Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
11.07.2013 14:53:09
|
|
|
See on juba korralik vandenõuteooria. Aga saab paremini! Proovi veel.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
11.07.2013 14:59:43
|
|
|
Vabamüürlased ja reptiilid tegid koos juutidega, Nibirult saadeti neile instruktsioonid läbi kosmilise ajulugemiskiirguse koosmõjus lennukitelt puistatud mõttekontrollikeemia ja GMO taimede nano-raadiosaatjatega.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.07.2013 15:09:44
|
|
|
Mul isiklikult poogen sellest krüptost ja mida see Elion sellega seal susserdab ja koguaeg on susserdanud.
Härib hoopis rohkem suhtumine klientidesse. Et kõige parem meetod probleemide kohta on lihtsalt valetamine või siis peenemalt öeldes hämamine?
Ja see ei ole mingi esimene kord.
Aga keerame veel asja muidugi mingi vandenõuteooria peale nüüd.
Varsti võib veel siia ilmuda ka tegelinski kes arvab, et mul jaanipäeva pidamine on pikale veninud. Seda suhtumist Elioni töötaja poolt on enne juhtunud.
Ja vot see ei meeldi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.07.2013 15:40:23
|
|
|
Ei ole märganud, et klientidel Elioni teenuste kasutamisega viimasel ajal probleeme oleks olnud. Nett töötab, televiisor digiboksi järel töötab, telefon töötab, jäi miskit kahe silma vahele?
Elion pole valetanud ja kuidagi klientidesse halvasti suhtunud.
Crypto on puhtalt teenusepakkuja ja sisutootja vaheline asi ning ei puuduta vähimalgi määral klienti. Lepingu tingimustega on nõustunud kõik osapooled, kaasaarvatud klient. Teenused on kasutamiseks Elioni seadmetega.
Selgituseks juba öeldud, et klientide huvi ja soov on Elionile teada, vaadata kanaleid kõikides seadmetes KUID krüpto eemaldamine ei ole lahendus sest see lihtsalt ei ole lubatud.
Kõik see mida me räägime siin HD kvaliteedis kanalitest, salvestavatest kõvakettaga boksidest, arvutiga vaatamisest ja pilveteenustest on lihtsalt omavaheline diskussioon, mitte kellegi vandenõuteooria. Need on ideed ja mõtted mida kliendid sooviksid, kuid niipalju kui ka mina Elionis oma arvamust avaldanud olen, on selgeks saanud, puudust ei ole ideedest vaid puudus on tegijatest. Ilmselt tuleb kusagile piir tõmmata ja otsustada, kas Elion on teenusepakkuja tänasel tasemel või hakataksegi järjepidevalt progemisega tegelema, et lihtsalt klientidele tasuta vidinaid ehitada.
Need lihtsad mõtted kuidas teenused võrgus töötada võiks, võivad tunduda lihtsalt teostatavatena kuid tegelikkus ei ole nii liilleline, et teeme igale kliendile kasutajakonto, lükkame pildi netti ja vaatame kõik rõõmsalt. Tulemuseks on kohtukeisid, rikked kõik ei tööta nii nagu peaks jms.
Lõppkokkuvõttes, Elion võtab teostamisele ideed ja mõtted mis on äriettevõttele kohaselt planeeritud, kalkuleeritud tasuvus, turu nõudlus jms.
See ei tähendab seda, et kui Elion pole mõnda kliendi soovitud teenust turule toonud, polegi millegi kallal viriseda sest seda teenust lihtsalt ei eksisteeri. Kui mõni olemasolev ja kliendile pakutav teenus on häiritud, siis on loomulikult õige ja ka kohustuslik sellest Elioni teavitada ning miks mitte, kui see aitab, ka siin foorumis sellest pajatada. Mõned probleemid võivad mõjutada paljusid kliente ning nii on lihtsam veakohale jälile jõuda.
Kõlas kuidagi Elionlikult... pidigi.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.07.2013 16:01:21
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Need on ideed ja mõtted mida kliendid sooviksid, kuid niipalju kui ka mina Elionis oma arvamust avaldanud olen, on selgeks saanud, puudust ei ole ideedest vaid puudus on tegijatest. |
No siis võtku tööle neid tegijaid kui puudus on.
Senimaani on jäänud mulje, et vaid disainereid on tööle võetud, kes kõik lillaks on värvinud.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
11.07.2013 18:06:21
|
|
|
tsitaat: |
Senimaani on jäänud mulje, et vaid disainereid on tööle võetud, kes kõik lillaks on värvinud. |
Neid vabu kanaleid sedasi juhe-ruuterisse vaadata on tõesti väga mugav. Saab valida ise programmi, millega neid saateid vaadata, kuigi pole veel leidnud seda ideaalset programmi. ProgDVB on idee poolest ideaalne, kuid paraku kollitavad seda tüütud bugid.
Vastik ainult, et TV kanali voog ei sisalda kava. Tuleb kava eraldi netist alla laadida.
_________________ NB! Olen ment ja vihkan teid. |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.07.2013 18:07:51
|
|
|
Mingi hulk poste jälle kuhugi kadunud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
11.07.2013 19:25:39
|
|
|
Mis punktis peab siis signaal olema dekrüptitud? Peab see toimuma ainult digiboksis või?
Või siis arvutisse mingi digiboks, PCI-sse näiteks. Ühendades netikaabli sellesse võrgukaarti võiks saada netti ja pilti.
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.07.2013 19:29:55
|
|
|
Oleks meil tarbijaid rohkem ja asjahuvilisi siis küll oleks need keyd sealt boksist ka kätte saadud või mingi häkk leiutatud. Krüpti jah ei murra aga kindlasti võimalusi veel.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
11.07.2013 19:40:24
|
|
|
ufo56, need motorolad on valmistatud special-für-Elion?
Eri vinge oleks küll, kui saaks keyd arvutisse.
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.07.2013 19:42:31
|
|
|
Ei ole aga lihtsalt kes teeks selle reverse engineeringu ära
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.07.2013 19:58:04
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Need on ideed ja mõtted mida kliendid sooviksid, kuid niipalju kui ka mina Elionis oma arvamust avaldanud olen, on selgeks saanud, puudust ei ole ideedest vaid puudus on tegijatest. |
Senimaani on jäänud mulje, et vaid disainereid on tööle võetud, kes kõik lillaks on värvinud. |
Jah, ka see on variant, lisaks progejatele on vaja võtta tööle protsessi juht, kokku panna arendusmeeskond, juristid lepinguid vormistama, mõned rakenduse testijad ja siis need inimesed kes suudaks selle toodangu kliendile hea raha eest maha müüa, et kogu aasta jooksul arendatud teenuse eest palgad maksta.
Hämmastav kui lihtne on öelda tehke ära (sest see on ju nii lihtne) ma tahaks seda kohe saada. Hetkel võib mõelda, et maksaksin selle eest kasvõi 20€ kuus juurde aga tegelikkuses selliseid kliente palju ei ole.
PS. logo ja bränd on iga ettevõtte loogiline teostus ja need disainerid olid juba skandinaavias olemas.
Ka Elioni peajaama jõudvad striimid on krüpteeritud, Elion avab need krüptokaartidega ning laseb dekoodritest läbi (need striimid mis toorelt tulevad, enamik satilt tulevaid kanaleid lastakse ilma pakkimata) siis krüptitakse pilt uuesti ja krüpto kehtib kuni digiboksini, sealt edasi piirab HDMI kaudu pildi kätte saamist HDCP ning telekas avab pildi lõplikult. Reverse Engineeringut on suht võimatu teha, sest krüpto on ikkagi murdmatu, nii vana kui uus versioon.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
11.07.2013 20:13:59
|
|
|
indrekp, murdmine pole eesmärk, vaid et see dekrüptimise värk arvuti sisse saada.
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.07.2013 20:18:34
|
|
|
Jah, ka see on variant, lisaks progejatele on vaja võtta tööle protsessi juht, kokku panna arendusmeeskond, juristid lepinguid vormistama, mõned rakenduse testijad ja siis need inimesed kes suudaks selle toodangu kliendile hea raha eest maha müüa, et kogu aasta jooksul arendatud teenuse eest palgad maksta. icon_smile.gif |
Aga kui teeks selle neti rakenduse siiski enne valmis, mida kliendid ootavad?
Saate lihtsalt kliente kõvasti juurde.
Praegusest Elioni puhaskasumist peaks ju jätkuma sellele töögrupile palka maksta sajandeid?
Ja kui rakendus valmis, siis küsige selle eest raha.
Kunagi, kui Elion veel TV teenust ainult koos netiga pakkus, rääkisin, et tehke eraldi TV teenus ka ilma netita, saate juurde palju kliente väljaspool Tallinna.
Rääkisin ammu enne seda, kui see tehti. Lõpuks saadi ise ka aru. Tehti ja saite oma kliendid.
viimati muutis seeru 11.07.2013 20:25:53, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
11.07.2013 20:20:42
|
|
|
Ei saa täpselt aru, et kuidas naaberriigid suudavad pakkuda kiiremat internetti, rohkem kanaleid, rohkem teenuseid, kas nemad saavad arendust kuidagi tasuta teha?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
11.07.2013 20:38:20
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Jah, ka see on variant, lisaks progejatele on vaja võtta tööle protsessi juht, kokku panna arendusmeeskond, juristid lepinguid vormistama, mõned rakenduse testijad ja siis need inimesed kes suudaks selle toodangu kliendile hea raha eest maha müüa, et kogu aasta jooksul arendatud teenuse eest palgad maksta.
Hämmastav kui lihtne on öelda tehke ära (sest see on ju nii lihtne) ma tahaks seda kohe saada. Hetkel võib mõelda, et maksaksin selle eest kasvõi 20€ kuus juurde aga tegelikkuses selliseid kliente palju ei ole.
PS. logo ja bränd on iga ettevõtte loogiline teostus ja need disainerid olid juba skandinaavias olemas.
Ka Elioni peajaama jõudvad striimid on krüpteeritud, Elion avab need krüptokaartidega ning laseb dekoodritest läbi (need striimid mis toorelt tulevad, enamik satilt tulevaid kanaleid lastakse ilma pakkimata) siis krüptitakse pilt uuesti ja krüpto kehtib kuni digiboksini, sealt edasi piirab HDMI kaudu pildi kätte saamist HDCP ning telekas avab pildi lõplikult. Reverse Engineeringut on suht võimatu teha, sest krüpto on ikkagi murdmatu, nii vana kui uus versioon. |
Elioni poolelt ainult ving ving ving. Põhjendatakse miks ei saa.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
11.07.2013 20:41:34
|
|
|
eltso kirjutas: |
Ei saa täpselt aru, et kuidas naaberriigid suudavad pakkuda kiiremat internetti, rohkem kanaleid, rohkem teenuseid, kas nemad saavad arendust kuidagi tasuta teha? |
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.07.2013 21:15:56
|
|
|
seeru kirjutas: |
Jah, ka see on variant, lisaks progejatele on vaja võtta tööle protsessi juht, kokku panna arendusmeeskond, juristid lepinguid vormistama, mõned rakenduse testijad ja siis need inimesed kes suudaks selle toodangu kliendile hea raha eest maha müüa, et kogu aasta jooksul arendatud teenuse eest palgad maksta. icon_smile.gif |
Aga kui teeks selle neti rakenduse siiski enne valmis, mida kliendid ootavad?
Saate lihtsalt kliente kõvasti juurde.
Praegusest Elioni puhaskasumist peaks ju jätkuma sellele töögrupile palka maksta sajandeid?
Ja kui rakendus valmis, siis küsige selle eest raha.
Kunagi, kui Elion veel TV teenust ainult koos netiga pakkus, rääkisin, et tehke eraldi TV teenus ka ilma netita, saate juurde palju kliente väljaspool Tallinna.
Rääkisin ammu enne seda, kui see tehti. Lõpuks saadi ise ka aru. Tehti ja saite oma kliendid. |
Vaata, puhaskasum on puhaskasum, seal on veel dividendid omanikele kes on oma raha panustanud Elioni arengusse ja on veel investeeringu rahad arendustesse. Ükskord maksab ikkagi klient kõik kinni.
eKodu teenuste lammutamiseks oli paljude idee, suures osas see õnnestus aga nagu meite foorumis siin ikka, leidus ka selle peale vingujaid... ehk ei saagi kõigile kõik lahendused meeldida. Kindlasti tuleks ka pensionär siia teemasse mõne aasta pärast vinguma, miks ma pean Elionile teenuse eest nii palju maksma kui ma ei kasuta seda nutikat televisiooni tahvelarvutis vms.
Ei saa täpselt aru, et kuidas naaberriigid suudavad pakkuda kiiremat internetti, rohkem kanaleid, rohkem teenuseid, kas nemad saavad arendust kuidagi tasuta teha? |
Vaata naaberriikides on olukord sama mis eestis, pead elama õiges majas, olema õige teenusepakkuja klient ja maksma õiget hinda. Arendusi saab alati teha aga midagi määrab regioon ja turg ka, vahel jäetakse mõni hüpe vahele lihtsalt, nii nagu oli seda kõvakettaga salvestav digiboks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
11.07.2013 21:23:01
|
|
|
indrekp, veel võiks ära kaotada noppekanalite valimiseks kohustusliku põhikanalite paketi nõude. Või üldse võiks kõik kanalid olla eraldi tellitavad ehk siis noppekanalite pakett sisaldaks kõiki kanaleid, mida Elion pakub. Valin siis ise, mis kanalid mind huvitavad.
HD kanalid on muidugi väga kallid.
Selle kõige eelduseks on muidugi ... TV arvutis.
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.07.2013 21:31:01
|
|
|
Kas elion võimaldab paremat ühendust ka kui 100/20 aga ei peaks seda naeruväärset ärikliendi paketti võtma mis on 600 euri 100/50 ühendus.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
11.07.2013 21:42:32
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Spoiler 
|
Meil on teisigi naabreid peale Iirimaa, lätis pakutakse erakliendile 500Mbit ühendust näiteks, kahtlen, et seal keskmine palk kordades Eestist kõrgem on.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.07.2013 21:56:06
|
|
|
indrekp: Aga miks Elion, koos oma venna EMT-iga midagi koos teha ei taha - näiteks Digi-TV edastamine "läbi õhu" inimestele kes ei ela valguskaabli võimaluste piirkondades.
Minu kaastunne kui Sa kusagile väiksemasse kohta elama asud ja siis ei saagi Elioni Digi-TV-d kasutada, sõltumata sellest, et Sinu elamise ümber heljub Elioni venna, EMT-i, 4G.
------------------
PS: Ja äkki tasub sellest salvestus-hirmust üle juba saada. Kes salvestada tahab, meenutab mõningaid võlusõnu nagu salvestav VHS-makk või salvestav DVD-mängija.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
11.07.2013 22:34:18
|
|
|
PCman kirjutas: |
Elioni poolelt ainult ving ving ving. Põhjendatakse miks ei saa. |
Häh, samahästi saaks öelda, et osade inimeste poolelt ainult ving ving ving, miks veel ei ole. Ei ole mõtet lapse moodi jonnida vaid ikkagi püüda ka teise poole selgitusi aktsepteerida.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|