Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
varjutus
HV kasutaja
|
27.06.2013 17:44:01
|
|
|
Eks ma katsun , ühe HV-lasega sattusime juba kokku ka. Jooksin MP7-s publicus, mis on natuke overkill selle chari jaoks, kuid kohe annab tunda droppides- igasugune pruun pudi-padi tuleb ikka tihedamini nii.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
27.06.2013 20:22:53
|
|
|
varjutus kirjutas: |
Eks ma katsun , ühe HV-lasega sattusime juba kokku ka. Jooksin MP7-s publicus, mis on natuke overkill selle chari jaoks, kuid kohe annab tunda droppides- igasugune pruun pudi-padi tuleb ikka tihedamini nii. |
kui ingame märku annad siis mul veits barbi asju üle... muidugi rohkem kui 5-10 mil aga annab kokku leppida asju
PalmoliveHD#2349
edit: mp7 ei tule pruuni pudi-padi veel midagi, mp10 peal parim 15 pruuni pudi-padi tunnis...
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
27.06.2013 21:23:25
|
|
|
tsitaat: |
Over the last year, we've issued frequent rounds of account bans for cheating in Diablo III, and we've just issued another. As a reminder, we do not permit the use of hacks, bots, or other third-party software in conjunction with Diablo III. You can find out more about what types of programs are forbidden in this blog. —> http://bit.ly/138j8iW
|
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
27.06.2013 22:40:56
|
|
|
xonix väärt info
tsitaat: |
"Play nice; Play fair." It's one of Blizzard Entertainment's core values, and it's something we take very seriously.
Over the last year, we've issued frequent rounds of account bans for cheating in Diablo III, and we've just issued another. While we may not mention each round of account bans when they occur, we have and will continue to monitor Diablo III for exploitative behavior and take action as needed in order to help preserve the integrity of the game.
As a reminder, we do not permit the use of hacks, bots, or other third-party software in conjunction with Diablo III. While many of the programs intended for use with the game are actually cheat programs and automation programs ("bots") that exploit Diablo III's mechanics and provide players with an unfair advantage,"third-party software" also refers to any file or program that attempts to:
Obtain information about Diablo III that's not normally available to the player
Transmit or modify the Diablo III game files
Provide access to features or abilities beyond what is allowed by the game's design
Change how Diablo III interacts with Battle.net
As we’ve noted before, using this type of software not only undermines the spirit of the game, but can result in a permanent ban -- and no Nephalem wants to be remembered by their dishonorable deeds within Sanctuary. Not only that, but third-party programs can cause nasty technical problems, game-related bugs, and stability and performance issues with Battle.net . . . all of which can greatly impact your gaming experience as well as the gaming experience of others. This is why it's important for us to make sure that players battle the forces of the Burning Hells on their merits, with an unaltered game client.
So play nice, and play fair, and keep on giving those demons hell!
For more information on our Diablo III Exploitation Policy, please refer to our Customer Support site. If you believe you have information pertaining to a hack or bot, make sure to let us know by contacting our Hacks team at Hacks@Blizzard.com. |
Nii et kiri teele aadressile "Hacks@Blizzard.com", kui teate mõnda botterit/häkkerit ja tahate aidata Blizzardit terve Diablo 3 kogukonna jaoks paremate ja ausamate mängutingimuste loomisel
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
yoteko
HV vaatleja
|
27.06.2013 23:23:23
|
|
|
LOL. Jaanuaris reportisin viimati mõned tüübid (korduvalt) ja siis ei saanud keegi bänni. Mõttetu teema, mõne ausa mängija motivatsiooni tõstmiseks või mis iganes. Ise ei boti, kes botib, lasku edasi. Blizzard teeb ise liiga vähe, et asja parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
27.06.2013 23:32:03
|
|
|
yoteko kirjutas: |
Blizzard teeb ise liiga vähe, et asja parandada. |
Tõsijutt, ise oskaks küll kohe 10 moodust öelda, kuidas bottimist vähendada/bottereid kergemini tuvastada.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
28.06.2013 00:19:08
|
|
|
1. võin esimese välja pakkuda: nö hobikorras boti kasutajate vähendamiseks. PvP redel. hobikorras kasutajad blizzi kasumit ei vähenda sest nemad ahs suuremas koguses tehinguid ei tee. 10+ boti farmi poisid said ka muuladele ja mainidele banaanid mis tähendab et blizz suutis vähearukamaid tegelasi kõrvaldada mis omakorda tähendaks et kas a) botifarmi tegelased pvp redelisse ei roni, b) hobikorras boti kasutajad ei riski. kuigi jutt oli et paljud banaani saanud said oma kontod peale kerget asjaajamist tagasi.
info banaanidest kolmandatelt isikutelt ja ei pruugi 100% tõene olla.
samas kui tahaks kurjaga asja lahendada siis võib mõelda et blizz=arstiteadus ja botimine=haigus, ja haigused on alati ennem olemas kui ravim... tulevad uued ravimid ja varsti saabub uus haigus mida ravida ei oska...
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
28.06.2013 18:44:10
|
|
|
Teeks siis jälle ühe kullajagamise, hakkab üle ajama
Seekord limiiti ei panegi, "laos" 15b
Igale näole kes pole minult kulda ennem saanud annan 20m
Taavi#1517
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
28.06.2013 19:08:02
|
|
|
Taavi©, Ma eeldan, et EU jah?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
28.06.2013 19:19:45
|
|
|
puik17, vahet pole
Aga kui USis siis saada ps, sain surma hardcores, nüüd on hingevalu nii suur, et sisse sinna ei logi kui just vaja pole
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
30.06.2013 14:27:09
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Taavi#1517 |
Annad niisama? Ku jah siis võtaks küll
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
30.06.2013 16:50:09
|
|
|
raidu1986 kirjutas: |
Taavi#1517 |
Annad niisama? Ku jah siis võtaks küll  |
Jep täitsa niisama
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
30.06.2013 22:14:33
|
|
|
Peale seda väikest pätsi ei tunnista diablo enam mu seda telefonil olevat nubritega vidinat mille nime ma enam ei mäleta. tegin resync, ei miskit, ei saa battlenetti ka logida et supportis neile halada.Mis oleks teie soovitused edasiste sammude suhtes:D
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
30.06.2013 22:34:25
|
|
|
Ilma sisse logimata klienditugi. Ma ajasin enda konto ka kinni, kuna lasin telefonist autentimise äpi maha. Läks umbes 10 minni live chatis ja konto oli vaba jälle.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
30.06.2013 22:41:24
|
|
|
jreinula kirjutas: |
Ilma sisse logimata klienditugi. Ma ajasin enda konto ka kinni, kuna lasin telefonist autentimise äpi maha. Läks umbes 10 minni live chatis ja konto oli vaba jälle. |
Kust ma selle asja leian?
Ahh leidsin aga on offline, ju nad siis puhkavad hetkel:D
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
01.07.2013 11:01:44
|
|
|
raidu1986 kirjutas: |
Taavi#1517 |
Annad niisama? Ku jah siis võtaks küll  |
Jep täitsa niisama  |
Sa isegi oled sõbralistiis Ma Saajets.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.07.2013 12:30:44
|
|
|
Uus katse HCs
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Taavi-1517/hero/29106158
Krt HCs on päris huvitav mängida, pole miskit öelda, iga lege mis kukub on mingi väärtusega, hommikul tunnike jooksu ja 25m eest stuffi kukkus, sh üks EF ja sun keeper, viimane võib tunduda insta salvage, aga lööd AH lahti ja 5m+
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
FraanCh
HV kasutaja
|
01.07.2013 13:40:54
|
|
|
Ikka elus, tubli kuidas machined edenevad?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.07.2013 15:35:22
|
|
|
FraanCh kirjutas: |
Ikka elus, tubli kuidas machined edenevad? |
otsin kellega koos teha, täna võiks proovida
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
01.07.2013 16:05:19
|
|
|
Taavi©, Sun Keeper ju eluhea offhand oma elite dmg ja magic findi pärast. Eriti siis madalal MPl ja paragonil.
Kuidas Skorn+Rend niidab muidu?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.07.2013 16:47:10
|
|
|
koiott, väga hästi töötab LS oleks olnud täiesti pointless teema, 30 min lasin, umbes 50m xp tunnis saab ilma HF ringita ilusti kätte, peab nats vaatama mis route on kõige mõistlikum.
Korraks tundus, et kui spämmida sprinti koos run like a windiga ja seda trash mobi keskelt läbi joostes, siis nii ilmselt on võimalik kõige kiiremini xpd saada, sest MP1s need surevad selle tuulega ilusti ära, suurema pundi keskel annad matsu rendi ka
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
01.07.2013 17:41:17
|
|
|
Taavi©, siis erit hea, kui lihtsalt ringi jooksed ja väga punti ronima ei pea. Samas jah, 150k dps ja mp1 peabki sulama. Elud 120k peale ja võid juba julgemalt tunda ennast:D
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.07.2013 19:14:51
|
|
|
Vot eelnevad korrad, kui olen surnud HCs siis on kas olnud lag või muu faktor, millest pmst võib kõrvale põigata, kui oled tähelepanelik, vot see oli viimane piisk.
Kokkuvõttes, pildil näha kus olin, seal see kuldne kast, avad siis tuleb elite tree, see knockbackis mind piirdesse kinni ja all oli see roheline löga, mis teadagi "küpsetab" päris mõnusalt, pildilt nüüd vaadates oleks võinud kasutada potioni, aga sellest poleks abi olnud, plöga oli hiljem ka maas umbes 5 sec.
Ma ei oska nagu midagi öelda. 600+ ar, 80k life, 10k armor...
Putsi ma ütlen see d3 bugu teema, mida perset nagu, oleks võinud proovida exit game aga ei tulnud kohe selle peale
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
01.07.2013 21:33:44
|
|
|
hc surm on nagu kena brünett keda peol tantsima ei kutsunud, hiljem mõtled küll et oleks võinud nii või naa teha aga välja kukkus ikka .....
muidu... kui tagasi normaalse neti juurde saan siis peaks ühe archon wizzi tegema, ühed suht head ctioh ice climbersid ootavad (oleks neil ms ka siis gg 10b hc gold, ilma kuskil 200m mp7 act1 ise leidsin). barb sai surma, koos thunder god vigoriga - kes ei tea mis see on siis 14% melee dam reduction, 150 str, 100 vit, 49% shock pulse vms - ma ei taha teada kui palju see oleks turul maksnud.... normalit pelan aint vast mp10 edasi kui kellegagi koos saaks pelada, üksi suht igav ja võtab kaua aega.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FraanCh
HV kasutaja
|
02.07.2013 14:07:05
|
|
|
Vot eelnevad korrad, kui olen surnud HCs siis on kas olnud lag või muu faktor, millest pmst võib kõrvale põigata, kui oled tähelepanelik, vot see oli viimane piisk.
Kokkuvõttes, pildil näha kus olin, seal see kuldne kast, avad siis tuleb elite tree, see knockbackis mind piirdesse kinni ja all oli see roheline löga, mis teadagi "küpsetab" päris mõnusalt, pildilt nüüd vaadates oleks võinud kasutada potioni, aga sellest poleks abi olnud, plöga oli hiljem ka maas umbes 5 sec.
Ma ei oska nagu midagi öelda. 600+ ar, 80k life, 10k armor...
<b>piixu</b> ma ütlen see d3 bugu teema, mida perset nagu, oleks võinud proovida exit game aga ei tulnud kohe selle peale  |
Vot ongi haige kui ise teed kõik õigesti ja siis ära sured mingitest . Mu see 40 wd läks ka, täiesti lambiselt lükkas mängu kinni ja dead. Barbiga vist antud situatsioonis ilma leapita vms polekski midagi teha olnud, exit ainult vast jah. Kellega ma nüüd siis machinesid koos teen!?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|