*Fight, develop skills, collect loot and craft weapons while exploring a world devastated by demons.
*Play in cooperation in a team of four heroes with different skills and weapon capabilities. (warrior, paladin, mage, rogue)
*System-generated online challenges, loot and enemy spawn points make the game playable for hundreds of hours!
3d diablo lolol. mulle tundus wand küll päris karm. ütleme, et sellega kodulooma kuivatada ei julgeks.
muidugi... natuke nukker see, et vastasteks jälle mingid luukered, zombid ja steroide tarvitanud tüübid. jube vähe on sarnaseid mänge, kus vastasteks usutavad vaenlased (sõdurid, talumehed, karud jms).
3d diablo lolol. mulle tundus wand küll päris karm. ütleme, et sellega kodulooma kuivatada ei julgeks.
muidugi... natuke nukker see, et vastasteks jälle mingid luukered, zombid ja steroide tarvitanud tüübid. jube vähe on sarnaseid mänge, kus vastasteks usutavad vaenlased (sõdurid, talumehed, karud jms).
Noh, kui juba maagia jms mängu tuua siis on veidi lame loomi tappa ja suvalisi sõdureid röstida. Eks nende mängude point ongi fantaasiamaailma siiski viia ning üldjuhul siiski pole väga "epic" tunne mingile sõnnikuhargiga tüübile taevast välku pähe kutsuda või kuskil rebasele tulepall saba alla loopida.
Eks siin jah, erinevaid vaatenurki hulgi. Arvatavasti on peamiselt fantaasiamaailmas toimuvas mängus neid elukaid lihtsam välja mõelda ka. Stiilis... roosa luukere. Päris maailmas tuleks kusagil piir ette. Saavad "usutavad" asjad otsa.
Mega gameplay trailer review:
Blond mees räägib.
Vahva seiklus järgneb konsooli (puldiga juhitud) gameplay videoga.
Blond mees viitab sellele, et mängus tuleks pimedatesse kohtadesse vaadata, sest seal võib varustust olla.
Mängitavus on halvem kui Dark Messiah of Might and Magicul või Skyrimil (blond mehe meelest on põiklemine/dodge ülitähtis).
Luukere jälle.
Blond mees leiab kilbi.
Luukere laseb välku - hirmus.
Kirstus on kraami.
Ekraani ülaosas öeldakse konkreetselt, mida teha tuleb.
Blond mees tulistab välku.
Bossil on raske kirves. Võitlus on lihtne.
Mäng on igav.
Lootsin midagi huvitavamat. Ei osta ka allahindlusega. Jõudu tootjatele.
Nu ei tea midagi, mulle kohe täitsa meeldis, a noh Diablo 3 ongi mind ära rikkunud, enam ei viitsi mängida mänge kus peab teksti lugema ja puzzlesid lahendama, nah kõigele pasunasse, korja loot kokku ja next pls , paistab selline täitsa minu maitsele sobiv mäng olevat
Development of Hellraid - Official Statement
Posted on May 21, 2015 by Hellraid Dev in
Dear Hellraid fans,
We would like to officially announce that our dark fantasy FPP game Hellraid will not be released this year as previously planned, and the development of the game has been put on hold.
In the recent months we conducted an internal analysis and came to the conclusion that Hellraid, in its current shape and form, is not meeting our own expectations for this project. Therefore, we decided the best course of action would be to send it back to the drawing board and invent our dark fantasy title anew.
In the meantime, we will consolidate our development resources and focus on further expansion of our Dying Light franchise.
We wish to thank all our fans for your support – you’re the best!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.