Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
08.04.2013 19:34:30
|
|
|
Kas gmail säilitab kirjaga kaasasolevaid manuseid põhimõtteliselt igavesti? (Nii kaua kuni sissetulnud kirja kustutan?)
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.04.2013 19:49:32
|
|
|
Mulle meeldib google'i webmaili juures veel see sildistamise idee. Ühe asja külge saad panna terve posu erinevaid sildikesi ja neid siis korraga nö samade siltidega suuri käepidemeid kaudu suurest katlast välja tõmmata, ühte maili korraga kahte traditsioonilisse kataloogi aga ei pane. See võiks olla ka failisüsteemi tulevane trend - tahan näiteks, et üks konkreetne pilt või lugu või dokument oleks seal ja seal ja seal ilma duplikaatidega ruumi raiskamata.
peab meeldima. kirjutas: |
Kas gmail säilitab kirjaga kaasasolevaid manuseid põhimõtteliselt igavesti? (Nii kaua kuni sissetulnud kirja kustutan?) |
Jah, ikka.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
08.04.2013 21:45:29
|
|
|
Manuste kohalt ma ei oleks nii kindel. Kuskil kaks kuud tagasi sain maili kus oli väga oluline manus mida mul oli vaja. Inbox näitas et manus kaasas aga reaalselt polnud. Ning nüüd tagant järgi olen avastanud ka maile millel puuduvad manused kuigi ikoon näitab
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.04.2013 22:19:29
|
|
|
rex kirjutas: |
See võiks olla ka failisüsteemi tulevane trend - tahan näiteks, et üks konkreetne pilt või lugu või dokument oleks seal ja seal ja seal ilma duplikaatidega ruumi raiskamata. |
Mis mõttes tulevane?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
09.04.2013 16:21:12
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
See võiks olla ka failisüsteemi tulevane trend - tahan näiteks, et üks konkreetne pilt või lugu või dokument oleks seal ja seal ja seal ilma duplikaatidega ruumi raiskamata. |
Mis mõttes tulevane? :roll: |
See on jah praegu olemas juba. Linuxi kohta ei tea aga OSX'is kasutab näiteks Time Machine seda HFS+ omadust.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.04.2013 17:24:08
|
|
|
Soft- ja hardlingid on olemas Unixi failisüsteemides väga ammu ja Windowsi ntfs süsteemis ka juba aastaid rohkem kui 10 - kas keegi neid kasutab või nende olemasolu ja olemust endale teadvustab, on juba iseküsimus.
Windowsis on alates Vistast isegi Windows Update uuenduste paigaldus nii laisaks tehtud, et failide kopeerimise asemel kasutab hardlinkide tekitamist - ja seetõttu ei ole näiteks võimalik alates Vistast paigaldada Internet Exploreri uuendusi ega Windowsi SP paranduspakette (samuti ei tööta sfc), kui Program Files kataloog ei asu Windowsi kataloogiga samal partitsioonil. XP-l polnud sellega mingeid raskusi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
09.04.2013 22:12:38
|
|
|
Miskistmoodi gmaili modida annab, et ta teataks SMSiga, kui mulle on tulnud uus mail?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
wtfp
HV kasutaja

|
10.04.2013 00:12:54
|
|
|
peab meeldima., mul nutikas + mobiilne nett + gmaili app ning piiksub kohe, kui uus kiri tuleb. Usun, et tuleb odavam kui sms'id kokku (tasuta väga ju kuskilt ei saadeta) ning mugavam.
_________________ wtf#21 |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.04.2013 01:05:00
|
|
|
Mingi desktop program on ka olemas mis annab teada kohe uuest meilist.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.04.2013 19:57:54
|
|
|
Soft- ja hardlingid on olemas Unixi failisüsteemides väga ammu ja Windowsi ntfs süsteemis ka juba aastaid rohkem kui 10 - kas keegi neid kasutab või nende olemasolu ja olemust endale teadvustab, on juba iseküsimus. |
No just - ma ei tea kedagi, kes Win all seda mugavalt suuteline kasutama oleks.
See ei toimi kahjuks enam ammu... Hea asi oli muidu.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
10.04.2013 21:54:52
|
|
|
Üsna kiviaja lahendus, kui sms teatab uue emaili saabumisest või ei ole
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.04.2013 23:01:11
|
|
|
Ks yldse tänapäeval sms kasutab...gmail telefonides ju olemas ja koheselt annab teada kui meil tuleb
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.04.2013 00:13:31
|
|
|
Soft- ja hardlingid on olemas Unixi failisüsteemides väga ammu ja Windowsi ntfs süsteemis ka juba aastaid rohkem kui 10 - kas keegi neid kasutab või nende olemasolu ja olemust endale teadvustab, on juba iseküsimus. |
No just - ma ei tea kedagi, kes Win all seda mugavalt suuteline kasutama oleks.
|
Selles mõttes, et graafilisest liidesest hiireklõpsuga ei saa neid linke luua? Või mida sa silmas pead mugava kasutamise all?
Üks asi, mis mul mainimata jäi (ja on vist ainult graafililise liidese kaudu kasutatav) on Vistast alates Windowsis eksisteeriv teekide süsteem (Libraries). (Ei maksa segi ajade teegifailide - dll-idega, mis eksisteerivad juba iidamast-aadamast.)
tsitaat: |
See ei toimi kahjuks enam ammu... Hea asi oli muidu. |
Toimib täiesti vabalt, kui lisada parandus, mis on Google supportist kättesaadav reg failidena (sisse- ja väljalülitamiseks kaks faili kokku zipitud) - see oli olemas juba enne kui Gmail täielikult krüpteerimata http protokolli hülgas - nende Notifier'i kasutajate jaoks, kes juba enne olid Gmaili seadetes sisse lülitanud "always use https".
Parandus lisab registrisse parameetri, mis lülitab notifier'i https protokollile ja lahendab sinu suure probleemi.
Paranduse lisamiseks võib ka siit teksti kopeerida ja cmd käsureale või stardimenüü Run dialoogiaknasse pista:
reg add "HKCU\Software\Google\Gmail\Flags" /v url /t REG_SZ /d "https://mail.google.com/mail/" /f |
Käsitsi võib ka muidugi regediti abil selle parameetri lisada. Notifier töötab vabalt Windows 7-s ja ma ei näe põhjust, miks ka mitte Windows 8 desktopil.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
11.04.2013 09:37:27
|
|
|
Dogbert, tõmba oma ninatarkust palun pisut tagasi. Ei pruugi ninale hästi mõjuda.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.04.2013 16:51:27
|
|
|
Dogbert, tõmba oma ninatarkust palun pisut tagasi. Ei pruugi ninale hästi mõjuda. |
Kas ma ütlesin midagi valesti? Kas Notifieri probleemi nimetamine suureks oli minupoolne liialdus, mis sind solvas? Palun vabandust sel juhul, see oli öeldud tögamisi.
Minu meelest on probleem suur, kui see enda hinnangul hea tarkvara kasutamisest loobuma sunnib.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
11.04.2013 18:42:51
|
|
|
pedak kirjutas: |
Üsna kiviaja lahendus, kui sms teatab uue emaili saabumisest või ei ole :?: (doh) |
Mul pole nii hea telefon, et Gmaili peale saaks suruda.
Paremat ei saa lubada, ribad taga (töö on selline :d )
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.04.2013 22:20:26
|
|
|
On ka nutitelefone mis taluvad vett,tolmu ja põrutusi. Tulevikule mõeldes siis. Kõlbavad ka musta töö juurde. Tolmuseks saab loputad pärast vees ära
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
25.06.2013 19:32:20
|
|
|
Igasuguste uuenduste üle virisejate olen ainult mõtlenud et OMG. Aga nüüd ei saa ise ka päris täpselt aru mis toimub, ühte inboxi kui sellist ei olegi enam?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.06.2013 19:42:08
|
|
|
pedak kirjutas: |
Igasuguste uuenduste üle virisejate olen ainult mõtlenud et OMG. Aga nüüd ei saa ise ka päris täpselt aru mis toimub, ühte inboxi kui sellist ei olegi enam? |
thunderbird lahendas mul gmaili "upgradede" probleemid. paraku pole see alati võimalik lahendus.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
25.06.2013 19:58:06
|
|
|
Vaatasin korra ja saab õnneks ikka need "postkasti vahekaardid" välja lülitada.
Edit: Tegelikult olen suutnud gmaili üsna lisavidinate/siltide/kaustade/vahekaartideta hoida
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
fic
HV kasutaja

|
08.07.2013 16:53:03
|
|
|
Mis jama on, et uusimas Mozillas meili avada ei saa, jääbki ette kiri Laadmine... Chromega töötab nagu peab. Samuti lihtsustatud HTMLiga (aeglastele ühendustele). Googeldasin ja vaatasin, et õigetes kohtades linnukesed jne, kuid endiselt jääbki laadima. Puhastasin ka kogu ajaloo, kuid viga püsib.
Keegi on kokku puutunud sellise jamaga?
_________________ PhotograFICal |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |