair firmware vms. , sellega tuleks uuendada. Kõik installitud jama läheb kaotsi ja tuleb hiljem uuesti paigaldada.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 02.07.2013 10:19:19 vasta tsitaadiga

Ma loodan, et ma teemast välja ei lähe. Paljuga Sid tänapäeval liiguvad ? Mul on ekraanil (korpuses mõrad), mind need seganud pole kuidagi moodi. Teoorias on mul on mingi varakasko ka peal ja saaks omavastusus rahaga lasta selle korda teha aga ma pole enam mõtet näinud. Ühesõnaga paljuga selline deffektne S võiks ära minna ?
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 02.07.2013 12:24:41 vasta tsitaadiga

c4v6 kirjutas:
Ma loodan, et ma teemast välja ei lähe. Paljuga Sid tänapäeval liiguvad ? Mul on ekraanil (korpuses mõrad), mind need seganud pole kuidagi moodi. Teoorias on mul on mingi varakasko ka peal ja saaks omavastusus rahaga lasta selle korda teha aga ma pole enam mõtet näinud. Ühesõnaga paljuga selline deffektne S võiks ära minna ?

Sada saab ikka icon_smile.gif
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 17.07.2013 23:14:42 vasta tsitaadiga

Kas keegi ehk oskab aidata. Nimelt google chrome ei taha taas toimida telefonil normaalselt. Jookseb pidevalt kokku ja nagu ka originaal romi puhul, viskab taustapildi tavaliseks ehk muudab live wallpaperilt mingiks staatilisks. Miks ma croomi tabaks kasutada on selle browseri featuur mis kitsaste linkide vahel suurendusklaadi automaatselt ette lööb, mitte ei pea korduvalt ekraani toksima. Seega ei tahaks loobuda temast.

Edit:
Kuidas kohalikud kellel on CM10 peal, said USB MASS STORAGE tööle? Olen erinevaid käsuridasid proovinud mis xda foorumis ringi liiguvad aga ika ei õnnestu tööle saada ja muud moodi ei anna faile usb teel arvuti ja telefoni vahet vahetada.
tagasi üles
hotgu
HV vaatleja

sõnum 19.07.2013 17:19:26 vasta tsitaadiga

Oskab keegi aidata suvalisel ajal, suvalises kohas kõnede katkemise osas? Päris ärritav on selline nali. Lisaks on sisse helistamisel telefon pidevalt väljas. Ekraanil ilutseb tihti levi tugevuse koha peal õnnetu x. Tele2 on operaatoriks. Režiim wcdma/gsm.
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 19.07.2013 17:37:13 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Kas keegi ehk oskab aidata. Nimelt google chrome ei taha taas toimida telefonil normaalselt. Jookseb pidevalt kokku ja nagu ka originaal romi puhul, viskab taustapildi tavaliseks ehk muudab live wallpaperilt mingiks staatilisks. Miks ma croomi tabaks kasutada on selle browseri featuur mis kitsaste linkide vahel suurendusklaadi automaatselt ette lööb, mitte ei pea korduvalt ekraani toksima. Seega ei tahaks loobuda temast.

Edit:
Kuidas kohalikud kellel on CM10 peal, said USB MASS STORAGE tööle? Olen erinevaid käsuridasid proovinud mis xda foorumis ringi liiguvad aga ika ei õnnestu tööle saada ja muud moodi ei anna faile usb teel arvuti ja telefoni vahet vahetada.

Mass storage mode saab sellise appiga nagu Xperia SDCARD Mounter (Doomlord)
Väga 5+ app, töötab kõikide ROMidega.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 19.07.2013 18:16:44 vasta tsitaadiga

hotgu, sama siin icon_confused.gif Lisaks tihti telefon laggib hullult...
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.07.2013 18:16:50 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
hotgu, sama siin icon_confused.gif Lisaks tihti telefon laggib hullult...

Samas siin, opekas on küll Elisa. See levikaotuse probleem tuli küll viimase püsivaraga.

Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 20.07.2013 20:03:55 vasta tsitaadiga

Ka minul on hakanud esinema viimasel ajal eelmainitud probleeme - kõne katkemised ning levi kadu kuigi torul on ikka vana ics 4.0.4 6.1.A.2.55 peal.
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 21.07.2013 12:00:56 vasta tsitaadiga

Pole selliseid probleeme olnud.
Samas on peal ka moditud android ja kernel. (.211 baseband)
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 30.07.2013 08:32:23 vasta tsitaadiga

saan ka varsti selle, mis OSi uuendused peaks peale panema, et asi kiiremini töötaks?

garantii ei tohiks kaduda, ehk siis mingit crackimist ei teeks
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.07.2013 11:18:51 vasta tsitaadiga

Char, kui garantii tähtis, siis pole sul ju peale midagi panna. Jääb see mis on ja kui ametlikku uuendust pakub, siis teed selle ära ja kogu muusika.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 30.07.2013 11:27:44 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
saan ka varsti selle, mis OSi uuendused peaks peale panema, et asi kiiremini töötaks?

garantii ei tohiks kaduda, ehk siis mingit crackimist ei teeks

Isegi kui teed rooti ja avad bootloaderi, saab saab alati algseadetele taastada. Ehk siis unroot ja relock bootloader.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.07.2013 13:20:26 vasta tsitaadiga

Kui telefon tahab garantiid, siis ei pruugi ta enam olla piiisavas töökorras, et püsivaras sorkida veel saaks. doh.gif
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 30.07.2013 13:54:59 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kui telefon tahab garantiid, siis ei pruugi ta enam olla piiisavas töökorras, et püsivaras sorkida veel saaks. doh.gif

Kui telefon (XS) ei lähe esimese kuu ajaga perse, siis ei lähe ka väga suure tõenäosusega 2 aastaga.
Siis peab karm hardware brick (ehk siis midagi füüsiliselt läbi läinud) olema kui üldse telefonile ligi ei pääse. Ja siis juba vahet pole, kas on häkid-kräkitud või mitte, läheb garantii alla, tehnikud ei hakka seal uurima kas on unlockitud bootloader või mitte, see on fakt.
Ma kõik enda androidid esimesel päeval ära häkkinud, täiesti savi sellest garantiist, 95% kindel, et midagi ei juhtu. Ja pole ka kunagi juhtunud.

Elu jooksul vähemalt 500+ flashimist teinud (Unlock bootloader+Root+ROM+Kernel+OC) ja pole midagi juhtunud.
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 01.08.2013 20:43:06 vasta tsitaadiga

Kunagi jäi silma see telefon kuna meeldis välimus ja kuna varsti on plaanis osta uus telefon, siis siit ka mu küsimus, et miks enam seda telefoni eestis ei müüda?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 01.08.2013 21:00:07 vasta tsitaadiga

Vanaraud, vaata Xperia SP poole näiteks.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 02.08.2013 12:02:48 vasta tsitaadiga

Xperia S tasub osta järeturult. ~160 euroga neid liigub, selle raha eest 720p ekraan ning kaks tuuma on igati hea valik. SP on muidugi hea telefon kuid uuena nõks rohkem kui 2x kallim, sisu poolest üsna sarnane S'iga. SP aku on suurem ning GPU kiirem - saab ilmselt mängida kauem. icon_smile.gif Gorilla klaas ka - samas kui kiletada ja vutlaris kasutada siis pole vahet.

SP miinustena - raskem kui S ning kui 8GB sisemälu väheks jääb siis tuleb mälukaardi hind juurde arvestada. S'i 32GB sisemälu on vääääga mugav.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
viisnurk
HV kasutaja
viisnurk

sõnum 11.08.2013 17:21:27 vasta tsitaadiga

Mingi uuendus tulemas http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_and_sl_to_get_new_firmware_update_this_month-news-6550.php
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia S arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.