Peab sel juhul lootma jääma, et tulevad ikka vastu ja lubavad ka seniseid enda PS3 mänge mängida PS4 peal.
Füüsiliselt andmekandjalt kindlasti mitte.
Miks sa seda arvad? Programmeerivad lihtsa süsteemi, mis tuvastab plaadi peal oleva mängu ja laseb seda siis läbi Gaikai mängida. Ei tohiks ju väga keeruline olla?
Teoreetiliselt oleks see võimalik - enne mängukorda kontrollitakse siis füüsilist andmekandjat.
Samas miks peaks Sony sellisest lahendusest huvitatud olema - lisatulu nad sellest ei saa ning Gaikai ülalpidamine pole just odav lõbu... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Samas miks peaks Sony sellisest lahendusest huvitatud olema - lisatulu nad sellest ei saa ning Gaikai ülalpidamine pole just odav lõbu...
Gaikai eest peab ju nagunii veel eraldi kuutasu maksma hakkama. Vähemalt mina olen nii aru saanud ja tasuta seda teenust ei loodagi saada. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Gaikai eest peab ju nagunii veel eraldi kuutasu maksma hakkama. Vähemalt mina olen nii aru saanud ja tasuta seda teenust ei loodagi saada.
Elame, näeme - sinna ka pea aasta aega ja millal, kui üldse, siia jõuab. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Huvitav asi, hetkese seisuga on PS4/Xbone mängude hinnaв tõusnud UK müüjatel. Kui eelmisel generatsioonil oli uue mängu hinnalks 39,99£ esialgu, ja pärast tõusis 44.99£ peale, siis tundub et uus täishind on 49,99-54,99£!!!! Oli ju ametlik vastus et uue generatsiooni hinnad ei tõuse, ja USAs ongi 59,99$ jäänud.
Kui see on tõsi, siis vist tuleb Progameist hakkama ostma :S
Nael ei ole enam see valuuta, mis sellel ajal. 2006 sai naela eest 1,8 dollarit, siis praegu 1,5
Mis sellel ajal? Praegu on veel x360\ps4 mängud 39,99/44,99£ hinnaga,
Siin asi pole kindlasti naela väärtuses.
Lugesin kül paar lehte läbi kuid ei leidnud kuupäeva või kuud, et kuna ps4 välja tuleb ja palju ta ka siis reaalselt maksma hakkab? Kas hind jääb umbes 400-450€ piiridesse?
Soovitav jaemüügihind on 399€. Eestis tuleb nagunii paarkümmend euri vast otsa. Täpset väljalaske kuupäeva polegi vist öeldud. Enne jõule või tunduvalt varemgi vast tuleb.
Peab sel juhul lootma jääma, et tulevad ikka vastu ja lubavad ka seniseid enda PS3 mänge mängida PS4 peal.
Füüsiliselt andmekandjalt kindlasti mitte.
Miks sa seda arvad? Programmeerivad lihtsa süsteemi, mis tuvastab plaadi peal oleva mängu ja laseb seda siis läbi Gaikai mängida. Ei tohiks ju väga keeruline olla?
Clover kirjutas:
Ja isegi kui arvate, et Sony järsku avastab enda jaoks Eesti või siis ei tule regiooni piirangut, siis mõelge - miks tuleb Gaikai 2014a ainult US'i ?
Sest tehaksegi eraldi regioonid nagu PS+ puhul. Erinevad mängud, erinevad hinnad. Järgmisena nagunii tuleb UK'sse ja siis eraldi veel ka € alale.
Nagu ma varem juba mainisin, siis oluline on serverite paigutus üle terve Maa. PS3 mängude jaoks peavad nad uue võrgu üles ehitama, senine PC arhitektuuriga võrk ei sobi. Eestisse nagunii nende servereid ei tule aga näiteks Rootsi või Soome oleks juba mõeldav. Nendega peaks meil ka piisavalt hea välisühendus olema. Nii et kui kuskil Stockholmis või Helsingi serverid püsti pannakse võiks ju meil ka nende teenus töötada.
Gaikai, kui töötas oli suht hea. Clientless ka veel, brauser + java ning küta.
Latents rahuldav nende paari mängu jaoks mida proovisin vähemalt - Elioni DTV otsas / üle wifi kus juures.
Onlive latentsi poolest oli kuidagi vahelduv - vahest töötas sama hästi, vahest oli nigelam. Ühenduse latents oli stabiilselt alla 5ms'i. Samas ma tean, et istun üsna pika vase otsas...
Fiibri otsas peaks tip-top olema.
Ma olen suht kindel, et Gaikai ei jää ainult PS4 platvoriks vaid pigem läheb ka Sony smart TV'sse sisse ning saab olema Sony globaalne cloud gaming platvorm. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nitrub, miks peaks keegi tahtma garantiita konsooli endale tellida _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
PS3 garantiitingimustes on kirjas, et kui USA-st ostetud konsool mandrilt lahkub, siis garantii automaatselt katkeb - vaevalt, et Sony uue konsooli puhul tingimusi muudab... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
PS3 garantiitingimustes on kirjas, et kui USA-st ostetud konsool mandrilt lahkub, siis garantii automaatselt katkeb - vaevalt, et Sony uue konsooli puhul tingimusi muudab...
PS3 garantiitingimustes on kirjas, et kui USA-st ostetud konsool mandrilt lahkub, siis garantii automaatselt katkeb - vaevalt, et Sony uue konsooli puhul tingimusi muudab...
amazon.de-st kehtib siis?
2a nagunii garantiid ei ole, vist oli 1a? . see 2a on eestis pretensioonide esitamise aeg ostetud seadmele, mis on maakeeles jah garantii.
Nitrub, Amazon'i enda garantii, kui miskit juhtub, siis saadad neile tagasi - üldiselt soovitaks välismaalt ostes/tellides endale konkreetse poe/riigi nõuded/tingimused selgeks teha
tsitaat:
see 2a on eestis pretensioonide esitamise aeg ostetud seadmele, mis on maakeeles jah garantii.
Mina ise arvan selle kohta küll et milleks mul üldse seda camerat on vaja tahan ju mängida nii et jah suht mõttetu asi üldse (minu arust)
Aga oligi ju just juttu, et tulevikus hakkavad mängud kasutama kaamerat ära Eks sa ise ju täpselt tead, kas tahad action mängudest täit elamust või mitte
Mina ise arvan selle kohta küll et milleks mul üldse seda camerat on vaja tahan ju mängida nii et jah suht mõttetu asi üldse (minu arust)
Aga oligi ju just juttu, et tulevikus hakkavad mängud kasutama kaamerat ära Eks sa ise ju täpselt tead, kas tahad action mängudest täit elamust või mitte
Mida sa selle kaameraga teed action mängudes ? Mulle piisab küll ainult pult , konsool ja mäng hea on nüüd ainult minujaoks see et tuleb normaalne graafika Muidu täpselt sama
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.