Vaatasin selle streami ära. Ei näe küll midagi mille üle kurta.
Graafika on tunduvalt parem kui eelmistes mängudes ja ega see polegi kõige tähtsam. Eelmised mängud (eelkõige MW ja MW2) on meeldinud just huvitava story ja actioni poolest mida kohtab tavaliselt ainult filmides.
MP ei huvita nagu varemgi aga SP tundub olevat jällegi huvitav (niipalju kui 2 leveli gameplay järgi hinnangut anda saab) ning ilus graafika on ainult lisaks.
Ning kalad ja üldse veealune level oli hästi tehtud ja nägi ilus välja, see nüüd küll pole koht mille üle viriseda.
Vaatasin selle streami ära. Ei näe küll midagi mille üle kurta.
Graafika on tunduvalt parem kui eelmistes mängudes ja ega see polegi kõige tähtsam. Eelmised mängud (eelkõige MW ja MW2) on meeldinud just huvitava story ja actioni poolest mida kohtab tavaliselt ainult filmides.
MP ei huvita nagu varemgi aga SP tundub olevat jällegi huvitav (niipalju kui 2 leveli gameplay järgi hinnangut anda saab) ning ilus graafika on ainult lisaks.
Ning kalad ja üldse veealune level oli hästi tehtud ja nägi ilus välja, see nüüd küll pole koht mille üle viriseda.
See kõik on väga tore, kui sa mängid mänge, et filmi vaadata.
Mängul saab olla hea story ilma, et gameplay sellepärast igav ja kuus mängu järjest identne olema peaks. Meil on piisavalt mänge, millel on väga hea story ja väga hea gameplay. Seega, hea story (mis on muidugi CoDi puhul vaieldav) ei vabanda halba gameplayd.
Mis selle koera kaasamises naeruväärne on ikkagi? Kaamera, mida reaalselt kasutatakse? Eemal käskluste andmise võimalus?
Need asjad on kõik reaalselt olemas ju. Peale Osama edukat küttimist hakati sellele aspektile ka tähelepanu pöörama.
Naeruväärne oli see, et koer oli Xboxi esitlusel müügiargument. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selle video lõpus oli päris ilusalt tehtud nagu,kuidas seda täpselt väljendada ? no nagu kinoekraan tehtud kitsamaks vms Igastahes nägi päris ilus välja... kes vaatas see nägi...
Vaatasin selle all accessi video ära ja täitsa huvitav oli küll endale meeldis... ma arvan et kindlasti tuleb jälle parem ja vägevam mäng kui eelmised cod-id ...See koeraga koht oli päris hea .. huvitav kas tangu ise andis käskluse koerale millal ta peab ründama või mis ? ma ei saanud nagu täpselt aru arvan et selle koeraga hakkab mingi teema multiplayeri osas ka ja see veealune värk oli ka päris hästi tehtud... nad võiksid multiplayrisse ka mingi veealuse kaardi sisse tuua,poleks siis pea kohal neid "linnukesi" tiirlemas
aa see koeraga missioon meenutas kangesti ka seda esimese warfare snipri missiooni seal Pripyati linnas
aga see kalju lagunemine ja kõik see värk oli päris hästi tehtud küll..loodame et mäng tuleb ka hea.
Ei ole mänginud ega ei mängi ka, kui tuleb välja...
Midagi uut oodata Call Of Duty tegijatelt pole mõtet, sest nagu nii midagi uut ei tule.
See mida mina olen näinud videotest, kõik nö uus kraam on pärit teistest mängudest: ei midagi innovaatilist.
Seal ei ole mitte midagi praegu, mis tõstaks CoD:Ghosti esile teistest mängudest. _________________ Wannapreneur - Front-End Wizard
See pole tavaline koer. Murrab inimesi ~2 sekundiga, hüppab läbi akende(klaas ja aknaraam on kui õhk tema jaoks) ja loomulikult, kui juba uks ette jääb, siis see plahvatab sajaks tükiks, tappes kõik vastased, kes ette jäävad. See on reaalne Navy SEAL koer. True story. Infinity Ward ja EA topeltgarantii, poisid!
See pole tavaline koer. Murrab inimesi ~2 sekundiga, hüppab läbi akende(klaas ja aknaraam on kui õhk tema jaoks) ja loomulikult, kui juba uks ette jääb, siis see plahvatab sajaks tükiks, tappes kõik vastased, kes ette jäävad. See on reaalne Navy SEAL koer. True story. Infinity Ward ja EA topeltgarantii, poisid!
Amm mis see EA siia puutub ? Arvan, et mõtlesid Activisioni ikka
Amm mis see EA siia puutub ? Arvan, et mõtlesid Activisioni ikka
Imelik, see pole esimene kord, kus inimesed arvavad, et EA on CoDi publisher
Imelik, see pole esimene kord, kus inimesed arvavad, et EA on CoDi publisher
Eks see ka tuntud ole, et EA annab p*ska välja. Ei taha isegi rääkida FIFA serveritest ja mängust üldiselt, või Battlefieldi serveritest on release day. EA vist siin paar aastat juba olnud ju Ameerika halvimaks firmaks. (E: Valitud halvimaks, ei tähenda, et ilmtingimata ka on.)
Tundus nagu buy jällegi. Esimest korda 3 aasta jooksul justkui tahan osta, enam ei pea ostma, sest teised ostavad.
Natukene dead contenti oli, aga contenti oli nii palju lihtsalt. Ainuüksi asjad nagu võimalus võtta kuni 11 perks, saadaval olid 20 new killstreaks ning strike package'd on tagasi Modern Warfare 3'st. Pärast vaatamist, pikemat mõtlemist ja analüüsi ei suutnud ikka välja mõelda, mis on mis.
Ühe õige ennustuse tegin küll: Return pick10 süsteemile ning osaliselt oli ka ettenähtav see, et Competitive Call of Duty supportimist jätkatakse.
Tundus täiesti same old, same old. Trailerid olid uhked, aga kui mäng ise peale läks lives laval meeskondadega, siis polnud eelmiste aastate CODidega võrreldes mitte mingit vahet. Mis kuradi rolli mängivad sinu perkid või streakid, kui kaart on 20 ruutmeetrit suur ja sa sured (heal juhul) peale teist killi kellegi käe läbi, kes laseb su ilma sinupoolse potentsiaalse vastupanuta maha?
See snaiprite ja ründerelvade vaheline uus relvaklass tundus eriti naljakas olukorras, kus viimased kolm CODi on SMGd olnud relv number 1.
Tundus täiesti same old, same old. Trailerid olid uhked, aga kui mäng ise peale läks lives laval meeskondadega, siis polnud eelmiste aastate CODidega võrreldes mitte mingit vahet. Mis kuradi rolli mängivad sinu perkid või streakid, kui kaart on 20 ruutmeetrit suur ja sa sured (heal juhul) peale teist killi kellegi käe läbi, kes laseb su ilma sinupoolse potentsiaalse vastupanuta maha?
See snaiprite ja ründerelvade vaheline uus relvaklass tundus eriti naljakas olukorras, kus viimased kolm CODi on SMGd olnud relv number 1.
Kusjuures, mina ei ütleks, et Black Ops 1 oli SMG #1 relv. Famas ja AUG jooksid üle igast relvast, 74u võis tunduda OP, aga Famas oli ainuke relv, mida nii competitives kui ka enamustes serverites/lobbydes näha oli.
Kui sa sured nii kiirelt mapidelt, siis see on sinu poolt tehtud vigade tõttu. Ma olin võimeline elus püsima pikalt Black Ops 2's, kui keegi teine ei olnud, siis see näitab tema halba mängimisoskust, mitte seda, et map on väike. Kuigi mapid on väiksed, on viga mängijas, mitte mapis.
Kui sa sured nii kiirelt mapidelt, siis see on sinu poolt tehtud vigade tõttu. Ma olin võimeline elus püsima pikalt Black Ops 2's, kui keegi teine ei olnud, siis see näitab tema halba mängimisoskust, mitte seda, et map on väike. Kuigi mapid on väiksed, on viga mängijas, mitte mapis.
Ma ei ole nii head huumorit kaua aega lugenud. Mine tee üks kvaliteetellujäämise video Nuketownis ja siis räägime
See, et nad näitasid live üritusel audentsi huve kautstes väikest rush map-i on täiesti OK.
Kindlalt on suuremaid kah, aga "telkimise" pärast on COD MP loobunud karjamaadest, kus lamabid karjatada (erinevalt konkurendist)
Ma ei ole nii head huumorit kaua aega lugenud. Mine tee üks kvaliteetellujäämise video Nuketownis ja siis räägime
Mine browse natukene Black Ops 2 teemat, näed neid skoore küll, mida ma korraldan igapäevaselt. Su statsid ei küündi minu omadele isegi lähedale, kui sul pole mingit aega mängus, siis pole vaja kommenteerida, eks?
................. siis see näitab tema halba mängimisoskust, mitte seda, et map on väike. Kuigi mapid on väiksed, on viga mängijas, mitte mapis.
oled sa purjus?
Sa pole tõesti vist eriti mänginud Black Ops 2'te, muidu ei tuleks siia kommenteerima. Mine, mängi natukene ja ütle mulle, kes domineerib - campers or rushers.
Mine browse natukene Black Ops 2 teemat, näed neid skoore küll, mida ma korraldan igapäevaselt. Su statsid ei küündi minu omadele isegi lähedale, kui sul pole mingit aega mängus, siis pole vaja kommenteerida, eks?
Peeniseid võrdlesin ma viimati algkoolis. Aga muidu lase edasi. Täiesti huumor on lugeda telefoniputkaDMimeeste käest, kuidas kaardid on tegelikult täiesti OK suurusega.
Ma ei saa tõesti aru, ma lugesin su arvamuse täismahus läbi. Aftermath on üks neist mapidest, mida ma täielikult vihkan. See pole sobiv 6v6 jaoks, lihtsalt liiga suur on ja design imeb ka. Carrier (lennukikandja) on üks neist enamvähem mappidest, Yemeni ja Expressiga (rongijaam) sarnane lugu.
Reaalselt on head mapid Black Ops 2's olemas --- Raid on üks seeria parimatest mapidest minu arvates, samuti on Slums leidnud palju heakskiitu mängijate hulgas. Keskpärasest natukene paremad on ka Standoff ning Meltdown.
Ega kui sa Battlefieldist alustad, siis sul pole mingit mõtet reaalselt hakata isegi CODi trügima, sest mängud pole enam nii sarnased, kui nad olid BC2 ja MW2 päevil. Kuigi iga class (Sniper, LMG, SMG, AR & Shotgun) on ikka veel mängitav COD seerias, on ilmselge, kuhu seeria tüürib - fast-paced gameplay minimaalse campimisega.
E: Ning vastuseks sellele, mis mu lemmikmap on, Highrise from Modern Warfare 2.
Nitrub kirjutas:
free to play mängegi on samal tasemel või paremad kui COD
Please... ei tea, mis küll? TF2? Ei. LoL? Maybe, aga pole päris sama asi. BF:P4F? Ei. BF:Heroes? Ei. Dota 2? Sama nagu LoL - pole ju päris võrreldav.
free to play mängegi on samal tasemel või paremad kui COD
Siis pole mõtet COD-i teemaga aega raista ja mine rahuliku südamega toksi tasuta asju
MAP-id on COD-ile omased ja paraja suurusega.
Karjamaal jalutajad ja lilleõie taga snaiperid lähevad matavad oma raha mujale.
Seega kõik on õige, kui kogu FPS-i kommuun mängiks COD-i, siis kellele tehakse BF-i sugust seeriat?
Keegi ju peab EA üllitise peale ka vahtu peksma voorumis
MOH oli ja on ka lahe aga ta on pigem nišši toode, mis ei sobi ühele ega teisel aga on mängitav vahelduseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.