Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Filmiteema. Mis on teie lemmikfilm ja mida soovitate teistelegi vaadata? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 652, 653, 654  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.07.2013 10:37:10 vasta tsitaadiga

Rohvelkopter.

http://www.tarbija24.ee/1287732/coca-cola-plazaga-samal-paeval-tostis-hindu-ka-solaris-kino
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dvd vader
HV Guru

sõnum 03.07.2013 10:42:03 vasta tsitaadiga

see hinna tõstmine on väga imelik ikka. lätis ja leedus, kus kinopiletid on tunduvalt odavamad kui eestis, on saalides palju rohkem inimesi. aga eesti kinod lähevad pigem seda teed, et saalis oleks võimalikult vähe inimesi, kes võimalikult palju maksaks, mitte et oleks palju inimesi ja pilet oleks odav. minu meelest pole normaalne siiski, et suures saalis 15-20 inimest midagi vaatab.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2013 10:43:10 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Rohvelkopter.

http://www.tarbija24.ee/1287732/coca-cola-plazaga-samal-paeval-tostis-hindu-ka-solaris-kino

juhuslikulkt on aastas 365 päeva
juhuslikult tõsteti hindu samal päeval
juhuslikult ma ei usu seda, et neil kokkulepet polnud icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 03.07.2013 10:45:03 vasta tsitaadiga

Mis siin imelikku on, see juba ammu Eesti "ärigeeniuste" teema. Parem üks ilgelt kirvelt kui mitu tavamarginaaliga ja seda täitsa ükskõik mis asja müümisel või valdkonnas.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 03.07.2013 11:01:53 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
see hinna tõstmine on väga imelik ikka. lätis ja leedus, kus kinopiletid on tunduvalt odavamad kui eestis, on saalides palju rohkem inimesi. aga eesti kinod lähevad pigem seda teed, et saalis oleks võimalikult vähe inimesi, kes võimalikult palju maksaks, mitte et oleks palju inimesi ja pilet oleks odav. minu meelest pole normaalne siiski, et suures saalis 15-20 inimest midagi vaatab.

I'd pay for that.
I pay for that.

Üritan lisaks kaua linastunud filmile ka võimalikult hilja/vara seansile saada, et rahulikult filmi näha - Solarise kino, see üks ja viimane kord, kui ma käisin, oli pigem restorani moodi; Plaza on selle kõrval äärmiselt viisakas koht.

Olen nüüd ülekohtune, aga vaese rahva jaoks võib ka kino olla, muidugi, siiski mina olen nõus hea meelega mitmekordse hinna maksma privileegi eest istuda võimalikult tühjas saalis.
Ma ei lähe sinna krõbisevaid pakke ja inimeste mulinat kuulama, vaid kino vaatama. Kui hinnatõus rahvast tõrjub, andku minna thumbs_up.gif
Muidugi väärtfilmidega probleemi pole; seal on teine kaader.

Olen seda mitmeid kordi kogenud, kord ka kahekesi (üksinda veel sattunud ei ole) istunud.
Tekib tunne, et kodune õllekülmik on käeulatuses. Täitsa oma ja täitsa rahu.

Pean kiitma, et meie kinokultuuris väga keset filmi vetsu ei ronita ja inimene tuleb põieprobleemide asemel ikka filmi vaatama.

viimati muutis Mario. 03.07.2013 11:03:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 03.07.2013 11:03:14 vasta tsitaadiga

Mine käi pärnus kinos Mai... jaanipäeva paiku oli peale minu 500 inimest mahutavas saalis veel 4 inimest thumbs_up.gif

Pilet oli ka hea. 3 eurot. Istekoha valisid ise icon_lol.gif

SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 03.07.2013 11:31:29 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
dvd vader kirjutas:

I'd pay for that.
I pay for that.

Üritan lisaks kaua linastunud filmile ka võimalikult hilja/vara seansile saada, et rahulikult filmi näha - Solarise kino, see üks ja viimane kord, kui ma käisin, oli pigem restorani moodi; Plaza on selle kõrval äärmiselt viisakas koht.

Olen nüüd ülekohtune, aga vaese rahva jaoks võib ka kino olla, muidugi, siiski mina olen nõus hea meelega mitmekordse hinna maksma privileegi eest istuda võimalikult tühjas saalis.
Ma ei lähe sinna krõbisevaid pakke ja inimeste mulinat kuulama, vaid kino vaatama. Kui hinnatõus rahvast tõrjub, andku minna thumbs_up.gif
Muidugi väärtfilmidega probleemi pole; seal on teine kaader.

Olen seda mitmeid kordi kogenud, kord ka kahekesi (üksinda veel sattunud ei ole) istunud.
Tekib tunne, et kodune õllekülmik on käeulatuses. Täitsa oma ja täitsa rahu.

Pean kiitma, et meie kinokultuuris väga keset filmi vetsu ei ronita ja inimene tuleb põieprobleemide asemel ikka filmi vaatama.

Igal mündil on kaks poolt. Üldiselt olen ma nõus, endalgi paar viimast korda ebamugavad olnud. Üks kord linastus mingi komöödia, kust selline 100+kg naine minu kõrval istus (saal oli suhteliselt täis) seal popcorni vitsutas muist minu peale ajas ja kui naerma hakkas siis tegi seda põrsa häält kus naeru käigus vahepeal hinge sisse tõmmatakse. Kuna olin suurema seltskonnaga siis üritasin kannatada ja mitte kohta vahetada.
Teine kord oli leebem, kus kellelegi meeldis minu seljatuge jalaga toksida. Väikese märkuse peale oli 15 minutit rahu, aga jätkus siiski.

Samas on see et minul pealinna tulles lihtsalt filmi vaatama on niigi kulukas. Transpordile kuluv raha + veel siis üleskeritud piletihind. Juba viimane aasta olen sellest loobunud ja järk järgult investeerinud koduse kino ehitamisele. Julgeks juba väita et helipilt on mul küll juba Goga-Cola omast parem. Videopildiga läheb veel tiba aega.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 03.07.2013 11:48:33 vasta tsitaadiga

Eks kui ma moodsa kodukino hangin, siis tehku piletihindadega soovi järgi.
Seni ma maksan enda elamuse eest pigem preemiat.
tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 03.07.2013 13:28:00 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:

Endal on just vastupidised kogemused icon_smile.gif
Solarises on need väiksed saalid kuhu mahub ~70 inimest. Kui film on juba pikemat aega kinos jooksnud siis tõstetakse need väiksesse saali. Enamasti siis erilist tungi nendele seanssidele ei ole ning paaril korral on juhtunud, et inimesi on seal alla 10. Kui istud 4 reas ning mitte kedagi ees ei ole, siis on täiesti privaatkino tunne.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 03.07.2013 13:34:26 vasta tsitaadiga

Huvitav. Kasulik info e kontrollin järgi.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.07.2013 13:44:50 vasta tsitaadiga

Ma tavaliselt käingi kinos paar nädalat pärast esilinastust. Siis on suurem tung möödas ja saalis vähem rahvast.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 03.07.2013 13:46:04 vasta tsitaadiga

Siis on just riskantsem kuna vähem rahvast ja võimalus vahele jääda kui kedagi loobid popcorniga tagantpoolt thumbs_down.gif
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 03.07.2013 14:29:47 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:

Ei tea, millest sa küll räägid. Tegelikult on Eestis piletihind enam-vähem sama kui Lätis ja Leedus aga eestimaalane käib ligi kaks korda rohkem kinos.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.07.2013 14:33:05 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Siis on just riskantsem kuna vähem rahvast ja võimalus vahele jääda kui kedagi loobid popcorniga tagantpoolt thumbs_down.gif

Mul õnneks kinos veel nii igav pole olnud.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 03.07.2013 15:18:01 vasta tsitaadiga

Syl ja Arni jälle beer_yum.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.07.2013 15:31:47 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:

Portugalis teeb antud kinokett iga filmi keskel pausi 10 min, et rahvas saaks baaris oma toidu- ja joogivarusid taiendada. Film laheb pausile kasvoi poole sona pealt tapselt keskkohas ja tuled saalis loomulikult polema. Nii et arenguruumi veel on. Esimest korda arvasin, et projektor voi film laks katki vms LOL. Aga ei, nii pidigi seal tavaks olema.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.07.2013 15:58:55 vasta tsitaadiga

Indias oli sama case, algul arvasin, et mida helli icon_lol.gif
Oli vist 15min. Sai suitsupausi teha

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 03.07.2013 16:15:05 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Mario. kirjutas:

Portugalis teeb antud kinokett iga filmi keskel pausi 10 min, et rahvas saaks baaris oma toidu- ja joogivarusid taiendada. Film laheb pausile kasvoi poole sona pealt tapselt keskkohas ja tuled saalis loomulikult polema. Nii et arenguruumi veel on. Esimest korda arvasin, et projektor voi film laks katki vms LOL. Aga ei, nii pidigi seal tavaks olema.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mäletan, kui seda mainisid ammu.

icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 03.07.2013 22:02:10 vasta tsitaadiga

ma ei mäletanud, et seda mainitud oleks, niet huvitav info ja tore, et siinmail veel nii pole.
Ise üritan filmi enne esilinastust ära näha, et saaks teada, kas üldse tasub minna icon_razz.gif

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 03.07.2013 23:52:05 vasta tsitaadiga

Getomees, mina räägin enda kogemustest Lätis ja Leedus. statistikat ei oska siinkohal kommenteerida, aga näen umbes 20% hinnaerinevust Eesti ja Leedu hindade vahel. samas huvitav kustkohast see 4.40 võetud on eesti KESKMISEKS hinnaks aastal 2012 icon_eek.gif see tähendab, et suur osa pileteid peaks odavamad olema kui see arv. aga minu meelest alla 4.50 vist polnudki pileteid üldse müügil? ainult kui mingi kinoklubi liige oled vmt. nii et huvitav, kust selline arv saadud on sinna tabelisse, see reaalsuses ei tohiks küll õige olla
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 03.07.2013 23:55:03 vasta tsitaadiga

mTim kirjutas:
ma ei mäletanud, et seda mainitud oleks, niet huvitav info ja tore, et siinmail veel nii pole.
Ise üritan filmi enne esilinastust ära näha, et saaks teada, kas üldse tasub minna icon_razz.gif
no kui nähtud, siis ei tasu
NSR25
HV kasutaja

sõnum 04.07.2013 00:12:33 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
Getomees, mina räägin enda kogemustest Lätis ja Leedus. statistikat ei oska siinkohal kommenteerida, aga näen umbes 20% hinnaerinevust Eesti ja Leedu hindade vahel. samas huvitav kustkohast see 4.40 võetud on eesti KESKMISEKS hinnaks aastal 2012 icon_eek.gif see tähendab, et suur osa pileteid peaks odavamad olema kui see arv. aga minu meelest alla 4.50 vist polnudki pileteid üldse müügil? ainult kui mingi kinoklubi liige oled vmt. nii et huvitav, kust selline arv saadud on sinna tabelisse, see reaalsuses ei tohiks küll õige olla

Kinoguruna on hetkel minule plazas hinnaks 3,50 ja 3d 3,85. Selle staatuse jaoks on vaja muidugi aastas vähemalt 50 piletit osta icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 04.07.2013 00:45:25 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:

Miks sa siis ainult enda kogemuste põhjal nii üldistavaid väiteid esitad? Enamus inimestest, kes rohkem kui paar korda aastas Tallinnas/Tartus/Narvas kinos käivad, on mõne lojaalsusprogammi liikmed (millega liitumine on muuseas täiesti tasuta ja murevaba) ning saavad märgatavaid soodustusi. Mida rohkem kinos käid, seda odavam on pilet. Viimase nelja aasta jooksul olen pileti eest maksnud kõige rohkem 4,50 ja see oli vaid üks kord, kui ma igavusest pühapäeval 3D filmi vaatama läksin. Peaaegu kõik teised piletid on nende aastate jooksul maksnud mulle umbes 3 eurot. Muuseas, Forum Cinemas grupi kinode (Plaza, Kosmos, Ekraan, Astri) keskmine piletihind eelmisel aastal oli 3,90 eurot.

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 04.07.2013 01:05:55 vasta tsitaadiga

NSR25 kirjutas:
dvd vader kirjutas:

Kinoguruna on hetkel minule plazas hinnaks 3,50 ja 3d 3,85. Selle staatuse jaoks on vaja muidugi aastas vähemalt 50 piletit osta icon_biggrin.gif
Sellise statistika puhul ei saa lähtuda mingitest kinoguru eristaatustest jne, peaks ikka kasutama nö leti-hindu. No eks CCP ja Solaris ole kallimad, kuid väiksemad kinod müüvad pileteid odavamalt, nii et see keskmine 4,4 võib isegi reaalne olla icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 04.07.2013 02:52:22 vasta tsitaadiga

korbanaut kirjutas:
NSR25 kirjutas:
dvd vader kirjutas:

Sellise statistika puhul ei saa lähtuda mingitest kinoguru eristaatustest jne, peaks ikka kasutama nö leti-hindu. No eks CCP ja Solaris ole kallimad, kuid väiksemad kinod müüvad pileteid odavamalt, nii et see keskmine 4,4 võib isegi reaalne olla icon_rolleyes.gif

Oeh, ja millest sina nüüd räägid? Keskmise piletihinna leidmiseks jagatakse aasta jooksul kinopiletitele kulutatud summa aasta jooksul müüdud piletite arvuga. 11 429 139 EUR / 2 586 995 müüdud piletit = 4,42.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Filmiteema. Mis on teie lemmikfilm ja mida soovitate teistelegi vaadata? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 652, 653, 654  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.