Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2013 19:50:29 vasta tsitaadiga

tehku mingi korralik pvp koos eloga siis näeb miks on ehp oluline. aga see selleks icon_biggrin.gif igakord kui ma järjekordse buugi avastan ja seda reportima lähen näen seda kisa seal d3 foorumis icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif uus pop asi SELFFOUND SERVERS WILL FIX ALL. ei fixi ta midagi, enamus asju on siiski tooli ja klaveri vahel kinni ja kui blizz seda hädapätakate jura veel kaua kuulda võtab siis gg varsti pole midagi teha.

tahaks reaalselt mingi korralikku pvp arenat.... blizzconnil oli kunagi vist midagi sellist.... https://www.youtube.com/watch?v=lZrGE3VLiSk aga meile anti mingi korralik p*********.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.06.2013 19:59:50 vasta tsitaadiga

Jah pvp-s on ehp oluline, kuid hetke pvp on suht möh, noh selffound ju tulebki, konsoolidel puudub ah, kui nad drop rate ei tõsta seal, siis tundub ikka väga pain of ass inferno jaoks gearimine.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2013 21:30:16 vasta tsitaadiga

oot. tahad et droprate tõuseks ?(edit: ehk siis asi on umbes 10 korda lihtsam kui alguses[mai 2012] ja siis oli vaja kuskil 40 runni act1 et enda geariga act2-hte üle minna[ei kasutanud eriti ahd alguses sest iga upgrade maksis miljoneid ja enda leitud kraam oli suht alati parem, asi hakkas muutuma kui mobid ära nerfiti ja loot hakkas kole tihti legesi sisse viskama]) ma juba pikemat aega loodan et järgmises pätchis saab igasugune droprate nerfi. iga minut lõppeb lege -> armor all umbes 200 auctionit - st hetkel on armori all üleval kuskil 250k itemit. alguses oli normal, sain ikt - kindel 1.5m (tol ajal 15 euri) oli kindel. nüüd kogu 100k brimstone et saada 15 euri.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.06.2013 21:30:33 vasta tsitaadiga

iga minut lege? anna mulle sellest metsikust hulgast midagi head upgradeks, kuluks ära.
ise niikuinii ütled, et need ei maksa midagi, ma võin brimstone vastu anda icon_biggrin.gif

tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2013 21:49:45 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
iga minut lege? anna mulle sellest metsikust hulgast midagi head upgradeks, kuluks ära.
ise niikuinii ütled, et need ei maksa midagi, ma võin brimstone vastu anda icon_biggrin.gif

hmm kahtlane tunne et sa ei saa aru icon_biggrin.gif või ma kirjutasin segaselt: auction house -> search -> armor -> set value lvl 59 -> set value rarity legendary

ja brimstoned.... mis nendega teen. viimase nädala ajaga kuskil 9k leget vendorile andnud.. ja ei ma ei leia neid ma lihtsalt otsin ahst massiliselt asju ja brimstoneks ei viitsi teha. siiamaani kolm suuremat leidu 10k eest on 125m manticore(kahjuks high int ja mu enda dhle ei sobinud) 20 mil str/vit/crit lacuni (enda omad jälle paremad) ja siis 10m storm crow (cm wizi jaoks mul chantodo olemas). kuna pelada siin hiiumaal selle netiga suht pointless siis õhtuti veits ahs ajaviiteks lõbus tiksuda.

samas hiljem hakkasin mõtlema et cmile storm crow - ja korralik black dagger oleks palju parem ja odavam kui chantodos ja mempo/talrasha(vmaeitea mida need cmid head slotti pistavad, endal oli talrasha)

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 21:52:41 vasta tsitaadiga

vasques, Sa ikka loed ka vahel või lihtsalt lahmid, konsoolidel ei ole AHi, kogu gear tuleb ise leida, praeguse drop rate juures mp5+ jaoks geari leidmine võtab ikka siga palju aega, jah legesid kukub ägedalt aga meil on ju siin random statsid, palju õnne leidmaks ühte sinu klassi jaoks õigete statsidega itemit.
Ma olen leidnud nüüdseks mingi 5 mempot aga kõik ilma cc-ta, lõpuks leian selle cc mempo aga kui suur on tõenäosus et see on str mempo ja kui ahhi ei ole siis mis teen selle dex/int mempoga, pistan omale 2 korda kuhugi sisse või.
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2013 22:27:47 vasta tsitaadiga

ot:
lahmin ikka lahmin

kui leiad dex mempo siis prolly rollid endale munga, või teed kohe 5 erinevat , ma olen ise leidnud piisavalt geari et mp5 tuimalt rammida. aga jah saad oma geari kätte, käid korra nädal kaks mp10nes ja siis sama nutt lahti mis praegu siin, ega siis midagi rohkem ju teha pole. kui pc peale ei viitis isegi achievment taga ajada siis miks peaks seda ps-i peal tegema ?

ot:
kes nutab jääbki nutma, kes endale tegevust ei leia sureb igavusse jne. aga jah lahmin lahmin, kõik mis ei ole minu arvamus on faktid, niiet sõna lahmima ei saa minu juures kasutada. ja kui kuskil fakte ei ole siis ma lihtsalt ei väljendanud ennast piisavalt icon_smile.gif

Grayzag
HV kasutaja

sõnum 12.06.2013 22:34:31 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
ot:
lahmin ikka lahmin

kui leiad dex mempo siis prolly rollid endale munga, või teed kohe 5 erinevat , ma olen ise leidnud piisavalt geari et mp5 tuimalt rammida. aga jah saad oma geari kätte, käid korra nädal kaks mp10nes ja siis sama nutt lahti mis praegu siin, ega siis midagi rohkem ju teha pole. kui pc peale ei viitis isegi achievment taga ajada siis miks peaks seda ps-i peal tegema ?

ot:
kes nutab jääbki nutma, kes endale tegevust ei leia sureb igavusse jne. aga jah lahmin lahmin, kõik mis ei ole minu arvamus on faktid, niiet sõna lahmima ei saa minu juures kasutada. ja kui kuskil fakte ei ole siis ma lihtsalt ei väljendanud ennast piisavalt icon_smile.gif
Xboxil viitsiks, saab gamerpointse icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2013 22:35:52 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif gamerpointsid tõstavad diablo mainet. way it is supposed to be icon_biggrin.gif
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 13.06.2013 07:15:48 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
vasques, Sa ikka loed ka vahel või lihtsalt lahmid, konsoolidel ei ole AHi, kogu gear tuleb ise leida, praeguse drop rate juures mp5+ jaoks geari leidmine võtab ikka siga palju aega, jah legesid kukub ägedalt aga meil on ju siin random statsid, palju õnne leidmaks ühte sinu klassi jaoks õigete statsidega itemit.
Ma olen leidnud nüüdseks mingi 5 mempot aga kõik ilma cc-ta, lõpuks leian selle cc mempo aga kui suur on tõenäosus et see on str mempo ja kui ahhi ei ole siis mis teen selle dex/int mempoga, pistan omale 2 korda kuhugi sisse või.

Allikas?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 13.06.2013 12:46:36 vasta tsitaadiga

Vaeflare Community Manager

Will there be an Auction House for the PS3 & PS4 versions? If so, will there be a Real Money Auction House too?

The console version of Diablo III will not include a gold or Real-Money Auction House, but players will still be able to exchange items with others during play.
If you're interested in finding out more, we suggest checking out some of the interviews we hosted at PAX East. You can find links to many of them in our PAX East recap blog.

link: http://us.battle.net/d3/en/blog/9358844/

anyways see mempo jutt, et leiad dex oma ise oled barb, saad kõigiga asju vahetada st leiad kellelgi kelle str mempo ja ise on munk. topic closed. trade on olemas, ah ei ole.

Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 13.06.2013 12:51:26 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:

Will there be an Auction House for the PS3 & PS4 versions? If so, will there be a Real Money Auction House too?

The console version of Diablo III will not include a gold or Real-Money Auction House, but players will still be able to exchange items with others during play.
If you're interested in finding out more, we suggest checking out some of the interviews we hosted at PAX East. You can find links to many of them in our PAX East recap blog.

anyways see mempo jutt, et leiad dex oma ise oled barb, saad kõigiga asju vahetada st leiad kellelgi kelle str mempo ja ise on munk. topic closed. trade on olemas, ah ei ole.

thumbs_up.gif Siis võib isegi mõelda selle peale
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2013 13:28:08 vasta tsitaadiga

ehk siis rmah-d pole, aga vahetamine võib tähendada nii trade kui ah-d...
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 13.06.2013 13:39:22 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

vasques kirjutas:

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2013 13:45:25 vasta tsitaadiga

uu, lugesin valesti. my bad.
droprated saavad sel juhul küll olema VÄGA midagi muud kui pc-l praegu.

tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2013 15:41:34 vasta tsitaadiga

Keegi üle 1000 massacre killi on saanud siin? ise punnisin mis ma punnisin 834 oli parim
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 13.06.2013 15:52:46 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
londiste kirjutas:

vasques kirjutas:

Konsoolidele tuleb parem mäng? icon_eek.gif

tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 13.06.2013 15:57:56 vasta tsitaadiga

suht sama mäng, aint rohkem, ah jääb ära mis tähendab et kogu trade käib nagu d2s, ehk 3rd party websites. pole siiamaani kohanud inimest kes ära seletaks miks ah/rmah paha on. kas mitte d2 samamoodi ei olnud et pay to win, aint et inimesed ei teadnud seda. minu arvamuse kohaselt on kõik ah süüdistused kinni inimeses endas kes ei saa rng kaudu trifecta ammysi või crit memposi ning siis vihane on kui näeb palju neid ahs üleval on...
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2013 16:08:37 vasta tsitaadiga

AH/RMAH on põhjus miks drop rate on madal, kui rate tõsta jooksevad kõik cc mempodega ringi ja teevad siis mida, achievmente või
Isiklikult ennast ei koti AH/rmah mitte üks põrm enam, endal 5 juppi craftimsega saadud, kui midagi leian müün, ei leia poogen, lõpuks ikka leian icon_biggrin.gif suhtun nagu tasuta lotosse, hasart on sees ja ongi kõik.
Võibolla ongi hea et drop rate madal, on vähemalt põhjust jälle vähe farmida ja alati jääb lootus et äkki leian 7,5k eurose echo, lootus sureb ju viimasena icon_biggrin.gif
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 13.06.2013 16:44:30 vasta tsitaadiga

sooviks saada seletust kuidas drop rate ja ah seotud on ? ja ikkagi drop rate on kõrge, väga kõrge võrreldes sellega mis alguses plaanis oli ja mis enamvähem töötas. alguses rahvas nutis et ei saa iker-i nüüd nutavad et ei saa cc mempot, aasta veel ja nutt et pole mingi teatud itemit millest meil veel hetkel aimu pole sest prolly see epic item on kuskil 5 inimese kotis ja nad ei tea kui väärtuslik see on. ajad muutuvad, itemid muutuvad suhtumine on sama sest sinul, minul ja teil seal pole geari mida just tema leidis ja 250 euri eest maha müüs. ja niikui cc mempo hind langeb 10 m peale on jälle hala majas et drop rate ja rng sucks. samas see rng hala on nagu 3 klassi matemaatika kus juku ostab loto kus iga kolmas pilet võidab, ostab kohe 3 tükki aga ikka mitte midagi.
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2013 17:01:21 vasta tsitaadiga

vasques, Väga segane tekst, aga püüan läbi närida icon_biggrin.gif Drop rate on madal sest meil eksisteerib AH/RMAH kust kõigil on võimalik osta/müüa mida iganes ja kuna mängus peale cc Mempo ei olegi midagi (piltlikult öeldes), siis ei olegi võimalik rate tõsta, sest mis me vaesed hinged siis peale hakkame.
Sa nagu ise aru saad, et enamus mängib seda mängu nagu lotot, äkki joppab ja saan mõne õlle raha.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 14.06.2013 00:10:31 vasta tsitaadiga

Vaidlen vastu. "Heade" asjade droprate on madal, kuna itemization on pees.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 14.06.2013 13:12:54 vasta tsitaadiga

Killer85, peale söna pees äkki seletaksid mis seal siis täpselt on. väide et nägin ufot kuuleb igapäev aga kui seda tõestad siis asi muutub huvitavamaks.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.06.2013 13:29:00 vasta tsitaadiga

vasques, dropratel on mitu häda - jah, sa saad kõrgema mp ja mf/paraga legede/6effect rarede droprate üles ajada aga legesid võib sul droppida palju aga need on enamasti ikkagi täielik kräpp, lege 2-3 random statist on sul kindlasti vaja mitu kindlat efekti saada, soovitavalt veel heade rollidega. selle tõenäosus on pea sama hull kui lege enda dropi oma. ja seda sa ei mõjuta ise kuidagi.

kui oled lotovõitja on muidugi lill.

kui ma ei oleks sõprade käest saanud mingi kümneid miljoneid kulda (praeguse seisuga on vist 100m kanti kulda annetet + tunduvalt suurema väärtusega geari), siis ma tiksuks mõnesaja mängutunni järel siiani sama kaugel kui esimese paarikümne tunni järel - paremal juhul ilma mp-deta infernos, sest edasi lihtsalt ei saa.

tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 15.06.2013 12:32:35 vasta tsitaadiga

droprate liiga kõrge. punkt.

miks ma selle lehe avasin. 10k eest üks munga stun fist tuli, tegelik väärtus 50-60 mil icon_razz.gif . hetke statistika koha pealt, peale iga 6-8 h ahs järk järgult poodlemist satub kätte 10k eest 10 milli. kui 6-8 jutti ahs passida ja 10k itemeid sobrada siis vast saaks 100milli kätte...

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2013 12:49:56 vasta tsitaadiga

Drop rate liiga kõrge icon_eek.gif
Äkki oskad seletada, mille poolest oleks mäng parem, kui drop rate oleks veel madalam. Mängus, mille kogu mõte on item huntis ja sa tahad itemeid tuleks mis, 100 tunni peale 1 "äge" frostburn käpik ja me teeme siis mida seal mängus, avastame su palju kiidetud salajasi koopaid ja achvimente või
tagasi üles
koiott
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.06.2013 16:30:51 vasta tsitaadiga

vasques, 1/10st legest on üldse norm, et id teha. Kes vähegi kauem mänginud ja kel norm gear, siis heal juhul 1/200-300st sellest heast legest on upgrade. Ehk siis umbes 2500 lege vaja leida, et uus jupp peale saada. Ja kui sa leiad 5 lege tunnis (mis on väga kõrge rate), siis läheb 500h, et upgrade saada endale. Sul on 13 itemit, ehk kokku kulub 6500h, et endale high-end gear leida. Kes mängib D3'e, et LEIDA hea gear, siis soovitan pigem tööle minna ja kulutada 100€ per item ja siis edasi niisama chillida.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 135
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 15.06.2013 17:53:27 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
vasques, 1/10st legest on üldse norm, et id teha. Kes vähegi kauem mänginud ja kel norm gear, siis heal juhul 1/200-300st sellest heast legest on upgrade. Ehk siis umbes 2500 lege vaja leida, et uus jupp peale saada. Ja kui sa leiad 5 lege tunnis (mis on väga kõrge rate), siis läheb 500h, et upgrade saada endale. Sul on 13 itemit, ehk kokku kulub 6500h, et endale high-end gear leida. Kes mängib D3'e, et LEIDA hea gear, siis soovitan pigem tööle minna ja kulutada 100€ per item ja siis edasi niisama chillida.

ostad geeri selga ja chillid ? lol mis see point siis mängul on ? Tundub väga väga okse.gif plaan endale osta geeri. Tulemus on ikka 1jasama farmid farmid farmid hacknSLASHS
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 15.06.2013 19:26:32 vasta tsitaadiga

olgu see d3 nii hea või halb, kui igaüks arvab, kuid combat mehhanism on hästi tehtud ning korraliku geariga ringi lammutada on äärmiselt rahuldav thumbs_up.gif olen ka ise pannud hakkama mingi hulk eurosid (mida ma 3-4 kuud tagasi poleks eales mõelnudki teha) ja ütlen, et ei kahetse oma otsust.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/plin-2426/hero/14755519

craftin siiani amu, et sealt veel +30-40K DPS'i saada + offhandi pealt 10K, siis peaks 400K CM wiz koos olema thumbs_up.gif

koiott
HV veteran

sõnum 15.06.2013 20:19:28 vasta tsitaadiga

logitech13, miks sa siis üldse paremat geari selga ajad? Pmst 1-2M eest saad juba farmimise geari kätte. Mu point oli selles, et kui tõesti tahad parimat geari, siis farmimine pole just parim viis selle saamiseks. Ehk see väide vasquesi poolt, et drop rated kõrged on, ei pea paika. Enne MP'de tuleket oleks need jah võib-olla okeid, kuna mp0 on/oli nii lebo, aga kui vähe paremat herot tahta, siis on rated alla igasugust arvestust.

Plin500, +1. See ongi chill, kui mp10't niidaks nagu vikatiga:) Enda parema kraami panin küll hakkama, aga mingi aja pärast hakkan uuesti high-end stuffi poole vaatama. Suve võtan rahulikumalt ja loodan, et 1.10 toob väheke värskendust.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2013 22:19:35 vasta tsitaadiga

Kurat see küll hea uudis ei ole
http://diablo.somepage.com/news/1569-items-20-revamp-in-d3-wont-happen-before-blizzcon
itemization patchi näeme vist alles 2014 thumbs_down.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 15.06.2013 22:30:28 vasta tsitaadiga

kaua te sellest laibast üritate veel elulooma saada ? Its dead get over it...
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 15.06.2013 22:51:46 vasta tsitaadiga

täna parim tund oli 4 min per lege. muidugi 18 mil oli ainuke enamvähem zuni helm critiga
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 16.06.2013 00:28:04 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
kaua te sellest laibast üritate veel elulooma saada ? Its dead get over it...

D3 veel kõigest 1 aasta vana mäng. Ma ise ei hakanud D2-te korralikult nautima enne kui pea 10a välja-laskest möödas oli.

Sellise mängu puhul saab kõike muuta, kui piisavalt aega anda. Ilmselgelt itemization on paras pähkel ning ma usun, et enne korralikku Expansionit ei toimu selles vallas olulist midagi. Aga varem või hiljem see saab toimuma, ühte või teistpidi. Ning ma ei imestaks, kui mitme aasta pärast on tegemist hoopis teistsuguse ning vägagi elujõulise loomaga mida vabal ajal paljud heameelega mängivad.

Eks näis. Ma ise ei viitsi enam ammu tõmmelda aga ajalugu on näidanud, et 1 aasta on mistahes sellist tüüpi mängude puhul liiga lühike aeg et juba hauda kaevama hakata.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 16.06.2013 11:14:35 vasta tsitaadiga

koiott, Ka farmides on võimalik mp10 tegelane teha. Ühtegi eurot pole kulutanud ja ei kavatse ka, keegi pole iialgi midagi kinkinud, pole kordagi flippimisega tegelenud (ma ei viitsi ahhis passida), parim drop on olnud 80m witching, ei saa öelda et oleks väga lucky, pole iialgi 100 milli korraga käes hoidnud ja sellegi poolest para 100 ja farmin mp10 peal , kõik on võimalik
http://eu.battle.net/d3/en/profile/thargun-2145/hero/6569655
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.06.2013 11:49:29 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
droprate liiga kõrge. punkt.

miks ma selle lehe avasin. 10k eest üks munga stun fist tuli, tegelik väärtus 50-60 mil icon_razz.gif . hetke statistika koha pealt, peale iga 6-8 h ahs järk järgult poodlemist satub kätte 10k eest 10 milli. kui 6-8 jutti ahs passida ja 10k itemeid sobrada siis vast saaks 100milli kätte...

tore on, et sul on d3 second job ja et see sulle meeldib.
mul üks töö juba on, ja tahaks mängu lõbu pärast mängida.

tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 16.06.2013 12:25:43 vasta tsitaadiga

Wiziga single targeti vastu suhteliselt tõhus. Archoni poolt juba küll näidatud asi, kuid tegin ise ka väikse testi. Gear oli veel poolik, seega saab ka kiiremini, seda eriti, kui arcane torrent paremini tabab.

http://www.youtube.com/watch?v=7ZKvQgUg_ac

lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 16.06.2013 12:55:14 vasta tsitaadiga

http://eu.battle.net/d3/en/profile/piilu-1896/hero/11361686 mida muuta mida samaks jätta? Tänud vastuste eest!
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 16.06.2013 14:25:24 vasta tsitaadiga

londiste, ou ou, ära unusta et kui sa peaks kellegi eraelu siia sisse segama hakkama siis peaksid õhtuti juba pimedust kartma. see ei ole eriti sinu asi mis minu second job on, ennem olin palgamõrvar aga ära tüütas. icon_wink.gif päevas 8 h arvuti taga olemisest paarsada clicki diablo jaoks ei ole küll päris second job....

lepkai skillid ignore pain, renevnge ja unforgiving tuleks ära muuta, geari kõige kallim osa vast see gem helmi sees. vajadusel võin aidata geari komplekteerida

lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 16.06.2013 14:32:26 vasta tsitaadiga

vasques, oleks tänulik!
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 16.06.2013 15:37:11 vasta tsitaadiga

Keegi oskab mõnele surematule barbariani kontole viidet anda ?
Hakkasin USis HC barbi tegema, hetkel 100k dps 70k life, 800ar ja 10k armor (buffiga)
Oleks vaja saada MP1 surematuks, pmst ainuke variant oleks mega life regen ?

10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 16.06.2013 16:59:33 vasta tsitaadiga

Kuidas teada kas asi on väärt 10k kulda või 10milli kulda?
Pole mingi 6kuud+ mänginud....

Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 16.06.2013 17:07:50 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Kuidas teada kas asi on väärt 10k kulda või 10milli kulda?
Pole mingi 6kuud+ mänginud....

vaata sarnaseid asju AHs

vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 16.06.2013 17:18:07 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
Keegi oskab mõnele surematule barbariani kontole viidet anda ?
Hakkasin USis HC barbi tegema, hetkel 100k dps 70k life, 800ar ja 10k armor (buffiga)
Oleks vaja saada MP1 surematuks, pmst ainuke variant oleks mega life regen ?

1.8k loh ja 3%ls mu munka dc ajal ei aidanud... liferegen oli kuskil 1.9k

Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 16.06.2013 17:35:45 vasta tsitaadiga

vasques, no see loh on hea kui võitled reaalselt, kohapeal seistes on ilmselt regen üks olulisemaid.
Proovisin netist leida infot selle stati kohta "melee atackers take xxxx damage per hit" et kuidas see töötab, mis x dmg ta ründajale teeb, kui mul näiteks on see ühes itemis 1000 ja dps on 100k, see on päris huvitav asi, kuna kui peaksid minutiks seisma jääma, kas siis DC vms, tapab ta idles vaenlase äkki ära vms..

koiott
HV veteran

sõnum 16.06.2013 17:36:56 vasta tsitaadiga

thargun, mp10 norm gear maksab 500M (farmitav 10-50M), high-end gear on alates 15B ja seda ei leia ükski normaalne inimene:) Mul üks tüüp friendslistis, kes on leidnud kraami 4B eest (2x2B item), umbes 500h mängutunniga ja see on ikka räige luck siin mängus:)
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 16.06.2013 17:50:08 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
thargun, mp10 norm gear maksab 500M (farmitav 10-50M), high-end gear on alates 15B ja seda ei leia ükski normaalne inimene:) Mul üks tüüp friendslistis, kes on leidnud kraami 4B eest (2x2B item), umbes 500h mängutunniga ja see on ikka räige luck siin mängus:)

Hardcores pole see mingi ime 500h 4b saada, kui see ümber arvestada softcore kulda icon_smile.gif
Ma olen saanud täna juba 1b väärtuses eest 2 droppi, paragon 9 icon_biggrin.gif

vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 16.06.2013 22:16:29 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
koiott kirjutas:

Hardcores pole see mingi ime 500h 4b saada, kui see ümber arvestada softcore kulda icon_smile.gif
Ma olen saanud täna juba 1b väärtuses eest 2 droppi, paragon 9 icon_biggrin.gif

rollid on küll suht lambid, aga droprate on siiski kõrge. ef ka mingi 100 korda leidnud, kõik väga kehvad, kuid oleks üks heade rollidega kas siis oleks savi kas ma sain enda esimese või kahesajateise ef-i. lege kõrge droprate oleks nagu bait et rahvas edasi pelaks... - peaaegu hakkab juba looma, kuid igakord on ikka vana sama fire walkers või warmonger.

10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 16.06.2013 22:44:41 vasta tsitaadiga

Taavi©, mismõttes sarnaseid, tahaks lihtsat näidet palun kuidas võimalik kergelt tuvastada kas asi väärt kopikat või mitte.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 17.06.2013 07:37:36 vasta tsitaadiga

10.10.10, võtad eseme, vaatad sarnaste statidega asju AH-s ja saad teada, palju ta väärt on.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.