Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
11.06.2013 14:42:30
Euroopa muuseumide aardeid saab vaadata iPadist |
|
|
link :: TARTU ÜLIKOOL
TARTU ÜLIKOOL Pressiteade 11. juuni 2013 - Uus Euroopa kultuuri- ja teadusvaramuid tutvustav iPadi rakendus Europeana Open Culture sisaldab lisaks tuntud muuseumide kollektsioonidele ka 17 000 Tartu ülikooli loodusmuuseumi ja geoloogiamuuseumi kogus hoitava säiliku fotosid Eesti liblikatest, loomadest ning kivimitest.
Tartus on töö muuseumi kogudes leiduvate varade ülespildistamiseks käinud mitme aasta jooksul. Muuseum oli osaline europrojektis, mille eesmärk on muuseumide kogude avalikkusele kättesaadavaks tegemine. „Seal on fotosid seene viljakehadest, nõela otsa torgatud putukatest ja kiviminäidiseid,” ütles Tartu ülikooli loodusmuuseumi direktor Urmas Kõljalg.
Kui kogudes on ühikuid üle miljoni, siis praegu avalikustatu puudutab väärtuslikumat ja haruldasemat osa. „Aasta lõpuks tahame teha kättesaadavaks vähemalt poole rohkem, kui seal praegu on,“ lisas Kõljalg. Rakenduse 350 000 foto hulgas on näiteid Edinburghi kuningliku botaanikaia kollektsioonidest, Portugali arheoloogiamuuseumist ja Poola rahvusraamatukogust, riikide valik ulatub Bulgaariast Hispaaniani.
Fotod on jagatud viide alajaotusse: kaardid ja plaanid, fotod, kunst ja mineviku- ning loodusaarded. Võimalik on otsida märksõnu, kommenteerida pilte ja vaadata piltidega seotud infot ning internetilehekülgi.
Rakendus on iTunesist alla laetav tasuta, operatsioonisüsteem peab olema iOS 5.0 või uuem.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
11.06.2013 17:08:00
|
|
|
kas tõesti ipda-e on ringluses rohkem kui muid androit tablette, et kõike vaja alguses ios peale teha ?
samas see asi jätab mind täiesti külmaks kuid ei meeldi see, et neid igasugu programme kõige kõige kallimale seadmele tehtakse kõigepealt.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
11.06.2013 18:48:41
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
kas tõesti ipda-e on ringluses rohkem kui muid androit tablette, et kõike vaja alguses ios peale teha ?
samas see asi jätab mind täiesti külmaks kuid ei meeldi see, et neid igasugu programme kõige kõige kallimale seadmele tehtakse kõigepealt. |
Ülearu kalli seadme ostjad jaksavad ka samas stiilis nende appide eest maksta
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
11.06.2013 18:59:39
|
|
|
iOS peale on väga lihtne arendada kuna on vähe erinevaid mudeleid, resosid, op.süsi versioone. Võta kõrvale Android - 240x320... 1920x1080, 1,6... 4,2 pluss mustmiljon erinevat seadet. Muidugi võiks olla op.süsist sõltumatu versioon aga samas tuleb nentida, et korralikult tehtud ja optimeeritud app'id on mõnusamad kasutada.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
11.06.2013 20:22:58
|
|
|
Vanasti oli jah suhteliselt keeruline arendada androidile appe.
Nüüd on asi mugavaks ja lihtsaks tehtud. On vaja ainult oskust ja teadmist. (erinevad resod/tollid ei oma nüüd erilist tähtsust arenduse seisukohalt)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
12.06.2013 10:12:36
|
|
|
Tehku korralik HTML5 leht, mida on võimalik iga tabletiga vaadata.
Siis ma oleks impressed. Praegu mitte.
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
12.06.2013 10:50:30
|
|
|
Mnator kirjutas: |
samas see asi jätab mind täiesti külmaks kuid ei meeldi see, et neid igasugu programme kõige kõige kallimale seadmele tehtakse kõigepealt. |
Ülearu kalli seadme ostjad jaksavad ka samas stiilis nende appide eest maksta  |
Androidi mehed tunnevad, et nende süsteem poelgi maailmas ülim?
See on täiesti tasuta app muuseas. Rääkides hindadest, siis ma ei ütleks, et stores on kordi kallimad hinnad kui marketis.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
12.06.2013 12:41:59
|
|
|
rocki kirjutas: |
Androidi mehed tunnevad, et nende süsteem poelgi maailmas ülim?  |
OT: Kas just ülim aga market share on kuskil 75% (ios 17%)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
12.06.2013 13:12:02
|
|
|
|
Ma ei pea ennast androidi meheks kuna olen omand ja kasutand aint üht androidi seadet milleks on mu telefon viimased 2 aastat ja ei oma suuremat kogemust muudest op süsteemidest.
ja tõesti selliseid appe võiks teha pigem netti leheküljele kui eraldi appiks et sellest oleks kasu tervele 100% inimkonnast mitte ainult see 17% kes kasutavad seadet mis on sõnaotseses mõttes mitte kasutaja sõbralik seade mis pealegi maksab liiga suurt hinda ka veel
mul ei ole vahet mis op süsteemi mingi seade jooksutab niikaua kui seadet on mugav kasutada ja seadmele ühendada asju mis ei ole ainult ühe toote jaoks ehitatud ja selletõttu maksavad ka topelt hinda
pealegi iga OS uuendus muudab su vana seadme aeglasemaks et sa uue seadme neilt ostaksid ja kui sa oma seadet ei uuenda siis sa enamus appe kasutada ei saa ja su seade muutub mõttetuks
ipad-el on liiga palju igasugu miinuseid et selle seadme eest sellist raha välja käia kui nad selle eest küsivad
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
12.06.2013 17:41:22
|
|
|
|
Ma ei pea ennast androidi meheks kuna olen omand ja kasutand aint üht androidi seadet milleks on mu telefon viimased 2 aastat ja ei oma suuremat kogemust muudest op süsteemidest.
ja tõesti selliseid appe võiks teha pigem netti leheküljele kui eraldi appiks et sellest oleks kasu tervele 100% inimkonnast mitte ainult see 17% kes kasutavad seadet mis on sõnaotseses mõttes mitte kasutaja sõbralik seade mis pealegi maksab liiga suurt hinda ka veel
mul ei ole vahet mis op süsteemi mingi seade jooksutab niikaua kui seadet on mugav kasutada ja seadmele ühendada asju mis ei ole ainult ühe toote jaoks ehitatud ja selletõttu maksavad ka topelt hinda
pealegi iga OS uuendus muudab su vana seadme aeglasemaks et sa uue seadme neilt ostaksid ja kui sa oma seadet ei uuenda siis sa enamus appe kasutada ei saa ja su seade muutub mõttetuks
ipad-el on liiga palju igasugu miinuseid et selle seadme eest sellist raha välja käia kui nad selle eest küsivad |
Minu andmetel maksavad samsungi ja apple tabid suht samasse auku..... Ja miinused on siis Apple puhul need et rohkem appe pakutakse? Või hoopis see et ka peale 2 kuud saab tahvlit kasutada normaalselt? Ei saa aru? Ehk palun seletad?
Ma ei ole täheldanud nii iPadi kui ka iPhone juures seda, et olen sunnitud midagi uuendama, ja seetõttu millestki loobuma. Kõik töötab ka mudel vanemal versioonil nii nagu peab.
Aga mis iganes, kõigepealt näita mulle palun hinnakirja kus maksab iPad samaväärsest tahvlist topelthinda?
Siiamaani on muide iOsi uuendused asja vaid paremaks muutnud, mitte aeglasemaks, aga eks sina tead paremini sest sina oled ju ainult androidi kasutanud....
PS! Ma kasutan androidi ka
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
12.06.2013 18:13:12
|
|
|
Miks just samsung? näiteks(elisa e-poes):
Asus Nexus 7 - 290€
Ipad mini - 434€
2x just kallim ei ole aga 144€ küll.
Nii nagu androidi maailmas nii ka apple-l, vanemate seadmete tugi lõppeb niikuinii ja uuemat opsysi ei saa!
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
12.06.2013 18:34:37
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Asus Nexus 7 - 290€
Ipad mini - 434€
Nii nagu androidi maailmas nii ka apple-l, vanemate seadmete tugi lõppeb niikuinii ja uuemat opsysi ei saa! |
A miks just iPad mini? Natuke üle 300 saab korraliku iPadi? Samuti saab ka Mini odavamalt kui 434 aga jah eks jobskid ostavadki kõige kallima alati. Ja võrdlevad Kallimat mudelit konkurendi odavaima mudeliga ja virisevad et näe noobid nii kallis on....
Samuti on lahe vaadata postitusi "oh apple noobid ongi mõttetud vennad neil pappi sitax et neid kalleid appe osta" teemas kus on ilmselgelt tegemist tasuta appiga.....
Mõtleb ka keegi enne kui postitab või ongi kõik tegelt ka nii rumalad?
Keegi tegelt teema ka läbi luges?
Juba üle viskab see mõttetu pask mis igas Applet puudutavas teemas esile kerkib, mingi pointless android vs apple võistlus. Öelge midagi mis on vaja öelda ja ärge mölisege tühja
PS! Hea äpp on! Soovitan
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
12.06.2013 20:17:24
|
|
|
Priido kirjutas: |
tiitise kirjutas: |
Asus Nexus 7 - 290€
Ipad mini - 434€
Nii nagu androidi maailmas nii ka apple-l, vanemate seadmete tugi lõppeb niikuinii ja uuemat opsysi ei saa! |
A miks just iPad mini? Natuke üle 300 saab korraliku iPadi? Samuti saab ka Mini odavamalt kui 434 aga jah eks jobskid ostavadki kõige kallima alati. Ja võrdlevad Kallimat mudelit konkurendi odavaima mudeliga ja virisevad et näe noobid nii kallis on....
Samuti on lahe vaadata postitusi "oh apple noobid ongi mõttetud vennad neil pappi sitax et neid kalleid appe osta" teemas kus on ilmselgelt tegemist tasuta appiga.....
Juba üle viskab see mõttetu piix mis igas Applet puudutavas teemas esile kerkib, mingi pointless android vs apple võistlus. Öelge midagi mis on vaja öelda ja ärge mölisege tühja
PS! Hea äpp on! Soovitan |
Millisest poest saab korraliku uue iPadi 300 € ?
Paluks viidet !
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
12.06.2013 21:07:18
|
|
|
Priido kirjutas: |
Juba üle viskab see mõttetu piix mis igas Applet puudutavas teemas esile kerkib, mingi pointless android vs apple võistlus. Öelge midagi mis on vaja öelda ja ärge mölisege tühja
PS! Hea äpp on! Soovitan |
Valan natuke õli tulle.
Võtsin just võrdluseks võimalikult samasuguste andmetega tahvlid (ei hakanud mingeid hiinakaid siia võrdlusesse panema)
Kui sa ise oleksid ka seda teemat lugenud siis sa ei postitaks üleval olevat postitust. Milleks on vaja lahmida?
Ma nüüd lõpetan siin teemas rumalaks olemise.
(ennustus: kindlasti postitad minu või kellegi teise postitusele mingit OT ja mina ignoreerin)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
12.06.2013 23:38:40
|
|
|
Priido, Ma palun vabandust sult, et ma sind sellega nii pöörde ajasin!
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|