: "Always on, always connected. On elementaarne, et tänapäeva konsool on pidevalt internetis - kuidas sa mängiksid oma sõpradega, kuidas sa mängid maailmu mis kasutavad Xbox Cloudi ilma netita, kuidas sa kavatsed Skype kõnesid vastu võtta ilma internetita, kuidas sa kavatsed telekavasid näha ilma netita, kuidas sa kavatsed YouTube vaadata ilma netita jne. "
... erm miks peaks konsool koguaeg internetis olema? Minu ps3 ei pea küll pmt kunagi internetis olema, sest ma ei mängi mp mänge... locap mp va, aga selle jaoks ei ole netti vaja. Also, ärge tehke siis SP mänge, mis kasutavad xbox cloudi, ma ei taha seda. Ma tahan võtta konsooli maale kaasa, kus ei ole ühtegi ühendust. Või kui teete, siis tehke seda spetsiifiliste mängudega, mida ma saan mitte osta... debiilne on teha sellest migni platvormi feature, et siis seda ära kasutada muu crapi õigustamiseks...
Aeronil on õigus. Tahad mängukonsooli maale võtta ja jamad hakkavad pihta?
või "kes veel elab maal ilma 4gta" jms jampsjutt tulemas ?
hkurujo88r, pigem on küsimus suurema pildi nägemises. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Eestis pole seda 3g igalpool isegi ja mõni ärgu hakaku rääkima siin et elad pommiaugus siis. d3t mis suurema pildi nägemusest sa räägid? Suht jama on see mis kokku paned.....
hkurujo88r, selle konsooliga pole sul midagi teha (noh telekat saad vaadata ja dvd filmi ka) sellistes kohtades kus internetti ei ole. Sama mure ees on ka nt. sõjaväelased kelle seas seni on olnud nii PS3 kui Xbox360 väga populaarsed. Kuid olukord ei ole nii hull, selleks ajaks kui uus generatsioon turuosa poolest üle võtab on internet the norm.
Vaatame statistikat
Kui 2005. aastal oli Statistikaameti andmetel Eestis interneti kasutajate osakaal 16-74-aastaste hulgas 59,2%, siis 2011. aastal 76,5% ning 2012. aasta alguseks 78,4%. Interneti kasutajate osakaal on viimastel aastatel pidevalt suurenenud.
Võrdluseks: Eurostati järgi kasutas 2011. aasta seisuga iganädalaselt internetti 71% Eesti elanikest. EL-27 keskmine näitaja oli 73%. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Eestis pole seda 3g igalpool isegi ja mõni ärgu hakaku rääkima siin et elad pommiaugus siis. d3t mis suurema pildi nägemusest sa räägid? Suht jama on see mis kokku paned.....
Need kes elavad väljaspool interneti asustust ei oma ka tõenäoliselt LCD telekat ja soovi xboxiga mängida...
Kusjuures suur lcd telekas, konsool olemas, aga vot nett on küll jama emtil siin kandis, 21mbs paketist saan mina kätte max 1 mb kui sedagi. Vahepeal lampi mõnel päeval ei saa poolt mb kättegi.
Muidu üks asi on küll natuke naljakas: Kui xbox väljas on, siis kuulab ainult käsku "xbox on".
Mis meil siin on:
1: kuulab - mikrid ja helikaart sisse lülitada
2: "xbox on" - kõnetuvastus sisse lülitada
3: igapäevane neti-check - tarkvaraline võimalus internetiga ühendust võtta ja käivitada mingit tarkvara, mis tegeleb check'imisega
Ehk kõik komponendid olemas, et teha, mida tahad. Jajah, öelda võib, et kuulab ainult neid kahte sõna... öelda võib palju, aga väga... no kohe VÄGA lihtne on kuulata ka midagi muud ja seda kasvõi netti striimida, ilma, et arugi saaksid.
Need kes elavad väljaspool interneti asustust ei oma ka tõenäoliselt LCD telekat ja soovi xboxiga mängida...
Nüüd pandi asi paika.
kellelgi ei tohi olla suvekodu kuskil metsas kuhu ei levi mitte mingi internettttttt.
Ma käsin välismaal tööl, võtsin PS2 kaasa, ei olnud ka netttti. Igalpool maailmas ei ole nettt nii kättesaadav kui meil siin...
Kui ma praegu peaksin minema siis istuks samamoodi võrguta, mis siis et tv on korralik LCD. Seal tavalise teeveega ei teegi midagi, analoog tv kaotati ära ja inimesed lähevad lihtsamat teed pidi, ostavad uue hea pildiga teleka, samas netti pole, pole vajagi... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 09.06.2013 19:27:42, muudetud 1 kord
jnt, niipalju kui mina aru saanud olen, käib asi elegantsemalt. Kinect kuulab fraasi Xbox on, mitte ei kuula seda Xbox ning kui Kinect kuuleb käsku Xbox on, siis ta lülitab konsooli sisse. See ei ole esimese generatsiooni Kinect kust arvutamine offloaditi teiselpool USBi olevasse seadmesse. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
jnt, vaatame korra vana Kinecti ajalugu (http://en.wikipedia.org/wiki/Kinect#History)
tsitaat:
Although the sensor unit was originally planned to contain a microprocessor that would perform operations such as the system's skeletal mapping, it was revealed in January 2010 that the sensor would no longer feature a dedicated processor. Instead, processing would be handled by one of the processor cores of the Xbox 360's Xenon CPU.[62] According to Alex Kipman, the Kinect system consumes about 10-15% of the Xbox 360's computing resources.[63] However, in November, Alex Kipman made a statement that "the new motion control tech now only uses a single-digit percentage of the Xbox 360's processing power, down from the previously stated 10 to 15 percent."[64] A number of observers commented that the computational load required for Kinect makes the addition of Kinect functionality to pre-existing games through software updates even less likely, with concepts specific to Kinect more likely to be the focus for developers using the platform.[62]
Ehk arvata, et nad on uue Kinecti versiooniga selest ämbrist üle ei tundu ulmeline mulle. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
d3t, sinu vastus ei ütle paraku mitte midagi. Vähemalt mitte midagi sellist, mis tunduks relavantne. Mingid abiprotsessorid jmt on hoopis teine teema ka, ega mõjuta minu väidet ausalt-öeldes karvavõrdki. Muidugi ajalugu on alati huvitav. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt
Kodulehelt:
"Superior wireless performance and coverage throughout the home: Xbox One is equipped with a gigabit Ethernet port and 802.11n wireless. With 802.11n, Xbox One can use the 5GHz wireless band which eliminates considerable interference from other devices in the home, such as cordless phones, Bluetooth devices and microwaves. Xbox One uses two wireless antennas, versus one in Xbox 360."
No kui selline asi nõuab internetti, kuid ei suudaks wifit kasutada, siis ütleksin küll, et tegu seadmega, mida ei annaks isegi ilusaks juua. Aga päris nii jaburaks asi siiski ei ole läinud. _________________ blogi
Minu jaoks on lihtsalt ajulage, et kui ma ostan konsooli endale AINULT offline mängimiseks, siis nõutakse minult ühendust... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ertai, Xbox 360 Slim ja Xbox One omavad mõlemat Wifi't sisseehitatuna. Xbox 360 jaoks on vajalik väline USB vidin selleks.
OT: ei ütle, et hea seis on. Microsoft on totaalselt palli käest lasknud inimestega suhtlemisel (ja seda tegelt juba Windows 7'mest alates). Kuid samas on natuke närvi ajav lugeda laus idiootsusi mida siin pakutud on. Tundub, nagu Ansipil oli õigus ja inimesed käivadki ringi fooliumütsiga ja söövad seemneid ning arvavad, et kogu nende elu, igat pisidetaili jälgitaks.
jnt, rohkem töenäoline kui see, et selle seadmega sind pealt kuulatakse.
-FoX-, sa näed kui Kinect sees on tule järgi - pigem arvan, kardetakse mikrofone. Mina samas ei jõua ära oodata, millal saan ma hakata koosolekutes osalema oma elutoa diivanilt ilma püsti tõustmta, et ma ei peaks midagi tegema hommikul terevisiooni vaadates muud kui ütlema "Xbox Answer call" ning saan samal ajal ETV Terevisiooni edasi vaadata.
Aeron, ainult offline mänge pikemas plaanis jääb aina vähemaks. Selge suund on ju võetud Xbox Cloud poole. Usun, et singleplayer mängud näevad üha rohkem ja rohkem elemente MMO maailmast. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
d3t, polegi väitnud, et seda ka tehakse. Minu jutu point oli, et vahemalt raudvaraliselt ei tohiks mingeid erilisi piiranguid olla. Ehk isegi, kui täna ei jälgita, siis on vähemalt võimalus ümber mõelda. Raud on selliseks asjaks täiesti kompatiibel. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt
d3t, see on kõik väga tore, aga kasutu info, kui just sp mängud täielikult ära ei kao. See cloud mingi taeva manna... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
mul hakkab tekkima tunne, et kogu see problemaatika xbox one ümber on selles, et gen-y generatsioonil on hoopis teised ootused kui teistel vanematel ning siin on suured käärid. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Mis teised ootused? Mulle tundub, et enamus inimesed on vastu sellele jamale mis microsoft teeb....Miks lisada mingeid debiilseid asju konsoolile juurde?
Kusagil listi pole, palju on hinnanguliselt konsooliomanikke kes ei oma püsiühendust kodus? ... Näiteks, ostad rõõmsalt enne jõule X1 omale, pakid lahti, ostad posu mänge, kõik on lill ja paar päeva hiljem läheb nett maha (Teenusepakkuja teavitab ,et sorry nädal - kaks läheb remondiga aega) vms.
Ja X1 ? .... mängi tunnike ja siis laku panni ülejäänud nädal-kaks... haigeee juu...
Ja miks ei saa kasutada 360 pulti x1-ega? .. õnneks PS4 jas töötavad ka ps3 puldid... pluss seegi kui omad ps3. _________________
See cloud computing , seda ma ei viitsi küll kuulata. It will improve you gameplay experience, with cloud computing you have the power of 3 xbox ones jne. Maybe mõnes mmorpgis, kuid single player mängude puhul kahtlen (Pmst mäng peab siis ikkagi always online olema, et seda kasutada)
Olgu. Mul nett enamus aeg olemas. Mul poleks probleemi ühendamisega, kuid kas ma usaldan MS-i. Diablo 3 ja Sim City näitasid hästi, kuidas kasutaja poolt oli kõik korras, kuid teenuse pakkuja ei saanud hakkama. See juba suur miinus. Xbox live-l kah aegajalt maintance/jamad ehk ei usalda üldse seda asja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.