Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 29.06.2013 22:32:24 vasta tsitaadiga

Xbox Lives on hetkel selline mäng tasuta: Spartacus Legends (Gold exclusive)

Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.06.2013 22:43:20 vasta tsitaadiga

see käibki tasuta
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 29.06.2013 22:55:34 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
see käibki tasuta

Tohoh, kuidas ma pole seda enne tähele pannud icon_redface.gif
Ikka juhtub, äkki mõni teine avastas ka nüüd selle mängu minu postituse raames icon_biggrin.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.06.2013 23:03:47 vasta tsitaadiga

Seemäng tuligi samamoodi nagu ee Happy Wars. Ma ise ei saand proovida. HDD on täis icon_biggrin.gif. A ma ei tea, kas peab midagi juurde ka ostma et üldse mängida saab...
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 30.06.2013 14:43:50 vasta tsitaadiga

Natuke aega tagasi juhtus selline asi icon_cool.gif
Ei kasutanud VPN-i ega muid nippe, vahetasin ainult maksevahendi Microsoft Pointside peale ja hakkas laadima icon_smile.gif
Täna on Fable 3 viimast päeva tasuta, proovige ka uuesti, äkki õnnestub samuti ilma probleemideta alla laadida.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 30.06.2013 15:14:02 vasta tsitaadiga

Electrical kirjutas:

Ei kasutanud VPN-i ega muid nippe, vahetasin ainult maksevahendi Microsoft Pointside peale ja hakkas laadima icon_smile.gif
Täna on Fable 3 viimast päeva tasuta, proovige ka uuesti, äkki õnnestub samuti ilma probleemideta alla laadida.

Ossa kurat. TÖÖTAB! DUDE! Sa oled amazing!!!!

rein001
HV kasutaja

sõnum 30.06.2013 15:33:50 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Electrical kirjutas:

Ossa kurat. TÖÖTAB! DUDE! Sa oled amazing!!!!

Tänud ! beer_yum.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 30.06.2013 15:57:29 vasta tsitaadiga

Mäng DLis ära - ilusti töötas :O. Kartsin et äkki USA alt tuleb mingi regioonide jamps, et mul USA acc ja sealt alt tuleb USA mäng mu EU xboxi, aga tundub et mingit jama polnud. Loodame et Halo 3 ja Assassins töötab sama trikiga.
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 30.06.2013 21:43:39 vasta tsitaadiga

Kuidas te maksevahendi Microsoft Pointside peale saate (mul valikus PP või krediitkaart) icon_redface.gif
tagasi üles
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 30.06.2013 22:08:46 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Kuidas te maksevahendi Microsoft Pointside peale saate (mul valikus PP või krediitkaart) icon_redface.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.07.2013 00:07:20 vasta tsitaadiga

Ma ka alguses tükk aega jamasin, a lõpuks märkasin seda pisikest nuppu icon_biggrin.gif
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.07.2013 01:38:23 vasta tsitaadiga

Electrical, tänud - arvasin/lootsin, et kuskilt seadetest.
Mul oli Fable III koodina olemas ja täna sain mingi ime läbi selle lõpuks ka laetud icon_eek.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.07.2013 01:53:24 vasta tsitaadiga

Ma ei usu et see sellega seotud on, a äkki tehti mingi uuendus kuskil Lives kui MS rääkis et regioonipiirangud võtavad ära. Ma tean et see räägiti One kohta. *shrugs*

Või äkki on see sellega seotud et oleme UK/US a mingi osa on ikka Eestis? Ma mäletan sain mingi ime kombel Hydrophobia tasuta, näitas free, kuid teistel mitte. Ma olen küll US, a üleval oli aadress ET-EE.

Või äkki on lihtsalt see mingi "bybass" selle "choose MSP points"iga..ma aint arvan icon_biggrin.gif

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.07.2013 02:10:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Või äkki on lihtsalt see mingi "bybass" selle "choose MSP points"iga..ma aint arvan

Nagu ma eelnevalt kirjutasin, siis koodi aktiveerides ei sa MS punktide peale muuta/vahetada - kuidas ja miks ma nüüd Fable tõmmatud sain on müstika; kuid peaasi, et nüüd tõmmatud icon_smile.gif

tagasi üles
phobic
HV kasutaja
phobic

sõnum 01.07.2013 08:31:31 vasta tsitaadiga

Veider.. ma ei pidand midagi trikitama (X vajutama. Seal pakkus mul hoopis maksmist krediitkaardiga). Hakkas kohe ilusti tõmbama.
UK konto.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 01.07.2013 11:38:06 vasta tsitaadiga

Ei pidanud ka mina makseviisi punktideks muutma.
Üks võimalus on see, et välismaades viibivad toetatud riikide kasutajad tegid piisavalt valju häält või kasutas MS ip blokki selleks, et servereid umbe ei tõmmataks.

Major Nelsoni sõnul on järgmine vaba mäng 1- 15 juuli Defense Grid: The Awakening. Kuna tegu on xbla mänguga, siis ei tohiks ip jama ollla.

Tegu on väga hea tower defence mänguga mis pakub küllaga tegevust. Mängul on 5 dlc'd. "You monster" dlc on päris fun, sest seal on portal tüüpi huumorit.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 01.07.2013 12:18:47 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Seemäng tuligi samamoodi nagu ee Happy Wars. Ma ise ei saand proovida. HDD on täis icon_biggrin.gif. A ma ei tea, kas peab midagi juurde ka ostma et üldse mängida saab...

Spartacus Legends - tirisin, proovisin. Esimesed päevad oli "epic fail" - ei saanud kuidagi online serveritele ligi - ju siis Developer oli alahinnanud oma serveriparki icon_smile.gif

Aga peale paari päeva ootamist sa mängu käima ilusti.

Asi on siis nagu Flacko mainis - Free To Play (gold memberitele). Päris raha eest midagi osta ei ole "vaja" - mängus on kasutusel hõbe- ja kuldmündid. Teatud relvi saab osta vaid kuldmüntide eest. Neid saab siis MS punktide eest juurde osta, või aeglases tempos mängudes teenida. Aga ka hõbemüntide eest ostetav varustus ei ole halb.

Seega samasugune rahastamise meetod nagu enamusel tasuta androidi / iOS / FB mängudel. icon_smile.gif

Mängu sees on "pank" mis avaneb "Y" nuppu vajutades - seal näeb mitu punkti mängusisene kuld maksab - kahjuks aadressil http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Spartacus-Legends/66acd000-77fe-1000-9115-d80258411256 on võimalus ainult mäng alla laadida - kulla hinda ei näita seal.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
p11144
HV vaatleja

sõnum 01.07.2013 13:02:14 vasta tsitaadiga

Selline küsimus. Nimelt kaob mängudes mõne aja tagant ca sekundiks heli ära. Pilt jookseb edasi, aga heli on u. sekudiks kadunud. See juhtub ca 6-10 minuti tagant. Kellelgi on kogemust? Garantii teema?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 01.07.2013 14:24:19 vasta tsitaadiga

p11144 kirjutas:
Selline küsimus. Nimelt kaob mängudes mõne aja tagant ca sekundiks heli ära. Pilt jookseb edasi, aga heli on u. sekudiks kadunud. See juhtub ca 6-10 minuti tagant. Kellelgi on kogemust? Garantii teema?

Garantii teema ... või siis kõrvaarsti oma icon_razz.gif
tagasi üles
hgg
HV vaatleja

sõnum 01.07.2013 16:51:59 vasta tsitaadiga

Ma tahaks eBayst UK xBox360 osta, aga see on NTSC. Ma nüüd ei saa aru kas NTSC töötab Eestis ka, sest tegelikult kuulub UK samuti PALi alla.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 01.07.2013 17:09:54 vasta tsitaadiga

hgg kirjutas:
Ma tahaks eBayst UK xBox360 osta, aga see on NTSC. Ma nüüd ei saa aru kas NTSC töötab Eestis ka, sest tegelikult kuulub UK samuti PALi alla.

UK xbox-id ei ole NTSC vaid PAL nagu kogu muu Euroopa.

Kas Inglismaal asuv müüja pakub sulle USA-st toodud konsooli müügiks? Siis on sul jah probleeme osade EU mängudega mis ei tööta USA konsoolide peal.

http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html - siin hea list selle kohta mis mäng milliste konsoolide peal töötab. Mõni töötab ainult oma regioonis (US only / EU only) mõni aga töötab iga konsooli peal.
tagasi üles
hgg
HV vaatleja

sõnum 01.07.2013 18:24:30 vasta tsitaadiga

ex6 kirjutas:
hgg kirjutas:

UK xbox-id ei ole NTSC vaid PAL nagu kogu muu Euroopa.

Kas Inglismaal asuv müüja pakub sulle USA-st toodud konsooli müügiks? Siis on sul jah probleeme osade EU mängudega mis ei tööta USA konsoolide peal.

http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html - siin hea list selle kohta mis mäng milliste konsoolide peal töötab. Mõni töötab ainult oma regioonis (US only / EU only) mõni aga töötab iga konsooli peal.

Ma uurisin asja edasi ja selgub (ma loodan, et tõsi) et pole vahet kas NTSC või PAL kui kasutada HDMI kaablit. Et vähemalt xBox ja TV ühilduvusega ei tohiks probleemi tekkida. Aga mängudega omakorda võib nüüd jama tekkida, deem.

Ma arvan, et ma jätan selle pakkumise vahele ja keskendun ainult PAL xboxide peale.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.07.2013 20:20:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma uurisin asja edasi ja selgub (ma loodan, et tõsi) et pole vahet kas NTSC või PAL kui kasutada HDMI kaablit.

Seda küll, kuid lisaks regioonipiiranguga mängudele tekitab probleeme ka toiteplokk, mis on teise pingega (110V vs 220V).

tagasi üles
tompan
HV kasutaja

sõnum 02.07.2013 15:37:36 vasta tsitaadiga

Hetkel siis tuleb xbox live suured mängude allahindlused, küsiks et kas meie ikka neid tõmmata ei saa, ehk siis kas hakkab seda region jama ette viskama ? Ise ostaks vaata et kõik need mängud mis seal on.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 02.07.2013 16:20:02 vasta tsitaadiga

Hey kutid, tahate midagi vinget teada? Tehke Hungary account, miskipärast on seal mängud palju odavamad kui meil. Ma sain Bulletsorm mängu 160msp eest. Borderlands 2 sain 400msp ja Far Cry 3 sain 600msp eest.

MÄNGUD TÕMBASID ILMA REGIOONIJAMATA!!!
tsitaat:
tsitaat:
Certain titles may be region/IP locked but it will simply not let you purchase it if this is the case so no points will be wasted.

Step 1: Create a Hungarian Microsoft account
Sign up for a Hungarian Hotmail account (@hotmail.hu) via: https://signup.live.com/signup.aspx?id=64855&mkt=hu-hu&lic=1
Be sure to select location as Hungary

If you do this in Chrome you can automatically translate the page into English

Step 2:
Create a Hungarian Xbox Live account via https://live.xbox.com/hu-HU
using your Hungarian hotmail account. Again be sure to select location as Hungary.

Step 3: Using a Debit card to purchase games will not work so you need to buy some Microsoft Points, MINIMUM 800 points card from online retailer or instore.
You can get some cheap points here:
http://www.hotukdeals.com/deals/cheap-xbox-ps3-psn-points-subs-xbox360-ps3-psv-instant-delivery-1499627

Step 4: Download your new account to your Xbox via your Hotmail.hu login details and add the MS Points, it will ask for more details for your billing address, you can simply put whatever you want e.g "Name" "Street" "City" "12345" and "01999 999999" as it does not verify them.

Step 5: Search for/locate games that are on offer via the dashboard (or the Xbox Live Web marketplace if you prefer) while logged in as your Hungarian account and opt to pay via Microsoft points by pressing X on the purchase screen.

Step 6: Download and Enjoy

16/3 -Note: 400 MS point codes will not work for some reason. 800 or more is required.

Kust sellest teada sain?

http://www.xbox360achievements.org/news/news-15417-Xbox-Live-Ultimate-Games-Sale-Kicks-Off.html

Siit, kommentaaridest.Mõni hõiskas seal Hungary hindade kohta. Jäi silma et 160 ja 400 ja mõtlesin et teen ka. Ja olidki.

viimati muutis Flacko 04.07.2013 00:25:03, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 166
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.