ELISA 10€ 3.5mbit 50GB (virt. piiramatu) = 0.2€/GB
vs
EMT 10€ 21mbit 5GB = 2€/GB - suure kiirusega ei ole sul midagi levipiirkondade iseärasustest tingituna peale hakata (e müügitingimus on ikkagi "kuni") e 3.5Mbit on piisav, kui sa kuus vaid ...3GB mahtu kasutad elik ei otsi sa massiivseid andmemahte mida vaja kiiresti alla laadida... delfit loeb ka aeglasemalt.
Kui tahad võimalusel veidigi kiiremat, siis
16€ 7Mbit 50GB (virt. piiramatu) = 0.3€/GB @ Elisa
ELISA 10€ 3.5mbit 50GB (virt. piiramatu) = 0.2€/GB
vs
EMT 10€ 21mbit 5GB = 2€/GB - suure kiirusega ei ole sul midagi levipiirkondade iseärasustest tingituna peale hakata (e müügitingimus on ikkagi "kuni") e 3.5Mbit on piisav, kui sa kuus vaid ...3GB mahtu kasutad elik ei otsi sa massiivseid andmemahte mida vaja kiiresti alla laadida... delfit loeb ka aeglasemalt.
Kui tahad võimalusel veidigi kiiremat, siis
16€ 7Mbit 50GB (virt. piiramatu) = 0.3€/GB @ Elisa
Vali.
Ehk sa ilusti tood välja ebaloogika oma vastuses.
Kui maht on täna 2GB mida ära kasutab, siis virtuaalselt piiramatu on sisuline mõttetus. Eskimole külmkapi müük,
st demagoogia.
Seega oletame et maht kasvaks kuni 2 korda paremate kiiruste juures, lihtsalt lusti enam. No nii 4ni näiteks.
Seega on EMT 5GB = 10 EUR sisuliselt piiramata 3G kiiruse juures (ja viimases TJA mõõtmises sai parimad keskmised kiirused),
seega ilmselt ka võrk parima mahuga.
Ilmselt saab siis sulle piisava mahuga paketis 10 EUR juures EMTst enam kiirust kätte
kui Elisa 3,5 Mbit paketist, kus samas palju mahtu mida ei taha.
Eeldusel et vajadused palju ei muutu on küsitav, mis on parem. kas selle pärast just vahetada opekat etc on eraldi teema.
Aga ma ütlen lihtsalt et valida tuleb vajaduse, mitte hinna ja selle järgi kes annab enim seda mida sa ei kasuta ära ja
mida üle jääb.
See on muidu nagu auto ost maksimumkiiruse alusel, mida kunagi ei kasuta.
vana_urr, krt tänud mees, ma ise ei viitsinud Mario. mõttetule lähenemisele isegi vastata. Aga tabasid täpselt naelapead nende argumentidega, mida ma kaalun ja mille tõttu jäänud otsus tegemata.
Enivei, tõesti 1mb per sekund jääb youtube hq ja tv3play jaoks tsipa aeglaseks, mille tõttu ma sellise upgrade vastu huvi tunnengi... Interneti paketi poolest oleksin juba EMT klient, aga lihtsalt ei suuda nende kodulehekülje pealt endale "paketti" kokku panna ( loe: arvutada palju muudele asjadele kuus läheks) , tundub kole segane... Viimasel arvel (elisa) näitab et olen see kuu rääkinud kokku 205 minutit, millest 147 on kõned EMT võrku... Sõnumeid 12 tükki.... Ühesõnaga kusagil 250 min, 30 sõnumit oleks lagi ma arvan...
Ise hetkel elisas 1mb/s piiramatu mahuga paketiga, hinnaks 2.25/kuu.
Elisa annab megast tõesti juba sellise raha eest? Või lisateenusena koos mingi paarikümneeurise perepaketiga, mis seda doteerib?
see on tulemus kui terve 1 kuu käia elisa ja tele 2 vahel ja rääkida mida teine sulle pakub. Hetkel on internet 1mb/s, 300 min kõnesid kõikidesse võrkudess ja 60 sms kõikidesse võrkudesse vastavalt 2,25 + 2.99 + 0 = 5.24 . Muid kohustusi pole, mõlemad teenusepakkujad vist tegid 3 pakkumist, elisa viimasele jäi tele2 alla. Mul tol hetkel aega oli ja tekkis sportilk huvi, kuigi lõpus oli täielik sentide mäng.
Elisa annab megast tõesti juba sellise raha eest? Või lisateenusena koos mingi paarikümneeurise perepaketiga, mis seda doteerib?
Aga selline 1-2 mega kiirus ongi tänapäeval juba nii odav kaup, et seda võiks ka juba täiesti vabalt laiali jagada. Selles valguses on veel ruumi piisavalt netihinna langetamiseks.
see on tulemus kui terve 1 kuu käia elisa ja tele 2 vahel ja rääkida mida teine sulle pakub. Hetkel on internet 1mb/s, 300 min kõnesid kõikidesse võrkudess ja 60 sms kõikidesse võrkudesse vastavalt 2,25 + 2.99 + 0 = 5.24 . Muid kohustusi pole, mõlemad teenusepakkujad vist tegid 3 pakkumist, elisa viimasele jäi tele2 alla. Mul tol hetkel aega oli ja tekkis sportilk huvi, kuigi lõpus oli täielik sentide mäng.
Edit, tundub et igasugune interneti kiiruse tõstmine hetkel kergitaks mu telefoni arve vähemalt topelt suuremaks, kui mitte 3 korda suuremaks...
Kui sa neid ette makstud minuteid täis ei räägi alati siis nutikalt piiramatu 10 on kaks korda kallim. Samas seda kiirust ma ise alati kätte ei saa a midagi paremat pole võtta ka. Need emt ettemakstud jurad mulle ei sobi.
On siis elisa mint 3g pulk, sooviks seda läpaka taga wifiks teha, ehk siis läptopi hotspotiks.. Mingi tore programmike kah sellejaoks või windows 7 endal see võimalus by default olemas?
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
huawei b260 3g ruuteriga on hakand kiirus ära vajuma.
väga aeglaseks jääb või päris seisma.
purgi reboot järgselt töötab mõned minutid või tunnid.
siis paar nädalat normaalne ja jälle hakkab hanguma.
mingeid p2p ei kasuta. _________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika
Sama ruuter ja kiirust pole ollagi. Elisast saadeti algul kohe puu taha, hiljem öeldi mokaotsast, et mast ülekoormatud ja nii jääbki . Põltsamaa külje all siis selline lugu. Võtsin EMT 4G
ega ülekoormust on raske omaks võtta ja klientidest loobuda.
proovisin tuliuut 4g pulka sama kaardiga, kahe erineva arvuti taga.
ei midagi, töötab paar minutit ja vaikus.
2km eemal töökaaslasel sama jama Elisa usb pulgaga. _________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika
Sellised kiirusekukkumised tuleb Rikkena üles anda ja hoida Rikkema niikaua üleval kuni korda tehakse.
Lihtsalt on olemas Keskseadmete vigu mille korral süsteem käitub kuh "ülekoormatud süsteem".
---
Ise vaidlesin Elisaga viimati kusagil 2011 alguses. Süsteem tehti korda ja on siiamaani korras.
Mina ka omal ajal muudkui kurtsin ja niiöelda andsin "rikkena üles" - paranes, aga ajutiselt. Opeka vahetus andis igatahes oluliselt parema tulemuse Selliseid jamasid ei esine.
tahanteada kirjutas:
Sellised kiirusekukkumised tuleb Rikkena üles anda ja hoida Rikkema niikaua üleval kuni korda tehakse.
Lihtsalt on olemas Keskseadmete vigu mille korral süsteem käitub kuh "ülekoormatud süsteem".
---
Ise vaidlesin Elisaga viimati kusagil 2011 alguses. Süsteem tehti korda ja on siiamaani korras.
Mul oli ka hiljuti kiiruse kadu. Ruuteri tulede järgi jäi ruuter 3g ja enam 3.5g ei lukustanud ja nett uimas. Alguses ikka arvati, et minu seadetes miski viga ja bla bla bla.. Teise kõne peale tehti õhtuks mastis seadmetele restart. Kolmanda kõne peale lennati päriselt laivi, helistati kohe, et jah, mingi rike siiski, üritame ära parandada, õhtuks tuli kõne+meil, et rike eemaldatud, palun andke teada kui probleemid jätkuvad. Aga asi toimis, ja nüüd kiirused uuesti 400-500 kb/s , vahepeal olid max 200 kb/s. (N) Lähiajal plaanis 4g ruuter ligi sebida ja sellega proovida, äkki venitab antenniga isegi 4g välja.
Kahjuks elisas pole ainult sobivat müügis, loodetavasti EMT'is müüdaval pole võrgulukku peal. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
---
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
See lõpeb sellega, et Elisa klienditeenindaja tunnistab, et võrk ongi ülekoormatud ning mingeid plaane võrku arendada pole. Anna kasvõi 300 korda rikkena üles, aga Elisat see ei koti. Been there, done that. Ainus, mis aitab, on operaatori vahetus (aga ärge nüüd kõik EMTi ka üle tulge, praegu töötab selle 4G veel väga hästi )
Ma arvan, et see peaks raudselt olema üks uutest maailmaimedest?! Kaheksas siis, kui ei eksi. Ainult nüüd peaks selle ka rahvusvaheliselt kuskil ära fikseerima...
krist2an kirjutas:
See lõpeb sellega, et Elisa klienditeenindaja tunnistab, et võrk ongi ülekoormatud ning mingeid plaane võrku arendada pole. Anna kasvõi 300 korda rikkena üles, aga Elisat see ei koti. Been there, done that. Ainus, mis aitab, on operaatori vahetus (aga ärge nüüd kõik EMTi ka üle tulge, praegu töötab selle 4G veel väga hästi )
Ja endise "eliselasena" tunnistan, et see ongi ainuke lahendus, vähemalt oli kuni eelmise aasta septembrini .
(aga ärge nüüd kõik Tele2-te ka üle tulge... )
Niipalju lisaks, et vigaselt töötavate keskseadmetega on k6ik ISP-d kokku puutunud. Eelmisel aastal oli EMT-il suurem krahh, kus suurel osast Eestimaast olid kiirused segi.
---
Seepärast ongi parim variant Rikkena ülesandmine. Siis tulevad varjatud vead välja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.