Sony alles tuleb oma kraamiga. Aga boxilt midagi nii vinged küll ei näinud, et nagu tahaks väga xonei. DR3 vb oleks üks nendest millepärast tasuks aga enne tahaks rohkem infi saada. See smartglassi kasutamine lõpus oli imelik. On mul seda junni ka veel vaja osta, et seda mängu mängida?? _________________ zero
Sony alles tuleb oma kraamiga. Aga boxilt midagi nii vinged küll ei näinud, et nagu tahaks väga xonei. DR3 vb oleks üks nendest millepärast tasuks aga enne tahaks rohkem infi saada. See smartglassi kasutamine lõpus oli imelik. On mul seda junni ka veel vaja osta, et seda mängu mängida??
Smartglass on programm mis töötab nutikal, tabletil jne. Totufonil ei tööta.
Ausalt öeldes oli väga hea pressikas. Häid mänge näidati, tempo oli hea ja ei näidatud mingit laste cräppi ega kinecti tantsimisi . Jah tõesti oli üks see maailma ehitamise mäng aga peaks mainima et üsna lahe tundus, igastahes parem kui see skulptuuride tegemine ja nendega tantsimine/muusika mängimine mis Sony pressikal oli kevadel.. kuigi jah, usun, et mõlemaga saan sarnaseid asju teha.
Isegi kahju oli et selliseid heli bugid olid sees paar korda, sest muu oli huvitav ja ei kurdaks millegi üle. Kui nad poleks seda eelmist pressikat pidanud, oleksid kõik praegu ilgelt vaimustuses, aga ega keegi ei unusta ära mida tookord räägiti ja mida konsool lisaks mängudele veel "teha suudab" Jama et nad praegu sellest ei rääkinud et nt lahti seletada asju, samas Microsoft lubaski et ainult mängudele keskenduvad ja nii ka tegidki, tublid.
Muideks mis kõige rohkem üllatas oli Halo video. Mul Halost täitsa kama ja pole neid eriti mänginudki, aga kui videot näidati siis vaatasin alguses.. ok, tundub et tegu Destiny'ga.. tundub norm ja puha.. ja siis järsku - Halo üllatas täiega. V-o lihtsalt ise vaatasin alguses halvasti aga tõesti ei tundnud kohe ära.
Microsoft released details of a premium "Day One" edition of the Xbox One and its E3 press conference. On the Amazon listing for the console, it's noted that, "Xbox One - Day One Console includes a limited edition controller, token code to unlock Day One achievement, premium packaging, and decal."
HDTanel, ei koti austaltõeldes mängude jagamise teema, ei koti see, et kinect peab küljes olema... Pikas plaanis ilmselt kallim Playstation Plus kallim kui Xbox Live Gold hind (4€ Gold, 5€ PS Plus). Kuid pean tunnistama, et 100€ odavam hind on magus. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
HDTanel, ei koti austaltõeldes mängude jagamise teema, ei koti see, et kinect peab küljes olema... Pikas plaanis ilmselt kallim Playstation Plus kallim kui Xbox Live Gold hind (4€ Gold, 5€ PS Plus). Kuid pean tunnistama, et 100€ odavam hind on magus.
Tõenäoliselt kui igakordne Xboxi ONE'i käivitamine vähendaks Sinu eluiga ühe kuu võrra, leikasid Sa ka sellest midagi positiivset. Paratamatu Optimist:)
Ma parem ei hakka küsimagi, miks selline meeletu poolehoid Xboxile...
kiriE, tegu on kasutajaga kes kiidab iga Microsofti teemat. Olgu see Win8, mingi Microsofti seminar, Windows Phone, Tablet või mis iganes. Alati on kõva kiidulaul taga. Tšeki ta eelnevaid poste.
viimati muutis iDemon 11.06.2013 10:40:44, muudetud 1 kord
Nja, ühe kasutatud mängu vahetad tagasi ning teenid oma 1 € kuutasu vahe jälle vähemalt aastaks tagasi...
iDemon kirjutas:
kiriE, tegu on kasutajaga kes kiidab iga Microsofti teemat. Olgu see Win8, mingi Microsofti seminar, Windows Phone, Tablet või mis iganes. Alati on kõva kiidulaul taga. Tšeki ta eelnevaid poste.
Ega ta otseselt rumalat juttu samas ei aja valdavalt, lihtsalt näitab asju teises valguses.... minu esimene mõte oli, et äkki töötab xboxi suppordis vms, aga profiili alt seda küll välja ei loe. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
HDTanel, ei koti austaltõeldes mängude jagamise teema, ei koti see, et kinect peab küljes olema... Pikas plaanis ilmselt kallim Playstation Plus kallim kui Xbox Live Gold hind (4€ Gold, 5€ PS Plus). Kuid pean tunnistama, et 100€ odavam hind on magus.
PSN + vs XLG, pole juba ammu PSN+'i kasutaja, aga minuteada on näiteks tasuta mängud vaksa võrra magusamad kui need mis hetkel boxa jaoks välja hõigati, AssCreed II ja Halo 3, kui ma ei eksi. Eks tuleb uusi ja paremaid, aga hetkeseisuga ainuüksi see tõmbaks nende kahe vahe vähemalt võrdseks.
Siim159, Aeron, ma pole kogu oma Xboxi eluea jooksul ühtegi mängu ära müünud ega kavatse seda ka nüüd teha. Samamoodi ei müünud ma ühtegi mängu ära varasematel konsoolidel mida omanud olen (va. koos konsooliga). _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PSN + vs XLG, pole juba ammu PSN+'i kasutaja, aga minuteada on näiteks tasuta mängud vaksa võrra magusamad kui need mis hetkel boxa jaoks välja hõigati, AssCreed II ja Halo 3, kui ma ei eksi. Eks tuleb uusi ja paremaid, aga hetkeseisuga ainuüksi see tõmbaks nende kahe vahe vähemalt võrdseks.
see + WoT on minu jaoks piisav incentive et XLG hankida endale. Senimaani pole viitsinud. _________________ ..||..
10.10.10, smarglassi märkasid ikka? xbox cloudiga tehtud mänge märkasid ikka?
PS: Jätan endale õiguse seisukohta muuta, pole jõudnud veel Sony pressikonverentsi vaadata. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Kui Xbox One'i tutvustust meelde tuletada, siis räägiti, kuidas saab kõike korraga teha. Vaata filmi, siis mine vaata mingit trailerit, ohh Skype kõne tuleb sisse ka veel??!! Küllap käis Xbox One'i arendamine ka nii... "Räägime disainist, kerge Halo multiplayer vahele, mu lemmik sari just algas, ups homme on E3"
Kui Xbox One'i tutvustust meelde tuletada, siis räägiti, kuidas saab kõike korraga teha. Vaata filmi, siis mine vaata mingit trailerit, ohh Skype kõne tuleb sisse ka veel??!! Küllap käis Xbox One'i arendamine ka nii... "Räägime disainist, kerge Halo multiplayer vahele, mu lemmik sari just algas, ups homme on E3"
njah.. Sony sööb end Aasias mõnusalt turgu sisse selle ajaga. Väga lühinägelik MSi poolt, aga no on aru saada et USA on põhiturg XONE jaoks. _________________ ..||..
Next Gen is PS4, Kahju muidugi aga mida sa teed kui MS soovib ikka oma poliitikat jätkata ja mitte mõelda mängijate peale. Pressikas oli nagu ta oli, lubati mitte kasutada sõna TV. Kuid kus sa sellega.
Ja veel edu D3T, no ei ole ma näinud sellist optimisti elu sees, kes muudkui kiidab MS
flake, pigem keskendutakse turgudele, kus on lootust ka "pirukast osa saada" - Jaapanis on müüginumbrid nigelad ja juba xBox360-le mitmed arendajad Jaapani versiooni mängust ei teinud, kuna see ei tasu ära. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
Uh. Yhe väljatulemata telekamängu kohta niipalju hämamist siin. See saab kindlasti minu esimeseks konsooliks _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mängude poolest oli x1 show k6vasti etem. PS4 oli igav, praktiliselt samat tüüpi mängud nagu vana generatsioon. Ja midagi silmapaistvat seal ei esinenud. Squareenixi etteaste oli 100% FAIL. Nagu t6esti midagi rohkemat ei saanud veebruarist saadik ettevalmistada, kui mingi närune ff13v trailer, mis enamusel juba totaalselt pohh. Kui kaua v6ib seda jama teha? _________________ zero
Ma arvatavasti jään veel tükiks ajaks oma x360 backlogi tühejendama.
Ja olen nõus kriitikaga MS suunas. Kuigi E3 oli üllatavalt mitte halb.
Aga ma ei mõista, kuidas kõik MS heiterid üle maailma otsustasid järsku mingi hetk xbox one osta ja nüüd hõiskavad, et ostavad parem ps4'ja. Enamust neist (ka siin foorumis) saaks ennem tripperi (kuigi hardcore gamerite jaoks peaks tripperit online poest tellima) kui võtaks tasuta xboxone.
Üldiselt on gamerid lambad. Nagu inimesed üldiselt. No used games, online check, no bc, ostmise asemel mängude rentimine jne. Ja juba kõlavad hääled, et mul on kogu aeg net taga, ei kasuta preowned mänge, bc jaoks on vana box jne. PSN muudeti tasuliseks ja lambad hõiskavad. PS+ on hea ja mulle meeldib, et Sony otsustab mida ma mängin jne.
Jalutaja, Sony ei otsusta, mida mängin.. PS+ annab mulle 40-50€ eest aastas räigelt mänge, millede hulgast valin, kas tahan midagi mängida. Lisafeature.
Enamus nende pakutud mängudest on suht ägedad
Siiani olen ostnud aint 1 tutika mängu, kõik muud on kuskilt kaltsukast leitud 5-10€ eest
aru küll ei saanud et x-box one-le mingit huvitavat mängu näitas,forza on ikka GT kõrval rohkem arkaad kui simu ja ainuke mis oleks mängitav minu jaoks oli remedy mäng ülejäänud suurem osa olid multiplatform,halo kui välja tuleb on ka juba ära ammendunud ennast.Minu jaoks on ikka ps peal palju huvitavamaid asju tulemas,isegi ps 3mele The last of us,Beyond two souls ja Grand turismo 6,x-360 nele pole eenam midai eksklusiivset huvitavat tulemas.Ps 4ja mängud mis tulevad on minu jaoks huvitavamad,aga see juba puhas minu arvamus.No ja konsoolist endast ei räägigi ei taha xone-ga võrdlema hakatagi niigi teavad paljud juba ps 4 ja eeliseid _________________
Üritaks võistlustanneri teemad seal hoida kus nende koht on.
flake, WTF?! Selle järgi on mängud region locked (idiootsus) kuid hetkel hakkab tunduma et mujal ei toatagi konsooli. Kui nii on, siis võib X1 kara imeda ja PS4 tõesti parem. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Endal on pigem kaalukeeleks CIA kaamera (aka Kinect) ja 24h netiühenduse kasutamise nõue. Siis muidugi 100 euri kallim hind ning ega exclusividest ka midagi erilist ei olnud, pmst Forza 5, Quantum Break ja Dead Rising 3 eristusid (teised tulevad PS4 või PC nagu MGSV või Titanfall). Lisaks ei suuda ma Halo fenomenist aru saada, mängisin Halo 3 kunagi, mis minu arvates on kõige mõttetum FPS ever, Killzone huvitab palju rohkem _________________ Bawse
Kuuldavasti tagus MS nende mängude õiguste eest 1 miljard "taala".
tsitaat:
PSN muudeti tasuliseks ja lambad hõiskavad.
Online mängimine muudeti tasuliseks - õigemini selleks on vajalik tasuline PS+ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
Jalutaja, Sony ei otsusta, mida mängin.. PS+ annab mulle 40-50€ eest aastas räigelt mänge, millede hulgast valin, kas tahan midagi mängida. Lisafeature.
Enamus nende pakutud mängudest on suht ägedad
Siiani olen ostnud aint 1 tutika mängu, kõik muud on kuskilt kaltsukast leitud 5-10€ eest
Kui ma õigesti aru sain, siis psn muutub tasuliseks. Selle eest antakse tasuta mänge. Asi peaks vabatahtlik olema. Ja pealegi oli tasuta online põhiargument xbl vastu. Ja järsku on see hea?
Jälgin aastaid xbla mängude müüki ja seal on väga tugev seos soodustustel ja mängimisel. Andes mängu tasuta (5€) eest, tekitab Sony sellele mängule mitmesaja protsendilise tõusu. Mis põhimõtteliselt tähendab, et Sony omab kontrolli.
flake, WTF?! Selle järgi on mängud region locked (idiootsus) kuid hetkel hakkab tunduma et mujal ei toatagi konsooli. Kui nii on, siis võib X1 kara imeda ja PS4 tõesti parem.
möh? ammu oli teada, et xbone on region locked
Jalutaja, MS teeb konsooliga 100 sigadust, kedagi isegi mitte ei huvita see sony üks sigadus selle kõrval, pole suur raha ka nkn.
viimati muutis hondaa 11.06.2013 15:56:37, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.