Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas möödasõidul ületad kiirust? |
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
hääli kokku : 273 |
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
18.06.2013 15:03:16
|
|
|
tsitaat: |
Alati on nii, et maanteel jõuavad tsiklid mulle järgi
|
mine ja proovi sikliga trassil, eriti kellegi taga teise või kolmandana sõita ja vaata kui hea on enamuse ajast peeglit passida, et kas kellelgi on jälle tunne, et sind pole ja pressib, sest tervest kolonnist mööda ei saanud. lihtsam on kergelt " ees " olla. teine asi, et okei, tiksun 100ga järele ja arvestades, et jõuan ilma napikat tegemata mööda, keeran möödasõidu ajaks "kergelt" peale ning piisava pikivahe saavutades lasen saja peale tagasi.. autojuht, kellest möödumise hetkel vbla tõesti oli kellal 135, arvab, et ma kihutasin tema tütart röövima ja kassi pooma..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.06.2013 15:17:09
|
|
|
laurx, ja miks mul autojuhina peaks teistsugune tunne olema?
möödumise hetkel 135 kellal nägemise eest võib lubadest ilma jääda või paremal juhul päris meeldiva hulga riigi aktsiaid osta. värskelt proovitud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
18.06.2013 15:18:11
|
|
|
batman kirjutas: |
Kindlasti. Aga kui palju sa reaalselt märkad selliseid, kes ilusti sõidavad? Nemad ei pälvi lihtsalt tähelepanu, kuna osalevad sujuvalt liikluses.
Samas olen ka ise roolisolles kirunud eiteakuskohast järsku vasakult, või paremalt ilmunud tsikliste, kes manööverdavad, kuidas juhtub ja sa vaata, et neile otsa ei sõida. Nii pisema, kui ka suurema töömasinaga. Seega tunnistan, et probleeme on sigatsejatega, aga need on erandid, mitte kõik. Samapalju võtab kiruma ka 4-rattaliste juhid igapäevaliikluses. Saage aru palun. |
See ongi asjaolu, mida on väga keeruline analüüsida ja andmete täielikkust on väga raske tagada. Kui ma praegu väidaksin, et tõepoolest tooni annavad ainult sigatsejad, siis oleks see tõde. Teiselt poolt saab väita ka vastupidist, et ilusasti sõitjaid ma ei märka, sest neid lihtsalt ei ole või siis ilusasti sõitjaid ma ei märka, sest nad sõidavad ilusti. Tõde on igal pool. Ega ilmaasjata pole olemas vanasõna, kus tilk tõrva meepoti ära rikub. Reaalsuses muidugi väga ei kehti, aga üldistavalt on mõte selline.
laurx kirjutas: |
Alati on nii, et maanteel jõuavad tsiklid mulle järgi
|
mine ja proovi sikliga trassil, eriti kellegi taga teise või kolmandana sõita ja vaata kui hea on enamuse ajast peeglit passida, et kas kellelgi on jälle tunne, et sind pole ja pressib, sest tervest kolonnist mööda ei saanud. lihtsam on kergelt " ees " olla. teine asi, et okei, tiksun 100ga järele ja arvestades, et jõuan ilma napikat tegemata mööda, keeran möödasõidu ajaks "kergelt" peale ning piisava pikivahe saavutades lasen saja peale tagasi.. autojuht, kellest möödumise hetkel vbla tõesti oli kellal 135, arvab, et ma kihutasin tema tütart röövima ja kassi pooma.. |
Vastan nii, nagu sina üldjuhul vastaksid.
Eriti ei huvita. Kui tahad oma punnvõrriga maailma vallutada, siis on see sinu oma probleem, kui sa legaalselt liigeldud ei saa. Ei huvita mind see, et sa oma pisikese junniga kuskil tee peal töllerdad ja minu jaoks täiesti nähtamatu oled. Kui ei oska peeglit passida, siis ei saa tsikliga ka sõita. Sõiduoskused on järelikult kehvad, kui ei saa tahavaatamisega ning samal ajal juhtimisega hakkama. Ära roni tsikli selga, vaid sõida autoga, kus on neli ratast ja saad mugavalt nätsu plätsutades rooli keerata ning 1-3 tahavaatepeeglist kaunist loodust ja teisi segajaid vaadelda.
Usu mind, kui sa peale möödasõitu, mis toimus sajakolmekümneviiega kuskile kraavi lendad, siis autojuht pigem vaatab parastavalt, et näed ei jõudnudki tütreni, kui tunneb sulle kaasa, sest sul on ohutum mööda sõita, kui proovida legaalselt liigelda. Pikivahe nõuded ei ole välja mõeldud ainult neljarattalistele ja kui hakkama ei saa, siis ära tsikli selga roni. Küll aga on loll lugu selles, kui sinu agressiivne ja ründav möödasõit näiteks autojuhi liikumist takistama peab ning tema jaoks ootamatuid olukordi tekitab. Ei saa ju ometigi eelnevalt lähtudes eeldada (kuigi üldjuhul eeldatakse vaatamata sellele, et mõned härrad järjekindlalt vastu vaidlevad), et tsiklist, kes tagant läheneb korralikult ka mööda sõidab. Üldjuhul käitutakse risti vastupidi. Ohutu möödasõit on vägagi suhteline ja "pealekeeramine" on möödasõidul reegel, mitte erand.
Ma ei väida, et ma ise autoga möödasõitudel kiirust ei ületaks. Ületan küll ja vahel vägagi palju, aga ma arvestan sellega, et vajadusel olen mina tagumine, kes saab seisma ja tõenäoliselt jääb ka ellu. Ma ei sõida mööda üksnes seetõttu, et mul on eesliikuva sõiduki taga ohtlik olla, vaid seetõttu, et minu sõidukiirus on lihtsalt suurem. Samuti ei tule ma oma teguviisi õigustama ja ma ei oma seisukohta, et minu käitumine on kõikide suhtes korrektne. Olen aus ja julgen tunnistada, kui eksin kas tahtlikult või tahtmatult, aga vabandusi otsima ei hakka ning veel vähem keerutama.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.06.2013 15:36:02
|
|
|
Rasmus, Tead, see küll on OT, aga ma võtan su ees mütsi maha. Sa peaks piisavalt kogemust omama, mis isik Laurx on. Teda ei huvita elusees arugmenteeritud vestlus ning ei ole ka ta elusees võimeline oma eksimust tunnistama. Siin ühes kõrval teemas juba suruti ta nurka paari humoorikalt emotsionaalse ja ebaratsioonaalse postituse peale mille tulemusena ta enam sõna ei julgend võtta Ei usu, et siin teistmoodi läheb.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
18.06.2013 15:36:48
|
|
|
Ma ausaltöeldes isegi ei julge autode vahel kolonnis 90ga sõita. Selline tunne on, et kohe-kohe hakkavad plastik ja luud ragisema.
Esiteks selle tõttu, et "mootorratas on hea väike, talle saab täiesti kõrvale sõita enne kui esimesest autost mööda lähen!" ning teiseks üritavad mitmedki kibestunud autojuhid rattast mööda sõita lihtsalt sellepärast, et teisele ära panna ja näidata, et pole see rattur nii kõva mees midagi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
18.06.2013 15:52:33
|
|
|
Lõputu teema, kuni kompromissi ei leita
Igas foorumis jääb see arvamus lõplikuks tõeks, millel rohkem kaasakarjujaid on. Siin jääb tõenäoliselt ainsaks seisukohaks, et ainult autod on head, ja tskilid segavad nende sõitmist. Biker.ee foorumis ilmselt vastupidi, seega seega oleneb keskkonnast, kus arutelu käib. Fakt on see, et avalikud teed on avatud kõigile võrdselt kasutamiseks, ning samuti kehtivad ka eeskirjad kõigile. Oma egoupitajaid, kelle meelest neil teistest rohkem õigust, jagub igale poole. Nagu eelpool öeldi on tõrvatilk igas meepotis, ning paratamatult jäävad silma need, kes sigatsevad. Samuti on ka positiivseid näiteid mõlemalt poolt.
Üritaks selle teema nüüd sinnapaika jätta, ning käsitleda igat (negatiivset) juhust individuaalselt, mitte sõidukiliiki üldistavana. Kuigi viimasel ajal on asi paranenud, seoses kohustusliku regamisega, siis mind on tohutult häirinud tatikad rolleritega, kes pole eeskirju näinudki ja sõitsid, kuidas juhtusid. Samas on nüüd paljud viisakad mopeedijuhid, kes paljudele eeskujuks. Seega vähem üldistamist seltsimehed .
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.06.2013 15:53:39
|
|
|
Kõige jobumat liikluses on menttit. Siis motoristid ja lõpuks autojuhid.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
18.06.2013 15:55:59
|
|
|
jalkraddad kaaaa.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
18.06.2013 18:00:20
|
|
|
jalkraddad kaaaa. |
Täna oleks ühe alla ajanud, üritas ülekäiguraja kadu mul nina eest läbi sõita. Õnneks sain pidama, tädike vahtis otsa ja pedaalis rahulikult üle tee edasi.
Väga nõme seadus, mis lubab neil ülekäigurajale üldse ratta seljas ronida nüüd arvatakse, et võivadki koguaeg aga tegelikult ainult teatud olukordades on neil õigus.
Enne seda oleks ühe möödasõitva veokiga laubaka teinud. Pimedas kurvis krt tal möödasõitu vaja teha Tuli lausa 60 peale pidurdada.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
18.06.2013 18:04:16
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Usu mind, kui sa peale möödasõitu, mis toimus sajakolmekümneviiega kuskile kraavi lendad, siis autojuht pigem vaatab parastavalt |
Ei usu, räägi enda eest.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
scrag
HV kasutaja
|
18.06.2013 18:09:29
|
|
|
Selle tsiklijutu peale tekkis kohe tahtmine peenestama minna. Kahjuks pole veel rattal sportsumparit, muidu saaks ikka lahedalt kräunutada ka. Änn-änn-änn
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.06.2013 22:33:44
|
|
|
seal on 70 ala, bussile ei ole vaja teed anda. kui üle pidevjoone tuleb, siis seda enam.
autovahetuskuu.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.06.2013 22:40:38
|
|
|
Jube pikad postitused olid vahepeal tl:dr.
Mul baikeritega probleeme pole olnud
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
18.06.2013 23:29:22
|
|
|
madfury kirjutas: |
Rasmus, Tead, see küll on OT, aga ma võtan su ees mütsi maha. Sa peaks piisavalt kogemust omama, mis isik Laurx on. Teda ei huvita elusees arugmenteeritud vestlus ning ei ole ka ta elusees võimeline oma eksimust tunnistama. Siin ühes kõrval teemas juba suruti ta nurka paari humoorikalt emotsionaalse ja ebaratsioonaalse postituse peale mille tulemusena ta enam sõna ei julgend võtta Ei usu, et siin teistmoodi läheb. |
vapse. minu poolt sai jutt otsa. nagu seal nii ka siin: kui tõehetk on käes siis on see käes. ma küll batmanile 15 aastaga sekundeerida ei saa aga sikliload on käes aastast 2k6. osakuid ostnud pole. "vähem loba, pikem samm või sõit".
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.06.2013 23:33:46
|
|
|
Istusin 2h lost continenti ees ja selle aja jooksul iga tsikkel lasi seal foori alt ikka mõnuga peeneks + need kes vilkuva puhul ka rutskat keerasid. Ei olnud vahet kas 15k rpm baik või "takt ja postivahe" vennad
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
18.06.2013 23:58:11
|
|
|
noh, järelikult ongi kõik huligaanidest kihutajad...tõestatud fakt.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
19.06.2013 09:57:27
|
|
|
Täna hommikul sõitis üks 300ne pemm punasega üle Estonia ristist. Seega, kõik autojuhid on m**id. Tõestatud fakt, mis enam edasikaebamisele ei kuulu.
Teemasse ka. Positiivse näite toon ka välja. Kui naise autol nurk maha sõideti ja süüdlane uttu tõmbas, ning avariigruppi ootasime ohukate ja kolmnurgaga, siis ikka päris paljud jäid seisma ja küsisisd, et mis murkeks, kas saab abi pakkuda. Väga positiivne
Teine asi. Kas keegi oskab öelda, mis põhjusel on korras maanteelõikude ülestuhnimine alanud? Täiesti ilusad teelõigud üles võetud, samas, kui mujal kuumaastik säilitatakse. Eurorahade/projektide vale taotlemine, et mujal ei tohi selle summa eest teha?
Spoiler 
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
19.06.2013 10:19:06
|
|
|
Täna hommikul sõitis üks 300ne pemm punasega üle Estonia ristist. Seega, kõik autojuhid on m**id. Tõestatud fakt, mis enam edasikaebamisele ei kuulu.
|
kuulub, sa nägid ühte autot aga tsiklid tegid eranditult kõik nii
Istusin 2h lost continenti ees ja selle aja jooksul iga tsikkel lasi seal foori alt ikka mõnuga peeneks
|
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
19.06.2013 11:20:47
|
|
|
Tiim - ma lähen vaatan, äkki lõuna ajal näen veel mõnda
Tanel - teemaväline, aga jah nostalgialaks tõesti. Kunagi sai kirutud, et peab nokistema kogu aeg. Nüüd suurtele ja uutele päris meeldiv vaheldus. Enne ikka klapp kinni, uputad, vaatad palju õli alles/välja tilkunud - see on elu Et nupust käivitada ja töökindla masinaga oskab igaüks sõita Kahjuks eilsele Wanatehnika Lustisõidule ei jõudnud nende aparaatidega, seega olime pealtvaataja rollis sel korral.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.06.2013 11:36:04
|
|
|
Teine asi. Kas keegi oskab öelda, mis põhjusel on korras maanteelõikude ülestuhnimine alanud? Täiesti ilusad teelõigud üles võetud, samas, kui mujal kuumaastik säilitatakse. Eurorahade/projektide vale taotlemine, et mujal ei tohi selle summa eest teha?
Spoiler 
|
Kus täpsemalt?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
19.06.2013 12:01:41
|
|
|
Kas Tallinn-Tartu maanteel olevad kaamerad pildistavad ainult ühte sõidusuunda, või mõõdab üks kaamera mõlemat sõidusuuna?
Küsin sellepärast, et 70-ala oli ja sai 65'ga või nii sõidetud, ja vastu tuli üks punane ford mahtuniversaal mis tundus, et sõitis kiiremini, aparaat välkus siis kui mina selle lähedal olin.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.06.2013 12:03:49
|
|
|
Ühte sõidusuunda.
Kaamera võis välkuda ka seepärast et saatis andmeid.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|