Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 909, 910, 911 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2013 10:05:32 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Dogbert kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Loogika ütleb, et ei saa ja see sisend digiboksil on ainult IPTV edastamiseks telekasse, aga uurin üle igaks juhuks.
Loogika ütleb, et see on väljund (HDMI Out), mitte sisend (HDMI In)...

icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Õigus, kui vanasti taheti arvuti pilti telerisse suunata siis nüüd tahetakse vastupidi, teleri pilti arvutisse saada.

Mis puudutab erinevaid monitore ja HDMI ning DVI sisendeid, siis peab jälgima, et pesal oleks HDCP tugi. Nii nagu kõikidel bluray mängijatel ja ka digiboksidel on peal High-bandwidth Digital Content Protection. Seda ei mõelnud välja jällegi Elion aga HDMI kaudu pilti üldiselt salvestada ei saa, isegi nende gamerite HDMI salvestajatega. Loomulikult on sellele rohi vist leitud aga see selleks, järgnev kaitse on ikkagi krüpteering mis ei ole samuti Elioni välja mõeldud.

Piisavalt uus raud, et HDCP tugi oleks. Aga proovisin juba järgi. Avastasin, et digiboksiga tuli ju HDMI kaabel juba kaasa. Njah samas vaatasin ka HDMI > SCART konverterite hindu. 30€ on suur raha mingi karbi eest välja käia. Kasutatuna odavam ja 10€ kanti mis võib isegi talutav olla. Peab ebayst ära tellima, kuna vana telekat ei viitsi välja vahetama hakata, aga tahaks arvutust pushida ikka kraami telekasse, et pereliikmel kah midagi vaadata oleks kui ma arvuti hõivanud olen ja telekast parasjagu midagi head ei tule.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.07.2013 10:13:19 vasta tsitaadiga

Salvestamise vajadus on küll yleeile värk
Eesti kodukootud asjad.....järelvaatamine netist eesti kanalite kodukatelt
Väljamaa tavaar........... ainult loll ei tea kust seda saab
Sellega seoses..... saate originaal pealkiri võiks ka olla saate tutvustuses. Millegipärast on eesti keeles tavaks panna värd pealkirjad, millel pole originaaliga mingit seost thumbs_down.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2013 10:41:14 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Esmane salvestamine pilve on minu arvates ainuõige lahendus, kuid see peaks sisaldama ka selliseid lisavõimalusi, et sa saad oma salvestisi seal pilves arhiveerida ja soovi korral need omale ilma krüptita alla sikutada. Kui sellised võimalused oleks olemas, siis ma usun, et lõpeks see salvestamisteenuse puudulikkuse üle vingumine ka ära.

Ja siis piraadimeres sheerida kogu seda kama mille oled alla sikutanud.
Ma ei saa pihta, milleks vaja koguda neid saateid ja filme arvutisse? 2 nädalaga jõuab rahulikult salvestama pandud saated ära vaadata. Mina küll ei näe mingit erilist vajadust miks peaks olema võimalus kõike veel eraldi alla laadida oma seadmesse.

Arhiveerimine, teisest küljest, on küll hea point ning seda võiks küll teha saada.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 10.07.2013 10:55:36 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

indrekp kirjutas:

Kas KordustTV ei ole kasulik kui unustad mõne saate vaatamata või salvestamiseks lisamata? Kas salvestusteenus on kasulik kui oled nädalavahetuseks reisima läinud või äikese tõttu vool ära ja seadmed väljas. Kas edasi keritud reklaam on kokkuhoitud aeg või mitte?

Vastus oli väitele, et kui välk voolu ära võtab saab salvestada ja kordusvaadata.
Kui välk voolu ära võttis ja avastad, et tahtsid hirmsasti mingit saadet vaadata, siis mismoodi saa teenused tellid, Elioni teenused sinu jaoks maas on?
Ärge nüüd jahuge nutiseadme ajastust. Pole mitte kõik eestlased soomes käinud ja ei hakka paljudel kunagi mingit sidet ka nutiseadmetega olema.

Seega, välk viis voolu majast, mismoodi saan saadet salvestada sinna Elioni pilve? Või tellida järelvaatamist, kui seda veel tehtud polnud.
Kodumaised kolm telekanalit võimaldavad juba niikuinii omasaadete järelvaatamist (ja ka reaalajas vaatamist), nende pärast pole mõtet teenust tellida.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.07.2013 11:21:32 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiks Elion alustada uut Digipööret sellega, et kaob ära see sunnimaisus vaadata Digi-TV-d mingil kindlal aadressil. Igatahes humoorikas, et aastal 2013 ei saa kodanik oma maksulist Digi-TV-d, näiteks, maakodusse või suvilasse kaasa võtta. icon_razz1.gif
-------------------------
PS: Minule isiklikult meeldib järjest rohkem selline väljamaine-lahendus, kus igal kliendil on oma sisselogimis-parool ja siis oma asi, kus ning millise võrgu kaudu ja millise seadme kaudu sisse logib ning siis oma Digi-TV-d vaadata saab.

Ei tohiks ju Elionile eriline probleem olla selline serverpõhine Digi-TV vaatamine tööle panna. Uskuda võib, et siis liitun ka ise selle Elioni Digi-Tv-ga. Aga niikaua kui on sunnimaisus ja see, et ma ei saa vaadata suvalise seadmega (teler, läppar, nutitelefon), niikaua ma kindlasti liituma igatahes ei hakka.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 10.07.2013 11:33:43 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Vastus oli väitele, et kui välk voolu ära võtab saab salvestada ja kordusvaadata.
Kui välk voolu ära võttis ja avastad, et tahtsid hirmsasti mingit saadet vaadata, siis mismoodi saa teenused tellid, Elioni teenused sinu jaoks maas on?
[...]
Kodumaised kolm telekanalit võimaldavad juba niikuinii omasaadete järelvaatamist (ja ka reaalajas vaatamist), nende pärast pole mõtet teenust tellida.

Esiteks, suurema tõenäosusega kaob sul vool majast ära kui Elioni jaamas, kuna seal on tagavaratoide. Niiet tavaliselt on Elioni teenused püsti, sinu vool aga mitte. Teiseks. Kui välk on möödas, Elioni teenused/sinu kodune vool on taastatud, siis saad tellida KordusTV kui sa varem pole seda veel teinud ja saad tellimise hetkest vaadata nende kanalite saateid 8 päeva ulatuses tagantjärgi. Vaevalt, et nüüd teenused on 8 päeva järjest maas.

See, et sulle KordusTV ei lähe korda on ju tore ja arusaadav, siis sulle polegi seda vaja. Aga on väga paljud kliendid kes ei kasutagi netti (või lülitavad selle sisse ainult siis kui lapselapsed külla tulevad) ja nad vaatavadki ainult eesti kanaleid. Kui suudavad ära õppida KordusTV kasutamise, siis on nad õnnelikud.
Kiputakse rääkima sellises toonis, et kui mulle ei istu see, järelikult kellelegi ei istu. Sinu hääl pole aga isegi 0,001% kõikidest teenuste kasutajatest. Elion ei jätkaks teenusega mida keegi ei kasuta, kuna see poleks äriliselt kasulik ega võimalik. Kuna teenus töötab, järelikult on piisavalt tahtjaid.

jägaja kirjutas:
Ärge nüüd jahuge nutiseadme ajastust. Pole mitte kõik eestlased soomes käinud ja ei hakka paljudel kunagi mingit sidet ka nutiseadmetega olema.

Tõesti, on olemas ka võimalus salvestama panna läbi MinuTV äppi. Ning keegi ei ütlegi et kõik seda saavad kasutada kuid see on lisavõimalus. Ning selleks tegelt ei peagi olema nutiseade.. alles paar nädalat tagasi oli olukord kus polnud võimalik kasutada läbi kaabli netti ning nutitelefon oli garantiis. Võtsin kapist välja vana Sony Ericsson K550i ja jagasin sellega netti arvutisse. Seal saad siss tellida ja panna salvestama. Hädaolukorras on mitmeid võimalusi.

jägaja kirjutas:
Seega, välk viis voolu majast, mismoodi saan saadet salvestada sinna Elioni pilve? Või tellida järelvaatamist, kui seda veel tehtud polnud.

Mis tehnoloogia peal saad sa kodus salvestada TV teenuseid ilma, et oleks voolu ?
Ja kuna sinu väite järgi, äikesega on Elioni teenused nagunii maas, siis pole ju vahet kas sa saad salvestada kettale või pilve, kui telekas pilti ei näita kuna TV teenus on maas, siis mida sa ikka salvestad?

Järelvaatamise tellimisest kirjutasin juba.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 10.07.2013 11:52:22 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
ivar80 kirjutas:
Esmane salvestamine pilve on minu arvates ainuõige lahendus, kuid see peaks sisaldama ka selliseid lisavõimalusi, et sa saad oma salvestisi seal pilves arhiveerida ja soovi korral need omale ilma krüptita alla sikutada. Kui sellised võimalused oleks olemas, siis ma usun, et lõpeks see salvestamisteenuse puudulikkuse üle vingumine ka ära.

Ma ei saa pihta, milleks vaja koguda neid saateid ja filme arvutisse? 2 nädalaga jõuab rahulikult salvestama pandud saated ära vaadata. Mina küll ei näe mingit erilist vajadust miks peaks olema võimalus kõike veel eraldi alla laadida oma seadmesse.

Arhiveerimine, teisest küljest, on küll hea point ning seda võiks küll teha saada.

No see hirm, et keegi midagi sheerib on ikka nii suur icon_smile.gif
Kui järgi mõelda, siis alla laadimine polekski nii oluline, arhiveerimine aga küll. Parem tehku privaatsele pilvekontole ligipääs kõigist internetiga ühendatud seadmetest thumbs_up.gif. Vot see oleks juba ajastukohane süsteem...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2013 12:45:12 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:

Mul jälle on vaja salvestistest juppe lõigata, et neist õppematerjale valmistada, selleks Elioni pilvesalvestus ei sobi. Muidugi saan ma vajalikud dokfilmid ka mujalt, aga ilma subtiitriteta ja see jälle ei sobi, isetõlkimine on tühi töö ja vaimunärimine, kui tead, et sama asi on eestikeelse tõlkega olemas. Olen ka usb vastuvõtjat kasutanud, aga sellega jälle kõiki asju ei näe, mõttetu on ka kahe teenusepakkuja klient olla - ühelt saad interneti ja teiselt siis salvestad saateid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 10.07.2013 13:29:43 vasta tsitaadiga

Ja muu maailma rahvas ei ole ikka veel aru saanud, et lokaalne salvestus on täielik jama ja neil ei ole seda vaja icon_smile.gif
Muudkui kasutavad oma salvestavaid boxe hoolega edasi ja teenusepakkujate poolt ei ole ka teenus kuhugi kadunud.
Võõraste pilvedega on selline lugu, et seda sõna kuuldes tuleb juba s maik suhu. icon_smile.gif

viimati muutis seeru 10.07.2013 13:31:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 10.07.2013 13:30:31 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
Mul jälle on vaja salvestistest juppe lõigata, et neist õppematerjale valmistada, selleks Elioni pilvesalvestus ei sobi.

Kas selline asi üldse lubatud on?
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 10.07.2013 13:44:59 vasta tsitaadiga

Kes siin rõõmsalt hõigub, et kõike saab torrentist. Siis millise salvestustehnoloogia abil asjad torrentisse jõuavadki?

P.S.
Nagu palju asju siin ilmas, ei ole igasuguste pilveteenuste esmane eesmärk kliendi mugavus ja heaolu, vaid järjest totaalsem kontroll, mida sa salvestad, mida hoiad. Mis sa salvestustega teha saad või ei saa ja kaua sul neid üldse omada lubatakse.
Pole vaja pikalt mõelda kellele selline asi kõige kasulikum on.
Kellele meeldib järjest kitsamasse puuri ronida, laske aga käia. icon_smile.gif
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2013 13:52:19 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
harakas kirjutas:
Mul jälle on vaja salvestistest juppe lõigata, et neist õppematerjale valmistada, selleks Elioni pilvesalvestus ei sobi.

Kas selline asi üldse lubatud on?

On küll, tähendagu see motiveeritud maht siis mida tahes
https://www.riigiteataja.ee/akt/Aut%C3%95S
Autoriõiguse seadus
§ 19. Teose vaba kasutamine teaduslikel, hariduslikel, informatsioonilistel ja õigusemõistmise eesmärkidel
Autori nõusolekuta ja autoritasu maksmiseta, kuid kasutatud teose autori nime, kui see on teosel näidatud, teose nimetuse ning avaldamisallika kohustusliku äranäitamisega on lubatud:
1) õiguspäraselt avaldatud teose tsiteerimine ja refereerimine motiveeritud mahus, järgides refereeritava või tsiteeritava teose kui terviku mõtte õige edasiandmise kohustust;
2) õiguspäraselt avaldatud teose kasutamine illustreeriva materjalina õppe- ja teaduslikel eesmärkidel motiveeritud mahus ja tingimusel, et selline kasutamine ei taotle ärilisi eesmärke;
3) õiguspäraselt avaldatud teose reprodutseerimine õppe- ja teaduslikel eesmärkidel motiveeritud mahus haridus- ja teadusasutustes, mille tegevus ei taotle ärilisi eesmärke;
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 10.07.2013 15:19:06 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
ivar80 kirjutas:

No shit sherlock, muidugi, kõik kes salvestavad, jagavad seda internetis torrenti või P2P-ga! Ja kõik kes VHS-ile salvestasid, käisid kassette turul müümas. Absoluutselt viimane kui üks! Sellepärast tulebki kõik klientide endi eest ära kaitsta ja peita, siis kaovad ka kõik autorikaitset rikkuvad torrentid ja P2P jagamised.

tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 10.07.2013 15:22:14 vasta tsitaadiga

Jep. Mu vanaema tihtipeale turul müüs Metsiku Roosi VHSe.

Nii see rikkus tuleb.
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 10.07.2013 15:44:59 vasta tsitaadiga

No johhaidii kaua võib.
Aegade algusest saati on olnud krüpto peal, nüüd tehniliste probleemite tõttu natuke aega polnud.. Kui taastatakse endine olukord kohe kilomeetrine hala lahti..
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 75
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2013 15:51:42 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.
Aegade algusest saati on olnud krüpto peal, nüüd tehniliste probleemite tõttu natuke aega polnud.. Kui taastatakse endine olukord kohe kilomeetrine hala lahti..

Ärkasid alles ja tuju paha. Täna oleme küll salvestusvõimalusest rääkinud ja mulle tundub, et keegi pole halanud, täiesti tavaline arutelu
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.07.2013 15:52:37 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.
Aegade algusest saati on olnud krüpto peal
Algul polnud mitte mingisugust krypti. Krypt tuli alles siis kui inimesed leidsid, et arvuti kaudu saab ka vaadata.
Miski hea 1-2aastat peale teenuse väljatulekut kryptiti alles ära.

andiiler
HV vaatleja
andiiler

sõnum 10.07.2013 16:49:49 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.

Vahepeal on aeg edasi läinud lihtsalt. Keegi ei halanud seetõttu, et kes soovisid arvutist näha, need nägid. Kuna Elion ei ole ka reklaaminud ennast sellega, et saab DigiTV-d ka arvutist jm vaadata, siis ei teagi keegi seda kasutada.

Salvestamise koha pealt - ei viitsiks mina sellega mässata. Kui midagi konkreetselt maha magan, siis on see maha magatud ja TV pole elu.

Kõrvalpõikena TT moodi: Kui lukk tahab murdmist või salvestis saada torrentiks, siis lukk saab lõhutud ning salvestis saab torrentiks. Sinna pole midagi parata. Kui selle hirm on nii suur, tuleks teenuse pakkumine täielikult lõpetada. Pole teenust, pole pilti, pole pilti, pole probleemi. icon_smile.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 10.07.2013 16:59:28 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.
Algul polnud mitte mingisugust krypti. Krypt tuli alles siis kui inimesed leidsid, et arvuti kaudu saab ka vaadata.

Ära aja soga, krüpt on koguaeg olemas olnud, see widewine lihtsalt streikis mingil ajal ja häiris digiboksiga kanalite vaatamist. Siis võeti see mingiks ajaks maha, siis pandi jälle peale ja nii mitu korda. Lõpuks aasta tagasi otsustati võtta uus krüptolahendus mida samamoodi kord aktiveeriti, kord peatati ning testiti vahelduva eduga kuni ... esmaspäevani?
Arvuti kaudu vaatamiseks polnud vaja midagi "leida", see on teemas algusest peale teada olnud, et VLC playeriga saab krüptita kanaleid vaadata, seda teab ka Elion ja seda ka ei keelata, kõik vabad kanalid on kenasti nähtavad.
Seda enam, tõepoolest on Elionil plaan edasi liikuda, sellest ka TG784 tarkvarauuendus mis võimaldab samas võrgus olevates arvutites koos internetiga vabu kanaleid vaadata.
Kõik operaatorid planeerivad tv any device, tv anywhere jms. lahendusi. Eks ootamine on raske, mis on ka mõistetav.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
andiiler
HV vaatleja
andiiler

sõnum 10.07.2013 17:06:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tõepoolest on Elionil plaan edasi liikuda, sellest ka TG784 tarkvarauuendus mis võimaldab samas võrgus olevates arvutites koos internetiga vabu kanaleid vaadata.

Väga hea. Leidke viis, kuidas kliendini dekrüptida ka tellitud krüptitud kanalid ja oleme kõik õnnelikud (kliendid). icon_smile.gif

PS! Huvitav, et "tasuta kanali" sisutootjad ei kurda, et keegi nende kanalit netti striimib. Või pole keegi seda teinudki üldse?

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.07.2013 17:10:03 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
salatoimik kirjutas:
hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.

Ära aja soga, krüpt on koguaeg olemas olnud, see widewine lihtsalt streikis mingil ajal ja häiris digiboksiga kanalite vaatamist. Siis võeti see mingiks ajaks maha, siis pandi jälle peale ja nii mitu korda. Lõpuks aasta tagasi otsustati võtta uus krüptolahendus mida samamoodi kord aktiveeriti, kord peatati ning testiti vahelduva eduga kuni ... esmaspäevani?
Arvuti kaudu vaatamiseks polnud vaja midagi "leida", see on teemas algusest peale teada olnud, et VLC playeriga saab krüptita kanaleid vaadata, seda teab ka Elion ja seda ka ei keelata, kõik vabad kanalid on kenasti nähtavad.
Seda enam, tõepoolest on Elionil plaan edasi liikuda, sellest ka TG784 tarkvarauuendus mis võimaldab samas võrgus olevates arvutites koos internetiga vabu kanaleid vaadata.
Kõik operaatorid planeerivad tv any device, tv anywhere jms. lahendusi. Eks ootamine on raske, mis on ka mõistetav.

Väikseks täpsustuseks - juba on olemas ISP-sid, kes ei planeeri enam Any Device lahendusi, vaid ka juba reaalselt pakuvad neid. icon_wink.gif
Sulle väike ekraanitõmmise pilt, näitab ilusti, et kasuta Digi-TV millega tahad.
http://www.upload.ee/image/3436790/digi2.png

Edu! beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.07.2013 17:14:03 vasta tsitaadiga

Nii, uurisin veidi. Tõesti alguses OLI-d kõik kanalid ilma kryptita - miski 2 kuu pärast kryptiti ENAMUS kanaleid, puutumata jäid vaid esimesed 14 (mis iganes kanalid need esimesed 14 tolleaegse listi kohaselt olid) ning kunagi hiljem (kel huvi, siis välja kaevatav elioni foorumist) kryptiti ka ülejäänud ja jäid vaid eesti FTA kanalid puutumata.

See, et pole kunagi ilma kryptita jooksnud (va seadmete rike) on sama hea jutt nagu elion pole kunagi kanalite bitrate maha keeranud.

Aga striimimehed - palun sheerige siis kanal2 ja tv3 live streami linki. Kõik pidid ju neid netti striimima, seega ei tohiks mõne lingi jagamine keeruline olla.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.07.2013 17:16:07 vasta tsitaadiga

Tee ettepaneku indrekp palga tõstmisele thumbs_up.gif
Vaene ryytel üksi siin

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.07.2013 17:22:13 vasta tsitaadiga

Nii, 1 juuni 2007 krüptiti lõplikult kõik. Seega hea aasta jooksid pooled kanalid tol aja vabalt.
indrpo
HV Guru

sõnum 10.07.2013 17:24:56 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
indrekp kirjutas:
salatoimik kirjutas:
hans kirjutas:
No johhaidii kaua võib.

Väikseks täpsustuseks - juba on olemas ISP-sid, kes ei planeeri enam Any Device lahendusi, vaid ka juba reaalselt pakuvad neid. icon_wink.gif
Sulle väike ekraanitõmmise pilt, näitab ilusti, et kasuta Digi-TV millega tahad.
http://www.upload.ee/image/3436790/digi2.png
Edu! beer_yum.gif

tahanteada, mida sa tõmbled siin siis, tee teema selle teenusepakkuja kohta ja siis saab rahu siia foorumisse ja kõik viiulid on rahul. Kõik on ju ometigi legaalne ja any device olemas, miks see kont siin siis nii hambus on icon_biggrin.gif

Selgituseks, kui Elion oleks algusest peale planeerinud IPTV üles ehitada ILMA krüptota, poleks ükski kanalioperaator oma kanalit levisse lubanud..peale vabalevikanalite mis on eesti seadustega kohustatud olema nii vabalevis kui kaablioperaatorite listides. Nagu ma ise kirjutasin, loomulikult on aegajalt kanalid krüptita jooksnud... aga see ei olnud eesmärk vaid klientide huvides kvaliteetse teenuse edastamiseks. Ilmselt oleks ka teie klientidena pisut kurjad kui maksaksite meelelahutuskanalite eest kõrget hinda ja teine vend vahib neid arvutis tasuta.
Üks mu lollakaid võrdlusi, Poes pead peauksest sisenedes kauba eest maksma, tagaukse juurest saab ju tasuta icon_biggrin.gif

jeesus188 kirjutas:
Tee ettepaneku indrekp palga tõstmisele thumbs_up.gif
Vaene ryytel üksi siin

Ei usu...teema on kirju, nii positiivne kui negatiivne...aga kohati ka ajulage... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 909, 910, 911 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.