praegune kellaaeg 17.06.2025 15:46:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
El3kTriK
HV vaatleja

|
08.07.2013 00:06:21
H61M-P22(B3) emaplaat |
|
|
Paar küsimust siis H61M-P22(B3) kohta..
1. Kas see kaart toetab multi gpu videokaarti? ehk siis Crossfire valmis? Mul Radeon 4870x2 kaart
2. Kus k#rdi kohas sellel on "System x 2 FAN connectors" ühe leian teist ei leia.. Olen pime või??
Väike seletus ka siis:
Ühesõnaga sai ostetud aasta tagasi see emaplaat ja sinna juurde 4870x2. Nüüd aga hakates asja täpsemalt taga ajama avastasin, et mul seisab videokaardi üks gpu´dest kasutult.. Ehk koormusega ei võta teist taha(üks isegi 100% aga teine 0%).. Olen asja internetist uurinud ja ka draiveri versioonid läbi proovinud, kuid ikka sama seis.. Ei õnnestu teist taha saada.. Nüüd aga hakkasin mõtlema, et kas selle taga saab järku olla hoopis emaplaat, et ta ei toeta multi gpu´d ühes kaardis?
ATi CCC näitab küll, et oleks nagu kaks GPU´d sees ja sama teeb ka GPU-Z, kuid Furmark koos GPU shark´iga ei tuvasta üht gpud.
Pildid ka siis:

Seega oskab keegi mulle öelda, kas need kaks asja suudavad korrektselt omavahel tööd teha või ongi nii, et saan kaardist ainult 1/2 kasutada ja probleem seisneb mujal?
-------------------------
Selle teise sys fan kohta ka siis emaplaadist pilt.. Ehk kus kuradi kohas see on???
http://www.upload.ee/image/3431111/five_pictures8_2388_20110829165816.jpg
http://www.msi.com/product/mb/H61M-P22--B3-.html#?div=Detail
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|