Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
80% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 83 ] |
DPD |
|
4% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 549 |
|
autor |
|
Smith
HV veteran

|
28.06.2013 14:46:08
|
|
|
Smartpostil kõrgus ja laius on erinevad asjad. Maksad kõrguse eest, laiust saad vajadusel niisama juurde küsida. Eks ruumi kokkuhoiu mõttes on osad kapid kitsamad.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.06.2013 15:04:14
|
|
|
Sinna peab registeeruma
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
28.06.2013 15:28:37
|
|
|
Spoiler 
reinolen kirjutas: |
Post24 kohta: Inimesed kaotavad oma pakke, toon välja kaks kirja:
"Tere, teadmiseks teistele kelle pakk samuti kaduma läinud soovitan pöörduda konkurentsiameti poole, ise ootan juba põhimõtteliselt kuuaega oma paki saatust, kuid siiani pole vastust saanud ning kirjadele enam ei vasta ning helistades ütleb teenindaja, et tema ei tea midagi. Loodan et konkurentsiamet võtab nüüd asja käsile." Tekib küsimus, kuidas saab pakk lihtsalt ära kaduda? Kulleri enda eksitusest? See kes paki teele paneb, saadab valele aadressile? Mis tegelikult toimub on puhas absurd. Inimesed jäävad lihtsalt oma pakkidest ilma. Inimene kirjutas:
"Tere postitasin mõned päevad tagasi post24ga paki , kuidas on see võimalik , et kapp mis mulle avanes oli juba koos pakiga ? Hea on , et olen südamega inimene ja seda pakki sealt ära ei võtnud , mõnikord ei pruugi niiviisi vedada inimesel , kelle pakk seal kapis seisis ."
"Halan oma halvast kogemusest.
Tahtsin teisipäeva hommikul Tallinna kesklinnas Viru keskuse pakiautomaadis pakki saata. Maksin paki eest ära ja avanes uks, kus oli kellegi teise pakk juba sees!!! Helistasin infosse ja küsisin, mida teha. Soovitati pakk kas koos teise pakiga kappi panna või lähimasse postkontorisse tuua. Loomulikult otsustasin postkontori kasuks, tundus turvalisem. Postkontoris kinnitati, et kuller viib paki õigesse kohta (Magistraali keskusesse, mis on u poole tunni kaugusel). Eilseks õhtuks polnud uksekoodi saadetud, seega helistasin infosse ja küsisin, kus pakk olla võiks. Minu üllatuseks vastati, et pakki ei olegi üldse. Lubati uurida, kus pakk on ja tagasi helistada.
Tänaseks on paki teele panekust juba kaks ja pool päeva möödas ning pakki ei ole infosüsteemis ikka veel "olemas".
Kuidas saab nii olla, et avanevad juba kasutuses olevad kapid ja teiseks, et pakid lähevad kaduma?
Ma olen Post24 teenuses äärmiselt pettunud!"
Minu enda pakk tuleb juba 4 päeva Tartust Tallinnasse. Helistades ei saa ühtegi selget vastust. Enda facebooki infoks on Post24 seadnud: Selleks, et rõõmu jaguks rohkem, paigaldas Eesti Post üle Baltikumi välitingimustesse unikaalsed pakiautomaadid Post24. Post24 on kiire, mugav ja soodne viis saata ja saada pakke sõltumata kellaajast või nädalapäevast.
"Post24 on kiire, mugav ja soodne viis" - ajab naeru peale. |
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.06.2013 16:33:24
|
|
|
No saatku smartpostiga siis - vaja astuda 10x ikka sama reha otsa
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
28.06.2013 16:54:31
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Spoiler 
reinolen kirjutas: |
Post24 kohta: Inimesed kaotavad oma pakke, toon välja kaks kirja:
"Tere, teadmiseks teistele kelle pakk samuti kaduma läinud soovitan pöörduda konkurentsiameti poole, ise ootan juba põhimõtteliselt kuuaega oma paki saatust, kuid siiani pole vastust saanud ning kirjadele enam ei vasta ning helistades ütleb teenindaja, et tema ei tea midagi. Loodan et konkurentsiamet võtab nüüd asja käsile." Tekib küsimus, kuidas saab pakk lihtsalt ära kaduda? Kulleri enda eksitusest? See kes paki teele paneb, saadab valele aadressile? Mis tegelikult toimub on puhas absurd. Inimesed jäävad lihtsalt oma pakkidest ilma. Inimene kirjutas:
"Tere postitasin mõned päevad tagasi post24ga paki , kuidas on see võimalik , et kapp mis mulle avanes oli juba koos pakiga ? Hea on , et olen südamega inimene ja seda pakki sealt ära ei võtnud , mõnikord ei pruugi niiviisi vedada inimesel , kelle pakk seal kapis seisis ."
"Halan oma halvast kogemusest.
Tahtsin teisipäeva hommikul Tallinna kesklinnas Viru keskuse pakiautomaadis pakki saata. Maksin paki eest ära ja avanes uks, kus oli kellegi teise pakk juba sees!!! Helistasin infosse ja küsisin, mida teha. Soovitati pakk kas koos teise pakiga kappi panna või lähimasse postkontorisse tuua. Loomulikult otsustasin postkontori kasuks, tundus turvalisem. Postkontoris kinnitati, et kuller viib paki õigesse kohta (Magistraali keskusesse, mis on u poole tunni kaugusel). Eilseks õhtuks polnud uksekoodi saadetud, seega helistasin infosse ja küsisin, kus pakk olla võiks. Minu üllatuseks vastati, et pakki ei olegi üldse. Lubati uurida, kus pakk on ja tagasi helistada.
Tänaseks on paki teele panekust juba kaks ja pool päeva möödas ning pakki ei ole infosüsteemis ikka veel "olemas".
Kuidas saab nii olla, et avanevad juba kasutuses olevad kapid ja teiseks, et pakid lähevad kaduma?
Ma olen Post24 teenuses äärmiselt pettunud!"
Minu enda pakk tuleb juba 4 päeva Tartust Tallinnasse. Helistades ei saa ühtegi selget vastust. Enda facebooki infoks on Post24 seadnud: Selleks, et rõõmu jaguks rohkem, paigaldas Eesti Post üle Baltikumi välitingimustesse unikaalsed pakiautomaadid Post24. Post24 on kiire, mugav ja soodne viis saata ja saada pakke sõltumata kellaajast või nädalapäevast.
"Post24 on kiire, mugav ja soodne viis" - ajab naeru peale. |
|
Krt see on vana lugu juba.. Suht kindel, et poole aasta pärast jälle keegi avastab selle uudise ja postitab siia, et juhtus selline pull lugu.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
28.06.2013 17:15:10
|
|
|
Mul juhtus täna vastupidi. Läksin Post24 automaadist pakki võtma. Sisestasin uksekoodi, maksin saatekulu ära (Osta.ee vahendusel saadetud) ja avanes kapp, kus oli sees 2 pakki. Üks neist polnud minu oma (aga sihtkoht sama), selle viisin postkontorisse.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
29.06.2013 17:27:05
|
|
|
SmartPOST'iga paned ükskord Tallinnas reedel, enne kulleri käimist, paki teele ja jõuab laupäeval Kärdlasse. Teine kord jälle mitte. Võiks nagu kinni pidada siis oma asjadest.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
29.06.2013 17:46:14
|
|
|
von Wu kirjutas: |
Mul juhtus täna vastupidi. Läksin Post24 automaadist pakki võtma. Sisestasin uksekoodi, maksin saatekulu ära (Osta.ee vahendusel saadetud) ja avanes kapp, kus oli sees 2 pakki. Üks neist polnud minu oma (aga sihtkoht sama), selle viisin postkontorisse. |
aga mis pos24 oleks teinud siis kui teine pakk oleks kaduma läinud
_________________ https://www.nöf.ee |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
29.06.2013 18:04:11
|
|
|
Teoorias võib olla seda, et hakanud uurima, kes esimese paki kätte sai ning siis tema nahkapidi üles riputanud.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
30.06.2013 13:34:18
|
|
|
rex kirjutas: |
Neil on vist mingid kaamerad ka kappide peal. |
Kappidel on jah kaamerad küljes ja pm on võimalik selle järgi ka pättuse tegijad tuvastada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2013 13:48:15
|
|
|
Green_Day kirjutas: |
rex kirjutas: |
Neil on vist mingid kaamerad ka kappide peal. |
Kappidel on jah kaamerad küljes ja pm on võimalik selle järgi ka pättuse tegijad tuvastada. |
päris kriminaaliks alguses tembeldada pole ka mõtet. kui ma kiirelt kraban pakid ja õhtul kodus avan, ehk siis järgmiste päevade jooksul viin posti selle.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
02.07.2013 08:01:19
|
|
|
tsitaat: |
Aadresskaart tekib süsteemis automaatselt ka siis, kui inimene jätab aadresskaardi pakile kleepimata. Seda saab Eesti Posti kuller hiljem ka ise teha. |
Mis mõttega siis üldse. Mulle on kindlam, kui kirjutan juba pakkimisel pakile mobiiltelefoni numbri, siis ei saa miski valesti olla.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.07.2013 09:06:19
|
|
|
Osta.ee'st leidsin pulli pala.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.07.2013 18:07:18
|
|
|
Ma ei oleks küll nõus kaupa saama post24-ga ja heameelega ei saadaks ka.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mxr
Kreisi kasutaja
|
09.07.2013 20:57:11
|
|
|
Otsin toiteallika , saadeti post24 teenusega . Kõik oli kiire eile õhtul automaati ja täna hommikupoole juba sõnum. Lähen siis järgi ja kapist vaatab pisike ümbrik vastu.... helistasin nende infonumbrile peale 10 minutit liftimuusika kuulamist seletasin ühele tädile seal oma probleemi ja pmst öeldi ,et minge postkontorisse , kk ma homme lähen sinna. Müüja suhtes mul pretensioone pole , nende viga seal sorteerimiskeskuses ,et toiteblokist teevad , mingid led autopirnid....
never ever ,et seda postiteenust veel kasutan.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.07.2013 21:07:48
|
|
|
lisaks ka siis veel yhe näite teisest foorumist
tsitaat: |
Spezz saatis täna mulle aku. Post24 kleeps peal. Kui postiljon tuli, oli pakke 2. Ei osanud kahtlustada midagi, kuna 1 pakk pidi Koerust tulema. Esmalt siis võtsin väiksema ja sain Spezzi aku. Seejärel võtsin suurema paki ja üllatus oli suur. Pakis olid ADSL filter, telefoni kaabel jms. träni. Mitte kuidagi ei tulnud meelde ,et oleks midagi sellist tellinud.. Vaatasin silte. Mõlemad Post24 kleepsuga ja minu nimega. Helistasin Spezzile, ehk on tema midagi segi ajanud, aga ei. Sai võõra paki pealt saatja telefonile helistatud. Temal üllatus suur, pakk pidi hoopis kuhugi Raplasse minema. Siis uurisin veel pakki. Pakil 2 track koodi. All kellegi võõra oma, peal minu Post24 kleeps. Lõpuks viisin võõra paki postkontorisse ja ehk jõuab ka lõpuks õige omaniku juurde. Seega Post24 kasutajad peaks väga hoolega kleepse jälgima.
|
tundub, et seal on kord ikka korralikult pees
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
09.07.2013 22:40:21
|
|
|
vot selline "lahe" juhtum post24-ga. saatsin pakki valka. sisestasin saaja ja saatja telefonid, sihtkoha ning trükiti välja kleebis, mis läks minu suure pappkarbi peale (arvuti toiteplokk). panin paki avanenud uksest sisse ja uks kinni. järgmisel hommikul oli saajale tulnud sõnum saabunud pakist. saaja avas kapi ukse ning sai sealt mingi pisikese mulliümbriku, mille sees mingid odavad led lambikesed vms. kõige hämmastavam on see, et sellel pisikesel mulliümbrikul on TÄPSELT SAMA kleeps, mis läks minu suure pappkarbi peale. kleepsul siis jälgimisnumber, saaja telefon ja saatja telefon. kõik klapib. justkui oleks keegi post24 töötajatest minu pakilt kleepsu maha rebinud ning selle mingile saastapakile peale tagasi kleepinud. ning minu pakk on jalutama läinud.
saatsin ka post24 päringu ning lubati uuesti ühendust võtta. hetkel lõhnab küll selle moodi, et keegi eesti postist pani mu paki pihta.
ja püüa nüüd tõestada, et sinu tegelikult saadetud kaup on kuskil vahepeal pihta pandud- jälgimiskoodi järgi on ju pakk kohale toimetatud ning midagi kaduma pole läinud.
rsk kuidas ajab vihale.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.07.2013 23:17:04
|
|
|
Tundub, et paned pakile sildi ja teed pildi, muidu putsis
Jaja, ennem keegi ütles, et asi ilma sildita regatakse ära..........vaadake viimaseid poste
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.07.2013 23:37:56
|
|
|
Arvatavasti see kleeps seisis halvasti kinni ja kui kogemata see avastati siis löödi esimesele pakile peale mis paistis ilma kleepsuta olevat. Üldiselt väga sitt lugu küll.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
10.07.2013 00:00:35
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Arvatavasti see kleeps seisis halvasti kinni ja kui kogemata see avastati siis löödi esimesele pakile peale mis paistis ilma kleepsuta olevat. Üldiselt väga sitt lugu küll. |
no päris kindlasti ei jäänud kehvasti külge. silusin seda silti iga nurga alt.
kehvasti oli see, et kleepisin sildi otse pakiteibi peale- ehk siis ilmselt oli seda üsna kerge maha tõmmata ilma, et kleeps katki läheks. samas ei tea ka kui kerge..
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiiler
HV vaatleja

|
10.07.2013 00:23:30
|
|
|
Peab kirjutama endale otsaette - do not use Post24!
_________________ NB! Olen ment ja vihkan teid. |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.07.2013 00:24:52
|
|
|
andiiler kirjutas: |
Peab kirjutama endale otsaette - do not use Post24! |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
10.07.2013 00:47:01
|
|
|
asja edasi uurides tundub, et mingil põhjusel pakiautomaadi tühjendaja trükkis minu kleepsu uuesti välja ja pani selle teisele pakile lisaks. see teine pakk oli saadetud postkontorist, aga post24 pakiautomaati. sellel valel pakil oli õrnalt peale kirjutatud üks teine jälgimisnumber. eks annan teada, kui midagi kindlat selgub.
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|