stiimi klienti ainult appteitis, nagu tal kombeks on. stiim apdeitib ikka seda, mida vaja pole, ja seda mida on vaja, seda kohe kindlasti mitte.
Tuleb tõmmata see teine variant ehk 1.3.1 1.4-ks, ja kui on mäng pole c: kettal siis tuleb patch õigesse kohta panna ja siis käivitada. Mul vähemalt töötas nii
asi oli hoopis stiimis ikka, need idioodid seal valves mõtlevad, et patch on mingi beeta versioon, ehk siis selleks, et 1.4.1 update saada stiimist, on vaja ETS2 peal teha parem klõps, võtta properties, betas ja valida temporary141 - Temporary 1.4.1 for early access. keenjused. see siis rant steami pihta, mitte ei ole ETS2 ega SCS bläkk.
asi oli hoopis stiimis ikka, need idioodid seal valves mõtlevad, et patch on mingi beeta versioon, ehk siis selleks, et 1.4.1 update saada stiimist, on vaja ETS2 peal teha parem klõps, võtta properties, betas ja valida temporary141 - Temporary 1.4.1 for early access. keenjused. see siis rant steami pihta, mitte ei ole ETS2 ega SCS bläkk.
SCS pani selle ise beta alla hetkel, kuna nad ootavad hetkel tagasisidet patchi kohta. Enne kui kisendad võiksid natukene ringi vaadata
On siit keegi uuendanud uusimale 1.4 patchile? Mul paneb kohe pange maha kui laevaga Inglismaale sõidan. (Autoks uus Starlis HighWay)
Krt pole vee brittideni jõudnud aga olen sinna poole teel. Annan teada kui on midagi.
Edit: jõudin ka Inglismaale ja ei juhtunud midagi, isegi selle rambi on nad ära fixinud, et ei saa enam damaget kui hakkad üles teepeale sõitma.
Küsimus ka on kellelgi veel selline veider undamine taga kui sõidab masinaga, pole pidev aga vahest ja väga tüütu on (autoks on Majestetic).
On siit keegi uuendanud uusimale 1.4 patchile? Mul paneb kohe pange maha kui laevaga Inglismaale sõidan. (Autoks uus Starlis HighWay)
Krt pole vee brittideni jõudnud aga olen sinna poole teel. Annan teada kui on midagi.
Edit: jõudin ka Inglismaale ja ei juhtunud midagi, isegi selle rambi on nad ära fixinud, et ei saa enam damaget kui hakkad üles teepeale sõitma.
Küsimus ka on kellelgi veel selline veider undamine taga kui sõidab masinaga, pole pidev aga vahest ja väga tüütu on (autoks on Majestetic).
Ega tegu pole sõidurajal püsimise abisüsteemiga?
Hoiatab, kui veok kaldub sõidurajalt kõrvale
LKS (Sõidurajal püsimise abisüsteem) jälgib veoki asendit teel. Süsteem hoiatab juhti sõidurajalt kõrvalekaldumise või vastassuunalise liiklusega sõidurajale sattumise korral.
Volvole (millega mängus sõidan) on viimase uuendusega selline võimalus lisatud.
viimati muutis aare2 10.07.2013 13:47:50, muudetud 1 kord
Sain mängu tööle uue uuendusega,kuid probleem selles et kui võtan vana konto ja uue tööotsa siis mingil hetkel lihtsalt katkestab töö,milles on viga.Kui alustan uut kontot siis pole probleemi.
kratt1123, on sul vana versiooniga mingid modid kaasa olnud?
tehakse nii et enne uuendust modid lülitatakse välja, siis mängu sisse ja väljas, profiil ilma modideta salvestatud, uuendus peale, modid lülitad sisse ja kõik toimib.
Ma ei näe üldse, et steamis ETS2 müügil oleks
EDIT: hmm, otsingus miskipärast ei kuva
Ja nüüd eriti kõva diil - ma kas ei ostnud seda kunagi eelmise aasta lõpus või olen key suutnud ära kaotada Krt ei mäleta _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
trip, Tänud,sain tööle
EDIT: mingi jama on ikka,sain kuskil 100 kilti sõita ja ikka katkestas töö ära,tegin reinstalli ja see ka ei aidanud,siis hakkasin mõtlema et kas modid töötavad ka erinevate versioonide peal või mitte ?
Ma võtsin igaks juhuks kõik modid maha praegu päris hea rahulik sõta, ainult rooli tagasiside on täitsa olematu ja teised sõitjad ei teeni millegipärast enam normaalset raha.
mingi bug või asi see on, et mul jääb tagurpidi käik sisse ja kõik. pidur ei toimi, kässar ka mitte, koguaeg veereb tagurpidi. gaasi ritan anda sureb mootor üldse välja _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
mingi bug või asi see on, et mul jääb tagurpidi käik sisse ja kõik. pidur ei toimi, kässar ka mitte, koguaeg veereb tagurpidi. gaasi ritan anda sureb mootor üldse välja
mingi mod jupsib
sõelu välja
endal oli mod, mis tõstis parkimisel xp'd _________________ ☠
Pole sellest saadik mänginud, kui läppari graafikakaardil mingi jama hakkas. Int video on kohati isegi parem kui nvidia gtx 520m, võimalik, et nvidia uued driverid midagi teinud.
Hetkel on 6 tundi tiksutud ja mina küll teda lõpuni vastu pidamas ei näe.
Plaanib 96h magamata mängida? parimal juhul kukub lihtsalt kokku... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Proovisin täna pikkade veoste mode, ikka ulme on sõita, peab meeletuid kaari tegema, et kuidagi ära mahutada, aga mõnes kohas ei aita seegi. Teeb igatahes mängu põnevamaks _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Proovisin täna pikkade veoste mode, ikka ulme on sõita, peab meeletuid kaari tegema, et kuidagi ära mahutada, aga mõnes kohas ei aita seegi. Teeb igatahes mängu põnevamaks
Oskad mõnda otselinki anda modile mida sa proovisid?
Sõitsin ka mõne kilomeetri maha ja foori all järsku masin seisab ja minema ei lähe.
Järgmine hetk oli kiri ees selline
Hakkasin uurima, et mis n*ss on ja menüüst järge ajades olin peale pannud piduri surve stimulaatori, päris pull asi aga algul segadusse ajas küll
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.