Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 12.06.2013 00:32:31 vasta tsitaadiga

Aga miks just light tanke tahad?
Muidu Venelaste T50-2 on kõige nobedam ja igapäevaselt kõige lõbusam ehk.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
v0ltage
HV kasutaja

sõnum 12.06.2013 00:34:17 vasta tsitaadiga

Hetkel tundub kõige huvitavam. Eks proovi ka teisi ja siis saab selgema pilgu, missugused plussid ja miinused on.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 02:28:24 vasta tsitaadiga

WZ-131 on nii äge masin, viimane toru meeldib mulle vist rohkem. Artysid võtab paremini maha ja kulda ei pea laskma.
Aga mul light tanki strateegia veel lonkab, ei oska kavalalt sõita. Rasketankil luurekale käigupealt ümber hüpata on harjumatu.
Kipun võitlema, aga tegelikult tuleb lasta ja kaduda.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.06.2013 05:43:00 vasta tsitaadiga

v0ltage kirjutas:
Keegi oskab soovitada mis maa light tanke tasuks arendada. Just alustasin mängimist samuti ja Leichttraktori ja Pz.Kpfw.l-iga ringi kütnud,tänud.

lightidega alustamine on vast viga. Krt neid on kõige raskem mängida, isegi raskem kui mediume.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 12.06.2013 07:33:14 vasta tsitaadiga

t-71? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 12.06.2013 09:26:29 vasta tsitaadiga

Mart77 kirjutas:
Tere. Kas on midagi viimaste uuendustega muudetud, aga tier9 lahingud on hakanud kõvasti sisse tooma. Peale remonti jms. jääb keskimselt kätte ca 50k hõbedat mängu kohta icon_smile.gif

Tiiger II, E-75 ja E-100 toovad sulle kuni 15 juunini 30% rohkem sisse (ja on ise 30% odavamad). Seega lammuta veel paar päeva, varsti see möödas.

http://worldoftanks.eu/en/news/44/big-and-heavy-part-3/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
v0ltage
HV kasutaja

sõnum 12.06.2013 11:28:28 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
v0ltage kirjutas:
Keegi oskab soovitada mis maa light tanke tasuks arendada. Just alustasin mängimist samuti ja Leichttraktori ja Pz.Kpfw.l-iga ringi kütnud,tänud.

lightidega alustamine on vast viga. Krt neid on kõige raskem mängida, isegi raskem kui mediume.

Millega siis hea alustada on icon_biggrin.gif mõtlesin, et heavy tank oleks ka tore mingi aja pärast saada muidu.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 12.06.2013 11:38:06 vasta tsitaadiga

Lightidega alustamine pole iseenesest halb mõte kui oma tegevust analüüsida ja mängmehaanika selgeks teha, pärast raskematega ka kergem mängida kuna asjad selgemad kuigi mängimisem entaliteet hoopis teine.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 12.06.2013 13:04:30 vasta tsitaadiga

light tankiga on palju meeldivam sõita kui mehed 100% ja camo skill ka kõigil juba olemas, samuti on vajalik teada kus erinevate kaartide peal need n.ö tavalised ringid on kus aktiivse scoudina hästi näed vastased ära ja peab teadma kus on head kohad kus põõsasse pugeda käärpikksilm püsti panna ja lihtsalt passida
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 12.06.2013 13:17:50 vasta tsitaadiga

vene liinis T-50 ja T-50-2 on head kiired light tankid aga antud liin on tupik, edasi ei pääse.
Soovitaks vaadata mõni liin kus Light jätkub Meniumiga kuni Tier 10 välja.
Vene liinist näiteks BT-2 kuni T-62A välja.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 12.06.2013 13:29:05 vasta tsitaadiga

Youtubis hea WOT teemaline kanal: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0113AE8384F03C66
Ise olen gameplay osa vaadanud, kuid tanke tutvustavate videode alguses on ka põhjalik ülevaade tankist endast.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 12.06.2013 14:05:38 vasta tsitaadiga

Värske CW Campaigni tagajärjel on tugevamad klannid unlockinud Loltraktori seni varjatuks jäänud upgrade'i:

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 19:21:33 vasta tsitaadiga

Ma soovitaks minna alguses kohe hoopis hiina liini. Ise võtsin mõlemad liinid kohe ette ja kolmeks jagunedes tegin is2 ka lahti. Saad mängida kerge-, keskmise ja rasketankiga. Kola sobib seal vaheldumisi kenasti, 3 liini korraga tehes saab kraami kiiremini lukust lahti. Väga head on hiina tankid ka.
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 12.06.2013 20:36:54 vasta tsitaadiga

Väike tähelepanek betas,et artysid on ikka edasi küüditatud.Mängin hummeliga pikemat aega ja see on piir minu maksale icon_biggrin.gif
Igatahes on sitaks piiratud laskekaugus(nagu pelaks tier 3-ga)Edasi tundub,et mürsk lendab suurema kaarega ja kauem.Iseenesest
peaks nagu paremini tabama kivide taha peidetud tankide pihta aga ei icon_evil.gif Veel on piiratud kiirust.See hummeli mufi liikus väga tragilt
kui meeskond 100% + kütus aga praegu nagu tigu.Igatahes mida edasi seda sitemaks muutuvad arty võimed ja tundub,et arty-d suretatakse välja nagu dinosaurused.
+veel kulla moonaga pole midagi teha.Lasin ühte heavyt kolm korda ja oli ainult rikosett ja tabamus aga punne ei läinud.Panin siis talle punase mürsuga ja own 875 punni ja kast.
Proovisin ka teisi tanke ,sama jama aga kui punase rauda panin ja laksasin pihta siis oli kohe vesi väljas või manala laks.Igatahes pahnaks on see arty muudetud thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Paistab,et pean isiklikult neist loobuma.

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 12.06.2013 20:42:56 vasta tsitaadiga

Nonii. Tiiger 2-ga nüüd täitsa sõbraks saadud ja viimased lahingud on olnud päris sellised nagu võikski alati olla. Ja üks pagana hea tank on ta küll ikka.

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.06.2013 20:52:36 vasta tsitaadiga

arty peabki olema selline et tabamus oleks ikka hea joppamine. See pole õige asi et kui ma sõidan krt 50 -ga ja 4 artyt kõik lasevad mind nagu snaprid kusagilt 700 meetri tagant. Ma isiklikult kaotaks yldse selle pealtvaate ära. Vaatavad nagu telekast ja kõik minu liikumine ja muud asjad online näha nagu nad oleksid seal samas.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 21:16:26 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Ma soovitaks minna alguses kohe hoopis hiina liini. Ise võtsin mõlemad liinid kohe ette ja kolmeks jagunedes tegin is2 ka lahti. Saad mängida kerge-, keskmise ja rasketankiga. Kola sobib seal vaheldumisi kenasti, 3 liini korraga tehes saab kraami kiiremini lukust lahti. Väga head on hiina tankid ka.

Isiklikult küll seda ei saa öelda. Endal see T-34-2 medium ja suht pettunud ikka. Ei sa öelda, et mingi hea 8tieri mediumiga oleks tegemist. 5-7 tieri tieri tankid lasevad ka nagu paberist läbi. Kahur on tal ok, aga armor olematu ja suht tihti oled top tieridega koos. Võibolla tõesti vaja veel harjutada, aga esialgu pettumust valmistanud. Eelmine tier T-32-1 oli aga igati mõnus tank.
Type-59 igaljuhul etem. Võibolla poleksi asi nii hull, kui ei viskaks koguaeg kõrgete klassi tankidega kokku.

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 21:21:12 vasta tsitaadiga

Meshboy28 kirjutas:
vipu kirjutas:

Isiklikult küll seda ei saa öelda. Endal see T-34-2 medium ja suht pettunud ikka. Ei sa öelda, et mingi hea 8tieri mediumiga oleks tegemist. 5-7 tieri tieri tankid lasevad ka nagu paberist läbi. Kahur on tal ok, aga armor olematu ja suht tihti oled top tieridega koos. Võibolla tõesti vaja veel harjutada, aga esialgu pettumust valmistanud. Eelmine tier T-32-1 oli aga igati mõnus tank.
Type-59 igaljuhul etem. Võibolla poleksi asi nii hull, kui ei viskaks koguaeg kõrgete klassi tankidega kokku.

Endal pole veel T-34-1 lahti, aga Krõll mängib ja edukalt.
Type 59ga pole mõtet võrrelda, jätaks absurdsed võrdlused välja ükskord;)

Millised mediumid mängus siis head on? Sakslastel on need väiketankid veel hullemad ja no ega venkude omad hiinlastest kuidagi erine. Prantslased on samuti väga pehmed.
Britte ma pole suurt mänginud.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 21:27:42 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

.

Kuidas absurdne võrdlus? Mõlemad sama klassi tankid ja hiinlased. Põhimõtteliselt kere ehitus sma. See, et üks kulltank ja teine mitte ei tee absurdseks asja, pigem peaks asi vastupidi olema.

Ja kui sa tõid hiinlaste soovituse üldise, siis ennem eelistaks vene ja saksa heavisy, kui hiinlaste omasi. Enda ja tuttavate kogemuste põhjal.

viimati muutis Meshboy28 12.06.2013 21:29:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 21:35:52 vasta tsitaadiga

Meshboy28 kirjutas:
vipu kirjutas:

.

Kuidas absurdne võrdlus? Mõlemad sama klassi tankid ja hiinlased. Põhimõtteliselt kere ehitus sma. See, et üks kulltank ja teine mitte ei tee absurdseks asja, pigem peaks asi vastupidi olema.

Ja kui sa tõid hiinlaste soovituse üldise, siis ennem eelistaks vene ja saksa heavisy, kui hiinlaste omasi.

Absurdne on sellepärast, et teda pole võimalik saada ehk osta ja teiseks, et seda saada, peaks ta mõnel võistlusel võitma ja selleks peab olema väga hea mängija.
Inimene, kes alles valib millist puud arendama hakata, ei ole arvatavasti kuigi hea mängija.

edit: sul on ka lugemisoskus, aga mitte arusaamise oskus. omameelest nagu põhjendasin miks on hea...
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 21:49:24 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

edit: sul on ka lugemisoskus, aga mitte arusaamise oskus. omameelest nagu põhjendasin miks on hea...

Kui nüüd natuke norida, siis sama vastaks sulle type-59 võrdluse kohta icon_wink.gif = mille võrdlus oli mõeldud isikliku kogemuse põhjal

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.06.2013 22:56:32 vasta tsitaadiga

ma sõidan veel selle 34-1 -ga mis on t7. 34-2 on t8 ja see on kohe-kohe lahti. Isiklikult arvasin et see on samma kanti typega või sutsu parem. Esialgu ei oska miskit kosta. Põmst ka t62a on paberist kerega. Need meediumid on kõik imho paberist. See type tundub ehk parem kuna tal on vastas nõrgemad tierid pidevalt.
Igastahes typet mul pole et võrrelda saaks aga eks näis mida see 34-2 teeb. Homme vast on käes

Aga mälu järgi on sellel 34-2 soomus parem kerel. Põmst on tal suht samma kanti soomus kui t10 t62a -l, 70mm vs. 102, kuppel on sutsu õhem.

Kui nüüd soomusest yldiselt rääkida siis pole sellel soomusel suht tähtsust sest nagunii lasevad kõik kõgist läbi, kui mitte regular- siis goldammoga. Point ongi sellest et tuleb sutsu rohkem dämmi teha kui vastane ja meeskond peaks võitma. Mõnest sendist soomusest olulisem võib olla mootori võimsus et saada peale lasku jeehhat tõmmata nurga taha ilma lasku sisse saamata ja ongi edu sees.

Ja kuna kere on kindlasti neil erinev sutsu siis sama kere paigutus mis typel ei pruugi toimida hiinlase peal ja vastupidi. Ise olin ka omal ajal väga hädas type vastu mängimisel, imho on see type liiga suure eelisega premm. Ma ei tea teist premmi keda nii kehv on maha võtta. Viimasel ajal seda typet nagu pole ette juhtund väga tihti, suht harv nähtus miskipärast viimasel ajal icon_rolleyes.gif

viimati muutis kr6ll 12.06.2013 23:07:34, muudetud 2 korda
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 22:59:46 vasta tsitaadiga

See Type 34-2 peaks kasutama 100 mm 59-100T toru, mis on WZ-131 viimane toru ehk siis sama hea.
Keegi EES ütles, et see pidi umbes sama olema mis on Type59'sal. Ei oska võrrelda, aga torul pole viga midagi.

Mul endal on T-34-1 ja T-34-2 vaja ainult torn ja lindid teha, kuigi mul pole isegi neid tanke veel lahti.
Kohe ruttu saab hea tanki kui vabakasutusega teha torn ära.

IS2 on nagu IS ja 110 on IS3 ja veel hullema esiotsaga. Seda annab eest lasta.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 23:17:37 vasta tsitaadiga

T-34-2 viimane toru on siga aeglane. Ise kasutan seda eelviimast toru, mis võrdväärne type-59 toruga. Eks ma ise arvan sama, et viskab kõrgemate tieridega rohkem kokku, aga olen vastakuti olnud mitmeid kordi type-59-ga ja ikka suht tülikas, kuna tavamoon tihti läheb põrkesse ja oli ka olukord, kus type-59 tuli ikka julmalt peale mulle, nagu ei kardakski. Ei ütleks, et kehvake olen aga ju vaja rohkem mängida, ikkagi 34 lahingut alles tehtud ja hävitatud 33. Meeste skill/perks on 3 peal ja 8% veel, et neljas lahti teha. Vaja veel mootor viimane saada, siis ehk muutub asi veel.
Ei tea miks nii palju negatiivselt T-34-2-st, aga kuidagi tundub liiga nõrk t-8 kohta. Ehk liiga vara virisen tõesti icon_smile.gif

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.06.2013 23:26:01 vasta tsitaadiga

Igas tanki puus on paar nõmedat tanki. Mängid läbi, saad edasi ja parema tanki.
Mul endal on koguaeg sedasi, et alguses on tank hästi ebameeldiv, aga mingi hetk saab temaga mäng selgemaks ja hakkavad tulemused tulema.
Mõni tank tuleb kuudeks rahule jätta, teinekord võtad ta uuesti ette ja niuhti mängid läbi.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 23:37:07 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Igas tanki puus on paar nõmedat tanki. Mängid läbi, saad edasi ja parema tanki.
Mul endal on koguaeg sedasi, et alguses on tank hästi ebameeldiv, aga mingi hetk saab temaga mäng selgemaks ja hakkavad tulemused tulema.
Mõni tank tuleb kuudeks rahule jätta, teinekord võtad ta uuesti ette ja niuhti mängid läbi.

Täiesti nõus, aga ameeriklaste T21 oleksin küll hea meelega vahele jätnud icon_biggrin.gif

Ise mõtlesin lähiajal prantslaste kiirtanke aretama hakata, kuna t10 batchat on vägev putukas, aga räägitakse jällegi, et 9t lorraine40t pidi väga vaevaline olema

Ladvik
HV vaatleja

sõnum 12.06.2013 23:56:50 vasta tsitaadiga

Tegin E50M-ga päeva boonust.
I mäng
Spoiler Spoiler Spoiler

II mäng
Spoiler Spoiler Spoiler

III mäng - Nüüd kui endal kehvasti läheb, siis tuleb muidugi võit. Platooni kaaslasel läks vähemalt hästi, võttis T95 1200 hp pealt maha.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2013 00:00:34 vasta tsitaadiga

to:ladvik nii on tavaliselt alati icon_smile.gif täitsa kahju sinust.
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 13.06.2013 02:19:10 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kes siin Lorraine-i tegi maha ja pani põlema ja mis kõik aga olles just lõpetanud selle grindi, siis võin öelda, et väga norm tank. Lihtsalt peab arvestama, et sul pole armorit ja arty võib one-shoti lasta. Muidu kui oskad mängida, pole hullu midagi. Kui meeskond natuke matsu jagab, siis saab teha meeletult dmg-d. Isiklik rekord oli 6357 ühe lahingu jooksul. Enamasti soolot sõites jäi tanki keskmine dmg 1848 ja wr 60%.

Nüüd vaja umbes 20milli kokku ajada mingi valemiga, et kõik tankid välja osta. icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.06.2013 02:46:54 vasta tsitaadiga

tuleb harjuda, sain leole A mootori peale, mäest alla sain kiiruseks kas 74 või oli 75 km/h.
kui on mõni hevi kõrval, siis saab tegelikult päris hästi pommitada. hevitaha peitu.
mootor annab kõvasti juurde talle elu. tegelikult hiinakatega on sama, algne mootor on hea, aga see viimane on ikka natuke parem.
kohe ei saa ehk aru, aga mingil hetkel tunnetab kiirendust.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.06.2013 05:44:07 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
Ma ei tea, kes siin Lorraine-i tegi maha ja pani põlema ja mis kõik aga olles just lõpetanud selle grindi, siis võin öelda, et väga norm tank. Lihtsalt peab arvestama, et sul pole armorit ja arty võib one-shoti lasta. Muidu kui oskad mängida, pole hullu midagi. Kui meeskond natuke matsu jagab, siis saab teha meeletult dmg-d. Isiklik rekord oli 6357 ühe lahingu jooksul. Enamasti soolot sõites jäi tanki keskmine dmg 1848 ja wr 60%.

Nüüd vaja umbes 20milli kokku ajada mingi valemiga, et kõik tankid välja osta. icon_lol.gif

mina see olin ja paneks siiamaani icon_razz.gif
medikatel pole kellelgi armorit. Normist tankist on asi kaugel, imho icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.06.2013 11:53:01 vasta tsitaadiga

Ladvik kirjutas:
Tegin E50M-ga päeva boonust.
I mäng
Spoiler Spoiler Spoiler

II mäng
Spoiler Spoiler Spoiler

III mäng - Nüüd kui endal kehvasti läheb, siis tuleb muidugi võit. Platooni kaaslasel läks vähemalt hästi, võttis T95 1200 hp pealt maha.
Spoiler Spoiler Spoiler

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif Ei mäletagi, millal viimati nägin mediumiga üle 6K tehtud dämmi, ja sul siin 2 mängu järjest.

EES, ärge istuge pöial perses, see mees on vaja ära recruitida icon_wink.gif

viimati muutis erick 13.06.2013 11:53:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 13.06.2013 11:53:15 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
medikatel pole kellelgi armorit. Normist tankist on asi kaugel, imho icon_smile.gif

T-54, T62-A? icon_eek.gif
Kommentaarid: 376 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 317
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.06.2013 12:05:57 vasta tsitaadiga

No ja kus neil see armor on? Ainult kuppel on norm aga kes sulle sinna kupli ikka laseb kui kere nähtaval on?
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 13.06.2013 12:14:04 vasta tsitaadiga

Um, med tank oma olemuselt juba ei saa ju tervenisti hästi soomustatud olla, vastasel juhul poleks ta ju med tank enam vaid Maus icon_lol.gif

viimati muutis Terror 13.06.2013 12:21:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 13.06.2013 12:16:10 vasta tsitaadiga

E-50 soomus on ka täiesti arvestatav kui õigesti nurgata, küll aga ei maksa ainult sellele lootma jääda.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 13.06.2013 13:42:00 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
No ja kus neil see armor on? Ainult kuppel on norm aga kes sulle sinna kupli ikka laseb kui kere nähtaval on?

Ma saan aru et Batchatil pole armorit, kuid T-62A on ikka randomis vägagi normaalse armoriga icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 376 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 317
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.06.2013 15:24:13 vasta tsitaadiga

Tahate hea esisoomusega mediumit, siis oodake see loom ära:

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.06.2013 16:02:32 vasta tsitaadiga

Ei ma ei kurda soomuse yle, lihtsalt see lorraine oli niskene sara ja kolakas et sellisel peaks soomust vähemalt pool meetrit igal pool olema siis vast kannataks mängida tollega icon_razz.gif
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 13.06.2013 17:35:21 vasta tsitaadiga

Ei ole sara. Lorraine pole lihtsalt T-54 millega sa saad dogfightida. Lorraine on spetsiifiline tank ja oskaja mängija käes on väga valus pill.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.06.2013 19:57:11 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
Ei ole sara. Lorraine pole lihtsalt T-54 millega sa saad dogfightida. Lorraine on spetsiifiline tank ja oskaja mängija käes on väga valus pill.

selge on see et mõnele sellega vast meeldib sõita aga mulle see kolakas vabsee ei istunud. Ega see batchat ka mu lemmiktank pole. Mulle ei meeldi autoloaderid just selle pika laadimise pärast. Suht spetsiifiline asi on, rohkem ryhma teema. t62a -ga meeldib rohkem, sellega kannatab yksi ka ringi hulkuda.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 13.06.2013 21:23:42 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:

Lorr on ja jääb saraks. Arty'ga mängides üritan ta alati esimesena ära koristada... Tavaliselt ühest lasusust piisab , et teda enam ei oleks.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 13.06.2013 22:13:10 vasta tsitaadiga

Tõsi, kui sa mängid lorrainega nagu iga teise T9 mediumiga, võib tunduda ta nagu täiesti mõttetu tank. Ja inimesed mängivadki teda nagu iga teist T9 tanki, sellepärast tehakse teda maha.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.06.2013 23:51:02 vasta tsitaadiga

1 vs.1 saab lorr iga t9 -a käest nii haledalt sisse et vähe pole. Ta on ainult siis hea tank kui su meeskond on teisest kõvasti yle ja sa saad rahulikult teiste varjus oma magasini tyhjaks lasta ja peitu tagasi minna
Ma usun et t8 medikaga sama teema, pole 9 -t vajagi

aga muidu lõpetasin just hiinlase tier 7 t34-1 grindi. Vist mingi 130 lahingut sai tehtud sellega. Suht harju keskmine asi, kannatab sõita. Vist isegi yks parimaid winratesi jäi tolle kontosse, 57%. Eks siis vaatab mis loom see t34-2 on. Yhe lahingu tegin ja võitsin tolle. Vaja roomikud ja uus torn saada ja siis paremad torud, siis vast lõbusam. Hetkel ei oska veel järeldusi teha aga kannatab sõita vast küll
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 14.06.2013 00:04:21 vasta tsitaadiga

1 vs 1 saab iga T8 tank lorraine käest luuki. Miks? Sest magasin on 1600 dmg-d. Sama teema on T9 med. Kui täiesti ära ei lase, siis pärast lorraineiga kohtumist on T9 med paras invaliid ja kõigile 1shot. Enamasti on isegi siemkabottitega võimalik lahingus teha 2k dmg-d.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.06.2013 05:40:35 vasta tsitaadiga

lorrainele paned paar esimest lasku killuga ja ta ei lase tykk aega muhvigi. Muidugi ei tohi lasta teda salve ära lasta enda vastu. 1vs1 ei pea ma seda silmas et sa vahid tollega tõtt ja seisad nagu tolvan ja lased tal paugutada.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 14.06.2013 07:24:54 vasta tsitaadiga

Minuarust ka täiesti pabrerist tank lorr. Ei saa aru mis oskaja käes ssee imelik tank nüüd mingi imerelv on. Mõnel lihtsalt joppab sellega . Oskaja käes on iga tank ohtlik, aga lorri ei karda küll, isegi klassi võrra madalamaga peale lennata
Launger
Kreisi kasutaja

sõnum 14.06.2013 09:17:12 vasta tsitaadiga

Huvitav, et te pole veel juttu teinud hiina (medium) tankide gun depressionist mis on teistest samalaadesetest tankidest lihtsalt kordades väiksem.
Muust otsast on hiina tankid väga head, kiired ja teravad jne aga üle küngaste hui annab lasta

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.06.2013 10:19:54 vasta tsitaadiga

Ju siis paljud hiinakat ei tee. Mind see eriti ei häiri, on nagu on ega teda minu nurina peale paremaks ei tehta
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.06.2013 11:15:47 vasta tsitaadiga

HEga kaks lasku ja batchat on tavaliselt kohe nina norus. Lorr ja AMXid samamoodi. Kui tavamoonaga lasta, siis nad võidavad, aga HE kulutab paranduskomplektid ära ja siis on tal väga raske.
Pehmeid medikaid alati He'ga lasta, dämmi ei tee, aga ega tema ka enam ei võitle.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.