Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kõrvasisesed kõrvaklapid, mis tõesti peavad vastu rohkem, kui ühe aasta? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dksvertix
HV kasutaja
dksvertix

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2013 08:44:41 Kõrvasisesed kõrvaklapid, mis tõesti peavad vastu rohkem, kui ühe aasta? vasta tsitaadiga

Kas Eestis üldse müüakse selliseid kõrvasiseseid kõrvaklappe, mille eluiga on tõesti pikk?
Mul on olnud igast firmade omi: KOSS, Creative, Sony jne ja kõik surid keskmiselt 1 aasta pärast ära.
Võib-olla on asi olnud liiga madalas hinnaklassis? Kas ~25€ tõesti liiga madal, et loota head eluiga?

Samas, mul on veel ühed umbes 5 aastat vanad Sony MDR-XD200 suured kõrvaklapid, mis omal ajal maksid 500kr (~32€).
Paarsada korda on põrandale kukkunud ja tänu millele on üks liugnupp katki ja ühest kohast on suur kild väljas. Aga töötavad. Ei mingeid probleeme heliga. Ei mingeid probleeme juhtmega.

25€ VS 32€, kas tõesti paar eurot mängib siis nii suurt rolli? Aga võib-olla on asi selles Sony MDR-XD200 puhul, et nad siiski suured kõrvaklapid ja suuremad komponendid = pikem eluiga?

Kas kellelgi on teadmisi kvaliteetsete kõrvasiseste kõrvaklappide osas või teab soovitada midagi, millega neid asendada pigem? Need Sony kõrvaklapid pole just kõige tagasihoidlikuma välimusega, et nendega õues jalutada ( clown.gif ).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 15.07.2013 08:59:36 vasta tsitaadiga

Kas sul lagunevad klapid pistiku koha pealt?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
dksvertix
HV kasutaja
dksvertix

sõnum 16.07.2013 03:17:17 vasta tsitaadiga

Kuidas kunagi. Kord jääb üks kõlaritest lihtsalt tummaks ja mõne aja pärast ka teine. Ja probleem pistiku kohaga esineb ka väga palju. Ja seda kõike keskmiselt ühe aasta pärast.
Ma pakun, et mõlemad probleemid on vast selle liiga peenikese ja seetõttu liiga kergelt puruks muditava juhtme süü. Mu teooria on, et, kui oleks sama jäme juhe, kui mu Sony MDR-XD200-l, siis oleks suremattud kõrvaklapid, millele võib tõesti anda "lifetime warranty". Paraku see nii lihtne pole. Nagu Google ütleb, et kõlarite kvaliteet on veel eraldi teema.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 16.07.2013 09:57:24 vasta tsitaadiga

Kas mulle vaid tundub, et odavama otsa klapid L-kujulise pistikuga ja kallimad suuresti eranditult I kujulised?
Lihtsalt L-pistik on väga vastupidav, aga esineb klappidel mille hind on isegi paar eurot, kallimatel läheb aga I pistik ju kiirelt nässu kui on taskutega tegemist. Nt Samsungi telefonide klappide helil pole midagi viga, aga juhtmed on kole õrnad, pistiku teipisin juba ennetavalt isloeeriga kokku, sest see saab palju väänamist.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 16.07.2013 10:02:36 vasta tsitaadiga

sennheiser cx-271 http://soundshop.ee/?id=1479&toode=Kuularid%20Sennheiser%20CX-271 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2013 10:32:06 vasta tsitaadiga

Ostsin 2006. a ühele vanainimesele voodis kasutamiseks 200 kroonised Koss THE-PLUG Earbud klapid, pidasid 4 aastat vastu, kuigi magas nendega ja juhtmed olid hommikuti hirmsast keerdus. Usun, et normaalse kasutamisega ei tohiks midagi juhtuda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 16.07.2013 10:45:20 vasta tsitaadiga

Ehk oskate ka siis soovitada klappe millel oleks mikker ja nupp olemas, nagu telefoniga kaasas olevatel klappidel, aga hind jääks teemaalgataja hinnaklassi ringi ning oleks rüütatud kaabel.
tagasi üles
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 16.07.2013 10:46:28 vasta tsitaadiga

Kossu plugidel (ja enamusel kallimal värgil) on ju lifetime warranty, kunagi kui kasutasin siis sai pea iga aasta nad garantii korras välja vahetada. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2013 12:35:32 vasta tsitaadiga

Laurman kirjutas:
Kossu plugidel (ja enamusel kallimal värgil) on ju lifetime warranty, kunagi kui kasutasin siis sai pea iga aasta nad garantii korras välja vahetada. icon_biggrin.gif

Enamuses lähevad katki juhtmed, sedagi ülemäärase jõu kasutamisel. Poroloonist või silikoonist katted kuluvad ja neid minu teada garantiikorras ei vahetata. Muus osas on Kossi toodang väga kvaliteetne ja niisama katki ei lähe, seepärast nad ka eluaegse garantii annavad.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tiirP
HV Guru
tiirP

sõnum 16.07.2013 13:58:54 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
sennheiser cx-271 http://soundshop.ee/?id=1479&toode=Kuularid%20Sennheiser%20CX-271 thumbs_up.gif

Oman antud nööpe circa 9 kuud ning vasak on hakanud aja jooksul vaiksemalt mängima (proovitud erinevate mängijatega).
icon_neutral.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 16.07.2013 13:59:52 vasta tsitaadiga

Tanapaeval vist liiast loota, et miskit sellist yle aasta vastu peaks. Ise vahetan vahemalt 6 kuu tagant. Kasutan ka iga paev muidugi... ringi liikudes 24/7 klapp peas.
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 16.07.2013 14:07:36 vasta tsitaadiga

tegelt foorumis üks suur teema olemas Millised kõrvaklapid?
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 16.07.2013 14:32:10 vasta tsitaadiga

trip, tnx
tagasi üles
dksvertix
HV kasutaja
dksvertix

sõnum 17.07.2013 03:17:58 vasta tsitaadiga

Olgu, ma Googeldasin, lugesin ja sain selgusele, et vahet pole, kas maksad 20€, 100€ või 300€ aga selliseid kõrvasiseseid polegi olemas. thumbs_down.gif

Otsustasin, et raha ja närvide säästmise nimel ostan parem suured kõrvaklapid, millega kannataks mitte pilkupüüdvalt ka õues olla.
Ja sellega kolin ma eelnevalt mainitud teemasse üle...
tagasi üles
Link
HV kasutaja
Link

sõnum 19.07.2013 00:22:25 vasta tsitaadiga

Mul on Denon c252 5+ aastat vastu pidanud.Päris tihti kasutan neid 10+- tundi päevas.Olen korduvalt nende peale astunud ja tihti on kuskile kinni jäänud.Niiskust ja tolmu ka palju saanud.Olid ka ajateenistuses kaasas.Võib olla lihtsalt joppanud aga minu meelest küll suht pommikindlad thumbs_up.gif .Odavad on kah.Mina maksin nende eest 250eek(Kaubamaja viimane korrus vist)
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
dksvertix
HV kasutaja
dksvertix

sõnum 19.07.2013 08:33:23 vasta tsitaadiga

Seda mudelit enam ei müüda Eestis. Vähemalt HinnaVaatlus ja Google näitavad nii. Ja Kaubamaja viimase korrusega on midagi väga väga jubedat juhtunud. Ma algul ei uskunud, aga kui ikka lõpuks nägin, siis pidin insuldi saama. icon_eek.gif
Aga müüakse AH-C260SREM 25.25€, AH-C360SREM 43.90€ ja AH-C250 259€. Keskmise reviewides ma esimest korda lugesin, isegi lausa mitu korda, et durable ja mõni kirjutas ka, et tõesti elab üle aasta. Oh seda imet. Vb ma siiski proovin selle ära ja alles siis võtan teise klapiliigi käsile. Tänud Link.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 30.09.2013 11:54:24 vasta tsitaadiga

needsamad C252 Denonid omalgi kasutusel aastaid, samuti kaupsist ostetud, 5 korrus kunagi müüs. Tänu Digi testile sai ostetud.
http://www.digi.ee/arhiiv/ajakiri-digi-01-2010.pdf
Väga korralikud, ainuke asi, et mul parem ei taha hästi istuda. Heli on selline et vajab ekvalaiserit, siis saab kuulata, samas kõrged üle ei karju ja madalaid mängib ka mingil määral.
Mingi aeg tagasi võitsin siis uued Denonid 260 vist, mingi Digi tellijate kampaania, need kinkisin ära, öeldi, et ipodiga kuulates on tuhmid... Originaalid pidavat paremat heli tegema. Aga ebamugavad on...
vaatasin nüüd uusi, isegi kuni 50.- hinnas võib amazonist lugeda kuidas poole aasta - aasta pärat üks element ei tööta või juhe läheb katki...
kas tõesti ei olegi midagi osta?

tagasi üles
Nomore
HV kasutaja
Nomore

sõnum 07.10.2013 09:34:33 vasta tsitaadiga

Cofy kirjutas:
trip kirjutas:

Oman antud nööpe circa 9 kuud ning vasak on hakanud aja jooksul vaiksemalt mängima (proovitud erinevate mängijatega).
icon_neutral.gif

Mõnel on aidanud, kui võtad elemendini lahti ja puhastad kõik üksipulgi ära.

Wreckie
HV kasutaja

sõnum 08.10.2013 20:11:41 vasta tsitaadiga

http://www.ebay.com/itm/v-MODA-Vibe-In-Ear-Noise-Headphone-dark-blue-/181220572271?pt=US_Headphones&hash=item2a31967c6f

4 aastat pidasid vastu, heli Samuti hea
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kõrvasisesed kõrvaklapid, mis tõesti peavad vastu rohkem, kui ühe aasta?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.