... kuigi too oli küll mingi uue kasutaja teinud vana kala. eks see ole üks nipp kuidas saada lihtsamaid vastaseid keda ownida. fun fun fun
Omast kogemusest võin öelda, et juba teises mängus dota jagab ära, et ma polegi täiesti algaja. Ega see eriline teadus ei ole ka, kui kill'e on 20+ ja healjuhul mõni üksik surm. 4-5 mäng on juba täiesti võrdsed mängijad vastas. Seega minu arvates ei tasu ära mõne üksiku matši jaoks uut steami kontot teha.
... kuigi too oli küll mingi uue kasutaja teinud vana kala. eks see ole üks nipp kuidas saada lihtsamaid vastaseid keda ownida. fun fun fun
Omast kogemusest võin öelda, et juba teises mängus dota jagab ära, et ma polegi täiesti algaja. Ega see eriline teadus ei ole ka, kui kill'e on 20+ ja healjuhul mõni üksik surm. 4-5 mäng on juba täiesti võrdsed mängijad vastas. Seega minu arvates ei tasu ära mõne üksiku matši jaoks uut steami kontot teha.
ot:
Ei tasu küll, aga nähtavasti Aasias on kokku mingi sadatuhat pilus silmadega tegelast, kes kolme ruupia eest (võimisiganesühik seal käibel on) grindivad mingitele tegelastele drop itemeid, mis (hallil, võimalik, et ka hetkel veel mustal) turul müüki lähevad. Tõenäoliselt miskisel hetkel lähevad leveldatud kontod ka kaubaks, kõigi mmo-dega on mingil hetkel nii olnud minu teada.
Masendav. Viimased nädal aega oleks justkui lasteaeda sattunud. Ei mingit tiimitööd, igaüks arvab et on jube rambo ja jookseb üksinda vastase tiimi 5 hero vastu. Mängud lõppevad enamasti rohkem kui 20 killise vahega meie kahjuks.
Hetkel level 20 ja võitusid hakkab saama sinna 200 kanti. Enne viimast nädalat oli kaotuste võitude suhe -2, ehk siis 2 kaotust rohkem kui võitusid. Nüüd on nädalaga kasvanud vahe -18 peale. Masendav
Ise randomisin Huskari peale patchi ja oli ikka päris rõvedalt harjumatu seda mängida
AS boonus on nii kõva, et miski armleti peale mõtlemine on täiesti mõttetu, kohe tuleks damage itemi teed minna, samuti boonus magic res annab koledalt juurde ja BKB rush võib ära jääda [sest max stackide juures on sul kuni 98% magic resi] ja vaadata seda alles mid-late game poole, küll aga tuleb harjuda damage kaoga, eriti just early game lasthittimises ja vastase taga ajamise suhtes.
kas seoses selle releasega on ka ladder vms tekkinud? või on peale launchi samamoodi nagu betas, et mängid ja mängid ja miskit rankingut/ladderit pole?
Hidden ranking on koguaeg olnud.
Statistika mõttes oleks ju hea oma rankingut näha, kuid minu arvates ei ole see määrava tähtsusega. _________________ Dima oli siin
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.