Minu s3'l korra esipaneelimoodulit vahetanud ning töö oli väga kiire.
ses suhtes on ta huvitav vend, et algul ütleb, et proovin täna ära teha, ja siis helistab 20-ne minuti pärast et valmis
hullem oleks see ju kui ütleb, et kindlalt täna saab ja siis võtab päevi aega mu enda oma on kukkunud vist 6 korda nüüd maha, plastikul on mõned sälgud, a ämblikest olen õnneks suutnud pääseda
mul kukkus teistkorda, samale nurgale ja nüüd ämblik küljes
pean vist ka janarile helistama. või mis need klaasihinnad praegu on? et mis hinnaga ja kust kõige soodsam oleks?
Keegi siin S3 ekraani vahetusega (eesmine klaas) saaks hakkama või järsku oskab soovitada kedagi, kes mõistliku hinnaga ära teeks? _________________ Ma ei tee ettemaksu ega saada kaupa enne kasutajatele, kellel on väiksem tehingute ajalugu kui minul. Kui see ei sobi, siis ära minu müügiteemasse pakkumist tee või minu pakkumist oma müügiteemas arvesta!
kas neil mitte puuteplaat ja klaas kokku keevitatud pole? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tegin katse ja lülitasin siis enamus viledest välja- jäi ainult 2G peale tiksuma.
Hetkel siis 1 päev ja 17h akutoitel olnud ja akust 25% järel. Eespool keegi kirjutas kuidas normaalse kasutamisega peb 5 ööpäeva no mida ebanormaalset ma siis teen?
Tegin katse ja lülitasin siis enamus viledest välja- jäi ainult 2G peale tiksuma.
Hetkel siis 1 päev ja 17h akutoitel olnud ja akust 25% järel. Eespool keegi kirjutas kuidas normaalse kasutamisega peb 5 ööpäeva no mida ebanormaalset ma siis teen?
Tegu siis S3 LTE versiooniga.
Mul peab kuskilt 2-4 päeva vastu. Aku vastupidamine sõltub suurest osast kas mobiilne andmeside on pidevalt sees või väljas. Paigalda mõni rakendus mis näiteks iga 15min. värskendab asju läbi võrgu, mitte ei oleks realajas.
Selles asi ongi et andmeside on välja lülitatud ja 48 tundi ei vea kuidagi isegi sel juhul välja.
Ega sa juhuslikult ei asu halva levi piirkonnas? Huvitaval kombel olen ise kogenud sellist asja, et maal olles tühjeneb aku jubedalt. Öösel sirka 30%, olen proovinud nii 3,5G kui GSM aga vahet pole. Tallinnas olles langeb öösel 3-5%. Vanasti ma sellist asja nokia puhul küll ei tundud. Androidi kasuks võib rääkida seda, et to üritab ikka pigem 3,5G otsas rippuda. Nokia puhul oli pidevalt 2G kui levi vilets.
See on ainult klaas- selle eraldi vahetamine pole just lust ja lillepidu. Kvaliteetsema tulemuse saavutamiseks on vaja siiski see koos ekraaniga vaja vahetada...
See on ainult klaas- selle eraldi vahetamine pole just lust ja lillepidu. Kvaliteetsema tulemuse saavutamiseks on vaja siiski see koos ekraaniga vaja vahetada...
Hinnapakkumine 100€ ei käi päris kindlasti kogu ekraani vahetamise kohta - see paistab tellides rohkem maksvat kui sada euri. Ainult klaasivahetus netis olevate videode põhjal eriline raketiteadus ei tundu. Eriti kui seda juba korduvalt teinud oled. Mure on liimi seest vana klaasi kätte saamisega. Ma vist võtan asja ise ette.
kui keegi ebay-st või kuskilt odavalt klaasi ostma hakkab, siis oleks omalgi ühe klaasi vastu huvi.
prooviks algul ise vahetada. paar naela pole ju suur kulu, isegi kui untsu läheb.
kui keegi ebay-st või kuskilt odavalt klaasi ostma hakkab, siis oleks omalgi ühe klaasi vastu huvi.
prooviks algul ise vahetada. paar naela pole ju suur kulu, isegi kui untsu läheb.
Kui telefon untsu läheb, on küll jamasti, klaas on suva sel juhul.
Kui telefon untsu läheb, on küll jamasti, klaas on suva sel juhul.
Ettevaatlikult teha, siis on seal keeruline midagi untsu ajada. Kõige halvem variant ongi ju, et kahjustad ekraani. Sel juhul tulebki see suurem investeering teha ja kogu kompott välja vahetada, mida siin nagunii soovitatakse.
Ma tellisin endale klaasi ära UK-st, võin märku anda kuidas läks kui vahetatud saan.
mul tagumine kõlar telefonil läbi. Ei anna enam mingit heli. Seda saab ise vahetada või on see kuular emaplaadi külge joodetud vms? Lisaks veel see audio out pesa,kas see joodetud võib saab seda ka ise vahetada lihtsalt? telefonil järjest kõik asjad ütlevad üles
Kas selle viguri tellimine võib lahendada kas siis esimese või üldse mõlemad mured.
Ma pole seda lahti ise võtnud siiani ja ei viitsi enne võtta ka kuni kõlar olemas on. On mu eelmises postis viidatud jubin see kõlar mida mul vaja,et heli tagasi saada?
Kõlar läbi vast kuna mul oli tehasest tulnud max helivaljust tõstetud,et kõlar mängiks kõvemini. S3 disaini viga,et isegi kui max heli,siis telefoni pole kuulda,kui see millegi pehmema peal. Eriti hästi annab see nahast materjalidel tunda,kus kui telefonil kõlar vastu nahka,siis võib heli ära unustada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.