Juhtus selline asi Lumia 720, et kui fotod tile-st lahti võtsin siis see tekst seal, mis seal tavaliselt oli, tekkis sinna 10 kordselt ja kui liigutasin tekkis seda sigrimigri veel rohkem! Kui läksin peaekraanile tagasi siis kadus ära ja probleemi polnud enam. Seda on juhtunud paar korda ja mitte järjest vaid 3-4 päeva vahet(täpselt ei tea palju). Esimene kord nägin siis mõtlesin et midagi läbi põlenud kuna ükskord oli midagi sarnast ka arvuti ekraanil see sigrimigri (siis tuli välja et mingid kondensaatorid olid paisunud kuumast... võibolla ajan täieliku jama see oli ammu).
et jah peaksin ma midagi ette võtma / mures olema .. mis arvate
Sain siis ka pildid (screenshot-id) probleemist äkki oskate rohkem arvata!
alvar396, soovitaksin garantiisse pöörduda. Sul oli nagunii probleem ka sellega, et aku kestab väga vähe. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Kui Lumia 720 vennad veavad siin rohkem kui nädal akuga välja, siis kui palju Lumia 820 inimestel aku kestab?
820 kestab vastavalt kasutusele. On juhtunud, et on kolm päeva kestnud (wifi ja pushmail koguaeg sees). Samas eile näiteks võtsin hommikul juhtme tagant, päeval õige tihe email+skype, õhtul 3 tundi GPS-orienteerumist (koos ülesannete lahendamiseks vajaliku netikasutusega) - ja tuli ööseks jälle juhe taha panna.
Üldiselt olen täitsa rahul. Pisut kergem võiks olla - suvised triiksärgid on õhemast materjalist ja rinnataskus kandes paistab välja.
Kui Lumia 720 vennad veavad siin rohkem kui nädal akuga välja, siis kui palju Lumia 820 inimestel aku kestab?
820 kestab vastavalt kasutusele. On juhtunud, et on kolm päeva kestnud (wifi ja pushmail koguaeg sees). Samas eile näiteks võtsin hommikul juhtme tagant, päeval õige tihe email+skype, õhtul 3 tundi GPS-orienteerumist (koos ülesannete lahendamiseks vajaliku netikasutusega) - ja tuli ööseks jälle juhe taha panna.
Üldiselt olen täitsa rahul. Pisut kergem võiks olla - suvised triiksärgid on õhemast materjalist ja rinnataskus kandes paistab välja.
Ma olen selline keskmisest rohkem netipede, jubedalt tahaks 2000+ mah akut ja 820 hardware
Kardan, et hakkan iga peäv laadima _________________ Jogani pogani pooh
See on täpselt see, mida ma 920st ootasin. Krdi Nokia on jätkuvalt sammu võrra maas. Ei imesta, kui too fonepad ka mingi alles 2 aasta pärast tuleb...
Infiniti tellitud ja Nokia jääb jälle minu eurtsidest ilma. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Ma olen selline keskmisest rohkem netipede, jubedalt tahaks 2000+ mah akut ja 820 hardware
Kardan, et hakkan iga peäv laadima
Miks sa laadimise vastu oled? Eriti kui sa oma riistapuud tema otstarbe kohaselt kasutad, jube nõme on kui enne päeva lõppu 15% alles ja elu eest võitled et veel pilt tasku ei läheks. Õhtu pane saba taha ja hommikul kodunt minnes võta laetud telefon kaasa - ei pea kunagi muretsema et millal jälle või kuidas kokku hoida. Akud on tänapäeval head, su telefon muutub moraalseks varemeks ammu enne kui aku selle sees. Puhttehniiliselt vähendab igaöine laadimine liitiumioonaku eluiga üsna vähe - mäluefekti pole ja ainuke mure on selles, et kusagil 80-100% täituvuse peal seistes vananeb aku õige pisut kiiremini kui seistes ideaalse, u. 40%-se täituvuse peal. _________________ The young lady had an unusual list,
Linked in part to a structural weakness.
She set no preconditions.
viimati muutis Supiplex 07.06.2013 12:57:05, muudetud 1 kord
Vaid aja küsimus, kuna Canon neile selle EOS-i eest selga lendab... Üsna silmnähtav, et nad üritavadki end selle fotomaailmas tuntud lühendiga pushida.
R A T, sul on OS`iga mingi kala, enda 920 installerus kolmes eri masinas küll veatult... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Võibolal tõesti, mul on siin igast Visual Studiod, SDK-d ja muud kräpid peal. Vanasti sai ühte dev phone 820 ka kasutatud _________________ Jogani pogani pooh
Samuti pole naise 620`nega mingeid selliseid jamasid esinenud, arvutikauge inimene nagu ta on, siis oleks kisa ilmselt taevani olnud... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Olen poolteist nädalat Lumia 720 õnnelik omanik, kuid siiski esineb mõningaid pisiasju, mis häirivad. Üldjoontes hea telefon: ilus, kiire, aku peab hästi, kaamera teeb hämaras häid pilte, WP 8 on sujuv ja "läägivaba", nagu peab. Aga pole veel täheldanud kohta, kust saaks automaatse ekraanipööramise välja lülitada. Harva, kuid siiski on selleks vajadus, näiteks õhtul voodis külili lebades veebi brausides. Osadel androididel on minu teada isegi selline funktsioon, et esikülje kaamera läbi tuvastab telefon ära, mis pidi kasutaja nägu on ja selle alusel pöörab siis pilti ekraanil, windowsil aga ei tundu olema ühtegi võimalust. Teine häiriv asi on helitugevus. Kas tõesti WP telefonidel on vaid kaks helitugevuse reguleerimise võimalust? Üks, mida saab teha kõne vältel ja siis üleüldine. Ei ole minul alati meeles peale muusika kuulamist või youtubes käimist helitugevus taas üles keeratata, et kuuleks, kui telefon heliseb. Ja kolmas virin: vahel häirib vibratsioon, kui vajutada telefoni all osas asuvaid nuppe. Otseselt pinda ei käi, aga vahel järjest mitmeid ja mitmeid kordi "tagasi" nuppu vajutades tundub veider. Taas pole leidnud kohta, kust seda välja lülitada.
Ülaltoodud pisiasjad välja arvata - siis on oma hinnaklassis superluks toru
Kas tõesti WP telefonidel on vaid kaks helitugevuse reguleerimise võimalust? Üks, mida saab teha kõne vältel ja siis üleüldine. Ei ole minul alati meeles peale muusika kuulamist või youtubes käimist helitugevus taas üles keeratata, et kuuleks, kui telefon heliseb.
Nõus, global volume on tüütu, ennast häirib ka juba algusest peale. Tulles symbiani pealt, millel sai iga asja volüümi eraldi muuta, on see kindlasti samm tagasi.
Samuti sooviks näha mingit bed time mode, mis lülitab automaatselt helinad kinni öötundideks. Nutitelefonil võiks selline asi ikkagi elementaarne juba olla.
Üldiselt olen sama meelt 720 osas, et kui mõningaid softi puudujääke mitte arvestada, siis telefon ise on super. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Küsimus! Kui ma viin oma lumia 720 garantisse, kuidas ma pean seda tegema? Selles suhtes et kas piisab kui ma võtan simkaardi+mälukaardi välja või ma pean oma kontod ka ära kustutama või ma pean koguni tehase settingute taaste tegema (hard reset), et minu info jääks privaatseks?
Tee endale backup ja siis tehase seadete taastamine. On seal midagi nii keerulist, et sõna "koguni" kasutad? SIM ja mälukaart loomulikult välja.
No on keeruline jah mu eelmine telefon (samsung s8500) nõudis mingit müstilist pin-koodi mida ma ei suutnudki leida! Ja ega ma ei küsinudki kas sim- ja mälu- kaart peab välja võtma, vaid ma küsisin, et äkki sellest piisabki kui nad välja võtta!
SIM-kaart pole enam ammu eriliseks andmekandjaks olnud ning kontakte ja muud su privaatset infot hoiab telefon ikkagi enda sisemälus, mitte vaid mälukaardil. Loomulikult saad ka ükshaaval asju kustutada, kuid tehase seadete taastamine on enamasti palju kiirem ja veatum variant.
SIM-kaart pole enam ammu eriliseks andmekandjaks olnud ning kontakte ja muud su privaatset infot hoiab telefon ikkagi enda sisemälus, mitte vaid mälukaardil. Loomulikult saad ka ükshaaval asju kustutada, kuid tehase seadete taastamine on enamasti palju kiirem ja veatum variant.
ok tänan vastuse eest kuid mul on üks küsimus veel kas see WP8 varundus programm (mis seal kohe olemas) on piisav ja varundab ka kontaktid ja numbrid ära? Või ma pean sellejaoks veel mingi programmi otsima? Seal nagu ei ole kirjas et ta varundaks kontaktid ära või see kontakti osa läheb kohe pilve ära?
Mõtlesin et jagan oma üleelamisi lumia 720-ga. Et siis käisin garantiis oma lumia 720 ära ja seal pandi 15 minutiga kohe uus tarkvara peale ja aku tundub nüüd palju parem olevat ja muudki probleemid paistavad on läinud. Aga kui panin mälukaarti sisse pärast tarkvara uuesti peale laskmist siis arvuti ei näidanud enam mälukaarti. Näitas seda telefoni ikooni aga kui sinna sisse läksin siis polnud enam midagi! :S Küll ma siis googeldasin ja formaatisin oma kaarti ja kui ma olin juba lootuse kaotanud siis ma viimast korda formaatides mälukaarti olin unustanud telefoni arvutist lahti ühendamata ja mingil põhjusel see töötas (hakkas näitama kaarti). Veel tähelepanek, et varem tekkis mu telefoni neid ajutisi faile mida sai ise kustutada mingi 300-800 MB aga pärast tarkvara uuesti panekut on see stabiilselt 28-40 MB.
....ja nüüd olen minagi üks rahulolev lumia 720 omanik.
Kui millegi üle viriseda siis mulle meeldiks kui telefoni lukustusklahv oleks jäigem (üsna kergelt vajutatav). Teil ka?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.