Keegi on tähele pannud, et aeg-ajalt on vähemalt FUTi mängides mängukaamera vale, vähemalt mul, kes kasutab Tele Broadcasti ning aeg-ajalt asub kaamera veidi kõrgemal, peaaegu nagu Broadcast, aga kaamera ei liigu palliga samamoodi kaasa. Samas seadetes on ikka Tele
Sain pakist 5212 (üks formation kaart 3421) CAM Kroosi, mis endal kasutust ei leia, kasutan Diegot tema asemel, kuigi overall on kehvem, on olulised näitajad paremad. Vaatasin, et oksjonitel algavad hinnad 2200st, Kellelgi kogemusi temaga, kudias profitit teha?
Keegi on tähele pannud, et aeg-ajalt on vähemalt FUTi mängides mängukaamera vale, vähemalt mul, kes kasutab Tele Broadcasti ning aeg-ajalt asub kaamera veidi kõrgemal, peaaegu nagu Broadcast, aga kaamera ei liigu palliga samamoodi kaasa. Samas seadetes on ikka Tele
Sain pakist 5212 (üks formation kaart 3421) CAM Kroosi, mis endal kasutust ei leia, kasutan Diegot tema asemel, kuigi overall on kehvem, on olulised näitajad paremad. Vaatasin, et oksjonitel algavad hinnad 2200st, Kellelgi kogemusi temaga, kudias profitit teha?
Kuidas profiti teha? Üldiselt otsi 352 ja 433 formation kaarte, mängijatest parimad Boateng (Bayern), David Luiz & Kaboul. Väikesed profitid ehitavad aeglaselt üles.
Toni Kroos pole mittemingi profiti tegija. Parem on isegi Gomezeid või Clichy'sid flippida.
Suuremaid profite liigub paremat mängijatest. Tooksin välja Di Natale, Buffon, Lloris, Rooney. Aegajalt võivad edu saata ka Bale, Hazard, Neuer ning Aguero.
Sain jälle tunda kõike seda sitta, mida ma FIFAs vihkan.
Esimene näide:
Spoiler
Kahjuks ei suutnud teist salvestada, mille pidin ragequittima, sest olin 5-1 kaotusseisus poolajal, mul 12 shots, 6 on goal, tal lohhil 5 shots, 5 on goal, 5 goals....
Ja niimoodi kurvalt langesin Division 2'te, first game tuleb vastu siuke tiim:
Spoiler
What the fuck ma tegema pean, et siukest tiimi küll võita? Õnneks, kui mängu alla panen, siis DC'b ära, sai pilt ka salvestatud, aga issand halasta...
Ja niimoodi kurvalt langesin Division 2'te, first game tuleb vastu siuke tiim:
Spoiler
What the <b>piix</b> ma tegema pean, et siukest tiimi küll võita? Õnneks, kui mängu alla panen, siis DC'b ära, sai pilt ka salvestatud, aga issand halasta...
milleks muretseda HANDICAP ju _________________ ☠
mõni loll võib ju osta
mingi seltskond paistab, et üritab hinda tõsta
hetkeseis
Spoiler
aga kui nüüd meenutada, siis ise üritasin odava hinnaga saada ning aktiivne viimase sekundi bidimine käis, kui vahetult enne minu panustamist keegi lükkas summa 1000nde pealt 5000nde peale. Ma muidugi jõudsin webappis klikkida ja tulemus on nüüd selline
Spoiler
see kaart seisab mul watch listis juba 2 nädalat, midagi teha ei saa, kuna kohe paneb webapp kui ka mäng pange _________________ ☠
Ei tea, oleks eile coine olnud, oleks saanud ise turgu kenasti pöörata enda kasuks. Buffonid müüsid 50k eest, täna jälle regular price juures - 65-70k.
Keegi teine pole tähelepannud, et mängijaid pricefixitakse? Bale oli 80k, nüüd 100k. Buffon oli 50-55k, nüüd 65-70k. Di Natale oli 60k, nüüd 70k. Lloris oli 75-80k, nüüd 85-90k. Maicon oli 95-100k, nüüd 120-125k.........
Hinnad on, jah, päris krõbedaks läinud. Ise arvasin, et ühtlustuvad TOTS-i eelsete hindadega, kuid päris palju jaburusi on seal momendil. Iseasi, kas keegi ka ostab selliste hindadega (uus FIFA kohe-kohe ukse ees). Mis seisus FUT 12 praegu on? Päris välja surnud?
edit: Pole paar nädalat väga FUT-iga enam nii aktiivselt tegelenud ja nüüd vaatasin positsiooni-kaartide hindu
konkreetselt viimaste coinide eest ostsin silver paki ja sain 4-1-2-1-2 Lukaku
mängija, keda mul veel ei olnud, kahju, et Agbonlahor samas pakis ei olnud
Krt turul on väga haige muutus ikka toimunud tõesti, enne läksid 4-3-3 CM Matad mingi 18-20k eest, nüüd on 3tk saada ja 60k hinnaks umbkaudu.
WTF ausalt no.
Krt turul on väga haige muutus ikka toimunud tõesti, enne läksid 4-3-3 CM Matad mingi 18-20k eest, nüüd on 3tk saada ja 60k hinnaks umbkaudu.
WTF ausalt no.
Ma mingi proovinud vältida mängijaid, kellel hinnad kõiguvad, ja proovin nende hindu aeglaselt selgeks saada.
Siin TOTS'ide ajal flippisin Bale 80-90k kandis, hetkel ostan 110k-115k, müün 130k.
See peab midagi ütlema... :
Spoiler
Samal ajal ehitanud ka Bronze Adelante ning Silver Adelante squadid. (vb 50-70k kokku)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.