Ilmus mitte nii väga kõlakas, et MS jättis ära oma E3 järgse pressikonverentsi.
Sellest võib järeldada, et ka peale E3'e on palju vastamata küsimusi ja kuna MS ei taha nendele küsimustele vastata, tuleb oodata kõige hullemat varianti.
Give your games to friends: Xbox One is designed so game publishers can enable you to give your disc-based games to your friends. There are no fees charged as part of these transfers. There are two requirements: you can only give them to people who have been on your friends list for at least 30 days and each game can only be given once.
EDIT:
10.10.10 jõudis ette.. aga jah tekkis sama küsimus, et mis mõttes korra. Mis mõttes ühe korra? Kuda tehakse kindlaks seda "ühte korda"?
Laenan sõbralt mängu, lasen peale, mängin... Mängu installin ju niikuinii kettale..
Kardan, et nad ei tea ise ka väga hästi, mida nad räägivad
Täielik huumor indeed noo jumala auta... mida nad mõtlevad seal? Kisub sama jubedaks nagu need SOPA-d jms olid... julmad meetmed, et PIRAMIST peatada.. hui peatavad, panevad vaid kräkkerid paremini tööle, kräkivad lahti ja siis terve maailm tänab kräkkereid veel. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis mõttes ühe korra? Kuda tehakse kindlaks seda "ühte korda"?
Laenan sõbralt mängu, lasen peale, mängin... Mängu installin ju niikuinii kettale..
Sellepärast peabki konsool korra 24h jooksul võrku saama _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
beastbeats
et siis nagu laenan plaadi, mängin. sama aeg sõbral xbox 24h jooksul teeb kontrolli ja tuvastab ära, et ta laenas oma mängu välja ja paneb talle nii kauaks sellele mängule "bloki" peale, kuniks mina mängin. ja nii kui ma arvan, et mäng läbi tehtud on või rohkem ei taha seda mängu, siis "aktiveerib" sõber oma mängu tagasi ja mina rohkem mängida ei saa kunagi(kui just ei osta omale mängu poest või netist).
beastbeats
et siis nagu laenan plaadi, mängin. sama aeg sõbral xbox 24h jooksul teeb kontrolli ja tuvastab ära, et ta laenas oma mängu välja ja paneb talle nii kauaks sellele mängule "bloki" peale, kuniks mina mängin. ja nii kui ma arvan, et mäng läbi tehtud on või rohkem ei taha seda mängu, siis "aktiveerib" sõber oma mängu tagasi ja mina rohkem mängida ei saa kunagi(kui just ei osta omale mängu poest või netist).
ainus loogiline variant
Nagu ma aru sain, kui sa laenad selle siis sinu kontolt kaob see ära. Ja ühte mängu saab laenata ühe korra?
Ehk siis hakkad s6braga koos mänge ostma, kumbki maksab 50% ja viskab kivi-paber-käärid, kes esimesena mängib?
SP mängude puhul pole ju kõige hullem mõte.
Esimese võib ka 55-45 suhtega otsustada ju:) _________________ Winter is coming...
no ma eeldan küll jah, et see kes laenab ei saa nii kaua seda mängu mängida, kuniks sõber mängu tagasi annab. vastasel juhul pole ju üldse asjal pointi enam sõbra käest mängu tagasi küsida, kui sa ise niikuinii rõõmsalt sama aeg mängida saad..
Nüüd on otse välja öeldud, et see 24h online on ainult mängude piramise vastu suunatud. DVD' blu-ray'd jms ei taha 24h kontrolli.
Kinectiga pealtkuulamise kohta öeldi niipalju, et "suletud" konsool kuulab ainult ühte sõna "Xbox on", funktsiooni saab ka välja lülitada kui vaja. Tänase päeva valguses, kus igalt poolt lekib uudiseid massilistest pealtkuulamistest kõlab "me lubame, et ei kuula" sorti teadaanded irooniliselt
Mängude laenamine on minu jaoks ka siiani natuke segane.
http://www.theverge.com/2013/6/6/4403936/xbox-one-online-requirements-details
See always online jäi veidiki segaseks mulle- kui nt pikemaks ajaks kaugemale lähen ning tõmban kogu elektroonika seinast välja siis tagasi tulles ei tööta enam konsool, kuna pole oma DRM kontrolli saanud teha?
See always online jäi veidiki segaseks mulle- kui nt pikemaks ajaks kaugemale lähen ning tõmban kogu elektroonika seinast välja siis tagasi tulles ei tööta enam konsool, kuna pole oma DRM kontrolli saanud teha?
Pakun, et netiga uuesti ühendamisel teeb selle check ini. Kuid jah kui checkini pole tehtud siis on sul brick selle asemel.
Soovitan angry joe video uuesti tähelepanelikult läbi vaadata, seda muidugi kui inglise keelt koidad. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Ikka mõnusalt kära tekitab see uus ikskast üks. Muidu polekski väga silma hakanud (konsoolidest juba tükk aega sügavalt suva ja elagu PC-gaming ning Steam ja GOG.com!), aga kui Angry Joe (TGWTG meeskonna tegemisi jälgin ammu) juba teise vihase video postitas, hakkasin küll veidi rohkem lugema, et mis seal siis ikkagi on. Nagu näha, siis tuline teema nii siin eelnevatel lehekülgedel kui kõikjal mujal.
Konsooli võimalike heade/halbade külgede kohta ei hakka ise vast midagi ütlema. Endal midagi mängus siin pole, kuna konsool lihtsalt pole minu jaoks. PS2 ja WII on omal ajal proovitud ja lihtsalt ei istu need lahendused ega filosoofia (olgem ausad, konsoolimängud on sageli teise lähenemisega kui PC, eriti kui küsimus FPS-žanris). Küll aga ajas naerma pisipehme kodulehelt järgnev lõik:
"Share access to your games with everyone inside your home: Your friends and family, your guests and acquaintances get unlimited access to all of your games. Anyone can play your games on your console--regardless of whether you are logged in or their relationship to you."
http://news.xbox.com/2013/06/license
Äkki sain ma kuidagi valesti asjast aru... kui jah, siis parandage mind, aga kas tõesti pisipehme reklaamib oma uut konsooli asjaga, mida juba Atari 2600 võimaldas ja absoluutselt iga konsool ja arvuti võimaldanud on? _________________ blogi
Soovitan angry joe video uuesti tähelepanelikult läbi vaadata, seda muidugi kui inglise keelt koidad.
Mulle ikka meeldib see loogika: vaata ühe vihase latiino 30 mintsalist videod (antud postitamise hetkel oli mul 10 minutit vaba aega ning video on kellegi poolt kellest ma varem kuulnud ka ei ole kui TGWTG-s kodulehel mainimine välja arvata)! Kuidas sa küll julged küsida selgitust asja kohta Xboxi-le keskenduvas teemas mille sõnastus on selle enda kodulehel küsimusi tekitav?? Loll oled ja keelt ei oska või?!
Nüüd ootamata invensioni tõenäolist vasturuigamist ning ta stabiilselt igno listi lükates vaatasin ka siis Joe video läbi. Sisuliselt räägib ta ikkagi sama mida TB mainis: üks kord 24h jooksul peab kontakti looma. Aratavasti ongi nii nagu Wiwefak pakkus: serveritel jookseb see 24h timer ning kui oled pikemalt ära olnud ja karbi jälle tööle paned tahab sult kohe authentimist. Mainitakse ka seda, et ei ole küll kinnitatud aga loodetavasti jätkub piisavalt mõistust MS-l, et juhul kui just kontrollmomendil on mingi tõrge (nett või server maas) siis on ka mingi "puhveraeg" mil konsool üritab veel ühendust luua aga sa saad oma asjad kokku tõmmata kuniks probleem lahenenud, mitte nii et "authentication failed once: CONSOLE LOCKDOWN STAT". Mnjah igatepidi pole küll otseselt always online sellises stiilis nagu nt Diablo 3 tahtis aga üks igavene pain in the ass ikkagi. Nagu too Joe ütles: "screw you people who want to take your xbox on a trip with you, screw you people from low-income housing, screw you people with connection problems!".
See, et ei saa kasutatud mänge edasimüüja on küll jama. Ma kardan, et Sony peab ka tegema seda kuna muidu publisherid ei tooda lihtsalt PS4 peale midagi ja see paneb pikemas perspektiivis Sonyle valusa laksu
Your Xbox One must connect to the internet every 24 hours to keep playing games.
When playing on another Xbox One with your account, this is reduced to one hour. http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-07-microsoft-kills-game-ownership-and-expects-us-to-smile
Praeguseid iksbokse on vist võimalik pirada, ju tehakse uuele ka 1:0 ja keegi ei osta enam originaal mänge.
PS3 on piramine hetkel veidi raskem, see eest on olemas gameshare kus saad kellegagi kahepeale mängu osta ja lõpmatu kord uuesti aktiveerida (töötab küll ainult kahe aktiivse konsooli peal) ning ei ole vaja mingit ühendust, kui PS4 samat teed läheb siis _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.