ˇMispärast oli neil vaja VANADELE konsoolidele see teha ei saa aru
Sest kui mitu kümment miljonit konsooli on müüdud? (PS3 / X360)? Vs eeldatav müüdav next gen konsoolid esimese 3-6 kuu jooksul.
Asi ikka puhtalt läbimüügile mõeldes valmis vorbitud. Aga olen suht kindel, et kui tuleb PC versioon parema graafikaga, siis tuleb ka Next Gen konsoolidele parema graafikaga versioon, nad lihtsalt üritavad alguses võimalikult palju ps3+x360 koopiaid müüa.
Aga, videost, meeldib täitsa muhe et on nüüd millele raha kulutada ka, mitte et ei aja miljoneid kokku aga eks näis mis reaalselt mängus toimub.
Ainuke asi, autode juhitavus tundus nats kahtlane.
Ning autode ostmine, tuunimine, et ei tea mismoodi neil see ostetud auto alleshoidmine läbimõeldud - teostatud on ? ... st lähed "oma" autoga missioonile ja jätad maha, oled ilma? _________________
arvan, et nad teevad uutele konsoolidele mingi väikse facelifti, aitab nende myygile kaasa.
näiteks "gta special edition for ps 4" jne"
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
4 minutiline video 40 minutiliseks venitada
juttu ma ei kommentaari ja ma tegelikult vaatasin minuti @ 9-10min _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
aivar1988, Koguaeg ju jutt olnud, et mäng tuleb x360 ja PS3 peale. PCst ei le kunagi juttugi olnud.
Teema on siin ainult sellepärast, et arvatavasti tehakse millalgi järgmine aasta ka PC port (nagu eelnevate versioonidega on juhtunud). Aga see ei ole mitte kuidagi R* poolt kinnitatud. _________________ There is no place like 127.0.0.1
aivar1988, Koguaeg ju jutt olnud, et mäng tuleb x360 ja PS3 peale. PCst ei le kunagi juttugi olnud.
Teema on siin ainult sellepärast, et arvatavasti tehakse millalgi järgmine aasta ka PC port (nagu eelnevate versioonidega on juhtunud). Aga see ei ole mitte kuidagi R* poolt kinnitatud.
Või siis teeb mingisugune väike grupp taaskord selle ülemineku PC'le, nagu osadel mängudel... Et PC conversion jne, wikipedia lehtedel pole PC release kohta miskit kirjas, aga TBP's leidub ikka ja noh, ma olen kindel, et nad teevad isegi juba selle ülemineku, sest nii suur osa tulust on alati PC'de pealt ka tulnud...
HDTanel, asusid ju skandaali keskpunktis, kus meelitasid alaealisi annetusi tegema.
Aga igalühel omad hobid.
Ainult loll usub sellist juttu tegin lihtsalt nii nagu enamus twitch.tv rahvast enda elatist teenib, Eestis tundub, et see asi ikka ei tööta ja striimiga Eestikeeles endale mingit tasu ei teeni sealt väga.. või vähemalt siis mõistlikku raha, et päev otsa striimida igapäev.
Hope this clears smth up. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis te nutate, küll se tuleb pc peale. Portimise kulu on väiksem kui myygile paiskamise tulu.
Kui see aasta ei tule ( arvan, et ei tulegi), siis järgmine aasta kindlasti tuleb.
Usakad võivad ju lollid olla, aga raha nad armastavad _________________ This message was sent from space using stargate
Selle asemel , et 4 minutit 40 -neks kerida, võiks 10 minutiga läbi ajada. Kellel viitsimist 40 minutit mingid ülevaadet/arvamust kuulata on?
Mul läheb juba 22 minut ja vaatan lõpuni, sest ise ei pannud alguses paljusid asju üldse tähelegi. Vaatan, et YouTube oma 10 minutiga on ikka päris palju mõju avaldanud, sest enam ei viitsi paljud enam isegi kahetunniseid mängufilme vaadata ja raamatute lugemisest pole mõtet üldse rääkida. Rahuldus peab olema kiire ja efektiivne, nagu sõltlasel...
Selle asemel , et 4 minutit 40 -neks kerida, võiks 10 minutiga läbi ajada. Kellel viitsimist 40 minutit mingid ülevaadet/arvamust kuulata on?
Mul läheb juba 22 minut ja vaatan lõpuni, sest ise ei pannud alguses paljusid asju üldse tähelegi. Vaatan, et YouTube oma 10 minutiga on ikka päris palju mõju avaldanud, sest enam ei viitsi paljud enam isegi kahetunniseid mängufilme vaadata ja raamatute lugemisest pole mõtet üldse rääkida. Rahuldus peab olema kiire ja efektiivne, nagu sõltlasel...
no sa võrdled praegu kägu ja siga _________________ This message was sent from space using stargate
Ma küll palju ei mängi, aga paar gta-d istuvad sahtlis, karbis _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.