Lasin ka nii 10-12h, no ausõna.. väga kaasahaarav, kuid vigu on ka. (enamasti olen sakslasi mänginud, rohkem AI, aga ka MPsid)
Parem kui CoH oma võimaluste poolest (masinaid saad endale võtta kui tühjad jne), Men of War siiani meeldib rohkem, aga loodetavasti tuleb siia veel palju võimalusi.
hetkel minu tähelepanekud.
igasugused flame relvad on OP praegu
Mortar on hetkel kergelt OP.
Lähivõitlus võiks kiirem ja julmem olla, ei meeldi, et jooksed läbi vastaste liinide ja kõik on okei.
Minimapil on sitt üksuseid näha, võiks asja parandada.
Mäng läheb liiga kiirelt MPs jalameestelt tankidele üle.. põhimõtteliselt pole vaja vahepealseid astmeid väga läbi teha.
Kõige nõus, ainult:
Olen näinud kaasvõitlejat kes jalamehi teinud üldse, ainult piod, järgmine oli tanki maja ja otswinder välja. Mehi nagu ei vajaks üldse.
Siiski CoH1 on peale Sega vigadeparandust rohkem mokka mööda.
ma ise Mps tegin samamoodi vist. 1-2 Piot ja siis tankimaja valmis juba. Vb ühe uniti jalamehi lasin ka kuhugi..
Eks nad balance'i asjad ära. Juunini veidi aega veel
ja mina kui CoH-n00b ehitan muudkui jalaväge ja ei saa isegi easy-ga AI-st jagu ning imestan, kust ta neid tanke nii kiiresti saab
Sain ka eile AI (standard) vastu korralikult tappa.. mängisin 500VPni, Kholodny map, ise alustasin ida poolt (raskem alustada sealt)
Hoidsin pidevalt kaht VPd enda käes (keskmist ja ülemist parempoolset) Tema oli nii 100 peale langenud, mina 300 peale, tundus nagu oleks kindel võit..
üks hetk hakkas tal aga neid AT vendi nii palju kohale siblima ja nottis mu mehi ja masinad puruks. PZ IV suutsin visata sisse ja veidike vastu hakata aga lõpuks mõru kaotus (tal lendas veel 3-4 tanki ei tea kust välja - sõitis must täiesti üle)
Ilmselgelt on mõttekam võtta kaks ülemist VPd, ehitada sinna 2x2 punkrid (MG ja teine näiteks meeste taastootmine - või viia sinna Half Truck)
Nüüd paar ideed, kuidas see map ikka ära teha - ise olen sakslased enamasti, AI venelane. Ilmselt teen paar lahingut nüüd ise venelasena, et tundma õppida nende omadusi.
Üks mõte on see, et ma liialt sügavale kaitsesse ei jääks ja kui vastase väed on purud siis mingi kiire üksusega (scout car näiteks) notiks riismed ka maha, muidu ta taastoodab nad kergelt.
Teiseks ei suuda ma näiteks kolme rinnet juhtida edukalt - okei pause peale, siis küll, aga ilma ei saa hakkama
see FB like ja saad open betat testida paneb isegi vist mingi hetk mängu ostma
Tee nii kiiresti kui saad flamer halftrack, sõida paasi ja victory käes . Rämedalt OP on see flamer halftrack. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Tee nii kiiresti kui saad flamer halftrack, sõida paasi ja victory käes . Rämedalt OP on see flamer halftrack.
Just sain ühe üpris kerge võidu. Samad tingimused mis enne..
lõpus oli isegi Panther mul, aga jah..halftrack flameiga oli ka.. ja kus see niitis, läbi ridade ja võttis kõik maha.
Mängin sakslasena easy soviet AI vastu ja võidan, aga tuleb lõpus ekraanile tekst defeat? Kaks korda järjest juhtus nii. Järgmised mängud olid ok.
Flamer halftrackitega võitsin standard AI'd 10 minutiga _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
ma ise Mps tegin samamoodi vist. 1-2 Piot ja siis tankimaja valmis juba. Vb ühe uniti jalamehi lasin ka kuhugi..
Eks nad balance'i asjad ära. Juunini veidi aega veel
ja mina kui CoH-n00b ehitan muudkui jalaväge ja ei saa isegi easy-ga AI-st jagu ning imestan, kust ta neid tanke nii kiiresti saab
Sain ka eile AI (standard) vastu korralikult tappa.. mängisin 500VPni, Kholodny map, ise alustasin ida poolt (raskem alustada sealt)
Hoidsin pidevalt kaht VPd enda käes (keskmist ja ülemist parempoolset) Tema oli nii 100 peale langenud, mina 300 peale, tundus nagu oleks kindel võit..
üks hetk hakkas tal aga neid AT vendi nii palju kohale siblima ja nottis mu mehi ja masinad puruks. PZ IV suutsin visata sisse ja veidike vastu hakata aga lõpuks mõru kaotus (tal lendas veel 3-4 tanki ei tea kust välja - sõitis must täiesti üle)
Ilmselgelt on mõttekam võtta kaks ülemist VPd, ehitada sinna 2x2 punkrid (MG ja teine näiteks meeste taastootmine - või viia sinna Half Truck)
Nüüd paar ideed, kuidas see map ikka ära teha - ise olen sakslased enamasti, AI venelane. Ilmselt teen paar lahingut nüüd ise venelasena, et tundma õppida nende omadusi.
Üks mõte on see, et ma liialt sügavale kaitsesse ei jääks ja kui vastase väed on purud siis mingi kiire üksusega (scout car näiteks) notiks riismed ka maha, muidu ta taastoodab nad kergelt.
Teiseks ei suuda ma näiteks kolme rinnet juhtida edukalt - okei pause peale, siis küll, aga ilma ei saa hakkama
see FB like ja saad open betat testida paneb isegi vist mingi hetk mängu ostma
Kui vastane (eriti AI) ehitab palju AT kahureid siis on hea teha panzergrenadiere ning nendega joosta AT-de peale ning mehed maha tappa, AT kahurid tapavad mehi väga hästi, kui kasutavad oma pommitamise abilityt. Kui neid stormida siis saavad kiiresti surma.
Ida poolt alustades on oluline kahele(või vähemalt ühele) baasile lähimale punktile kaardil fuel peale ehitada.
Bunkreid ma ei ole veel ehitanud(v.a. baasis meeste raviks), kuskil põllul laseks venkud need punkrid lihtsalt oma mortaritega sodiks.. või siis nende ZiS field gunide või selle.. ratastel kahuriga. Oluline on just liikuv olla ma arvan.. Selleks ajaks kui vastane tanke ehitab võiks olla juba paar rühma panzergrenadiere shrekidega, saab kiirelt jagu neist. PZ IV üksi ei saa vastu T34-le.
Muide.. HT on Halftrack, mitte truck (track sellest, et ees rattad ja taga roomikud)
Võiks proovida ka koos mängida, steamis nimi skeletal.
Mängin sakslasena easy soviet AI vastu ja võidan, aga tuleb lõpus ekraanile tekst defeat? Kaks korda järjest juhtus nii. Järgmised mängud olid ok.
Flamer halftrackitega võitsin standard AI'd 10 minutiga
ka mul see bug olnud, aga just anhilation mode'i korral.
VP korral mitte.
Bunkerite ehitus on tegelikult üsna kasulik. Tihti panen põhiteed katma mõne või strateegiliselt tähtsa (fuel näiteks), kuid mitte esimese järgu tähtsusega kohta (MGga) eesmärk onpanna nii, et vastane jookseb sisse sellesse kas otse ja kaugelt või üpris järsult ja küljepealt (=flank ja üllatusmoment) majade vahele ja külgede peale on neid hea peita, kuhu AT gunid ja tankid ei saa ligi pääseda ilma, et nad ise end ohtu paneks.
täna terve õhtu kõik võrgumängud lagisid, võimatu mängida
ja esimesel mängus, mängides sõbraga samas meeskonnas, mängu keskel selges, et tegelikult me mängime 2 erinevat mängu ) _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Võrreldes close betaga on asi palju mõnusam, vähemalt esimese 4 mängu põhjal.
viitsid lähemalt seletada, beta jättis mulle küll üsna negatiivse mulje
Rohkem balanced. Mortal pole nii julm enam. Flameril veidi powerit maha võetud. Venku tankid on tiba tugevamad. Tankid maksavad rohkem, ehk ei saa esimese 5 minutpärast sõita Pantheriga. Muidugi peab ütlema et Natziga on ikka lihtsam mängida (see on ka CoH1's). Muidugi kõik graafiline pool ja selline on ka ilusamaks tehtud.
Teine hea asi on kiire mängu leidmine, üle 5minuti ootama ei pea et mängu saada.
Kui satud mängima suure leveli vastu siis tal on käes juba paremad kaardid ja mäng tundub ikka liiga balancist väljas.
Hetkel tunnen puudust siiski venkude puhul mingitest meestest kes ei sureks iga komistuse pärast. Kuuldavasti on nad olemas, lihtsalt tuleb veel tiba mängida ja uusi kaarte lahti saada.
Lühidalt on mäng rohkem balanced. Kindlasti läheb veel sellega aega.
Isiklikult meeldiks selle mängu juures rohkem see kui rõhk on pandud meestele. Miks? sest meestega on oluliselt raskem mängida, pead kasutama rohkem asju kuhu taha peituda, viskama granaati või molotovi, varjuma külma eest lõkke äärde jne, see teeks mängu raskemaks ja ei tekita seda effekti kus lihtsalt baasis istuv vend kogub pantherid ja sõidab kõigest üle, ww2 oli ju tegelikult ka rohkem meeste sõda. Paraku algab peale 25minutilist mängu ainult tankidega liikumine. Aga elame näeme. Loodame parimat.
Sai ka open-betat proovitud küll ainult AI vastu ning 25ndal minutil väga keegi tankidega peale vastase ei sõitnud, endal olid mingid nõrgad nikerdised mis võtsid 2 mürsku ja lendasid õhku, põhi kaitseks mehed AT "püssidega" ja maast korjatud PanzerShreckidega ... mängida sai siis venelasena 3 mängu millest ühe võitis ka.. kuskil sedasi 50nendal minutil sai kindralilt ühe paari tanke kutsuda ning siis kogu meeste väega + need 2 peale minna ja sedasi ära võita.
Pole küll MP-s veel proovinud, vb seal ainult tankid ongi, aga AI vastu sai meestega küll _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Sai ka open-betat proovitud küll ainult AI vastu ning 25ndal minutil väga keegi tankidega peale vastase ei sõitnud, endal olid mingid nõrgad nikerdised mis võtsid 2 mürsku ja lendasid õhku, põhi kaitseks mehed AT "püssidega" ja maast korjatud PanzerShreckidega ... mängida sai siis venelasena 3 mängu millest ühe võitis ka.. kuskil sedasi 50nendal minutil sai kindralilt ühe paari tanke kutsuda ning siis kogu meeste väega + need 2 peale minna ja sedasi ära võita.
Pole küll MP-s veel proovinud, vb seal ainult tankid ongi, aga AI vastu sai meestega küll
Oleneb kelle AI sa valisid. Järelikult oli easy või standard siis ta ei tee heavy tanke. AT püssid võtavad ainult light vehicle'e maha. Tankidele nad ei tee midagi. Aga proovi mängijate vastu. Siis saad aru millest räägin
Ei julge raskemat proovida... millegi pärast teeb standard mulle pähe juba -.-" _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Ei julge raskemat proovida... millegi pärast teeb standard mulle pähe juba -.-"
practice.. practice.. practice, küll varsti julged.
standard ei tee veel jah heavy tanke, sellepärast nende meestega nende künade vastu saabki. Hard ei ole tegelikult üldse nii raske, expertiga tõmba ikka otsaesise niiskeks.
standard ei tee veel jah heavy tanke, sellepärast nende meestega nende künade vastu saabki. Hard ei ole tegelikult üldse nii raske, expertiga tõmba ikka otsaesise niiskeks.
Kuidas ise üldse neid raskeid teha? Sai nüüd sakslasi ka proovida ning kõik mida ehitada saab ju medium tankid? o: _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Kuidas ise üldse neid raskeid teha? Sai nüüd sakslasi ka proovida ning kõik mida ehitada saab ju medium tankid? o:
Pantheri leidsid ikka ülesse?
Üldse ma ei saa aru mis sa selle arvutiga jändad. Olen 1-2 mängu arvuti vastu teinud, ülejäänud teiste mängijatega. Arvuti on nii ette aimatav ja igav.
Panther on ka Medium tank. Elephant on minuteada saksa ainuke Heavy tank. Tiiger hetkel puudub kuna see oli liiga overkill.
Elephant on siis mingi Commanderi alt mida nimetada ei oska =)
Samamoodi peaks olema ka Sovietil et Heavy tanke saab ainult Commanderi alt.
viimati muutis Kremka 13.06.2013 08:54:20, muudetud 1 kord
AT püssid tunduvad olevat tankide vastu sama head kui shrekid.
Jama et panzerwerfer alles t4 on, siis tahaks juba teha panthereid aga jõle tüütu on kui venkud ehitavad mingi pagana kindluse kuskile kus koos hunnikus mitu AT kahurit, mgd ja mortarid, pole kuidagi sellistest jagu saada õnnestunud veel. Ühel kaardil 4-6 mängija kaardil kus jõgi läheb ülevalt alla, paremal üks vp ja vasakul kaks, sinna vasakule keskele majade vahele teevad oma.. asjanduse.
AT püssid tunduvad olevat tankide vastu sama head kui shrekid.
Jama et panzerwerfer alles t4 on, siis tahaks juba teha panthereid aga jõle tüütu on kui venkud ehitavad mingi pagana kindluse kuskile kus koos hunnikus mitu AT kahurit, mgd ja mortarid, pole kuidagi sellistest jagu saada õnnestunud veel. Ühel kaardil 4-6 mängija kaardil kus jõgi läheb ülevalt alla, paremal üks vp ja vasakul kaks, sinna vasakule keskele majade vahele teevad oma.. asjanduse.
Airstrike, stuka, lammutab selle kaitse üli kiiresti ära.
Panzersrehkid võtavad T34 3-4 pauguga maha. AT püssiga sa jäädki neid tulistama .
Tiiger hetkel puudub kuna see oli liiga overkill..
Tiger on puudu kuna tegemist on Betaga, täisversioonis saab ka Tiigri kindrali valida _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Iga teine-kolmas mäng on sellega mingi jama, vahel lagin ise, vahel vastased, elioni 50mb ühendus küll aga ikka... aru ei saagi kas asi endas või teistes, arvutis ei tohiks asi olla kuna seda "Your settings are too high" kirja ei tule. Just viimases 3v3 mängus dropisid kõik vastasmeeskonna omad ära...
Võib-olla asi selles, et betas koos üle maailma mängijad ning kuskile austraaliasse ongi sitt ping.
Tiger on tõesti olemas, statside all on olemas selline koht et tapa X arv tanke Tigeriga.
vaadake viimase kindrali, seal Tiger ilusti olemas, kuid kindrali valida saab ainult 45 lvl'ga, betas aga max 40, seega rahu
tonis kirjutas:
Kuidas teil lagimisega on?
Iga teine-kolmas mäng on sellega mingi jama, vahel lagin ise, vahel vastased, elioni 50mb ühendus küll aga ikka... aru ei saagi kas asi endas või teistes, arvutis ei tohiks asi olla kuna seda "Your settings are too high" kirja ei tule. Just viimases 3v3 mängus dropisid kõik vastasmeeskonna omad ära...
Võib-olla asi selles, et betas koos üle maailma mängijad ning kuskile austraaliasse ongi sitt ping.
mul on vastupidi, täna on üldiselt parem kui varem, õhtupool kadus ühendus stiimiga mingiks ajaks, ja mina koos enda sõbraga lendamise mängust välja
õnneks saime teenitud skoori hiljem kätte _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Täna oli suur update. Päris balanced on asi. Juba parem.
pigem vastupidi, aina hullemaks asi läheb, imho
hakkab meenutma COHO'd
chesm6mmi kirjutas:
venelastega pantherite vastu ikka üsna raske kui just sigapalju tanke pole
venelaste tankid on paberist, parem siis zis'd ja SU-85 ja muidugi ISU või IS _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Täna oli suur update. Päris balanced on asi. Juba parem.
pigem vastupidi, aina hullemaks asi läheb, imho
hakkab meenutma COHO'd
Ma ei tea millest sa räägid. Näiteks Sovieti AT granade laseb nüüd iga korraga mootori sodi, ennem pidid sa ikka 4-5tk loopima et see juhtuks. Samuti ühe pantheriga sa ei sõida enam kuhugi. Kuskil oli see list ka mis kõik tehti, seal oli päris palju powerit alla tiritud asjadel. Hinda tõstetud tankidel. Ja täitsa mõnus on mängida nüüd.
Ma kardan et sa lihtsalt ei oska siis mängida kui nii sinu jaoks on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.