Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
El3kTriK
HV vaatleja

|
07.07.2013 21:32:29
Radeon 4870x2, +vendid |
|
|
Selline küsimus siis, et kust saaks sellele kaardile hankida parema jahutuse?
Kas vesijahutuse blokke ka müügis veel on?(uurisin ja puurisin ise ka aga kusagilt ei leidnud..)
Olen teinud sellele seadmele 3 modi ka mis tempe alandasid, kuid siiski natuke palju on temperatuur.. (termopastat vahetatud ka päris tihti)
Tegin siis:
1. Lõikasin originaali ventilaatori õhusuudme ava suuremaks..
2. Lõikasin tagant ära ribid(nüüd tükkmaad vaiksem ja temp alanes ka)..
3. GPU taha plastiktükid, mis siis suuremat survet jahutusradikale annab ja tagab parema kontakti soojuse ülekandeks..
Nüüd on idle peal 62C(kui vent on 27% peal) ja koormuse all 87C kui vent ise panna 40% peale(programmiliselt tõstab ta ise nii vähe ja laseb kaardil tükkmaad tulisemaks minna, kui see kasulik oleks). Kui aga tõsta venti üle 40% kiiruse siis hakkab vaikselt tolmuimeja kõrval tööle(mis häirib)..
Kui mingit jahutusplokki enam saada ei ole siis mis üldse veel teha annab?
Olen kuulnud, et osad lõikavad jahutusradikate katte peale augud ja panevad sinna ventilaatorid, kuid kas sellest ka kasu on? Originaalvent sealt õhku ise välja suruma ei hakka?
Ise olen plaaninud võtta plastikate üldse ära ja panna kohe 2 korralikku venti radikate peale puhuma.. Eitea kas jahutab või läheb hullemaks? Väidetavalt pidavat idle peal temp alla 30 langema isegi..
Ühtlasi võite soovitada mulle ka häid vente, mis oleksid head jahutuseks ja samas oleks ka vaiksed.(siiski jahutus>müra)..
Pildimaterjali siis netiavarustest, kuid idee on sama:
Ja üks teema ka viimase pildi kohane: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17938372
Ühesõnaga jagage oma ideid selle kaardi suhtes.. Öeldakse küll, et tegemist on tulise kaardiga ja kui ATI väidab, et ligi 90C on idle´s selle kaardi jaoks normaalne, siis mida uskuda.. Teatavasti peaks ju elektroonika nii suure tempi juures üles ütlema, või olen mina midagi valesti aru saanud? Siiski vaadata, et kaart istub 90C juures on minuarust imelik..
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
El3kTriK
HV vaatleja

|
08.07.2013 00:18:46
|
|
|
Jah, olen ise ka articu jahutusi uurinud ja ainuke mis sobiks sinna on Accelero XTREME 4870X2, kuid tegu on toodangust maha võetud jahutusega, seega seda kuskilt enam ei saa.. Ja kuna tegu ei ole siiski väga populaarse kaardiga siis vaevalt ka kasutatult seda kuskilt leiaks..
http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=218.%3F
Siiski välimuse poolest oleks selline lahendus väga normaalne võrreldes sellega mis isetehes jääks..
Ainuke asi, mis mulle pähe torkas on ehk panna kaks 4870 väikest jahutust kõrvuti, kuid siis jääks samas mõned muud kiibid ilma jahutuseta..
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
El3kTriK
HV vaatleja

|
08.07.2013 11:21:28
|
|
|
Relaka kohapealt nõustun, aga siiski tegu on veel võimsa kaardiga ja maha toda müüa ja lahjem asemele osta on natuke väär..
vaevalt, et 100 euroga midagi paremat asemele saaks..
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
08.07.2013 12:23:45
|
|
|
Mul 1 selline jahutus üle
Spoiler 
Radikat pole ainult vendid siis
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Focal
Kreisi kasutaja
|
17.08.2013 22:35:34
|
|
|
Mul on 4870X2 Accelero jahutus täiesti olemas ja saadaval.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
7 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|