Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Jazzyl
HV vaatleja
|
08.07.2013 11:08:09
Vigane Internet Explorer |
|
|
Tere
Olen proovinud peaaegu kõike mida sõber google oskab soovitada. Viimases hädas otsustasin pöörduda siiapoole.
Nimelt on mure selline, et kasutan küll Chromi interneti vaikebrauserina, kuid tööl tekkis vajadus ühel hetkel kasutada ka IE'd. Üritades avada IE'd, ei tee arvuti enam mitte midagi. Justkui see liivakella ikoon ilmuks murdosa sekundiks, kadudes koheselt, ja see on ka kõik. Vaikus. Proovides avada Internet Optione, ei toimi ka neist mitte midagi. Miski lihtsalt ei reageeri. Internet explorerit ei suuda ma leida ka Add/remove programside alt.
Program filedes on täitsa olemas, aga seal kaustas ei vasta ka ükski asi.
Installides uus versioon, justkui installib kõik ära, kuid näitab et pole installitud. Ei ava.
Olen proovinud pmst kõike mida sõber Google oskas soovitada. Ehk on kellelgi ideid/endal sama mure olnud ?
OP siis Windows 7, 32Bit. Format jääb ära. Tööarvuti.
///: Loodan et teema on õiges kohas. Kui mitte, siis palun nihutage.
Vastust ootama jäädes,
Tanel
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.07.2013 12:10:24
|
|
|
Kui IE-d täielikult eemaldada tahad, siis Programs and Features aknas on vasakul pool Turn Windows features On or Off. Sealt saad IE maha võtta.
Mingit pahavara pole arvutis, mis IE nässu on keeranud?
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jazzyl
HV vaatleja
|
08.07.2013 13:32:23
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kui IE-d täielikult eemaldada tahad, siis Programs and Features aknas on vasakul pool Turn Windows features On or Off. Sealt saad IE maha võtta.
Mingit pahavara pole arvutis, mis IE nässu on keeranud? |
Võtsin IE eest linnukese maha, kuid ikka ei teki ühtegi IE'ga seotud faili Programs and Features aknasse juurde. Täiesti müstiliselt on kadunud.
Pahavara EI TOHIKS olla, aga panin igaks juhuks scannima.
Veel ideid ?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
08.07.2013 19:27:25
|
|
|
Võiks proovida Windoosa failide parandust, juhul kui neid peaks olema:
Start -> Run -> cmd
sfc /scannow
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jazzyl
HV vaatleja
|
09.07.2013 09:12:54
|
|
|
spreiii kirjutas: |
Võiks proovida Windoosa failide parandust, juhul kui neid peaks olema:
Start -> Run -> cmd
sfc /scannow |
Midagi ta tegi vist.. aga kasu pole miskit. Nüüd väidab üldse et explorerit ei ole arvutis olemas.
Proovisin uuesti installida. Teeks nagu justkui installi ära, ja kõik on super, aga explorerit kuskile ei ilmu. Program fileside kaustast ei ava miskit. Kui tahan CPanelist minna võtta Internet Options, siis millisekundiks vilksatab kursor, ja see on ka kõik.
Ei saagi aru, kas mingid Registry failid on vigased, midagi ära "kadunud" või lihtsalt võib arvuti maha kanda.
Tervitades,
Tanel
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
09.07.2013 09:35:19
|
|
|
TanelU kirjutas: |
Võtsin IE eest linnukese maha, kuid ikka ei teki ühtegi IE'ga seotud faili Programs and Features aknasse juurde. Täiesti müstiliselt on kadunud.
Veel ideid ? |
Sellega igatahes muutsid IE kasutajaliidese mittekasutatavaks. IE ise on opsüssi koostisosa juba pikka aega ja kuskile kaduda ei saa. Kaustad mida sa vahid on lisade ja andmete kaustad pigem.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jazzyl
HV vaatleja
|
09.07.2013 09:56:44
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Veel ideid ? |
Sellega igatahes muutsid IE kasutajaliidese mittekasutatavaks. IE ise on opsüssi koostisosa juba pikka aega ja kuskile kaduda ei saa. Kaustad mida sa vahid on lisade ja andmete kaustad pigem. |
Jah, ka mu enda loogika väitis sedasama, et IE peaks olema üks windoosa komponentidest, mida ei saa ära kustutada. Aga pärast seda kui ta mu arvutist jäljetult kadus, hakkan ma juba kahtlema oma loogikas.
Mitte ükski install ei aita. Leiaks Programs and featurite alt ta ütles, saaks Repair panna, aga ei saa sest seda pole seal.
Program filesi all on see IE kaust olemas, aga sealt ei avane ka mitte midagi.
Lisaks olen proovinud peaaegu kõik sõber google soovitused läbi, ei aita sealt ka miskit.
Oleks veel häid ideid vaja..
Tanel
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jazzyl
HV vaatleja
|
09.07.2013 10:19:54
|
|
|
Ei hakka midagi tegema. Ei ilmu seda IE'd sinna Program featuritesse ei linnukesega ega ilma.
Windoosa plaadi saaks. Eks peab seda repair asja proovima tõenäoliselt.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
09.07.2013 10:34:03
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Veel ideid ? |
Sellega igatahes muutsid IE kasutajaliidese mittekasutatavaks. IE ise on opsüssi koostisosa juba pikka aega ja kuskile kaduda ei saa. Kaustad mida sa vahid on lisade ja andmete kaustad pigem. |
Jah, ka mu enda loogika väitis sedasama, et IE peaks olema üks windoosa komponentidest, mida ei saa ära kustutada. Aga pärast seda kui ta mu arvutist jäljetult kadus, hakkan ma juba kahtlema oma loogikas.
Mitte ükski install ei aita. Leiaks Programs and featurite alt ta ütles, saaks Repair panna, aga ei saa sest seda pole seal.
Program filesi all on see IE kaust olemas, aga sealt ei avane ka mitte midagi.
Lisaks olen proovinud peaaegu kõik sõber google soovitused läbi, ei aita sealt ka miskit.
Oleks veel häid ideid vaja..
Tanel |
Kui eesti keelest suudad aru saada, siis ürita meelde jätta: IE ise on süsteemikomponent mis püsib, graafiline kasutajaliides, mida ekraanil näed, on sul praegu mittekasutatav.
Keegi on su arvuti ära solkinud (kasvõi sina ise mingi ettevaatamatu klikiga). Hea kui repairiga korda saad. Aga selline hädasolemine lõhnab siiski omajagu uue installi järele.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|