Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
14.06.2013 11:19:18
Kahe otsaga mälupulk libiseb ühtpidi tahvelarvuti, teistpidi sülearvuti sisse |
|
|
Arvutiga ühendamisel need andmekandjad toimivad klassikalise mälupulgana, nõudmata lisatarkvara või käsitsi seadme paigaldamist. Sama kehtib ka Windows 8 tahvelarvutite juures. Android seadmete puhul peab tahvelarvuti või nutitelefon omama nn. HOST toega microUSB pesa, kuhu seade taha ühendada. Kuna üheksal seadmel kümnest on see tugi olemas, siis on tegu võrdlemisi universaalse lahendiga. Piisab ainult mälupulga taha ühendamisest ning võib seda kasutama hakata.
Loe edasi Photopointi ajaveebist.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.06.2013 11:39:03
|
|
|
oleks siis vähemalt mingi pädev pulk. kui mul on valida eluaeglase (8MB/s write, tule taevas appi!) ja "juhtmeta" pulga, või 10cm kaablijupi ja korraliku kiire USB3 pulga vahel, siis ma võtaks igatahes viimase lisaks on see kaablijupp sõna otseses mõttes paindlikum kui mingi jäik jurakas otse telefoni/tahvli pesas.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.06.2013 11:59:38
|
|
|
Ja ärge siis mikro-USB-pesi siis joodetest lahti väänake. See on viimasel ajal päris levinud massiline trend, kus igasugu USB-kraami mokro-USB-pesi suudetakse lahti väänata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.06.2013 12:05:00
|
|
|
küll see pulk ka usb 3.0 millalgi tuleb ja kui arvestada seda tehnoloogiat siis kui suur protsent maailmas olevatest arvutitest üldse seda usb 3.0 toetab ???
ma arvan et ma ei ole ainuke kellel on 6+ aastat vana arvuti kasutusel ja ei vaheta arvuteid iga 2-3 aasta tagant
pealegi kas üldse nutitelefonidel ja tahvlitel on üldse see usb 3.0 tugi microusb-l
ma isiklikkult vaatan päris tihti usb pulga pealt filme ja seriaale nii dvd playeri pealt kui ka töö arvuti pealt (töö arvutil on kettas liiga väike ja hoiaks seda aint töö asjade jaoks)
kuna tahvlid ja telefonid räägivad oma 16GB või enamast siis mingi osa sellest on ikka op süsteemi osa sellest mälust
andmeid jagada tuttavatega või mida iganes kui ei ole kontoris või külas on selle pulgaga jälle lihtne ligi pääseda ja asju liigutada
küll need pulgad ka kiiremaks, väiksemaks ja suurema mahulisteks muudetakse.
igaljuhul on see hea vidin mis paljutel inimestel elu mugavamaks muudab
arm2004, mis moodi on mugav 10cm kaabli jupp ? kui sul usb hubi laual pole ja arvuti asub laua all siis see 10cm juhe vaevalt on mugav kui pead laua alla ronima ja siis telefoni/tahvlit käes hoida
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.06.2013 12:34:07
|
|
|
lopes39: Muide, juhtmega mässamine on tunduvalt ohutum, kui jäiga USB-seadmega möllamine ja siis avastad, et seadme USB-pesa on puruks või skeemist lahti.
Mingi paar kuud tagasi oli viimati, kui sai Mikro-USB-pesa tagasi kinni joota.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.06.2013 13:17:47
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
lopes39: Muide, juhtmega mässamine on tunduvalt ohutum, kui jäiga USB-seadmega möllamine ja siis avastad, et seadme USB-pesa on puruks või skeemist lahti.
Mingi paar kuud tagasi oli viimati, kui sai Mikro-USB-pesa tagasi kinni joota. |
ma olen sellega täitsa nõus aga selline asi juhtub hoolimattusest
mul pole endal ühelgi sedmel midagi ära murdunud
samas sa võid ju siis selle 10cm pikkenduse sellele pulgale panna või mingile muule pulgale
mul miski 2 pikendus juhet on nii umbes 30cm pikad mis tulid mingite usb pulkadega kaasa kunagi vist aga neist pole kasu kuna need pole micro usb-d kuid mis seda micro usb pesa ka juhtmega ära lõhkuda pole
olen kuulnud et leidub inimesi kes seda micro usb-d oma telefoni või tahvli pessa on üritanud tagurpidi jõuga suruda
android tahvlitel üldjuhul on usb port olemas seega on see pulk veel üks võimalus kuidas lisa mälu juurde panna telefonile või tahvlile
samas nad võiksid selle pulga disaini ümber teha ja selle micro usb kas keeratavalt välja või lihtsalt mälupulga keskel nii et oleks pulga küld vastu telefoni/tahvli äärt terves ulatuses mis siis oleks ehk turvalisem ja vähem lõhkuv kui 5cm pikk pulk püsti mida kerge ära väänata kasvõi lauale paigutamise ajal
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.06.2013 16:18:45
|
|
|
lopes39, sa vist said väheke valesti aru. see 10cm kaabel millest rääkisin, on USB OTG kaabel. pulga ja arvuti vahel pole sellega miskit teha, selleks on mul suisa 2 HUB-i (USB3 ja USB2) ja ega minugi arvuti teabmis viimane moeröögatus pole (vt profiili), lihtsalt ostsin USB3 kaardi juurde.
igatahes mu Galaxy S2 + OTG kaabel + Patriot USB3 pulk (NTFS) kompott töötab igatipidi, loeb ja kirjutab. ning kui selle USB3 pulga torkan USB2-ga masinasse, siis kirjutab nii kiiresti kui USB2 läbi laseb e 3x kiiremini kui teemas olev pulk (USB3 pesas 6x ehk 48MB/s).
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.06.2013 16:40:26
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
lopes39, sa vist said väheke valesti aru. see 10cm kaabel millest rääkisin, on USB OTG kaabel. pulga ja arvuti vahel pole sellega miskit teha, selleks on mul suisa 2 HUB-i (USB3 ja USB2) ja ega minugi arvuti teabmis viimane moeröögatus pole (vt profiili), lihtsalt ostsin USB3 kaardi juurde.
igatahes mu Galaxy S2 + OTG kaabel + Patriot USB3 pulk (NTFS) kompott töötab igatipidi, loeb ja kirjutab. ning kui selle USB3 pulga torkan USB2-ga masinasse, siis kirjutab nii kiiresti kui USB2 läbi laseb e 3x kiiremini kui teemas olev pulk (USB3 pesas 6x ehk 48MB/s). |
see ju oleneb faili suurusest
kui sa tahad mingi sadu megasi või gigasi panna siis see võtab aega küll jah kuid kõi mingeid word või exel teemasi mis võtavad sul paar mega ruumi käib see kiiresti
mul endal usb bulgale 5GB kirjutas mingi 10-15min mingi alla 4mb sec sest on mingid odavad pulgad 16GB intenso ja toshiba
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
14.06.2013 16:46:03
|
|
|
Olen ka sellega nõus, et mõttekam oleks USB3.0 pulk + OTG kaabel.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.06.2013 16:53:59
|
|
|
@ 4MB/s kirjutab 5GB 21 minutit.
aga jah, mõnekümnekiloseid faile pulgaga üldiselt ei liiguta, selleks Google Drive mugavam (kui arvutist arvutisse). arvutist telefoni ja vastupidi liiguvad tillemad failid üle BT.
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
14.06.2013 17:29:37
|
|
|
Päh, kes tahab ja viitsimust on siis saab tavalisele pulgale ju ka "lisa" microusb otsa panna, ega seal "USB OTG" või mis see oli, kaablis pole ka ju erilist tarkust, üks pin tuleb lihtsalt groundi lasta et telefon/tahvel läheks host modesse ja kogu pidu!
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.06.2013 17:51:41
|
|
|
pole mõtet eriti ise leiutada kui euro eest saab sihukseid vigureid:
Spoiler 
Spoiler 
ise eelistan siiski pisikest kaablijuppi, lollikindlam.
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.06.2013 17:53:51
|
|
|
tsitaat: |
Kahe otsaga mälupulk libiseb ühtpidi tahvelarvuti, teistpidi sülearvuti sisse |
Liiga erutav pealkiri. Huvitav, mis juhtub, kui pisike libistada tahvelarvutisse ja suur läpakasse üheaegselt?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
14.06.2013 20:24:21
|
|
|
Kuna sügavalt kahtlen, et need ühendused omavahel isoleeritud on, siis arvatavasti saad teada miks on tahvlitele/telefonidele USB OTG kaabel mõeldud tavaliste kaablite asemel ... Uue mälupulga saad kindlasti omale vaadata kui muud ei juhtu.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.06.2013 20:44:45
|
|
|
ma hakkasin praegu mõtlema, et eelmisse posti sai tööl kiiruga täitsa valed asjad pandud - pole üldse OTG vaid lihtsalt üleminekud töö hakkab foorumielu segama
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
16.06.2013 21:42:28
|
|
|
Aga ikkagi nad ei suuda teha pesa kuhu võid pistiku ükskõik mis pidid sisse pista. Sellest ma aru ei saa. Nii nagu macidel on laadija, ühenda kuidas tahad ja murra palju tahad...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |