Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Windows Phone üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 159, 160, 161  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 13.05.2013 20:57:21 vasta tsitaadiga

renee1999 kirjutas:
Kas kellelgi siinsetest inimestest on kogemusi Samsung Ativ S-ga? Jäi silma hinna ja näitajate poolest, kuid Eestis sellest telefonist eriti ei räägita.

Midagi paha ei öelda:

link
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
renee1999
HV vaatleja

sõnum 13.05.2013 21:03:48 vasta tsitaadiga

bjaka kirjutas:
renee1999 kirjutas:
Kas kellelgi siinsetest inimestest on kogemusi Samsung Ativ S-ga? Jäi silma hinna ja näitajate poolest, kuid Eestis sellest telefonist eriti ei räägita.

Midagi paha ei öelda:

link

Neid olen ma ka näinud, kuid huvitav ongi, miks Eestis keegi sellest telefonist ei räägi.
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 13.05.2013 21:45:06 vasta tsitaadiga

renee1999 kirjutas:
bjaka kirjutas:
renee1999 kirjutas:

Midagi paha ei öelda:

link

Neid olen ma ka näinud, kuid huvitav ongi, miks Eestis keegi sellest telefonist ei räägi.

Oletan, et pole eriti wp8 fänne eestimaal. Ja kui ongi, siis lumia usku. Ise kaalusin ka selle ostu.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 14.05.2013 12:21:09 vasta tsitaadiga

Ilmselt keegi ei oska otsidagi Samsungilt windowsi, põhilised on ju Nokia ning HTC
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Xender
Kreisi kasutaja

sõnum 14.05.2013 15:34:25 vasta tsitaadiga

Tegemist on enam vähem S3 mis on Windows phone 8 jaoks kohandatud, arvestades, et Lumia 920 eest küsitakse 100 euri rohkem, siis võiks isegi vaadata. Best bang for buck WP8 telefon mida siinkandis müüakse on HTC8S ja seda isegi siis kui võtta Androidiga asjad ka arvesse.

Keegi rääkis siin S4-ljast, sain ka seda 2 nädalat just näpitud. Üldiselt on tegemist sellise imeliku telefoniga - telefonina liiga suur ja ebamugav, samuti kallis (telefone ikka kaotatakse ja varastatakse ), tabletina jälle liiga väike. Selle raha eest saab endale korraliku nutitelefoni ( kas või see sama HTC8S ja ) ja korraliku kaasaskantava tableti ( Nexus 7 näiteks ) ja kokku läheb kusagil 420 euro ( S4 on minimaalselt 600 eurot ). Heade piltide tegemiseks saab ülejäänud 180 euro eest osta ka täitsa korraliku fotoaparaadi mis teeb way paremaid pilte kui S4.

Ainukesed tööd mille jaoks on telefon sobiv - rääkimine ja mailide vaatamine ning vahel neile paari lausega vastamine. Suuremad ärilahendused nagu näiteks ( Microsoft Exchange ) on ka enam vähem kõigis nutikates hallatavad. Ülejäänud asjade jaoks on kas tablet või sülearvuti ( kuigi jah, mul kunagi üks töökaaslane kirjutas ka oma iphone-is A4 mõõtu kirju samal ajal istudes kontoris täitsa töötava arvuti taga ).

S4 moodi asi oleks mul ainult juhul kui ma peaks kusagil tänaval pidevas liikumises pidevalt koostama mingeid dokumente vms.

Keegi võiks muidugi välja tuua, mis "tööd" ta telefoniga teeb, reaalsete näidete baasil
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2013 12:00:22 vasta tsitaadiga

Minu jaoks on telefoni funktsionaalsuses peale helistamine oluline ka kõikide andmete sünkroniseerimine - kontaktid, kalendrid ja e-post. Kuna kasutan Google Apps organisatsioonikontot, siis olen suutnud oma Samsung Ativ PC Pro, Huawei Ascend W1 ja SE Xperia Mini Pro kenasti ühilduma panna. Arvutis kasutan MS Office 2013 Outlook-i ja telefonides sisseehitatud sünkroniseerimisrakendusi. Üldises pildis olen olukorraga vägagi rahul ja sünkroniseerimine toimib vägagi edukalt, kuigi asjade töölesaamiseks tuli mõningal määral vaeva näha. Nimelt on Outlook 2013 nii uus versioon, et Google Apps Sync praegune versioon väga hästi ühilduda ei tahtnud. Mõningase majandamise kaudu sain asja siiski tööle.

Huawei kiituseks võin öelda kõige kõvema argumendina akut. Aku kestab 3-4 reaalset päeva, mis on tänapäevaste nutitelefonide maastikul ikka väga kõva sõna.

Sünkroniseerimisel on WP 8 puhul ainukeseks väga veidraks miinuseks see, et Outlookiga sünkroniseerimise võimalust ei ole, vaid selleks tahetaks kasutada Hotmaili teenust ja e-posti teenust, mida ei ole omakorda võimalik Outlook-iga sünkroniseerida. Õnneks on mul Google Apps ja selle kaudu saab kõik asjad teha.

linni
HV kasutaja

sõnum 17.05.2013 17:40:35 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:

Sünkroniseerimisel on WP 8 puhul ainukeseks väga veidraks miinuseks see, et Outlookiga sünkroniseerimise võimalust ei ole, vaid selleks tahetaks kasutada Hotmaili teenust ja e-posti teenust, mida ei ole omakorda võimalik Outlook-iga sünkroniseerida.

Tegelikult on, aga tuleb veidi vaeva näha. Kõigepealt installid Outlook Hotmail Connectori, seejärel vahetad Outlooki native kalendri Hotmaili oma vastu. Kontaktidega on endiselt lood kehvad, aga vähemalt kalendri saab tööle.
Kummaline samm, et isegi enda kontserniseseid tooteid ei suudeta out of box ühilduma panna.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 17.05.2013 20:05:40 vasta tsitaadiga

Ja Thunderbird ning GMail ja Google Calendar toimivad koostöös laitmatult. thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 21.05.2013 21:12:28 vasta tsitaadiga

Kas WP7 on mõnda normaalset offline maps rakendust Sõelale jäid mapcache ja offline maps aga viimasel pole triali versiooni ja esimene ei avaldanud eriti muljet.
Tegemist HTC-ga.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
kalle90
HV vaatleja

sõnum 25.05.2013 08:49:34 vasta tsitaadiga

Windows telefonidele tean vaid Nokia offline mapi aplikatsioone. Loomulikult peaks raha eest saama ka TomTom jne. Praegu üritan custom rom-i konstrueerida, et Nokia Maps oma HTC telefoni installida.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 31.05.2013 13:59:01 vasta tsitaadiga

Täna öösel EMT öö-poes Huawei Ascend W1 129€ ja väga sarnaste andmetega HTC 8S 199€
Päris head hinnad mõlemad. EMT
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 04.06.2013 12:43:40 vasta tsitaadiga

Vahetasin Lumia 610 välja oma lohakuse tõttu ja võtsin asemele Lumia 620ne. Suurepärane telefon võrreldes eelmisega. toimetab väga kiiresti jne icon_cool.gif

aga ega keegi ei oska öelda, kust Eestist saaks nahkaaned klapiga osta + kaitsekile? soovitavalt trukiga magnetid keeravad kõlarid perse :S
tagasi üles
Repo
HV kasutaja

sõnum 07.06.2013 14:18:08 vasta tsitaadiga

Soomes esikohal Windows Phone
http://www.marketvisio.fi/fi/ajankohtaista/uutiset-marketvisio/1703-windows-phone-noussut-suomen-johtavaksi-lypuhelinalustaksi
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
NNk2
Kreisi kasutaja

sõnum 09.06.2013 13:11:22 vasta tsitaadiga

Lekkinud uue build'i screenshotid. Kinnitatud ei ole, aga tundub suht usutav.
http://www.wpcentral.com/leaked-screenshots-windows-phone-developer-build-show-notification-center-and-more
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 172
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 11.06.2013 18:20:03 vasta tsitaadiga

Mis kuradi jama see mu WP-ga (HTC 8S) on... Ühtki heli kõlarist enam ei tule (sh siis ka telefonihelinat jne), ühendades klapid, siis klappidest küll tuleb. Heli sätetest midagi muutnud pole, muidugi on volüüm ka peal, mitte hääletu reziimis icon_biggrin.gif
Ka mitte telefoni restart ei aitanud.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 11.06.2013 19:59:45 vasta tsitaadiga

Siim159, factory reset ja kui ei aita, siis garantiilaks. Kõlar vigane.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 11.06.2013 20:32:54 vasta tsitaadiga

Nujah, eks ma teen siis reseti ära... Kahju küll, et palju läheb kaotsi, kuid siis asi kindel. Isegi kardan, et ehk kõlar pekkis ja nüüd peab veel garantiiga ka möllama ning ootama :S

//Märkasin, et telefoni ekraani terve paremas servas ülevalt alla on mingeid imepisikesi värvilisi täpikesi täis... Ekraan ka kohe otsa vigane nüüd? Kurat, on telefon. Nüüd aga meeldiv garantiiga jamama hakata ja ehkmpeab ootama ei tea kaua.

//Igatahes, sai reset tehtud ja ikka kõlar ei tööta.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 11.06.2013 20:48:11 vasta tsitaadiga

Siim159, kukkunud pole telefon? Läheks nagu katkise ekraani ülaosa ja kõlariga kokku icon_smile.gif
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 11.06.2013 20:54:39 vasta tsitaadiga

Ei tule küll hetkel pähe, et ta millalgi maha kukkunud oleks.

Märkasin neid täpikesi resetimisel, kus seadeid vms pandi paika ja seal mustal taustal nägin neid, kuid kui nüüd reset tehtud, siis enam neid ei näe... Imelik, oli reseti mingi illustratsioon seal või? icon_biggrin.gif Ei tundunud küll seda olevat nagu.
tagasi üles
Mihkel^^
HV kasutaja
Mihkel^^

sõnum 12.06.2013 00:22:45 vasta tsitaadiga

ostsin omale Huawei Ascend W1, siiamaani olen rahul, selle raha eest telefoni hirmsalt, ja windows teeb selle üpris heaks, kuna ma mänge ja muud jama niikuinii ei taha, siis sobib hästi see mulle. kahju, et hotspoti ei saa teha ainult
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
NNk2
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2013 01:14:52 vasta tsitaadiga

Mihkel^^, kas firmware uuendust ei paku? Kui pakub, siis peale seda factory reset, ja peaks wifi jagamine ilmuma. Vähemalt google väidab nii.
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 172
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 12.06.2013 10:20:31 vasta tsitaadiga

Täna viisin garantiisse ära. Ja kui nad nüüd vedeliku- või põrutuskahjustuse süüks toovad, siis mina küll nii asja ei jäta... Juba praegu garantisse viies hakasid seda pärima ning ehk ikka juhtunud seda mul. Niigi palju seda netiavarustes EMT kohta lugenud.
tagasi üles
Mihkel^^
HV kasutaja
Mihkel^^

sõnum 12.06.2013 11:59:02 vasta tsitaadiga

NNk2, tänud, mingipäev proovin ära kui aega leian
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 12.06.2013 12:10:22 vasta tsitaadiga

linni kirjutas:
Rasmus kirjutas:

Sünkroniseerimisel on WP 8 puhul ainukeseks väga veidraks miinuseks see, et Outlookiga sünkroniseerimise võimalust ei ole, vaid selleks tahetaks kasutada Hotmaili teenust ja e-posti teenust, mida ei ole omakorda võimalik Outlook-iga sünkroniseerida.

Tegelikult on, aga tuleb veidi vaeva näha. Kõigepealt installid Outlook Hotmail Connectori, seejärel vahetad Outlooki native kalendri Hotmaili oma vastu. Kontaktidega on endiselt lood kehvad, aga vähemalt kalendri saab tööle.
Kummaline samm, et isegi enda kontserniseseid tooteid ei suudeta out of box ühilduma panna.

Ma juba mõtlesin, et ise oskamatu ja ei saa hakkama selle outlooki ja outlooki sünkimisega.

Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 12.06.2013 18:21:48 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on veel sellist jama, et nagu topeltkutsung oleks helistades? üks on selline pehmem ja teine selline valjem... eniveis varem seda ei olnud aga täna kutsumis aeg panin kõlarit valjemaks kuna müra oli suur taustal ja siis tekkis see... eelmise WP telefoniga oli sama asi aga ei mäleta kuna ja millest seee tuli
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Windows Phone üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 159, 160, 161  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.