Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
18.06.2013 11:55:26
|
|
|
Loogish, et Euronicsis.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
18.06.2013 11:57:14
|
|
|
Leinö kirjutas: |
Shade, mis poes sa töötad? |
ei tööta poes, olen tootejuht ja just nende saatana mängude ja konsoolide vallas
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
18.06.2013 12:12:13
|
|
|
Igatahes anna teada kui ettetellimus saadaval
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
pahatuju
HV vaatleja
|
18.06.2013 12:21:43
|
|
|
[quote="Shade"Amazoni ei ole vaja siia näiteks tuua, nemad müüvad 100-1000 korda rohkem kui meie. ehk siis nende puhul see 10% hinnalangust on OK
[/quote]
Te müüksite ka oluliselt rohkem, kui hind oleks Amazoniga sama. Hetkel lihtsalt Amazon teeb teile hinnaga ära ja mina kui tarbija näen siin ahistamist. Olen Eestis sunnitud ostma 30€ kallimalt aga ma ei taha ja seega tuleb tellida. Keegi Eestist ei hakkaks välismaalt PS4 tellima, kui saaks siit sama hinnaga. Teil on nagu XBOX ONE taktika. Aga tarbija tahab hoopis midagi muud. Oleneb ka kogusest mida plaanite pre-orderina müüa. Kui pre-orderina ongi plaanis 10 tükki PS4 müüa, siis on nende eest võimalik 429€ kätte saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
18.06.2013 12:22:57
|
|
|
Mulle tundub et d3t sa mingi tõsiselt loll või mängid lolli, kui matsu ei jaga siis ära võta sõna. Telli mujalt siis.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
18.06.2013 12:27:00
|
|
|
pahatuju kirjutas: |
Te müüksite ka oluliselt rohkem, kui hind oleks Amazoniga sama. |
Kas sa nagu mu hinna näidet ka üle üldse lugesid? 10% hinnalanguse korral 70% müügi tõusu - i don't think so
Hind on üks asi - ehk sinu arvutuste põhjal koos transaga 411 euri - samas aasta garantiid ja nagu me teame siis eesti sony remont vaatab sinu UK konsoolile viltu peale ja ei pruugi seda üldse garantii korras tehagi korda. Hind ei ole ka alati see kõige määravam, lisana peaks vaatama ka muid boonuseid mis natukene kõrgema hinna korral kaasnevad. Lisaks mis sa arvad et me müüme eestis 10000 konsooli eelmüügis? eriline optimist ikka küll. Turu suurusest pole sul isegi mitte mingisugust aimu.
Nii d3t kui sinu puhul jääb õhku siiski küsimus mille esitasin:
Mida teie teeksite? Kas kuludega tasa olla ja natukene puhast kasumit teenida, et ka ise midagi saada või siis tarbija õnnelikuks teha ja ise lõppkokkuvõttes asjale peale makstes?
Rohkem ma ei kavatse selle hinna üle vaielda - mina kätt teile ette ei pane, ostke sealt kust tahate. Kui preorder üleval siis annan teada
Just for fun: Mängupunker
viimati muutis Shade 18.06.2013 12:32:05, muudetud 1 kord |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.06.2013 12:30:06
|
|
|
d3t kirjutas: |
Shade, demagoogia meistriklass. pole odavam midagi UK hinnast. sitta äriplaani ei pea klient kinni maksma  |
Shade kirjutas: |
Hetkel see 429 on meie jaoks kuldne kesktee - odavam kui soome, kallim kui UK. |
Tänase Euroopa Keskpanga kursi järgi on £349 eurodes 411,78
Siia lisame veel transpordi Eestisse, mis on ca 10eurot - kust krt te selle 30eurose hinnavahe saate
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
pahatuju
HV vaatleja
|
18.06.2013 12:37:06
|
|
|
Shade kirjutas: |
10% hinnalanguse korral 70% müügi tõusu - i don't think so |
Oled sa mõne uuringu läbi viinud? Soovitan, tee mõnda mängurite foorumisse poll ja küsi inimestelt, mida nad arvavad? Uuri järgi palju on neid, kes ostaks 429€ hinnasildi juures välismaalt.
Pre-orderi kulu ei saa võrrelda poes oleva kaubaga, asi ei jää lattu seisma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.06.2013 12:38:42
|
|
|
hkurujo88r, allergia Euronicsi vastu. Nende parima hinna garantii on vist ülelinna nali. Kehtib ainult siis kui lähed poodi, teed pilti asja hinnast koos tootega ning siis tuled Euronicsisse. See, et veebis hinnad väljas on või terve nimekiri kauplusi HinnaVaatluse abiga ette näidata suudad mis seadet odavamalt müüvad telefonist ei huvita neid. Pangem nüüd tähele - selleks et saada parima hinna garantiid, lähed ja sõidad sa poodi kus seda seadet müüakse odavamalt, teed sellest pilti, sõidad tagasi ning saad siis osta Euronicist asja sama hinnaga mida saadavad müüjate kurjad pilgud. Ma saan väga hästi aru kuidas see asi käib, ei imestaks kui Sony Centeris asi normaalse hinnaga müüki tuleks (oleks vist ka ainus asi mis Euronicsi kasumiahnust ohjaks). See 399€ hind ei ole see millega nemad seda sisse ostavad, see on soovituslik jaemüügihind kuhu on kaupluse kasum sisse arvestatud. Rida poode on kes saavad müüdud soovitusliku hinnaga, riikides kus palgad kõrgemad, rendipinna hinnad kõrgemad, maksud kõrgemad ning nüüd meie siin ei saa. Turu väiksusest pole mõtet rääkida kui see turg meelega väikeks aetud on.
beastbeats, läks veidi nihu siin, mäletasin vastupidi. My bad. Transoirt max 5€ Game.co.uk puhul, teistel linkidel tasuta. Amazoni hinnaga võrreldes ilusti 30€ vahet.
Shade, mida ma teeks? Alustaks kasvõi mängude, blu-rayde rotatsioonist. Praegu on mängude hinnad kunstlikult kõrgel ning omakorda pärsib see konsoolimüüki. Kõrge konsoolihind omakorda pärsib aga tuleviku kasumit kuna mida vähem on sul kliente kellel kodus teleka all PS4 seda vähem on sul kliente kes on huvitatud selle seadme lisavarusutsest ja mängudest. Ehk teisisõnu, olge kliendisõbralikumad, tulge vastu. Arvestades, et sügisel konsoolide vahetused nagunii tulemas on see võimalus hoobilt suurendada müüki - hinnatundlikum kasutaja ostab vana konsooli ja kasutatud mängud, vähem tundlikud uued konsoolid. 30€ hinnast alla lasta ja teenida see muude asjade pealt tagasi loob kliendiga parema suhte ning mine tea, äkki ostab klient teisi tooteid ka. Ei saa võtta asja nii must ja valgelt.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
18.06.2013 12:44:20
|
|
|
beastbeats, Ega ei saagi kuskilt, lihtsalt vaja ohkida ja puhkida.
Ma ei saa aru, kas kolmkümmend euri tõesti nii suur vahe, et kuskilt välismaa poest tellida? Ma juba selle eest olen nõus natuke rohkem maksma, et lähen poodi, ostan asja, saan kindlalt kätte ja lähen koju.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
18.06.2013 12:51:02
|
|
|
läks veidi nihu siin, mäletasin vastupidi. My bad. Transoirt max 5€ Game.co.uk puhul, teistel linkidel tasuta. Amazoni hinnaga võrreldes ilusti 30€ vahet.
|
ma proovisin seal tasuta shopto's tavalise ps3 panna ostkorvi (ju on enamvähem sarnane kolakas kui ps4) ja shippida eestisse. kaks transa valikut oli - ~24£ja ~50£.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.06.2013 12:52:22
|
|
|
tsitaat: |
beastbeats, läks veidi nihu siin, mäletasin vastupidi. My bad. Transoirt max 5€ Game.co.uk puhul, teistel linkidel tasuta. Amazoni hinnaga võrreldes ilusti 30€ vahet.
|
Mis ajast Game.co.uk konsoole või muid üle 1kg pakke väljaspoole UK-d saadab Samuti pole ShopTo'st tasuta postitamine...
Amazon'i hinna kohta ma juba arvutuskäigu postitasin, kuid mõni siin vist ei oska või ei taha lugeda
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
18.06.2013 12:54:23
|
|
|
ma arvan. et ehk saadab ka väljapoole (kui eraldi küsida) aga mitte selle mängude saatmiskuluga.
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
18.06.2013 12:58:13
|
|
|
pealuu kirjutas: |
läks veidi nihu siin, mäletasin vastupidi. My bad. Transoirt max 5€ Game.co.uk puhul, teistel linkidel tasuta. Amazoni hinnaga võrreldes ilusti 30€ vahet.
|
ma proovisin seal tasuta shopto's tavalise ps3 panna ostkorvi (ju on enamvähem sarnane kolakas kui ps4) ja shippida eestisse. kaks transa valikut oli - ~24£ja ~50£. |
Ma just tahtsin kirjutada, et nii suure paki puhul ma küll 10€ transat kuskil ei näe. 30€ hinnavahe on minu meelest üsna ok kompromiss.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.06.2013 13:00:11
|
|
|
pealuu kirjutas: |
ma arvan. et ehk saadab ka väljapoole (kui eraldi küsida) aga mitte selle mängude saatmiskuluga. |
Ei saada - aastate jooksul korduvalt küsitud/uuritud; kuna neil aegajalt CE/LE hea hinnaga...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
18.06.2013 13:04:22
|
|
|
ma nagu mäletan siit foorumist jutte nagu on sealt erikokkuleppega saanud ka konsoole. transakulu muidugi erikokkuleppele vastav.
igatahes ps3 teemas vist oli kunagi ühe kasutaja arvamus, et "kui keegi arvab, et 5kg elektroonikat saadetakse uk'st eestisse 5€eest, siis peab ta peast ikka väga soe olema" (ei pruugi sõnasõnalt täpne tsitaat olla).
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
18.06.2013 13:06:28
|
|
|
Amazonis peaks konsoolisuuruste pakkide transport olema ~10€.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.06.2013 13:10:04
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
|
Mis ajast Game.co.uk konsoole või muid üle 1kg pakke väljaspoole UK-d saadab Samuti pole ShopTo'st tasuta postitamine...
Amazon'i hinna kohta ma juba arvutuskäigu postitasin, kuid mõni siin vist ei oska või ei taha lugeda  |
game.co.uk igatahes tellida laseb ja postitasu küsib max 5€ selle eest.
shopto ps4 tellimisel küll kusagilt välja ei lugenud postitasu.
mis sul amazoni hinna juures arvutada on? hinnad eurodes toodud ja shipingu kohta ei küsitud ka sealt midagi lisaraha.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.06.2013 13:14:27
|
|
|
game.co.uk igatahes tellida laseb ja postitasu küsib max 5€ selle eest.
shopto ps4 tellimisel küll kusagilt välja ei lugenud postitasu.
mis sul amazoni hinna juures arvutada on? hinnad eurodes toodud ja shipingu kohta ei küsitud ka sealt midagi lisaraha.
|
Teoorias ilus jutt - proovi nüüd midagi reaalselt tellida ja siis räägime uuesti
Sony details PS4 PlayStation Plus changes
http://www.videogamer.com/news/sony_details_ps4_playstation_plus_changes.html
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
18.06.2013 13:20:08
|
|
|
game.co.uk igatahes tellida laseb ja postitasu küsib max 5€ selle eest. |
We are unable to ship orders outside of the UK and Ireland over 1000g. This includes all hardware orders.
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
18.06.2013 13:20:19
|
|
|
Aga, te seda ei mõtle kas ikka julgete tellida uut esimest partiid välismaalt? Garantii puhul saadate tagasi sinna samasse... Niipalju siis kolmkümpi odavamast hinnast..
Nagu teame, on alati esimeste partiidega probleeme olnud...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
18.06.2013 13:23:21
|
|
|
Shade, mida ma teeks? Alustaks kasvõi mängude, blu-rayde rotatsioonist. Praegu on mängude hinnad kunstlikult kõrgel ning omakorda pärsib see konsoolimüüki. Kõrge konsoolihind omakorda pärsib aga tuleviku kasumit kuna mida vähem on sul kliente kellel kodus teleka all PS4 seda vähem on sul kliente kes on huvitatud selle seadme lisavarusutsest ja mängudest. Ehk teisisõnu, olge kliendisõbralikumad, tulge vastu. Arvestades, et sügisel konsoolide vahetused nagunii tulemas on see võimalus hoobilt suurendada müüki - hinnatundlikum kasutaja ostab vana konsooli ja kasutatud mängud, vähem tundlikud uued konsoolid. 30€ hinnast alla lasta ja teenida see muude asjade pealt tagasi loob kliendiga parema suhte ning mine tea, äkki ostab klient teisi tooteid ka. Ei saa võtta asja nii must ja valgelt. |
Ilus roosa unistus. Aga teeme nüüd nii, et sina tegeled oma IT asjandusega edasi, kuna sul eesti mängu turust ja hinna kujunemisets mitte mingisugust aimu ka ei ole, siis selle teema dropime, pole just meeldiv vaielda inimesega kes lahmib niisama ja lõppkokkuvõttes on vastus alati: AGA IKKAGI. Usu ma tean sellest turust palju (olen mängu turul tootejuhi ametit pidanud viimased 6 aastat)
Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde.
Just for fun: Mängupunker |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
18.06.2013 13:26:32
|
|
|
Aga, keegi pole kuskil sellest rääkinud, et kas saab PS4 aktiveerida, kui mul on kaks PS3 juba aktiveeritud? PS3 saab vaid kaks aktiveerida, kas peab ühe PS3 deaktiveerima?
Lisaks, mängude hinnad, oota veidi ja PS4 mängu hind kukub... Vaata Zavvi lehte. 20.- eest saab päris korraliku peaaegu uue mängu. AC3, Far Cry3. Pole enam nii uued, aga ikkagi.
Võrreldes X1, mängu edasi müüa ei saa, pead peaaegu täishinna eest uuesti aktiveerima. Kuna kasutataud mängude turg muutub olematuks siis suure tõenäosusega ei ole ka põhjust mängude hindu alla lasta.
Ka Euronics teeb häid pakkumisi, MGS HD 29.- Kuskilt mujalt ei saa selle hinnaga...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 18.06.2013 13:30:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |