Vaevalt, pole mina isiklikult veel valve kraamil näinud üle -75% soodust.
-edit
Njah, kuna minu tavaline "steam sale" vahendaja kukkus ära, siis oleks ostjat vaja, kes mulle vajalikud asjad soetab 0% juurdehindlusega , mina omaltpoolt pakun raha swedbanki arvele tööpäeviti.
On kellelgi huvi?
tra steam võiks oma trading cardid põlema panna.
mulle metagame meeldib ja tahaks neid jahtida ka... aga järjest lisanduvad mängud, mis mul eelnevalt ribadeks mängitud on.
umbes sama lugu, mis achievementide tagantjärele lisamisega - hl2 achievemente mul pole näiteks, sest enne nende lisamist oli mul mängust ammu kõik nähtud.
kaardid saab steamis mängus olemise eest. pane mäng vaikselt taustale tiksuma ja kui ettenähtud hulk kaarte on sel teel omandatud, võid selle mängu jälle unustada.
Vaevalt, pole mina isiklikult veel valve kraamil näinud üle -75% soodust.
-edit
Njah, kuna minu tavaline "steam sale" vahendaja kukkus ära, siis oleks ostjat vaja, kes mulle vajalikud asjad soetab 0% juurdehindlusega , mina omaltpoolt pakun raha swedbanki arvele tööpäeviti.
On kellelgi huvi?
Hetkel oleks siis huvi Counter-Strike Complete (Includes 4 items: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive) hetkel saada (€5,74)
Mis toimub steamiga, enne oli Don't Starve -20% off nüüd -40% off? Samamoodi Mars: War Logs kadus ka daily müügist asemele tuli Antichamber kuigi hind jäi samaks.
Kellelgi hetkel õnnestub Steamist midagi osta ka või? Tra küll, mul oleks vaja ruttu üks asi ära osta ja nüüd just ei saa.
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kellelgi hetkel õnnestub Steamist midagi osta ka või? Tra küll, mul oleks vaja ruttu üks asi ära osta ja nüüd just ei saa.
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
Mul oli sama probleem. Kui sellest edasi tuli järgmine:
tsitaat:
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.
Ma sain oma ostu lõpuks tehtud. Viimase katse peale tuli ikka error kuid samas mailboxis kinnituskiri ja mäng steami library-s. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.
endal sama jama, juba jõudisn panka kah helistada, kuid tundub, et see ikkagi steami poolne error _________________ PSN: InQbus
Steami suveale võttis silme eest kirjuks ja ostsin kogemata Left 4 Dead 2 asemel Left 4 Dead esimese osa. Kas keegi sooviks osta või vahetada teise osa vastu? _________________ Kraam müügiks
Ma eile kella 8sast saadik üritasin cs pack'i osta. Kuskil kell 2-3 öösel sai ära ostetud lõpuks. Lõpphind oli ikkagi 7.49€. Kuigi oleks pidanud olema ikkagi 5.74€? Igatahes emailile tuli tšekk 7.49€.
Väga julm päev oli eile, serverid olid ikka nii koomas ja palju erroreid.
Mis nende kaartidega üldse teha saab? Endal 2 cs:go miski FBI kaarti. Mis teen nendega?
Krdi steami serverid on kh nii koormatud et alla tuleb 500 bytes/s
EDIT: ok, soome oma on vähe kiirem kui saksa _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma eile kella 8sast saadik üritasin cs pack'i osta. Kuskil kell 2-3 öösel sai ära ostetud lõpuks. Lõpphind oli ikkagi 7.49€. Kuigi oleks pidanud olema ikkagi 5.74€? Igatahes emailile tuli tšekk 7.49€.
Väga julm päev oli eile, serverid olid ikka nii koomas ja palju erroreid.
Sama hinnaga oli talvel kogu CS pack igatahes, ise vaatasin ka et suvise müügiga on 2 euri odavam ehk siis 5,74. Said üle
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.