Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
15.06.2013 04:18:21
Kuidas saada parim õhkjahutus kastis? |
|
|
Nimelt küsimus siis , kuidas saada parim õhkjahutus kasti?
Korpus on: CoolerMaster CM690 Advanced.
Eest veab 140mm õhku sisse.
Pealt veab 140mm õhku välja.
Tagant veab 120mm õhku välja.
Küljele panin 2x120mm õhku sisse vedama? (Kas nii on parem (mõtlen GPU-CPU-MB tarvis) või targem / parem panna küljelt ka välja?).
PSU on põhjas ja surub taha ja alla õhku.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
15.06.2013 14:02:52
|
|
|
Hetkel on kõvaketas kõigist üle, st küljeomad on kontrolleri küljes. Eesmärk on , et GPU ja CPU saaks koormuse all jahedamalt tööle (et kannatas CPU-d OC-ida korralikult).
Hetke seis on idle-is on GPU 45c ringis ja CPU 45-50c. Mängimise ajal läheb CPU 60c ringi ära (hetkel stock inteli cooler stock taktiga). Plaanis täna mingi aftermarket cooler osta ja peale panna , lisaks kaablid-juhtmed paremini sättida kui hetkel segapudru on.
Ja mängimise ajal GPU läheb 70-80c umbes (OCCT vms stressika ajal ka 103c olnud).
E: Milline on parim CPU cooler?
1) Cooler Master Hyper TX3 EVO Quiet CPU Cooler
2) Arctic Cooling Freezer 7 PRO Rev.2 Quiet CPU Cooler
3) Gelid Tranquillo Rev.2 Quiet CPU Cooler
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
16.06.2013 08:43:15
|
|
|
GPU veab ka tavaliselt korpusest õhku välja. Kas alarõhk ei hakka tekkima ja seoses sellega välja vedavate ventide effektiivsuse langus? Sisse-välja teema peaks balansis olema. Otsinguga peaks HV-st jutt ka leitav olema, kui ma ei eksi siis kändu jahus selle teemal pikalt, laialt ja põhjalikult.
Noctua NH-D14 peaks endiselt parim olema (vbolla olen ajast maha jäänud )
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
16.06.2013 17:21:32
|
|
|
korsten kirjutas: |
GPU veab ka tavaliselt korpusest õhku välja. Kas alarõhk ei hakka tekkima ja seoses sellega välja vedavate ventide effektiivsuse langus? Sisse-välja teema peaks balansis olema. Otsinguga peaks HV-st jutt ka leitav olema, kui ma ei eksi siis kändu jahus selle teemal pikalt, laialt ja põhjalikult.
Noctua NH-D14 peaks endiselt parim olema (vbolla olen ajast maha jäänud ) |
Paljukest need videokaardid sul seda õhku ikka kastist välja veavad. Eriti miskise asisema jahutusega. Reference jahutus veel jah. Kuid asisemad ei paista küll seda moodi.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
16.06.2013 20:25:29
|
|
|
No hetkel sai tehtud tunnike Diablot , selle jooksul läks CPU 70c ja GPU 84c. (Cpu hetkel 3.0)
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|