Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Neverwinter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2013 15:12:18 vasta tsitaadiga

Eilsest õhtust meie aja järgi, mis kellast täpselt, mul pole halli aimugi, see kuradi am, pm, pacific time ja muu jura paneb mul ainult pea valutama
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nardae
HV kasutaja

sõnum 20.05.2013 16:37:19 vasta tsitaadiga

njah, eks siis eilane mängimine läks vastu tavast.
Ja ka see 250k AD mis AHs millegi müügist sain.
Samas, võibolla osteti asi just seoses exploitimisega ära...
ah well

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2013 20:30:02 vasta tsitaadiga

http://nw.perfectworld.com/news/?p=894471
yee tasuta nänn hevi.gif
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2013 22:20:06 vasta tsitaadiga

3 dollari väärtuses nänni kui gamerbase on tuhandeid ja tuhandeid kaotanud kuna Cryptic ei suuda buge fixida mis juba STO-s aasta tagasi olemas olid.

Ega buge millest juba laialt kuua aega juttu olnud on.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2013 09:05:42 vasta tsitaadiga

Nah, ma olen oma 3 taalase nänni üle happy icon_biggrin.gif saadud healt stoneid aitasid mul ühe rõveda bossu maha saada ja nüüd lvl 60, nüüd siis tuleb vist dungeone väisama hakata.
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2013 23:14:23 vasta tsitaadiga

Kurat enam vist unise peaga mängima ei lähe, kui plaanis AH's osta/müüa. Kurat discardisin kogemata 9 refugeed ära(väärt 7k AD, mis minu jaoks küllalt korralik summa) ning noh. Selle raha eest oleks veel ühe guardi saanud osta :@ ja mul pole nädala aja jooksul kui brauseris craftinud ühtegi rough AD'd kätte saanud veel... kuhu kurat need kaovad? Kas tõesti pean minema selleks ajaks brauserisse, kui rewarde korjan!?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 06.06.2013 18:53:48 vasta tsitaadiga

We're excited to announce that our most anticipated and widely-acclaimed free-to-play action MMORPG, Neverwinter, concludes Open Beta Testing and launches on June 20, 2013! The launch day also marks the release of Gauntlgrym, our level 60 PvE and PvP content for veteran players. New challenges await within Gauntlgrym as players fight for the greatest treasures hidden deep in the ancient Dwarven city.
Juhhuu!!!
tagasi üles
mut4nt
HV vaatleja

sõnum 07.06.2013 09:30:24 vasta tsitaadiga

see mäng on ammendanud mind.,tüütas ära see koridorides jooksmine ..nüüd ootan millal tuleb välja elder scrolls online thumbs_up.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 07.06.2013 10:19:53 vasta tsitaadiga

mut4nt kirjutas:
see mäng on ammendanud mind.,tüütas ära see koridorides jooksmine ..nüüd ootan millal tuleb välja elder scrolls online thumbs_up.gif

ESO on lekkinud videote põhjal tunduvalt mannetum üritus. Aga loota ju võib...

argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 07.06.2013 14:58:47 vasta tsitaadiga

Dragon serveris mõni tõsisem mängija ka on? Ise teen CW, level 60, armor score 10,7k, nimi tont
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 21.06.2013 16:40:25 vasta tsitaadiga

Mis sätteid ma peaks muutma selleks, et CPUd vähem koormaks? Seal põhilinnas on vahest ikka väga lame fps(15-20). CPU on põhjas... ja mida võib põhja keerata ilma CPUd piinamata?
tagasi üles
Magix
HV kasutaja
Magix

sõnum 21.06.2013 19:04:07 vasta tsitaadiga

Installisin ka täna, tundub isegi suht hea. Tavaliselt mulle ei meeldi RPG'd, milles attackimise ajal ringi liikuda ei saa, aga siin on need attackid piisavalt kiired, et see ei ole suur probleem.

Teatud kohad annavad ainult natuke odava tunde - näiteks siin pildil

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui seda vastast nii sihtida, ei saa teda lasta, sest "sein on ees", kuigi visuaalselt on mul line of sight ju täiesti olemas. Ehk siis pean paar meetrit vasakule kõndima, et seda auku seal ees ei oleks - muidu ei lase mäng vastast rünnata. Need on sellised väikesed probleemid, aga 2013 aasta mängult ootaks siiski natuke paremat icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 21.06.2013 21:20:13 vasta tsitaadiga

Sein pole sihtimise kõige suurem probleem. Oota kuni mõne dragon bossi võitluses osaled. Siis saad aru kui haige nende sihtimis süsteem tegelikult on.
tagasi üles
Magix
HV kasutaja
Magix

sõnum 21.06.2013 22:40:29 vasta tsitaadiga

Räägi lähemalt? : D

Anyway, keegi Mindflayeris pelab? Mingit guildi ka leida on? Ei pea eksklusiivselt eesti oma olema.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2013 17:37:07 vasta tsitaadiga

Magix kirjutas:
Räägi lähemalt? : D

Anyway, keegi Mindflayeris pelab? Mingit guildi ka leida on? Ei pea eksklusiivselt eesti oma olema.

Draakonite hitbox on nii suur , et väiksemaid loomi on kaugelt väga raske lasta. Isegi siis kui sihik otse väikese looma peal on lased millegi pärast kuskil kõrval olevat draakonit.

Üldiselt on mäng üksluine. Kõike kaardid on sisuliselt eraldiolevad instad ja tehtud vist hargnevate tunnelite põhimõttel. MMO-dele omast avarust ja suures maailmas olemist pole üldse tunda.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2013 21:18:21 vasta tsitaadiga

On jah rohkem nagu singel player game kui MMO, aga oli päris fun, kuid nüüdseks on huvi kadunud
tagasi üles
Magix
HV kasutaja
Magix

sõnum 25.06.2013 21:27:53 vasta tsitaadiga

Samas singleplayer MMO'l pole midagi viga, kui gameplay meeldib. Minu jaoks on see suht fun, eriti rogue ja wizard.

Pealegi saad leveldada ja geari korjata ka dungeonis inimestega, millega sa single player eriti hakkama ei saa.

Okei, pvp on hetkel suht igav, sest ainult mingi loll domination minigame on, kus jooksed toweri juurde ja pead seda kaitsma vastaste eest. See polekski nii halb, aga kõik mapid on väga lineaarsed (baasi towerid ja siis keskel üks veel). Loodetavasti teevad nad pvp tulevikus huvitavamaks ja lisavad ka reaalset motivatsiooni seda mängida.
potentsiaali ju iseenesest on.
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 26.06.2013 19:59:00 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
On jah rohkem nagu singel player game kui MMO, aga oli päris fun, kuid nüüdseks on huvi kadunud

sama siin, algul sai suure tuhinaga 60 ära lastud, pvp'd farmitud et esimesed epicud saada, mõned epic dungeonid tehtud, ... ja asi ammendus. kurb aga tõsi...

nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2013 23:55:27 vasta tsitaadiga

soolosin lvl 16-s ja uninstall;P samasugune möga nagu kõik teisedki mmod imho, ainuke mida olen suutnund aastaid mängida on ddo
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 02.07.2013 00:48:23 vasta tsitaadiga

CW 60-ni, pole mingit endgame dungeoni jama teinud - enamus lihtsalt kordavad vana va Castle Never.
Teine char ca 33 - enamasti craftimise pärast sai tehtud.
Aga nüüd suht igavaks muutunud - queste pole, endgame null, pvp ei huvita.

Isegi foundrys sai jamatud ja üks quest tehtud: NW-DBN367L9U

Expansion vb 2 kuu pärast alles.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 02.07.2013 03:56:36 vasta tsitaadiga

Gauntlgrym on ju nüüd täitsa olemas. Event koosneb kolmest osast. 1. Killi mobe, kogu juppe, täida missioone. (parema tulemuse saanud pool teenib PVP osaks boonus buffi, või abi GIantilt, osavõtjate arv piiramatu.). 2. PVP event. 5 punkti, kes neid kauem hoiab on võitja (20v20). 3. Dungeon. Eelmiste etappide võitja saab ligipääsu tegijamale ja lahjemale dungeonile, kaotaja ainult lahjemale. Kõigist etappidest osa võtta siis kestab see 2-3 tundi, viimasest dungeonist ei saa osa võtta kui pole eelnevaid etappe teinud ja ligipääsu teeninud. Ei saa nagu öelda, et endgame täitsa null, sa pigem ise lihtsalt nii rumal ja ei ole seda veel avastanud.
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2013 14:03:40 vasta tsitaadiga

Keegi lahke inimene võiks aidata mul ära teha 100% speed bonus ja tier 3 reward taskid? Endal hetkel sain just neljanda adventureri ostetud, et 4 slotist viimast võtta Leadershipiga, aga maru uimaselt tuleb see raha... 2 lisaslotiga saaks ka alchemyd treenida... guugeldasin eile öösel ja jäi miskit meelde, et master platesmithiga sai väga varajase leveli juures kohe ära teha selle. Et siis paluks kelleltki 200K AD laenu ehk nelja 25% bonusega platesmithi. Kaks herot 4 adventureri vastu mingi paariks sekundiks vahetada oleks ka superluks. Võin mingi tehingu kasvõi panna, et usaldas korraks virtuaalraha minu kätte icon_lol.gif olen 99,9% kindel, et asusin beholderis. Tier 3 polegi nii tähtis, seda sai vist leatherworkinguga ka teha, kui õige rare task satub ette.
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 03.07.2013 15:27:37 vasta tsitaadiga

gaunt oli igav.. .ca 3-4 korda teinud ja suht kopp ees nendest etappidest.

Alternatiivina tee kellegagi ajutist vahetust - nt laenab sulle teatud numbri neid master smithe.

Selle tier 3 jaoks on vaja neid muid asseteid... mis iganes sa kasutad. kõigiga saad seda teha, alchemy omad kõige kallimad hetkel(midagi 200k+ rare olid x1).
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 23.07.2013 10:09:40 vasta tsitaadiga

My whole life has been a lie. Väidetakse alati, et leadership = parim AD teenimiseks.
Räägin oma hiljutistest sündmustest.
Praegu 3 adventureri(rare leadership char - 25% speed)
Eile ostsin 42k ea 4tk master platesmithe, et 100% speed bonus task ära teha. Müüsin täna 43k ea maha üleöö icon_biggrin.gif
Kasutan 3 adventureri rescue prisoners assignmenti jaoks, ehk siis iga 8h jooksul 3 sloti pealt tuleb 1k.
Nüüd vaatasin rare taske leatherworkingu jaoks. Vaatasin hindu AH's nendel asjadel, mida seal craftides saab...
3 iron swivel knifega 52% tõenäosus, et tier 2 helm tuleb, millega ma teeniks ca 6k cashi mingi 50min'iga. Halvemal juhul peaksin tasuma 2k 200 xp eest.
Kui saaks mithril equipmenti juba, siis oleks tõenäosus juba täitsa laes. Ja see on lvl 11 asi... suurematel levelitel tuleb juba tier 3 asjad jne, siis tulevad kasumid ka mängu.
Nii et nüüd ma vist hakkan vaikselt leatherworkingule oma rahasid üle tõstma... icon_rolleyes.gif aga enne tuleb ikka leadership lvl 20 ära teha(samas, siis vist hakkavad seal ka rahad liikuma, eks aeg näitab)
igastahes, kes soovib enda swiveleid/shearse müüa hea hinnaga, siis pakkuge aga!
Adventurerid pakuvad huvi ca 55-65k eest, sõltuvalt turust.
(muideks, olen märganud, et mu viimased 7 levelit on tulnud professionitega)
tagasi üles
junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 01.09.2013 10:50:04 vasta tsitaadiga

Kus eestlased seda pelavad? .. tasub pelada üldse muidu ve? endgame olemas?.. tundub kinda pay to win.. ja suht häiriv in ya face "Buy Now" teema in-game igalpool.. suht ajuvabaks see gaming industry muutunud.. milkingmachine mängud.. 99% mängud täielik sitt.. icon_razz.gif guildwars2 kah surnud vist juba.. nagu kuulduste kohaselt ?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Neverwinter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.