Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 12.07.2013 09:21:15 vasta tsitaadiga

Deviantart
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 13.07.2013 01:27:07 vasta tsitaadiga

Mõtlen rohkem tehnilise poole pealt...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.07.2013 02:18:31 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel esineb sellist anomaaliat Windows 7-s, et videod - olenemata koodekist, video resolutsioonist, kompressiooni tugevusest, koodekite ja filtrite seadistusest - kõik nad jõnksutavad. Ei ole vahet kas kasutada dxva või puhtalt softi peal dekodeerimist, ei ole viga ketta fragmenteerituses ega töörežiimis. CPU koormus on minimaalne, midagi üle ei kuumene.
...
Hoopis Windows Aero tekitab seda...
Nagu Aero maha võtad, jookseb pilt sujuvalt, paned tagasi, hakkab jõnksutama.

Leidsin googeldades, et sama on ka teised inimesed täheldanud ja peamiselt juhul, kui videokaardi külge on ühendatud kaks erineva resolutsiooniga monitori.

Mul täpselt sama lugu - erineva resolutsiooniga kaks väljundit. Kui ühe monitori peale lülitan või lülitan välja Aero, kaob jõnksutamine. Alati nagu ei ole seda jõnksutamist olnud, aga vahel ta tuleb ja lahti siis temast ei saa muidu kui Aero mahatapmisega. Praegu on jälle see jõnksutamise periood.

Tegin juba Aero ühe klõpsuga kiireks lülitamiseks väikese skripti, kui keegi soovib - kasutage.
Kuna tegemist on teenuse peatamise ja käivitamisega, siis tuleb seda jooksutada admin õigustes. (shortcuti properties dialoogis, shortcut sakil Advanced nupu alt märkida "Run as Administrator")

@echo off
for /F "usebackq tokens=4" %%i in (`sc query uxsms ^| find "STATE"`) do set status=%%i
if "%status%"=="RUNNING" (
   echo Aero is currently running, stopping it now...
   for /F "usebackq tokens=*" %%i in (`net stop uxsms ^| find /C /I "stopped successfully"`) do set /A status=1-%%i
) else (
   echo Aero is currently not running, starting it now...
   for /F "usebackq tokens=*" %%i in (`net start uxsms ^| find /C /I "started successfully"`) do set /A status=1-%%i
)
if %status%==0 (
   echo done
) else echo command failed
@echo on
@exit /b %status%

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.07.2013 08:06:11 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

na ei saanud blu-ray filme vaadata, ainult jõnksutas. mõtlesin, et asi on videokaardis ja driverites. täiesti lambist ise tekkis see jama.
lõpuks viskas kopa ette ja lasin windowsi uuesti peale ja probleem kadus ära. aero küll otseselt ei puutunud siia (vist), sest see lylitus totalmediaga automaatselt välja.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2013 10:25:12 vasta tsitaadiga

mu esimene reaktsioon asjale oleks videokaardi ja/või draiverite süüdistamine. jeesus188l on 6970. Dogbert, mis gpu sul on?
mul on täitsa tõsine huvi, sest see hetk kui ma juhtmed nüüd ära ühendan, on ka mul 2 erineva resoga monitori laual...

mingi ähmane mälestus nagu oleks, et mõlemal suurel tootjal oli ühel hetkel häda sellega, et erinevate resode toimimiseks jäi 2d kelladest väheks?

-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 13.07.2013 10:32:43 vasta tsitaadiga

Kui see start menü lahti teha siis on vasakul reas need asjad mis ise saad sinna pin-ida ja paremal see document,pictures jne.
Kuna mul see vasak enda pin-ide ala sai täis siis kas oleks kuidagi võimalik seda enda programmide ala teha nagu 2 realiseks?
Et siis kolmas rida kõrval oleks see nagu ta ikka on pictures jne.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2013 11:01:03 vasta tsitaadiga

edit: nevermind icon_smile.gif

viimati muutis londiste 13.07.2013 11:01:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 13.07.2013 11:01:32 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Kui see start menü lahti teha siis on vasakul reas need asjad mis ise saad sinna pin-ida ja paremal see document,pictures jne.
Kuna mul see vasak enda pin-ide ala sai täis siis kas oleks kuidagi võimalik seda enda programmide ala teha nagu 2 realiseks?
Et siis kolmas rida kõrval oleks see nagu ta ikka on pictures jne.

Pole nagu kuulnud ega näinud sellist lahendust, aga nende pinnitud programmide ikoonid saab väikseks muuta ja nii mahub neid sinna rohkem. ( Kui juba pole teinud seda. )

-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 13.07.2013 11:32:14 vasta tsitaadiga

Mismoodi neid väiksemaks saab?
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 13.07.2013 12:43:32 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Start menüü peal parem klõps-> atribuudid->menüü start-> kohanda-> ja siis võtad linnuke ära kastist "kasuta suuri ikoone".
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.07.2013 13:06:12 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mu esimene reaktsioon asjale oleks videokaardi ja/või draiverite süüdistamine. jeesus188l on 6970. Dogbert, mis gpu sul on?
mul on täitsa tõsine huvi, sest see hetk kui ma juhtmed nüüd ära ühendan, on ka mul 2 erineva resoga monitori laual...

mingi ähmane mälestus nagu oleks, et mõlemal suurel tootjal oli ühel hetkel häda sellega, et erinevate resode toimimiseks jäi 2d kelladest väheks?

No eks mul see arvuti nüüd juba "vana" on ikka, graafika on NV GF8800GT, CPU on C2Q6600. Ju siis jääb graafika lahjaks nii Aero kui video kiirendamise jaoks, kui tuleb kahe erineva resoga monitori jaoks pilti väljastada.
Mind huvitaks, kas on viga just ajale jalgu jäänud graafikas - et kas uuemate kaartidega samadel tingimustel on tulemus parem või esineb ka ebaühtlast kiirust ja probleem on just mingis Aero puugis.

See on just selline jõnksutamine, mitte frame drop. Ebaühtlane kiirus. Mitme playeri ja koodekiga üritanud, seadistust muutnud igal mõeldaval viisil kiiremaks ja vähem koormavaks ja mingit suurt vahet ei ole. Koormust CPU-l pole ollagi, isegi kui dxva välja lülitada...

viimati muutis Dogbert 13.07.2013 14:43:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.07.2013 13:20:41 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
-FoX- kirjutas:
Start menüü peal parem klõps-> atribuudid->menüü start-> kohanda-> ja siis võtad linnuke ära kastist "kasuta suuri ikoone".

Lisaks saab start menüüd pikemaks venitada, kui samast sätete dialoogist "Start Menu" tab valida ja Customize all panna 60 numbriteks selle kohta, kui palju programme start menüüs näitab.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 17.07.2013 12:21:10 vasta tsitaadiga

Meh aru ma ei või jälle...
Igatahes on siis lauakas ja läpakas mõlemad windows 7 peal.
Homegroup sama...
Kõik password protection jne. maha võetud.
Laukast than 1 HDD shareda ...
Läpakas näeb seda aga kui tahan avada siis põmm dont have premissions contact network administrator.
Ennem töötas ilusti aga peale läpakale uue windowsi panemist nu enam tööle ei saa.
Sharetud HDD on premission read/change olemas.
Mida ma valesti teen?:S

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.07.2013 12:31:29 vasta tsitaadiga

Üldjuhul on kindel reegel, et Windowsi all peavad igasuguste sheerimiste jaoks kontodel paroolid olema.
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 17.07.2013 20:37:30 vasta tsitaadiga

Vist on windows 7 viga aga mure selline, et viskab mängudes pea iga 1-2minuti pärast desktopile, mäng jääb ilusasti alla ja peab ise manusaalselt peale klikkama, siis viskab full screeni tagasi
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.07.2013 20:45:23 vasta tsitaadiga

woozy, Pigem miski programm või asi nõuab fookust ja sellepärast viskabki töölauale ajutiselt.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 17.07.2013 21:16:51 vasta tsitaadiga

Kuidas nimetatakse Win7´mes järgmist omadust? Kui avan My Computer siis see draivitäht kuhu Win7 installitud on ikooniga. Kui dual boot Win7 siis kuvatakse ikoon vastavalt sellele millises Winis asud.
Ei oska netist kudagi otsida kui nimetust ei tea... tahaks sarnast lahendust XP´le.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 17.07.2013 21:25:09 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Kuidas nimetatakse Win7´mes järgmist omadust? Kui avan My Computer siis see draivitäht kuhu Win7 installitud on ikooniga. Kui dual boot Win7 siis kuvatakse ikoon vastavalt sellele millises Winis asud.
Ei oska netist kudagi otsida kui nimetust ei tea... tahaks sarnast lahendust XP´le.

Tahad, et xp all partitsioonil, kus windows 7 elab, kuvaks seda microsofti märki?
Ehk midagi sellist http://tweaks.com/windows/36840/associate-an-icon-with-a-drive/

Longero
HV veteran

sõnum 17.07.2013 21:36:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Tahad, et xp all partitsioonil, kus windows 7 elab, kuvaks seda microsofti märki?
Ehk midagi sellist http://tweaks.com/windows/36840/associate-an-icon-with-a-drive/

Tahaks nii teha... kui olen XP´s siis kuvatakse märki (või mulle sobivat märki) just sellel draivil kuhu mul XP installitud.
tagasi üles
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 20.07.2013 22:19:10 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab aidata, kuidas Sony Vaio peal 7 ära installida. Sain bootima, kustutasin kõik partitsioonid juba ära bootimise alguses. Nüüd ütleb 7 installima pannes, et mingid draiverid on puudu, mida ta otsib.

E: väga huvitav, panin teist kora uuesti bootima ja lasi ilusti peale, ei olnud ühtegi probleemi. Ei kujuta ette ka, mis tal häda oli.
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 20.07.2013 23:09:02 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:
Kas keegi oskab aidata, kuidas Sony Vaio peal 7 ära installida. Sain bootima, kustutasin kõik partitsioonid juba ära bootimise alguses. Nüüd ütleb 7 installima pannes, et mingid draiverid on puudu, mida ta otsib.

E: väga huvitav, panin teist kora uuesti bootima ja lasi ilusti peale, ei olnud ühtegi probleemi. Ei kujuta ette ka, mis tal häda oli.

Kussjuures mu HP tegi täpselt sama..

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 21.07.2013 13:30:06 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:

USB-pulga pealt installisid?

tagasi üles
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 21.07.2013 16:04:10 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
C1rca kirjutas:

Jah
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.07.2013 16:05:49 vasta tsitaadiga

win7 all ei ole endiselt võimalust mängida heli kahest väljundist korraga ? (tahaks just hdmi + kõrvaklapid tööle saada)
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 21.07.2013 16:21:40 vasta tsitaadiga

rmc, sa tahad et põhimõtteliselt 2 helikaarti mängiksid sama heli.
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.07.2013 17:17:50 vasta tsitaadiga

bladerunner, ühe helikaardi kaks erinevat osakonda siis. mhm, xp all töötas, win7 all no go.
HV Guru

sõnum 21.07.2013 19:43:49 vasta tsitaadiga

rmc, millisel helikaartil sul HDMI väljund on? Videokaarti HDMI paistab OS-le muideks kui täiesti eraldiseisev helikaart.
Aga googelda "hdmi headphones simultaneously" oma lõbuks, äkki leiad midagi töötavat.

tsitaat:
Open Sound panel
Select Speakers as the default playback device
Go to the "Recording" tab
Right click and enable "Show Disabled Devices"
A recording device called "Wave Out Mix", "Mono Mix" or "Stereo Mix" (this was my case) should appear
Right click on the new device and click "Enable"
Right click on the new device and click "Set as Default Device"
Double click on the new device to open the Properties window
Go to the "Listen" tab
Click on the "Listen to this device" checkbox
Select your HDMI device from the "Playback through this device" list

And you're done, the drawback is that you won't have a microphone selected as default recording device, but for what concerns me I couldn't care less.

Analoogsisendist ei saa signaali HDMI asemel sisse võtta? Sel juhul saaksid splitterit kasutada...

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.07.2013 19:46:25 vasta tsitaadiga

bladerunner, hdmi läheb telekasse ja seda pm asendada ei saa jah.
selle ülemise variandi proovimise jätsin praegu kõrvale, sest mikrofoni on ka vaja kasutada icon_biggrin.gif

mul on onboard audio. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4168

HV Guru

sõnum 21.07.2013 19:57:12 vasta tsitaadiga

rmc, lase ainult pilt läbi hdmi telekasse ning heli analoogi pidi. Sel juhul saad splitterit kasutada.
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.07.2013 20:00:25 vasta tsitaadiga

kuidas kvaliteeti mõjutab ? (kusjuures splitter on olemas.)

samas ma ei tea, kas telekas sellest süsteemist aru saab, sest analoog audio line in = kindlale kanalile ja tundub, et hdmi viskab pildi ka kindlale kanalile, st. pilt ja heli on erineval kanalil siis icon_biggrin.gif

HV Guru

sõnum 21.07.2013 20:31:18 vasta tsitaadiga

rmc, peaks saama juhul kui PC poolel see hdmi "helikaart" disableda. Vähemalt google andmetel osad telekad korjavad sel juhul heli analoogsisendist ülesse. Eks sa katseta.
Heli tuleb ikka suht samasugune. Vaevalt sul telekal mingi ülihea DA muundur sees on.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.07.2013 22:55:55 vasta tsitaadiga

mul pole õnnestunud igatahes korraga saada läbi videokaardi (hdmi) telekasse heli ja samas läbi helikaardi klapid tööle saada (analog)
pole ka vajadust olnud ja kui aus olla, siis ma ei saa aru, milleks seda yldse vaja oleks tööle saada icon_rolleyes.gif

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.07.2013 23:06:27 vasta tsitaadiga

jeesus188, näiteks kui sõpradega koos mängida midagi nii, et üks mängib klappidega, teised vaatavad diivani pealt telekast ja heli tuleb läbi kodukino & teleka icon_razz.gif
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.07.2013 23:11:47 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
jeesus188, näiteks kui sõpradega koos mängida midagi nii, et üks mängib klappidega, teised vaatavad diivani pealt telekast ja heli tuleb läbi kodukino & teleka icon_razz.gif

igal yhel omad kiiksud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.07.2013 09:48:48 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:
Betamax kirjutas:
C1rca kirjutas:

Jah

USB 3.0?

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 22.07.2013 12:28:23 vasta tsitaadiga

jeesus188, igalühel omad kiiksud jah.. mängime samamoodi sama laua taga näiteks ka lauamänge jms. icon_smile.gif
ja wormsi wireless klaviatuuriga, kus klappides heli vaja ei ole.

HV Guru
-FoX-

sõnum 22.07.2013 16:26:52 vasta tsitaadiga

Tundub nagu hästi lihtne asi aga no ei nuputa jälle välja.
Igatahes all selle superbari vms peal on siis need ikoonid reas.
Aga tahaks 1 ikooni panna paremasse äärde sinna kella juurde.
Aga ei saa sikutab ilusti ritta viimaseks ikooniks:S

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.07.2013 17:10:33 vasta tsitaadiga

-FoX-, Kella juurde ei saagi, kuna seal asub System Tray (süsteemisalv) hoopis.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 22.07.2013 17:17:23 vasta tsitaadiga

link

Kui seda mõtlesid.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.07.2013 18:26:25 vasta tsitaadiga

lock the taskbar maha ja right-click > toolbars > new toolbar
näitad näpuga folderile, kus on või kuhu tõstad shortcutid
liigutrad toolbari kõige parempoolsemaks, resized tray vastu ja olemas

mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 23.07.2013 23:25:09 win 7 usb wifi power managment vasta tsitaadiga

On tekkinud hivitav probleem - tundub nagu window vähendab wifi usb pulgale antavat pinget vms - tuleb erity esile kui nt mõni täisekraanis 3d mängu eest ja süsteem koormuse all.

Power managment profiil on high performance ja midagi ei paistnud silma.

Üsna tüütu kui nt online mängu mängies hakkab ping tõusma kuni nett kaob.
Alt tab ja siis varsti ok.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 24.07.2013 00:12:14 vasta tsitaadiga

Proovi task manager's mängu pririteeti madalamaks keerata, võimalik et mäng võtab kogu ressursi endale.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 24.07.2013 05:30:37 vasta tsitaadiga

Kontrolli ka võrkari energiasäästurežiimi minekut.
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 26.07.2013 11:04:30 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
woozy, Pigem miski programm või asi nõuab fookust ja sellepärast viskabki töölauale ajutiselt.

Panin kõik prgrammid kinni aga ikka viskab mängud alla icon_neutral.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.07.2013 11:37:19 vasta tsitaadiga

woozy, üks või mitu monitori?
mul on hakanud peale teise monitori lisamist sellist pulli tegema.

woozy
HV Guru
woozy

sõnum 26.07.2013 12:27:16 vasta tsitaadiga

Läpakas ja 1 pilt
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 26.07.2013 14:45:44 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Meh aru ma ei või jälle...
Igatahes on siis lauakas ja läpakas mõlemad windows 7 peal.
Homegroup sama...
Kõik password protection jne. maha võetud.
Laukast than 1 HDD shareda ...
Läpakas näeb seda aga kui tahan avada siis põmm dont have premissions contact network administrator.
Ennem töötas ilusti aga peale läpakale uue windowsi panemist nu enam tööle ei saa.
Sharetud HDD on premission read/change olemas.
Mida ma valesti teen?:S

Ma olen ka sellepärast ennast siniseks vihastanud.
Proovi nii:
1. Parem klõps > properties > Sharing TAB > “Share...” (mitte Advanced Sharing)
2. Valid everyone > Add > Share
3. Start > kirjutad “manage advanced sharing settings” > Turn off password protected sharing.

Win7 all on võimalik asju jagada mingit uut Homegroup asja kasutades, mida tasub ignoreerida.
Mingeid ulme õigustega mässamisi olen samuti teinud ja enam ei tea täpselt kuidas puhta installi puhul toimida.
Vaata ka siia: http://downtownmicro.com/guides/how-to-share-folders-in-windows-7-without-homegroup/
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.07.2013 15:26:16 vasta tsitaadiga

kas gp mitte ei keela by default remotely ilma paroolita logimist?
anonüümse accessi jaoks ilmselt oleks mõistlik ka guest account enableda.

õiged lahendused on kasutada samu kasutajaid ja/või koos credentialitega sharede külge mäppimist.

woozy
HV Guru
woozy

sõnum 30.07.2013 11:17:55 vasta tsitaadiga

Minu mure sai lahendatud mõni päev tagasi

Keerasin selle kinni ja mure lahenes

Selline küsimus, et mul on admin account aga ikkagi ei lase faile üle kirjutada..
"Cannot overwrite target file"
"target: access is denied"

icon_confused.gif

viimati muutis woozy 08.08.2013 21:08:30, muudetud 2 korda
tagasi üles
janar666
HV vaatleja

sõnum 30.07.2013 17:28:22 Win 7 ja XP Dualbootimisel probleem. vasta tsitaadiga

Proovisin siis igavusest dualbootida 7-t ja XP-d korraga. Poolitasin enda 500gb-se Western Digital WD5000AAKS-i 2-ks tükiks, 50gb ja ülejäänd sellest. Ülejäänud osal kettast on peal Windows 7, mida hetkel kasutan. Teisele üritasin siis peale lükata 64 bitist XP-d. Installi ajal mingit errorit ei viskand. Näitas ilusti mõlemat partitsiooni, kuid oh imet, 100mb-ne Windows 7 reserv või misiganes partitsioon oli kadunud. Hoolimata sellest installisin XP sinna 50gb-sele kettale. Kopeeris siis ilusasti failid ära ja peale restarti "A disk read error". Kähku Win 7-me plaat sisse, recovery konsool ette, bootrec /fixboot ja bootrec /fixmbr ja sain jällegi Win 7-sse. Aga mind huvitab see, et miks tema ei taha mul seda XP-d tööle ajada icon_lol.gif . Enda arust tegin kõik nii nagu õpetustes, mis ma googlest leidsin.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.