Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Electrical
HV kasutaja

|
29.06.2013 22:32:24
|
|
|
Xbox Lives on hetkel selline mäng tasuta: Spartacus Legends (Gold exclusive)
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.06.2013 22:43:20
|
|
|
see käibki tasuta
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Electrical
HV kasutaja

|
29.06.2013 22:55:34
|
|
|
Flacko kirjutas: |
see käibki tasuta |
Tohoh, kuidas ma pole seda enne tähele pannud
Ikka juhtub, äkki mõni teine avastas ka nüüd selle mängu minu postituse raames
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.06.2013 23:03:47
|
|
|
Seemäng tuligi samamoodi nagu ee Happy Wars. Ma ise ei saand proovida. HDD on täis . A ma ei tea, kas peab midagi juurde ka ostma et üldse mängida saab...
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Electrical
HV kasutaja

|
30.06.2013 14:43:50
|
|
|
Natuke aega tagasi juhtus selline asi
Ei kasutanud VPN-i ega muid nippe, vahetasin ainult maksevahendi Microsoft Pointside peale ja hakkas laadima
Täna on Fable 3 viimast päeva tasuta, proovige ka uuesti, äkki õnnestub samuti ilma probleemideta alla laadida.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.06.2013 15:14:02
|
|
|
Electrical kirjutas: |
Ei kasutanud VPN-i ega muid nippe, vahetasin ainult maksevahendi Microsoft Pointside peale ja hakkas laadima
Täna on Fable 3 viimast päeva tasuta, proovige ka uuesti, äkki õnnestub samuti ilma probleemideta alla laadida. |
Ossa kurat. TÖÖTAB! DUDE! Sa oled amazing!!!!
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
rein001
HV kasutaja
|
30.06.2013 15:33:50
|
|
|
Electrical kirjutas: |
Täna on Fable 3 viimast päeva tasuta, proovige ka uuesti, äkki õnnestub samuti ilma probleemideta alla laadida. |
Ossa kurat. TÖÖTAB! DUDE! Sa oled amazing!!!! |
Tänud !
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.06.2013 15:57:29
|
|
|
Mäng DLis ära - ilusti töötas :O. Kartsin et äkki USA alt tuleb mingi regioonide jamps, et mul USA acc ja sealt alt tuleb USA mäng mu EU xboxi, aga tundub et mingit jama polnud. Loodame et Halo 3 ja Assassins töötab sama trikiga.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
30.06.2013 21:43:39
|
|
|
Kuidas te maksevahendi Microsoft Pointside peale saate (mul valikus PP või krediitkaart)
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Electrical
HV kasutaja

|
30.06.2013 22:08:46
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Kuidas te maksevahendi Microsoft Pointside peale saate (mul valikus PP või krediitkaart)  |
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
01.07.2013 00:07:20
|
|
|
Ma ka alguses tükk aega jamasin, a lõpuks märkasin seda pisikest nuppu
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.07.2013 01:38:23
|
|
|
Electrical, tänud - arvasin/lootsin, et kuskilt seadetest.
Mul oli Fable III koodina olemas ja täna sain mingi ime läbi selle lõpuks ka laetud
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
01.07.2013 01:53:24
|
|
|
Ma ei usu et see sellega seotud on, a äkki tehti mingi uuendus kuskil Lives kui MS rääkis et regioonipiirangud võtavad ära. Ma tean et see räägiti One kohta. *shrugs*
Või äkki on see sellega seotud et oleme UK/US a mingi osa on ikka Eestis? Ma mäletan sain mingi ime kombel Hydrophobia tasuta, näitas free, kuid teistel mitte. Ma olen küll US, a üleval oli aadress ET-EE.
Või äkki on lihtsalt see mingi "bybass" selle "choose MSP points"iga..ma aint arvan
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.07.2013 02:10:40
|
|
|
tsitaat: |
Või äkki on lihtsalt see mingi "bybass" selle "choose MSP points"iga..ma aint arvan
|
Nagu ma eelnevalt kirjutasin, siis koodi aktiveerides ei sa MS punktide peale muuta/vahetada - kuidas ja miks ma nüüd Fable tõmmatud sain on müstika; kuid peaasi, et nüüd tõmmatud
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
phobic
HV kasutaja

|
01.07.2013 08:31:31
|
|
|
Veider.. ma ei pidand midagi trikitama (X vajutama. Seal pakkus mul hoopis maksmist krediitkaardiga). Hakkas kohe ilusti tõmbama.
UK konto.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
01.07.2013 11:38:06
|
|
|
Ei pidanud ka mina makseviisi punktideks muutma.
Üks võimalus on see, et välismaades viibivad toetatud riikide kasutajad tegid piisavalt valju häält või kasutas MS ip blokki selleks, et servereid umbe ei tõmmataks.
Major Nelsoni sõnul on järgmine vaba mäng 1- 15 juuli Defense Grid: The Awakening. Kuna tegu on xbla mänguga, siis ei tohiks ip jama ollla.
Tegu on väga hea tower defence mänguga mis pakub küllaga tegevust. Mängul on 5 dlc'd. "You monster" dlc on päris fun, sest seal on portal tüüpi huumorit.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
01.07.2013 12:18:47
|
|
|
Seemäng tuligi samamoodi nagu ee Happy Wars. Ma ise ei saand proovida. HDD on täis . A ma ei tea, kas peab midagi juurde ka ostma et üldse mängida saab... |
Spartacus Legends - tirisin, proovisin. Esimesed päevad oli "epic fail" - ei saanud kuidagi online serveritele ligi - ju siis Developer oli alahinnanud oma serveriparki
Aga peale paari päeva ootamist sa mängu käima ilusti.
Asi on siis nagu Flacko mainis - Free To Play (gold memberitele). Päris raha eest midagi osta ei ole "vaja" - mängus on kasutusel hõbe- ja kuldmündid. Teatud relvi saab osta vaid kuldmüntide eest. Neid saab siis MS punktide eest juurde osta, või aeglases tempos mängudes teenida. Aga ka hõbemüntide eest ostetav varustus ei ole halb.
Seega samasugune rahastamise meetod nagu enamusel tasuta androidi / iOS / FB mängudel.
Mängu sees on "pank" mis avaneb "Y" nuppu vajutades - seal näeb mitu punkti mängusisene kuld maksab - kahjuks aadressil http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Spartacus-Legends/66acd000-77fe-1000-9115-d80258411256 on võimalus ainult mäng alla laadida - kulla hinda ei näita seal.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
p11144
HV vaatleja
|
01.07.2013 13:02:14
|
|
|
Selline küsimus. Nimelt kaob mängudes mõne aja tagant ca sekundiks heli ära. Pilt jookseb edasi, aga heli on u. sekudiks kadunud. See juhtub ca 6-10 minuti tagant. Kellelgi on kogemust? Garantii teema?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
01.07.2013 14:24:19
|
|
|
p11144 kirjutas: |
Selline küsimus. Nimelt kaob mängudes mõne aja tagant ca sekundiks heli ära. Pilt jookseb edasi, aga heli on u. sekudiks kadunud. See juhtub ca 6-10 minuti tagant. Kellelgi on kogemust? Garantii teema? |
Garantii teema ... või siis kõrvaarsti oma
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
hgg
HV vaatleja
|
01.07.2013 16:51:59
|
|
|
Ma tahaks eBayst UK xBox360 osta, aga see on NTSC. Ma nüüd ei saa aru kas NTSC töötab Eestis ka, sest tegelikult kuulub UK samuti PALi alla.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
01.07.2013 17:09:54
|
|
|
hgg kirjutas: |
Ma tahaks eBayst UK xBox360 osta, aga see on NTSC. Ma nüüd ei saa aru kas NTSC töötab Eestis ka, sest tegelikult kuulub UK samuti PALi alla. |
UK xbox-id ei ole NTSC vaid PAL nagu kogu muu Euroopa.
Kas Inglismaal asuv müüja pakub sulle USA-st toodud konsooli müügiks? Siis on sul jah probleeme osade EU mängudega mis ei tööta USA konsoolide peal.
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html - siin hea list selle kohta mis mäng milliste konsoolide peal töötab. Mõni töötab ainult oma regioonis (US only / EU only) mõni aga töötab iga konsooli peal.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
hgg
HV vaatleja
|
01.07.2013 18:24:30
|
|
|
ex6 kirjutas: |
hgg kirjutas: |
Ma tahaks eBayst UK xBox360 osta, aga see on NTSC. Ma nüüd ei saa aru kas NTSC töötab Eestis ka, sest tegelikult kuulub UK samuti PALi alla. |
UK xbox-id ei ole NTSC vaid PAL nagu kogu muu Euroopa.
Kas Inglismaal asuv müüja pakub sulle USA-st toodud konsooli müügiks? Siis on sul jah probleeme osade EU mängudega mis ei tööta USA konsoolide peal.
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html - siin hea list selle kohta mis mäng milliste konsoolide peal töötab. Mõni töötab ainult oma regioonis (US only / EU only) mõni aga töötab iga konsooli peal. |
Ma uurisin asja edasi ja selgub (ma loodan, et tõsi) et pole vahet kas NTSC või PAL kui kasutada HDMI kaablit. Et vähemalt xBox ja TV ühilduvusega ei tohiks probleemi tekkida. Aga mängudega omakorda võib nüüd jama tekkida, deem.
Ma arvan, et ma jätan selle pakkumise vahele ja keskendun ainult PAL xboxide peale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.07.2013 20:20:47
|
|
|
Ma uurisin asja edasi ja selgub (ma loodan, et tõsi) et pole vahet kas NTSC või PAL kui kasutada HDMI kaablit.
|
Seda küll, kuid lisaks regioonipiiranguga mängudele tekitab probleeme ka toiteplokk, mis on teise pingega (110V vs 220V).
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
tompan
HV kasutaja
|
02.07.2013 15:37:36
|
|
|
Hetkel siis tuleb xbox live suured mängude allahindlused, küsiks et kas meie ikka neid tõmmata ei saa, ehk siis kas hakkab seda region jama ette viskama ? Ise ostaks vaata et kõik need mängud mis seal on.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
02.07.2013 16:20:02
|
|
|
Hey kutid, tahate midagi vinget teada? Tehke Hungary account, miskipärast on seal mängud palju odavamad kui meil. Ma sain Bulletsorm mängu 160msp eest. Borderlands 2 sain 400msp ja Far Cry 3 sain 600msp eest.
MÄNGUD TÕMBASID ILMA REGIOONIJAMATA!!!
tsitaat:
Certain titles may be region/IP locked but it will simply not let you purchase it if this is the case so no points will be wasted.
Step 1: Create a Hungarian Microsoft account
Sign up for a Hungarian Hotmail account (@hotmail.hu) via: https://signup.live.com/signup.aspx?id=64855&mkt=hu-hu&lic=1
Be sure to select location as Hungary
If you do this in Chrome you can automatically translate the page into English
Step 2:
Create a Hungarian Xbox Live account via https://live.xbox.com/hu-HU
using your Hungarian hotmail account. Again be sure to select location as Hungary.
Step 3: Using a Debit card to purchase games will not work so you need to buy some Microsoft Points, MINIMUM 800 points card from online retailer or instore.
You can get some cheap points here:
http://www.hotukdeals.com/deals/cheap-xbox-ps3-psn-points-subs-xbox360-ps3-psv-instant-delivery-1499627
Step 4: Download your new account to your Xbox via your Hotmail.hu login details and add the MS Points, it will ask for more details for your billing address, you can simply put whatever you want e.g "Name" "Street" "City" "12345" and "01999 999999" as it does not verify them.
Step 5: Search for/locate games that are on offer via the dashboard (or the Xbox Live Web marketplace if you prefer) while logged in as your Hungarian account and opt to pay via Microsoft points by pressing X on the purchase screen.
Step 6: Download and Enjoy
16/3 -Note: 400 MS point codes will not work for some reason. 800 or more is required.
Kust sellest teada sain?
http://www.xbox360achievements.org/news/news-15417-Xbox-Live-Ultimate-Games-Sale-Kicks-Off.html
Siit, kommentaaridest.Mõni hõiskas seal Hungary hindade kohta. Jäi silma et 160 ja 400 ja mõtlesin et teen ka. Ja olidki. |
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 04.07.2013 00:25:03, muudetud 4 korda |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|