Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 23:12:30
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
täpselt  |
Aga tänud vastamast ja soovin head õhtut
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pojeng
HV vaatleja
|
28.02.2012 14:02:22
|
|
|
Ilmus E24 selline uudis; http://bit.ly/y32nbG . Kas ma teen sellest uudisest liiga kaugele ulatuvaid järeldusi ja eeldan, et avaneb ka GFWL Marketplace PC kasutajatele Eestis?
Kui avaneb, peaks lõpuks ometi kehtetuks muutuma Steamis olev GFWLi nimekirjas mitte olevate riikidele mängude müügi keeld.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.02.2012 14:45:11
|
|
|
GFWL'ist olen juba aasta tagasi mänge ostnuid PC'le ms punktide eest
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pojeng
HV vaatleja
|
28.02.2012 15:30:17
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
GFWL'ist olen juba aasta tagasi mänge ostnuid PC'le ms punktide eest  |
Ise ostsin Fallout 3 lisad GFWL-ist, kuid ms punktide hankimine oli keerukam lugu. Ei pea eriti sellest Marketplaceist lugu olen rohkem Steami vana ja ootan, et GFWL-i seatud tõkend, mitte müüa supporti nimekirja välistes maades GFWl toega mänge, lõpeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.02.2012 16:52:06
|
|
|
Pojeng, steami fänn ja mängude regionaalsete piirangute vastane? proovi osta rage, batman arkham cityt, skyrimi jms mänge?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pojeng
HV vaatleja
|
28.02.2012 17:47:07
|
|
|
londiste kirjutas: |
Pojeng, steami fänn ja mängude regionaalsete piirangute vastane? proovi osta rage, batman arkham cityt, skyrimi jms mänge?  |
See jutt on nüüd küll off topic, kuid minu olemusele on pihta saadud. Fänn on ülepaisutatud sõna, lihtsalt pole viimased 5 aastat ühtki mängu soetanud plaatidel. Regionaalsete piirangute tulihingeline vastane. Vihale ajas Arkham City mitte ostu võimalus. Skyrim pole GFWL-iga seotud, seal on vist 1C Company piirang (võin muidugi eksida).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.05.2012 16:16:34
|
|
|
Keegi teab kas ja kuidas saab GFWL-s rooliga navigeerida?
Pinda käib kui rooliga mängitavas mängus on vaja ikka klaviatuuri kasutada, sest GFWL ei saa aru mis see rool on
EDIT:
See on siis mida ma tahan ja milles probleem on. Nimelt lokaalse kontoga ei saa automaatselt sisse logida. Ma mõtlesin siis, et ehk saab kuidagi rooliga Enter vajutada:
tsitaat: |
I believe I have the latest Games for Windows – LIVE installed on my PC and I have an local account setup. I've set it to auto sign me in, but in doing so, when a game starts, a popup box appears asking me to sign into my LIVE account (as well). My account is offline so there is no need to sign into LIVE.
This is really just an annoyance but I remember it didn't use to be like this and the game would just continue while my account is automatically signed in. Any ideas on how to stop this popup from appearing when auto signing in? |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
18.07.2013 18:04:14
|
|
|
Mul on GFWL Dirt 3 võti, keegi ei taha seda steami oma vastu vahetada? - http://store.steampowered.com/app/44320/
praegu on steamis Dirt 3 soodukas, ma hea meelega annaks anda võtme ära - code4game'ist ostetud - kui keegi mulle giftiks steami oma.
PS: annan kauba peale mõne mängu veel 1he alljärgnevatest vabal valikul (steami omad)
Defence Grid
Red Faction: Armageddon Steam Key+Red Faction: Armageddon Path to War DLC Steam Key
Darksiders Steam Key
Alan Wake
Dear Esther Steam Key
Capsized Steam Key
Aquaria
Info:
Spoiler 
Dear Customer,
Herewith we send you the code to activate the game: DiRT 3 - Windows Live Code (multilingual).
Activation Code: XXXX - XXXX - XXXXX- XXXXX- XXXXX
Download the game
1st Please click the Download the ISO file of the game.
Via FTP / HTTP (Each user has a maximum of 10 GB download volume.)
ISO: ftp://nap201499:ad234bd89a@83.149.126.53/dirt3multi.iso
2nd By downloading you should now have received an ISO file.
A. With unterschiedlichien burning programs let you burn the ISO file, the installation program runs on DvD. Recommended fuel programs, please see our links below.
Or
B. The program Daemon tools, you can create a virtual DVD on your computer / hard disk: http://www.chip.de/downloads/Daemon-Tools-Lite_37592200.html
Important Note:
This is a notice in the event that the installation routine does not start automatically. Once you have included the ISO file to "Daemon Tools" or burned to a DVD and the installation does not start automatically, you must run one of these files manually: "SetupReg.exe"
These files can be found on the Explorer when you click on the DVD or from the virtual "daemon tools" created drive. The installation will NOT work if you run "setup.exe"!
We apologize for this note.
Done! And away you go. Have fun!
e: osta peaks saama soome regiooni alt: http://store.steampowered.com/app/44320/?cc=fi
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
20.08.2013 03:41:16
|
|
|
Games for Windows Live marketplace läheb 22. augustil kinni ja tundub et natuke vähem kui aasta pärast ka kõik muu!
Age of Empire Online support lehel oli selline asi kirjas. Hiljem võeti see osa maha!
Games for Windows Live will be discontinued on July 1, 2014. Although it is available through Steam, Age of Empires Online requires features of the Games for Windows Live service. You can continue to enjoy all the features of Age of Empires Online as the service will remain 100% operational until July 1, 2014 when the server will shut down. Please visit the Age of Empires Online forums for additional details. |
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
20.08.2013 11:15:27
|
|
|
Muidugi kehtib see ka GTA IV suhtes. Nüüd siis võimlus mängu tegijatel see eemaldada!
The biggest question we have now is if Rockstar will be removing G4WL from Grand Theft Auto IV and Episodes from Liberty City in favor of Steam or Social Club. As we reported last week, a number of developers have already begun working to removing G4WL from their games such as Rockstar's sister label 2K Games. While Rockstar hasn't announced any plans yet nor have we come across any indication that they will be, we believe it would be in their best interest to do so in order to appease fans and ensure continued catalog sales. |
http://rockstarnexus.com/article/145/Games-for-Windows-Live-shutting-down-July-1-2014
nimekiri mängudes G4WL-ga...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_for_Windows_%E2%80%93_Live_titles
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
20.08.2013 14:12:55
|
|
|
Eks mängudele tehakse mingi patch vms, et nad ei nõua enam GFWL'i ...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
20.08.2013 15:29:22
|
|
|
Batman Arkham mängud, Insanely Twisted Shadow Planet ja Bioshock 2 saavad kindlalt Steamworks patchi.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|